fu

Sitter på skolan och gruvar mig inför att gå till bussen. VARFÖR har jag ingen privatchaufför...... Hatar måndagar

nu fick jag precis reda på att jag ska till tandläkaren på onsdag....... hatar onsdagar också

Kommer ni ihåg?







NOSTALGI!!!!!!!!!!♥♥♥♥

Vill någon ha Disney-maraton med mig elleeeehh?!??!?!?!

att drunkna är inte så illa om det får en att drömma och hoppas på att en seglande båt ska komma

72c8f693ba15da3cb1c294f487ba3b10_large

Tackar alla fina för denna fantastiska helg! Nu kryper jag ner i min nybäddade säng och ser på ett avsnitt eller två av Gossip Girl. Sov gott snöggingar!


Precis som en söndag ska vara

Oh jag är så himla glad just nu. Tog hem tre pinnar med världens bästa tjejer (ANNE = SHEMALE), har legat i sängen med långkalsonger (världens bästa plagg btw) och ätit chips och bara tagit det lugnt och skitit i allt som heter skola och plikter.
Nu senaste timmen har jag halkat runt över hela skönsmon med Line och pratat om allt här i världen. Har saknat flickan massooorrr!!!

Nu väntar mamsen, soffan och fruktsallad. Puss på det!



Haha! mycket kärlek, bus och fulhet på samma bild.

en sån där natt då vi behöver någonting

och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

Håkan Hellström – Shelley ♥

på alla sätt och vis

har varit med pappa hela dagen, förutom när jag spelade match, och det är så bra! han slår på musik från 80-talet på högsta volym och berättar om "dom gamla goda dagarna" medans han lagar världens godaste tortellini. bra lördag på alla sätt och vis! (är också glad över att line äntligen är hemma från thailand, kan inte bli bättre!)

nu ska jag ta bussen mot haga med mina vänner och ha en kanonkväll!

/MD


Bilder sen igår!

Glömde ta med coolkameran igår så jag snodde några bilder från Linnéas facebook. Byzig-tjäy!!



Jag var vackrast av alla!



Dans, dans, dans - här GREASE!



Charader! Tror dom skulle visa "föda barn" här. Hahhahaha så jävla snyggt!


Kalas!

Nu drar jag till Linnéa och firar henne! Ha en bra fredagskväll, Puss



Emostyle

Fan vad cool jag är, på riktigt alltså. Sitter i ett svart rum med en fet datanacke och googlar på funny cats. You just gotta love beeing me!!!!

Nej men faktiskt, jag har precis käkat sushi med Pappsen. Mamma är i fjällen och Max var och käkade pizza någonstans här i världen = PERFECT OPPORTUNITY FOR SOM RAW FISH! Och gott var det. Ikväll ska jag hem till Linnéa och fira henne. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller något alls. Nej nu måste jag peppa igång. Puss i era stjärtskåror!!!! (mums)

Crystal Castles – Crimewave (Crystal Castles vs Health)
Robyn – None Of Dem Featuring Röyksopp
MSTRKRFT – Street Justice - Street Justice MSTRKRFT Remix

What a emo-party-cool girl i am!

Monopol

Vi är så superdupercooooolaaa att vi spelar monopol på luncherna... Hehehe. Jag åkte ut först den här omgången och det är inte okej! FML. Men jag hejjar på El och Bollan som ska krossa Olvia (uppdate: det gjorde dom också).

Skönt med fredag föresten!





OMG!! Fick med Konrad på bilden. DET HÄNDER JU BARA INTE! CHECKA KONRAD!



tHe eViL lOoSeR (bOlLaN)

Franskalektion

Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix

Har franskalektion just nu och vi har skrivit sagor om ruttna tårtor! Mycket ruuuligt. Men jag kan ju se fram emot Niklas blåbärsmuffins som vi ska äta idag, FREDAGSFIKA JU! ♥



Bagarn!!!!!!

28 januari, godmorgon!

Godmorgoooon! Jag sitter på skolan med Olivia på skolan och käkar frulle och pluggar lite bortglömda franskaglosor. Jag måste passa på att gratta mig kära bästis Linnéa också, grattis på dagen din! ♥



Och ja det är ett monopol i bakgrunden, SOOO FUN!!!!!!! hihihih

Ett år sedan

Kollade igenom arkivet och hittade bilder från exakt ett år sen! Skollessa och väldigt nervösa inför gymnasievalet var alla om jag inte minns fel. Men endå, Höglundatider ♥.






Pannkakor

Jag kom precis hem från innebandyträningen och med en sträckt rumpa dessutom. Hur jag lyckas med det är ett mysterium!

Innan träningen stekte jag och lillebror pannkakor. Dom vart så jävla fula och äckliga, det såg ut som degklumpar. Fast vi åt dom endå för det var ju faktiskt VI som hade gjort dom. Riktigt duktigt, degklumpar och grejer!





Haha så jävla dåligt att misslyckas med pankisar...

Off to school!



Skjorta H&M och byxor från Monki!

Kattskrället

Pratar med Line som är i Thailand just nu. Hon skulle precis dra till stranden och det är hur varmt som helst. Och här ligger jag i sängen med långkalsonger och kollar på Disney Channel....

....................

..............

Fuck my life.



Men jag har i alla fall sovmorgon idag, det kan jag ju glädjas över. Och den enda lektionen idag är datakunskap. Var glad Moa, var glad!


Sömnpratare

Jag har hittat ett videoklipp från i höstas när Isabelle FUCKING PRATAR I SÖMNEN! Och det finns på film, kan ju inte bli bättre♥♥♥ 

*FAN VA COOLT, DE HÄNDER JU BARA INTE, CHECKA KLIPPET!!!!*



Retard



Varför känner jag mig så träffad av den här gruppen...

Uppsnärjd i det blå.

Lite kladdkaka och kvällen är räddad. Btw, kyrkmötet var nästa vecka... Jag som var bergis på att det var den andra februari idag. Fail!

 


Peace & Love 2011

Håkan Hellström  Kings of Leon [US]  Social Distortion [US] 
All Time Low [US]  Daniel Adams-Ray  Doctor Midnight and the Mercy Cult [NO]  Hoola Bandoola Band  Journey [US]  Maskinen  Mustasch  Oskar Linnros  Petter  The Sounds 
Asta Kask  Branschen   Christian Kjellvander  CunninLynguists [US]  Foreigner [US/UK]  Graveyard  Junior Watson [US]  Kapten Röd  Kvelertak [NO]  Looptroop Rockers  Radioaktiva Räker  Sage Francis [US]  Soilwork  Säkert!  The Haunted 
Anna Ihlis  Anna Järvinen  Astrolites  Carl-Johan Vallgren  Det vackra livet  Frifot  Hanna Turi  Lo-Fi-Fnk  Map of Moscow  Ras Cricket & Leafy  Rigmor Gustafsson Quartet   Sonic Surf City  Stiko Per Larsson  Style of Eye  The Amplifetes  The Baboon Show  The Knockouts 


Det tar sig, det tar sig! Höjdpunkten kommer lätt bli Håkan!!! LÄNGTAAAAAAAAAR.

På väg

-Vet du varför hajar inte äter negrer?
-Dom tror att det är valbajs!

Hahaha, kult!

Nu ska jag röra mig mot kyrkan. Jag älskar att jag är så kristen!!! Nej men faktiskt så ska jag dit och planera ett konfirmationsläger till Åre som jag ska följa med på. Jag har uppgiften att ta hand om alla kidzens sprit och berätta godnattsagor. Müsigt det kommer bli.

Hoppas att kyrkan bjuder på fika, annars blir det självmordsbombning.


Some new shit!









Visst är ring-elefanten nice?

Lite av mig idag

Invigde linnet från Bik Bok som jag köpte på Birsta idag. Ser fram emot sommaren då man kan använda det till jeansshorts!

         

Ny design

Nu har det hänt saker här! Gjorde en AS MEGA SUPERDUPER SNYGG header, eller huuuur? Ny bakgrund och det bästa...

EN GILLA KNAPP!

Det är så bra. Nu kan ni gilla mina inlägg eftersom ni är för lata för att kommentera. Så gilla på bah!

FML

Tog bussen hem tidigt idag och när jag kommer hem så inser jag att kodlåset har frysit... Jag kommer alltså inte in och mina mobilpengar var slut. True FML-moment ♥. Det slutade med att jag fick skotta upp källardörren och ta mig in där. Åh vad underbart....................... dö..............


Nsync



Haha love it!!!

Godmorgon!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en gud inatt och har vaknat på bästa möjliga sida. Nu ska jag springa iväg till bussen och dagens enda lektion som är i svenska. Puss!


Sims-mode

Isabelle Westerbring.... KOLLA HIT!

Jag har gjort så att våran sim (Jonas Bass) har blivit befodrad och är lite på G med sin kinesiska chef. OCH!!! Han har typ 6 i färdighet på atletiskt och han har lärt sig att ta undan disken själv nu. So proud of him ♥


Åh klubbland, ohoh!


Loca loca loca.

Hemma från birsta med en massa kassar och mätt mage efter taco- och glassbuffe på Biteline. Tänkte visa vad jag köpte snart, måste bara leta fram kameran!

Snodde några bilder från Ellens bloggy (hoppas du tackar mig för alla tusentalz läsare du får nu El). Me and Bollan-guuuurl today!






ämändä iz wrajting!

Tjenis Penis alla moas läsare, amanda janson här!

Sitter just nu här medan moa står lite längre bort lockar sitt gulliga hår.. nawis.

ska snart dra till birsta med henne och shoppa MASSOR!
Ska även se alvin och gänget som är där nu. ÅÅåååhh va kul :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D::D

närå.


men jo.


nä men äre chill eller?

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa



Måste också bara skriva att MOIS är bäst! och nej det är ingen våldtäkt.

puss♥


/amanda janson aka amndaajansn.blogg.se


Nu...

Nu ska jag ta en dusch och sedan spendera resten av dagen/kvällen på birsta med Amanda och bränna sedlar. Det kan inte bli mycket bättre än så på en tisdag!

Moa


Charm

Kom precis hem från en fika på Charm med Olivia och Ellen. Årets första semla faktiskt! Vi började planera en helt galäääät rolig grej. Mer än så får ni inte veta... Mohahaha!






Vacker flicka... Hehe eller? he he he



Mobilbilder ♥♥♥ 
Jag måste bli bättre på att ta med min kamera!



 

Äntligen!

Fick precis ett mail av min historialärare att jag fick Mvg på Gustav Vasa uppsatsen som jag hatade över hela mitt hjärta. FYFAN vad underbart! Verkligen pricken över i:et på en riktigt bra dag.


Topshop



Denna, gladiatorsandaler, Västkusten och en jävla massa sommarkvällar. Ge mäh! Från Topshop ca 600 kronor.

Nödvändigt vetande. Eller?

Jag har insett att min senaste kyss... Var en hejdåpuss. Om det räknas? 
Jag lyssnar på... Har en riktigt överdriven period med Rebecca & Fiona. Tycker nog inte om dom speciellt mycket egentligen. Bara just nu! Typ.
Jag pratar...
Inte så bra franska.
Jag tycker om... Ligga i sängen och prata hela natten om allt händer och spelar roll. När det finns för mycket att prata och för att sova, även om man är dötrött. Och första mjukglassen när det är vår, sommartecken!
Mina bästa vänner är... Så jävla underbara, bäst och roliga.
Min första riktiga kyss... kan jag skratta åt
Jag avskyr när folk frågar... Om jag heter Östin i efternamn. Inte för själva frågan men det tar sån tid att förklara...
Kärlek är... Mycket!
Någonstans, tänker någon på... sex, mat och Justin Bieber. Garanterat!
Jag kommer alltid... sikta högt.
Jag är hemligt förälskad i... Stephen Coletti, möms.  Don't ask why.
Sist jag grät var... I fredags. Jag såg på i taket lyser stjärnorna och blev lite tagen. Förutom det så var det nog förra helgen.
Min mobiltelefon är... inte existerande. Jag lånar bara telefoner av för snälla personer. Just nu är mitt offer min lillebror.
När jag vaknar på morgonen... Sitter jag vid frukostbordet och kommer inte ihåg hur jag hamnade där eller så vaknar jag av att det är en kvart kvar tills bussen går och mamma skriker på mig. Fina rutiner. ♥
Innan jag går och lägger mig... Gör jag alla onödiga saker som finns att göra och klockan blir för mycket.
Just nu tänker jag på... Att livet är rätt bra ändå!
Bebisar är... Små knoddar med jättesöta fingrar!
Idag ska jag... Det är inte så lång tid kvar av dagen så jag ska duscha, träna på franskaglosorna och sova.
I kväll ska jag... Men die.
I morgon kommer jag... Att ha lektion i en timme. Göra en hemmalabb i fysik och vara med Amanda.
Jag vill verkligen vara... Riktigt bra på någonting. Måste hitta min talang!

               

Imorgon...

Imorgon ska jag tvinga Amanda att hjälpa mig med en ny design till bloggen. Hon är ju så teknisk och duktig, kan ju inte hjälpa att jag utnyttjar henne lite! Men hon kan få en kram för besväret. Så snäll är jag :')


Loud.



Rebecca & Fiona – Luminary Ones - Nause Remix


Rebecca & Fiona – Bullets

Style of Eye – Homeless - Busy P & Neus Remix

Justice – We Are Your Friends

Helgen

Tänkte berätta lite om helgen som varit. I fredags så var jag och fikade på Tant Anci & Fröken Sara med Linnéa efter skolan. Fyndade även en shorta för 80 spänn och ett vitt, fint album som jag kan klistra in bilder från året i. Kvällen spenderades med en chipspåse och två filmer, Step Up 3 och I Taket Lyser Stjärnorna. NOOOOLIFER... Fast jag hade faktiskt ingen lust att hitta på något då jag skulle upp klockan 5 morgonen efter.

Lördagen
utspelade sig i en minibuss, i östersunds centrum (där det kryllar av en massa fina kläder), i olika idrottshallar och på Donken. Vi spelade jättebra matcher men förlorade endå. Lite synd dååårrrrrååååHHH. På hemvägen atackerade jag Jenny med Olivias kudde och sov underbart skönt. Väl hemma i Sundsvall laddade jag om och vandrade iväg med vänner till den gamle räven Hanna som hade fäääzt. Invigde shortan i samma veva och träffade en massa trevligt folk, både nya och kända ansikten! Kvällen avslutades med en massa onyttigheter och en skön rulle med Isabelle. Hade ju inte kunnat sluta bättre än så :).

Idag, söndag, har jag spelat ännu en innebandy match som gick sisådär den med. Men med ett så bra lag som vi har så gör det ju inte väldans mycket! Resten av dagen har jag sovit bort men tog tillvara på kvällen och gick som sagt på bio med Isa.



weheartit, som vanligt folk!

Love and other drugs

Filmen var faktiskt oväntat bra, jag rekomenderar den verkligen! En störande sak var att jag drack upp min Cola efter fem minuter och var extremt törstig under hela filmen. Vanligtvist brukar det ju vara chipsen som först tar slut men inte idag. Måste köpa en Cola imorgon... MÖÖÖÖÖÖMS! Men tillbaka till filmen: Jag fällde en tår här och där och Isabelle satt brevid mig i hångelsoffan och satte i halsen som senare resulterade i att hon hostade sönder hela huset. Charmigt izzan__94 xD!!!!

Nu sitter vi och pratar om livet och har djupa diskutioner... Elleeeeer så sitter jag vid datorn och hon läser en tidning och LOL:ar.

HEJ MÄRE!


Bio

Nu drar jag och Isabelle på bio, Love and Other Drugs ska vi se! Grymt avslut på en grym helg. Ciaaaao!



Godnatt

Ikväll har jag varit a goodie girlie och påbörjat mitt nya liv som en studieinriktad flicka som älskar skolan och gör alla uppgifter på en gång! Jag har gjort klart min fysikläxa och pluggat in franskaglosorna. Jag är nog sämst i franska. Man kan jämföra mig med en sexa som har läst franska i tre månader. Sooo how about die B-språk steg 3?

Men nu är det dags för sängen, dock ingen 160's som ALLA verkar ha? WHY BITCHES, WHY? Jag längtar redan efter frukosten för mamma har köpt en dögod yoghurt. Hahaaaah mobbad jag är som längtar efter frukosten nu. Men det accepterar ni, goodnight my loveeeers!

The xx – Intro
The xx – VCR
Familjen – Nu Händer Det Igen

En fin torsdag.

Jag visste inte att matteprov, datakunskap, innebandyträning, pasta med tomatsås och fysikplugg med farsgubben kunde vara så bra! Allt är så grymt idag. En grym dag!



Puss på det!

Datakunskap = ni bryr er

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Jag har datakunskap och det är verkligen otroligt tråkigt... En kaffe på det här och jag skulle vara på topp igen. Kafeterian öppnar igen om 13 minuter... Gotta make it!!!

Lista

Najsy shit: (inte nasty)

-Snart Håkis Hellis my love på stadshuset
-Kemikursen är ÖVER!!!! Likaså matte A+B (snartis). Historian och estetisk verksamhet. Lovely lovely...
-Jag går på världens bästa skola. Helt ärligt så är det inte jobbigt att åka till skolan, förutom att kliva upp, men förut gruvade jag mig alltid men nu vill jag bah dit och köpa mig en kycklingbaguett och njuta. Skvadern är mitt andra hem, hehe. Hade dom haft sängar hade jag nog sovit där och spelat sims hela nätterna. Folket, atmosvären, allt fika, sackosäckarna, partyrummet, alla gosiga soffor, kickboards. Jöööööööst lav it!
-Imorgon får jag pengar!! $$$$$$$ klirr klirr $$$$$$$

Notty najsy:

-Spotify top-listan... Uuuuuh.
-Sockerdricka i benen. Obehagligt!!!!!!!!!!!!!!
- Att min favvo yoghurt är slut (vad ska jag äta till frukost?)


Ja. Det var min djupa lista. Hoppas ni fick er en tankeställare! Adjö

Jag dansade när jag var tolv

Jag får värsta abstinensen att jag måste blogga nu! Är inte det sooooo bloggylicious darlings? Just nu känner jag bara: TILLFREDSTÄLLELSE. NJUTING. FRED.

Men varför Moa? Varför?! *undrar ni*

Klarade ut Tai Pei, har gått igenom idiotmatten (hatar matte b), har varit på toa, ligger i sängen med datorn i min famn och lyssnar på Håkan Hellström – Jag Var Bara Inte Gjord För Dessa Dar. Fint de!

Imorgon blir det däremot inte lika najsy. Jag ska till skolan 8:45 när jag hade kunnat börja 13:00. FATTAR NI? Det är extremt jävla synd om mig.

Och en annan o-najsy thing är att jag trodde att Way out west artisterna skulle avslöjas idag men då visar det sig att den 20 är imorgon.... Jävla idé alltså. Den 19e är ju ett bättre datum för sånt. Men jag får väl vänta 9 timmar. Puh... Hur ska jag klara mig?

Nej nu ska jag ta tag i livet och få lite hotness-sleep. Goodnight fuckers!


Justice

Jag har matteprov imorgon. Känner mig lite... såhär....


Lost in the World - Kanye West, Bon Iver

En halvtimme senare. Har jag pluggat något mer matte? Nej det har jag inte. Blööööö.

15:42

Jag är hemma från skolan idag igen. Feber är ju ett helt underbart tillstånd! Speciellt alla konstiga drömmar man får. Haha ska inte ta upp några närmare detaljer men i natt så drömde jag att Tobias som jag gick med dagis - femman berättade historier för mig i ett slott som jag ägde. Och sen sa han att jag var omringad av onda spöken och resten är ännu konstigare!

Idag har jag kollat på film, I love you Philip Morris, jätteskum film med Jim Carey som spelar en kriminell bög som är adopterad och egentligen jättesnäll. Eller dum? Jag vet inte. Men den var väl Ok endå. Sen har jag badat och gjort en inpackning mot min kluvna toppar (ryser av tanken.... brrrr) och stekt en hamburgare!! För första gången i mitt liv, otroligt va? Den var jätte äcklig men det hör inte till saken. Bli imponerad bah!!

Men nu ska jag plugga lite mer matte och se fram imot kvällen. Isabelle kommer hit och vi ska äta chokladbollar och spela sims eller se på Toy Story. Jag är så sims-sugen alltså! Och pappa har avinstallerat det... Negerfamiljen som jag och Isabelle hade kommit flera generationer med är BORTA!... Hemska fader, ha lite respekt!



Twister, två flikär och ett adjö. Adjö!

Mtv unplugged Above and Beyond



Drog. Drog. Drog. Drog. Drog. Drog. Drog. Drog. Jag hade nästan glömt bort hur bra dom är!

Watch me shine
As all the lights closes down
That's just a talent of mine
You know I die whenever I want

Bäst är Mando Diao – If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow - MTV Unplugged, Mando Diao – Dance With Somebody - MTV Unplugged, Mando Diao – You Can't Steal My Love - MTV Unplugged, Mando Diao – All My Senses - MTV Unplugged och alla andra. Åh vad bra. Dör.

Sushi

Jag var inte sjuk i morse men nu sitter jag med världens feber...

Men som tur är så har man den snällaste pappan någonsin som kommer hem med sushi och klappar en på pannan. Gjorde min dag!

Coffehouse



Jag blir så äckligt hungrig när jag ser den här bilden!

*IRL kurr i magen*

Ge mä re bah! Nu-e!

Söndag.





Den bästa söndagen i mitt liv. Bestående av ångest, en frukost, en massa matteplugg och en stor mängd kaffe. Kul liv!

One night to be confused.

Jose Gonzalez – Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise paid
Four hands and then away

Both under influence
We had a divine sense
To know what to say
Mind is a razor blade

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough
for me, no

One night of magic rush
The start a simple touch
One night to push and scream
And then relief

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough
for me, no

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough

And you, you knew the hand of the devil
And you, kept us awake with wolves teeth
Sharing different heartbeats
In one night

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough
for me, no

To call for hands of above
to lean on
Wouldn't be good enough

Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag ångrar mig, men vissa saker kan man inte ta tillbaka. Jag ska försöka fixa det här. Förlåt. ♥







Gymnasiefest



Jag just nu. Mjukiskläder, chips och tv... SÅ JÄVLA PEPP INFÖR GYMNASIEFEEESSST! not... fuck my life


Kidnappning!

HAHA! Olivias kickboard har blivit kidnappad för andra gången den här veckan. Och nu fick vi ett nytt medelande: "Dyrare den här gången".

Utpressarskola...

Look into the sky and what do you see?









what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us


Its been a long time since i had some fun.

Rebecca & Fiona – Luminary Ones

God dag kära läsare! Just nu sitter jag på skolan och kämpar med en utvärdering av ett projekt i musik. Paper är klart, min egen historia är snart klar... Det är iallafall något!

Idag är det fredag (vilket konstaterande) och ikväll så är det gymnasiefest i Skönsberg, Heaven & Hell. Och jag är så sjukt opepp. Har feber och är rätt förkyld. MEN! Jag ska gå oavsett om jag får aids. Känner inte heller för att sitta hemma en kväll då 90% av alla sundsvalls teeeenagerzzz är ute.

Jag får slänga ner mig i soffan med chirre och dippe som Emma också skulle göra, då blir jag nog pigg tills ikväll! Om jag ens tar mig upp...

Jaja, nu ska jag fortsätta. DANZE 2NIGHT PEEPZZZ!


14-01-2011 Jag och Nilsy


En fin samling.

Nu hällde jag precis upp min åttonde tekopp för dagen. Inte helt ovanligt. Därför tänkte jag visa er min kära samling av tekoppar som jag har sammarbetat med under åren, både nya och gamla. Observera, imponeras ocg glädjs över dessa unika bilder. Då kör vi igång med det senaste tillskott i samlingen:



Här har vi BLINGBLING-MUGGEN som min lillebror vann åt mig på en julklappstävling. Det är meningen att man ska ha fingrarna innanför guldhandtagen så att det ser ut som man har biffiga glamourösa ringar på sig. Lagom storlek för lite frukost-te.



Detta är Elefantkoppen som jag vann i julklappstävlingen. Ganska söt men jobbig att dricka ur för handtaget är så jobbigt. Alltså blir det en nödsituationsmugg.
 


Här ser vi Simpsonsmuggen. Perfekt för kaffe!



Hälge... HEJ HEJ! Den tillhör egentligen min pappa (STEFFE) men vi kan låtsas att den är min. Mycket skönt handtag faktiskt, format efter korvfingrarna och grejer. Inte illa!



En kopp med ett bra buskap helt enkelt.



Här har vi fetingkoppen för riktiga abstinensdagar! Ganska diskret men den ok:ar jag endå. För storleken väger upp resten.



Det här är den bästa koppen i min samling. Den har allt! Och om jag inte minns fel så fick jag den av Julia Larsson i födelsedagspresent i 4an. Tackar för det Jullan!

 



Dessa två kossiga muggar fick vi av några från Schweiz som bodde hos oss under en jul. Och ja, det är en kossa som sticker upp ur den första muggen. Och ja, det är spenar under den andra muggen. Tydligen så gillar man kor i Schweiz!



Här har vi en väldigt söt kaffekopp. Har ingen rolig historia bakom den, den bara står där längst bak i skåpet och finns.



Vi avrundar med denna sofistikerade, antika luring. Den fick jag av min lillebror. Av någon anledning?.... Brukar egentligen aldrig använda den men mormor tycker om den pga dess smala kanter (=tet kallnar fortare då, DAH). Så det är ju bra. Men visst är den stilig? Dock inte antik. Den kommer från Lagerhaus.

Jag har även tre muggar på skolan. En för te, en för kaffe och en för saft. Men dom kommer ni aldrig att få se i hela erat liv. Så sug på den karamellen och läs vidare.

Erkänn att ni alla älskade denna tjuvkik i mitt köksskåp! Var det inte helt fantastiskt?


Nästa vecka visar jag mina dildosar. Längta inte för mycket!


Pizza

Ååååååh ge mig pizzaaaaaaaaaa. Fick världens sug efter en pizza nu. Tänk er en vezuvio med bearneise eller en calzone.... MMMMhhHhhHHMMmhhHH..... Mums.

Uppdate: Jag lyckades övertala mamma. Min vezuvio är påväg!

Kör på rosa idag!



Bah myser runt hemma nuja lixom... Lägg gärna märke till dom rosa strumporna. How cute? xD

Randoms.



Nu har jag gjort ännu en grupp. Vilken idésprutande maskin jag är!

13-01-2011









Kör lite snygga dansmoves med sopkvasten och diggar lite grann.

Godmorgon!



Jag vaknade verkligen på den rätta sidan idag! Kan bero på att det inte är någon skola för min del. Kom precis ut ur duschen och sitter och dricker te och sjunger med till Håkan Hellström. Har även gjort en riktig brakfrulle som jag ska trycka i mig snart. Ha en bra dag allihopa! ♥


Rrrrrrrringar!


6,2 km

Jag kom precis innanför dörren! Snacka om att jag är helt död i kroppen... Jag tycker att längdskidor ser så enkelt ut på tv men det är fanimej en rejäl ansträngning. Jag och Linnéa snurrade två varv runt Sidsjön vilket också är 6,2 km (den sista tvåan är viktig).

Nu ska jag duscha och sen spendera resten av kvällen i soffan framför en bra film!



Stor och stark efter åkturen!!

 

Äter även den perfektaste mangon någonsin!!! Aaaahhh njutning.

Nu...

Nu ska jag och Linnéa åka längdskidor! Hurtigt värre

Sweet sixties.

Jag har fått ett fotoalbum av min mormor Brita (inte briTTa utan briiiiita). Och jag hittade en kille som såg ut exakt som didrik strömberg!!! how wierd isnt that... AjaaaaahhhHHHh. Tänkte iaf showa en pic från Britas ungdomsdar!



Visst ser hennes kompis ut att heta Siv? Seriöst. Hon ser verkligen ut som en Siv!


Yay!

Fem gillningar....

The return.

Nej jag har inte dött! Har fått minst hundra mail från hungrande fans. Ta det lugnt! Jag är bara en människa även fast ni ser mig som en superkändis. Även jag har rätt att åka bort lite, andas ut och slippa all stress i storstan! Acceptera det... Annars är det ni som förlorar mig, Rubarak.blogg.se

I helgen har jag varit i Björnön. En by (inte en ö) som ligger utanför Gällö, som ligger utanför Bräcke, som ligger på väg till Östersund. Vi har käkat mat, åkt pulka, brummat skoter, ätit mer mat, kollat på film och myst på ganska bra! Riktigt skönt. Förutom att min luftmadrass sög negerballe. All luft åkte ut så när jag vaknade kunde jag inte röra axlarna. Underbar start på dagen! Men jag ska inte klaga. Jag hade ju kunnat bo i Gnarp!!!!




Här är jag och Farmor El under ett angenämt fredagsfika på skvadern. Miss you soo much (Skvadern)

Jag har gjort en grupp på facebook! (beundra mig)



Har redan 4 gillningar!!!!!!!!!

Fml

Jag älskar min förmåga att priotitera rätt. Under middagen sa mina föräldrar att jag verkligen skulle fokusera på den nya uppsatsen jag måste skriva. Och såklart, det är ju för min egen skull för att slippa ha det kvar att göra. Men då tar mitt undermedvetna över...

...och bestämmer att jag ska ladda ner 10 album, rensa all musik på datorn, organisera alla bilder, leta en ny bakgrundsbild, koka te, knäppa kort på mitt öga - och ingen bild blir bra så jag måste söka på inställningar på internet för systemkameran för att ta bättre bilder, byta kläder och kolla vilka låtar och spel som är populärast på iTunes.

Så TACK mitt undermedvetna, TACK!!!! Nu sitter jag här och har skrivit bra precis fyra rader.

fml



iRoNiSkT NoG vÄlJeR jAg aTt lÄgGa UpP 3n tUmMeEn uPP BiLd... L-0-L

Djurisk i zebrashorts och leopardtröja. Grrrr!







Vilken outfitta alltså, daaaaaamn!

Kanye och Bon Iver.


Scrapbook from 2010

Hola chicas!!!! Jag känner mig som Karnah eller Lisaplace när jag skrev så där. Men det är ju najs. Idag är det onsdag. Puffkriget på fejjan har börjat!! Helt sick jag har fått två nya puffar av randoms. Mycket nöjd hitils!


Förutom att fortsätta knarka kaffe som jag gjort hela lovet så sitter jag och samlar ihop lite bilder till ett fotoalbum om 2010. Det svåra är att få ihop neurala bilder så jag inte sitter där 20 år senare och undrar om alla jag umgicks med hade down syndrom. Ta inte illa upp hurni, men jag har inte många snygga bilder!! Men den här uppgiften ska jag genomföra. Det har jag bestämt mig för. Sen ska jag fortsätta i all oändlighet med nya album. NaJs baJs.

 

 

 

Bra precis så här ser alla bilder i mitt bildarkiv ut. Wish me good luck fellows!


Skype



Skypar med en jävulsk random. FETT!

Wanna taste???



Gissa hur många procent njutning det är i den här bilden?!?!?!?! Jo ni, 100 prorre kan jag garantera. Jag bah sitter här i köket och chillar med den sista biten av den gudomliga kanel/citron-cheesecaken vi bakade igår... MUUUUUMSFILLIBABBAHHH!!!!!

Btw... Skådar ni våran maraboukartong bakom min axel? ----->
Fick 9 kg marabou av mommah bah sådär i julis. Ingen big deal! xD

Jag tror jag nyss slog tjockhetsrekord i ett inlägg. But im still proud to call my self a Danielssonare!!!! Over and out.

Home



Säger som niotillfem: "Det här är så oändligt jäkla fint!"

Fuck yeah!

Annars då? Mailade precis in uppsatsen till min historialärare Roger. Hoppas han blir extremt nöjd med resultatet och ger mig MVG+ och en chokladtomte nästa gång vi ses. För jag har varit en så duktig elev. Nu och föralltid, hat till historiauppsatser. Hörs hej.

Jag vill spola fram tiden.

Åh jag längtar så jag dör tills den elfte februari. Håkan Hellström på stadshuset. Gudars!! Kommer i byxan vid bara tanken... Hihihihhii. Det kommer bli riktigt jävla fett med mina vänner vid min sida i en gungande publik och bästa Håkan framför våra ögon. Hua hua vad jag längtar! Kan inte bara den fredagen komma?


Hejhej! Vi bakar cheesecake.

 

 

Facebook.

En sak jag hatar är onödiga statusar. Såna som man verkligen skiter i. Typ "jag ska nog på birsta senare idag, gu va kul".

OK.

Brydde mig verkligen!

Men det jag hatar ännu mer är såna här statusar: "Lägg upp den här på din logg om du är nykter året runt".

Funderar på att göra min egen version. Typ Lägg upp den här på din logg om du gillar att ha sex med djur.

Hahahahah, det vore kul!

AAAAAAAAAAAH BLIR SÅ LESS PÅ ALLA ONÖDIGA STATUSAR. Skriv något intressant för i helvete. Typ hur stor din snopp är eller om du har någon hemlig fetish. Mycket intressantare!

Allt jag ville säga. Hejdå!

Ville bara visa lite SNAP!!!!





Kärlek till dig (webbcamen från CrEaTiVe)

11:08 Måndag

God morgon! Idag var jag tvungen att kliva upp tidigt för att jag har massvis med skolgrejer kvar att göra. Men med en kopp kaffe så lyckades jag bli människa. Helt otroligt att jag har fyra uppsatser/inlämningsuppgifter att göra även fast det är lov.

Senare idag ska jag vara med mina fulaste kompisar Karin och Linnéa. Mys mys mys mys!

 


Love


23:10

Fuck

my

life

JAG GER UPP!

Hatar den här jävla fitt hor uppsatsen.... Fuck it. Fuck aina!

Förjävligt

Minns ni uppsatsen jag skrev om i höstas, som handlade om Gustav Vasa? Precis den uppsatsen försöker jag skriva klar nu. Riktigt bra prioriterat att skjuta på en uppsats flera månader. Fint Moa!

KLICKA KLICKA KLICKA för lite musik för alla plugghästar!

Fu

Visst är jag sjukt duktig som uppdaterar? Erkänn att ni älskare!



Jag har ju skaffat webbcam och grejjer xD


Slappsöndag

Denna söndag har jag och Anna spenderat på bästa sätt i sängen, framför tven, dreglandes framför Aston Kutcher i What Happens In Vegas. Vi har suttit inlindade i varsina täcken och bara degat vilket har varit riktikt skönt. Men nu ska jag ta tag i mitt liv genom att städa rummet, bädda rent, duscha, skriva en uppsats och ringa Karin.



Nyårsafton 2010

Mitt nya år firades in tillsammans med mina bästa vänner, middag, fest, fyrverkerier och dans!Det hade inte kunnat bli bättre. Kameran följde med och fångade ögonblicken. Här kommer en fräsch bildbom från dagen då vi åkte pulka i sidsjön och från kvällen då vi dansade i våra blåsor (kissblåsor alltså):























































Jaa, bildbomb vare ja... He he he he

2011

Nytt år och på tiden för mig att börja blogga! Hoppas på att detta året blir ännu bättre än tidigare år. Gott nytt på er finisar!


RSS 2.0