Valborg







Väntar på att Izor ska locka klart håret...

TJENA!!! Jag bara njuter av livet - solar, käkar glass, shoppar, hänger med izor, äter mat, hyr film och cyklar omkring. Ikväll är det valborg och alla fjortisar kommer vara fulla uppe på norra berget, NAJS! Själv så ska jag och mina kompanjoner grilla hos Ankan och sedan får vi se vart vindarna för oss. Förhoppningsvis norra xD

Ha en bra kväll allihopa!!

SATAN I GATAN

Kan inte göra annat än att hålla med alla andra. Veronica Maggios nya är riktigt fint! Älskar Mitt hjärta blöder, Inga kläder och Snälla bli min.



yeah he's too cool for himself


max hand, juicepaket, nils, jag och ett fuck you-finger xD



Nu ska jag cykla hem till Frida där även Isabelle befinner sig. Får en känsla av att jag kommer svettas ihjäl då det bara är 90º uppförsbackar till henne. Men det är smällen som man får ta!

Ikväll fick jag besök..

Ikväll fick jag besök av mina flickvänner (hehe). Jag bjöd på mormors morotskaka, gamla chokladbollar och påskmust. Sen bestämde vi oss för att spela Alias och bytte sedan ut det mot Rappa Kalja och spelkvällen var gjord! Jättemysigt faktiskt. Nu ska jag slå på Into the wild och sedan sova. Godnatt!♥



Jonny var här.



Frodo med.



Izor läser tidningsannonserna/pratar i telefon. Buissy woman :P



Alias... stress-spel! Jag och Jonny kom sist. *cut*



Bytte spel. Älskar Angelicas förklaring till ordet Hönsa. Hon skrev "Då alla hönsen på gården samlas för hönsmöte". HAHAHHAHA!!!



Fina fina vännerna, vad jag tycker om er.




Förkortningar xD

Har lärt mig några nya förkortningar på senaste tiden.

LMFAO betyder laughing my fucking ass oss
ASAP betyder as soon as possible
IMO betyder in my opinion
STFU betyder shut the fuck up

Sen testade jag att googla för att få lite fler förkortningar. Hittade då den här tjejen: http://alicemagnusson.bloggplatsen.se/2010/05/23/3013503-coola-skriv-satt-och-vanliga-forkortningar/. Jag menar snacka om coola förkortningar. Gillar mest hennes tips om dessa: 

Då = dåe

Ju = Jue

Du = due

Till = Te

Jaa = Aaa

Det som sägs är sant, man lär sig sannerligen något nytt varje dag! Har ni några förkortningar att dela med er av? xD


18:30

DEE ÄÄÄR FÖR OOOOOOSs SOLEEEN GÅR OOOPPP.

Tjenis. Jag sitter här hemma och lyssnar på Ted Gärdestad. Hans texter är faktiskt väldigt fina. Och låtarna, svängigare får man leta efter >Ted Gärdestad – Eiffeltornet.

Har inte så mycket att säga förutom att jag har läst ut den nyaste veckorevyn, duschat, väntar på izor och frodo. Och ja.... Mamma och pappa är i birsta = FF!!!!!!!!!!!

nEj mEn kÄnNs jU LiTe oNöDiGt AtT sItTa hÄr oCh mÖgLa. HeRrÅ :P

Måste ju köra all in xD


Ägg är gott

Eftersom mamma och pappa jobbar på loven (alla andra veckor också för den delen) så blir jag helt plötsligt tvungen att laga mat själv. Det kan ju både vara bra och dåligt. Bra för att the cooking-skillz blir bättre, dåligt för att... ja det är jävulskt drygt att laga mat ibland. Men jag har kommit på en överlevarkost. Det kallas ägg! Ägg måste vara guds gåva till människan och framför allt den fattiga, dåliga kocken - TONÅRINGEN. Ägg kan man koka för att äta vanligt eller som pålägg på en macka, steka, göra omelett och jag har hört talas om någon slags äggröra men det vågar jag mig inte på. Du kan alltså göra SÅ MYCKET (okej tre saker) med SÅ LITE.

Om man inte gillar ägg är det ju förstås ingen idé. Men jag bara älskar ägg! Ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg ägg. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGGGGG!!!!!

Gissa vad dagens lunch bestod av? Jo juste, ÄGGISH! + makrill (nej det är inte mens ovanpå, det är tomatsås)


MASSA BILDER.


































27 april

Godmorgon! Känner mig jätteful idag och inte blir det bättre av att jag sitter och knäpper en massa fula bilder med webcamen..... Fuck. Nej, nu ska jag ta tag i livet och åka ner till ego och träna. Idag har jag inga planer, så om någon vill hitta på något får ni gärna höra av er! Puss











SÅDÄR! Nu kan ni känna er vackra iallafall *jag är en ängel*


Om Michaela Forni

Jag har aldrig varit ett riktigt bigfan av Michaela Fornis blogg. Men nu - på senare tid har jag verkligen börjat älska den. Vissa av hennes texter berör verkligen. Dom är relaterbara och framförallt så fina. Jag önskar att jag också kunde skriva lite mer som henne. Nu blir jag lite töntig här kanske. Men klockan är faktisskt halv två. Då har man rätt att vara lite djup, känslosam och töntig.


KÄRLEK.

Men mitt senaste riktigt starka kärleksminne var den 3 februari i år. Jag hade varit i Argentina i flera dagar och det var av många anledningar en väldigt känslokrävande resa. Jag var väldigt rädd under hela resan, en oro och smärta som satt i kroppen och inte gick att få bort. En kväll saknade jag min mamma så mycket att jag på riktigt ville åka direkt till flygplatsen och hem, oavsett vad det skulle kosta. Jag hade så ont i mitt huvud.

Så kom jag hem till Stockholm efter en flygresa på 25 timmar. Jag var så trött. Inte bara fysiskt, jag var trött i huvudet och överallt. Åkte till min mammas jobb för att hämta nycklarna till min nya lägenhet, jag var bortrest när jag fick tillträde till den så jag hade skrivit över fullmakten på min pappa så att han kunde få nycklarna av förra ägaren. Jag var så trött och bara tanken på att komma till en lägenhet som är helt tom, där det inte finns en enda av mina ägodelar, som är kall och där jag är ensam. Vetskapen om att hela mitt liv låg utspritt i lägenheter, garderoben och garage runt om i Stockholm... jag vet inte. Jag var trött. Jag hade ont överallt i min kropp. Jag hade voltat i en bil och jag hade en spricka i mitt revben. Muskelvävnaderna i min bröstkorg var svullna, det gjorde så ont att andas.

Mamma följer med mig till lägenheten, går lite tidigare från jobbet, så möter vi upp pappa utanför. Pappa med sitt stora leende och ännu större famn. Så lät de mig trycka in portkoden för första gången och sätta nyckeln i låset till min första riktiga lägenhet.

Där inne var väggarna målade i exakt den vita färgen jag vill ha. Mitt matbord stod placerat i köket. Min blommiga lampa i ena hörnet av vardagsrummet och i kylskåpet fanns frukost och annat gott. Ett paket kakor i skafferiet. Mina föräldrar hade målat om hela lägenheten och kört dit alla mina ägodelar när jag vad bortrest. Hållt på i flera dagar och fixat fint för mig. Dem hade gjort det för min skull. De hade inte behövt, jag hade inte räknat med det, men de gjorde det.

Efter att vi druckit kaffe och ätit kakor åkte de hem. Så satte jag mig vid mitt köksbord och grät. Jag grät och grät och grät. Jag pressade naglarna mot bordet och kände hur saltet sved längst mina kinder. Så grät jag över allt jag har och allt jag visste att jag redan hade förlorat.

Det var inte min finaste kärleksstund. Men den var ärlig.


JAG MÅR BRA.

Vinden är behaglig. Luften känns precis lagom. Om man blundar i solen känns det precis så som man drömmer om att det ska kännas där i januari när snön piskar i ansiktet. Vin har aldrig smakat så gott och de där hitsen på klubben är bättre än någonsin. Det jobbiga känns plötsligt inte så jobbigt och även fast man snittar tre timmar sömn per natt har man mer energi än någonsin. Plötsligt vågar jag svara i telefon när folk ringer och när någon smsar blir jag inte längre rädd. Mat har fått en ny smak och jag blir inte nervös över småsaker. Jag går på gatan och skrattar högt, min ångest har försvunnit. Paniken är borta.

Jag gråter inte över mitt liv utan ibland sätter jag mig på jobbet och tittar på Gossip Girl-klipp så gråter jag till dem istället bara för att det är skönt att gråta lite ibland. Jag gråter inte längre.

Kan ni förstå det? Att jag gråter inte över mitt liv längre. Det finns ingenting kvar att gråta för.

Så träffar man någon och när den personen ler är det vackrare än absolut alla leenden man möter på stan eller alla leenden som erbjuds halv fem på White Room. Och man drar skämt på skämt för att kanske få en skymt av det igen, tänk att människor kan vara så fina.

Man kanske kommer på sig själv med att stå på ett dansgolv och fastän klockan är kvart över fyra på morgonen en onsdag och luften är fuktig och man har svettpärlor i pannan... fastän det i vissa ögon kanske finns tragik i den stunden... så ser man sig omkring och börjar hoppa upp och ner av lycka. För där står man med alla man tycker om. En lillebror som helt plötsligt börjar dansa techno och en killkompis som snurrar runt en i luften.

Kanske sitter man på kontoret en förmiddag och dricker en nespresso och äter ett påskägg och mitt i allt det... mitt i den helt normala stunden i tillvaron så inser man hur bra man har det. Hur alldeles perfekt bra man har det.

Jag tror inte att det finns någon ilska kvar i min kropp. Jag är inte arg eller bitter. Upprörd eller förstörd.

Jag mår bra.

Sen att hon är typ jättesnygg, rik och lever överklasslivet kan man ju också tillägga. http://www.devote.se/forni


Repeat


Ska på spinning....



Sitter hemma och tycker synd om mig och gruvar mig inför att åka ner på spinningen. Har inte tränat riktigt på över en vecka. Tror ni jag kommer överleva detta? Jag är tveksam....


26 april

Anna Ternheim – Shoreline

Godmorgon! Eller ja, jag klev upp för två timmar sen och kollade på film. Planerna för min dag är att cykla ner till gymmet, läsa lite i svenska boken (om jag pallar) och ikväll ska jag och Isabelle Sundberg dra för att kolla på basket, dvs alla hetingar som spelar. He he he he.

Anyways, hoppas ni får en bra dag. Skönt för oss norrlänningar att påsklovet bara har börjat!


and our town is filled with tears

Hemma nu efter en helt underbar kväll! Innan vi gick hem så gick vi upp i tornet och såg ner över Sundsvall. Sjukt fint var det. Nu ska jag sova bort min kommande förkylning, lägger in bilderna imorgon. Sov gott

Mot norra berget!

Vi bestämde oss för att åka upp till berget ikväll igen, för andra gången idag alltså. Lite större gäng nu bara. Jag och Anna har bestämt att vi MÅSTE grilla marshmellows och kanske en och annan körv. Nu sitter jag bara och väntar på att mina homies ska komma och hämta upp mig. Och vilket är det bästa sättet att spendera tid på (förutom sims)? JO: Snap! ofcourse! Hörs när jag kommer hem!











Norra berget

Som sagt så drog jag Jennie och Line upp till norra berget idag och schtekte. Vi breddade ut filtar och solade ett tag. Sen blev det kallt så vi spelade lite kubb och gick upp i tornet. Riktigt mysigt var det! Nu måste jag hjälpa mamma med middagen, det blir grillat! ;) Fler bilder lägger jag upp antingen ikväll eller imorgon.


Lite bilder från i lördags



Fick en guidad tur runt Alnö av Ellen. Inledde med en korv på statoil... Standard.








GOOODMOOORNING Y'ALL!



Godmorgon! Antar att det här är den intressantaste videon ni har sett någonsin? Japp, det antar jag. Jag vaknade precis och nu sitter jag och äter grapefrukt och dricker kaffe. Idag är det ännu igen sommarvärme och jag Line och Jennie ska till norra berget. Man måste ju ta tillvara på solen!!! Som alla vuxna säger så fort det blir det minsta lilla soligt ute. Sen tänkte jag att vi kan ta med kubb, filtar och ipodhögtalare och bah chilla järnet.

Nu ska jag ringa Izor som verkar ha gått i ide. WAKE UP U MOTHERFUCKER!!!!!!!

23:50

Har för mycket att blogga om så här kommer ett osammanhängande ointressant inlägg. Varsegod! Har haft en supermysig påskhelg med familj och släktingar hit och dit, en massa påskägg och strålande sol! Idag hälsade vi på i farmor och farfars stuga. Spelade kubb och solade hela dagen för att sen rulla hemmåt med Veronica Maggio i stereon och solnedgång. Man bah älskar livet ALL IN då assåååå!

När jag kom hem åkte jag iväg en snabbiz och hängde med Frida, Angelica, Isabelle och Line. Vi chillade på skönsmons skola och lekte visksmurf. Isabelle valde att beskriva Bangla........... LOL.

Nu ska jag ta mä lite kvällsfika och fortsätta min chillning. Här är två bilder från idag, har massa på lager som kommer imorgon! CYA LOOSERS




17:12

Ikväll ska jag hem till Ellen med Olivia och mysa ute på ön! Orkar inte blogga mer om dagen, kolla ut genom fönstret så har ni förklaringen, later!


Skärtorsdag - Långfredag



















Breddade min allmänbildning (körde tp) hos Karin med Lensy och tryckte i oss godis och te. Sov där. Hälsade på Solan och Hasse i Bergeforsen och deras världens-sötaste-gulligaste-busigaste-jagvillha-kattunge-någonsin. Köpte min fjärde Håkan Hellström skiva, välkommen till samlingen! Tog en moppetur med Maxen och sov lite på altanen. Åt påskmiddag med familjen. Resten av kvällen har vi kollat igenom filmer från Göteborg i somras och ätit lite morotskaka.

Fint med påsk endå! Nu ska jag sova, håller på att bli sjuk. PUSS

17:32

Nu ska jag åka ut till Ko(v)land och umgås med Karin och Linnéa. Hörs imorgon! Puss

Cyklade till fläsian med Emsi



Tussilagooooos! Wohhhooo














Judazz

Har ni hört Lady Gagas nyaste låt, Judas? Den är så jääääävla rolig att sjunga med till. JUDAAAAAAS JUDA-A-A-A-AS. JUDAAAAAAS JUDA-A-A-A-AS. Det blir roligast om man försöker likna en kyckling samtidigt. Ni vet: kakkakakaaaakaaa? Det ljudet. Hehhehe. Åh jag bara älskare!



Exakt på 0:15 är det! JUDAAS JUDA-A-A-AS

Påsklov

Första dagen på påsklovet idaråå! Jag och Emma ska ut i det fina vädret för att cykla och fika chokladbollar, balle (ballerina) och sarre (saft). Bloggar senare, au revoir!





Och förresten!!! JAG HAR BULLE IDAG! Första gången på några årtionden känns det som. Och det bästa - den vart FETT bra. Nice!


Idag

Idag hade vi påskäggsjakt på skolan och jag gömde ledtrådar på konstiga ställen och kände mig så maktfull. FETT EXCITING!!!

Hade redovisning. Gick bra.

Fick påsklov!!

Hängde med Olivia (månadens kompis ju)

Har varit i kyrkan lol.

Gick hem och sjöng högt till Håkan Hellström. Märkte sedan att ett par gick bakom mig, fin timing.

Nu ska jag cykla hem till Isabelle och sova där

PUSS


Mobilbilder från senaste tiden

Älskar min mobil, den har 2,0 mega pixel kamera<3















Älskar mobilbilder! Typiskt sjuan när man alltid sa "får jag kolla på dina mobilbilder" och man bah "okeyy då xD".

Lite kvällsmusik och sådär

Väntar på att badet ska bli fyllt. Har redan läst alla nya inlägg på bloglovin och kollat facebook. Vad ska man göra nuuu då? Jo jag kan bjuda på lite skön kvällsmusik till er! Here you go





Förresten så är det här ungefär den enklaste någonsin på gitarr. Du spelar bara G - Am - Em hela låten!




Prommis

Bra dag! Farmor och farfar kom hit för att fira pappa med oss. Jag köpte jättetöntiga presenter som vanligt... Ett grytunderlägg i form av en älg (min pappa samlar på älgar för er som inte visste), filip och fredriks senaste bok och åre choklad vilket alltid är ett säkert kort!!

Vi åt världens godaste lax (tredje gången under en veckas tid, way to go moa!) och lite prinsesstårta med kaffe på det. Dock så kände jag mig som världens fetaste människa efteråt så jag ringde över till min grannis Jullan för en långpromenad. Vi gick runt hela skönsmon och lättade på våra svarta, tunga tonårshjärtan.... HEHEHEHE.



Fett hurtig brud :P

Nu har jag så mycket jag vill hinna göra på cirka en timme! Jag vill hinna bada, äta mer tårta, se på "inför eurovision song contest" och se på film. Så himla jobbigt med beslutsångest! Men påtal om ESC så är jag vääääärsta schlager drottningen som vissa skulle ha sagt. Not. Men jag älskar helt seriöst den tävlingen. Alla värdelösa låtar från Rumänien, Estland och framför allt rockiga Turkiet!! Går inte att INTE älska det. Ska fylla er med några ESC-höjdpunkter någon dag. Japp så får det bli.

Nej, nu gäller det att ta tag i livet innan morgonen gryr.

ÅÅÅHHHHHHH orkar inte att jag är så jävla drygggggggg................... Ska börja ta med mig kameran överallt och sluta skriva extremt ointressanta inlägg om mat och melodifestivalen. Det här håller inte... ^^


23:21

Ikväll kom Anna hit och gjorde mig sällskap. Vi slappade i sängen med choklad och saft till Super stylisten Jonaaaaaaaaas! Vilket måste vara ett av dom bästa programmen i mitt liv. Skulle dö av lycka om det kom ut en bok med bara Jonas citat. Som till exempel klassikern "I love my Hollywood". Snacka om best seller!

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Känner på mig att jag kommer tillbringa exakt hela dagen på skolan imorgon då vi måste göra klart vårat projektarbete. Laddar med passionsfrukter och fika pengar från mamma och pappa. Har redan dealat klart med dom. Min grillade macka är kirrad!

Blir dålig uppdatering imorgon eftersom pappa också fyller år. Men gråt inte för det. Det är inte liksom så att jag kommer sluta blogga forever!!!!!! Så ni vet :P

Nu känner jag att det börjar spåra ut tott så jag ska väl runda av med två bilder på mig och Annizen för att vi är snyggAST. Godnatt my lovers.




rf


Justin Bieber

Ibland vet jag inte vad det är för fel på mig. Till exempel förra veckan när jag vred på högsta värmen på duschen och spolade mina ben i syfte om att plåga mig själv. Väldigt normalt.

Nu sitter jag och googlar ivrigt efter bästa kvalitet på Justin Bieber filmen men hittar inget värdigt att ladda ner. Blev arg, slog lite på datorn..... Kom på mig själv med att det var lite småkonstigt. Jag menar, det är Justin Bieber vi snackar om. Alla hatar honom.......... MEN INTE JAG OKEJ?!?!?!? Älskar lilljustin.... Baby baby baby ooooh

Måste väga upp min okoolhet. Laddar ner Fight Club också!!!!!


18:43

Tjenis penis, lite snabb uppdatering bara! Det som har hänt idag är att jag fick följa med när Isabelle övningskörde lite. Resten av dagen har vi ätit mjuk pepparkaka, cyklat omkring och solat. Direkt när vi kom hem till stan gick vi på yoga. Nu ska jag duscha, käka tacos och sen möta upp Isabelle och Frida för att se "Number Four" på bio. Ttyl


RUMPAN

WHEN I SAY HI YOU SAY DIE!!

Hej förresten :P

Moa gjorde värsta spontana grejjen idag, svär på mamma att det var det mest spontana hon gjort på länge iaf. Hon tog fingrarna ur röven för att komma och hälsa på en annan röv, nämligen min stuga som ligger i rumpan! Jag har gett henne en sightseeing ala Izor via cykel. Sedan körde vi Chicago, hon vann den jäveln -.- Sedan bjöd mormor Ann-Marie aka Mimmi på Lax, mycket smakfullt! Vi fortsatte sedan kvällen med lite Harry P, nice. Efter filmen köttade vi på med rappa kalja där Mimmi vann med mig hack i häl. Nu ligger vi i dubbelsänga och ska kolla på lite skräckis.... Help.

Förresten, visste ni att enligt moa är " underslev" en populär gryta i Rumänien, btw liksom xD

LATER FROM THE ONE AND ONLY SHERMINATOR. ( Izor)


15:45

Nu: Chillar i sängen med en Actimel<3 och lite Snapshot.
Borde: Packa
Ikväll: Ska åka ut till Isabelles stuga och mysa.


Let's sail away to the beaches of Normandie



Hemma från kakbuffén nu. Orkade bara en vända + en chokladboll på vägen ut. Tallriken var överfull och likaså min mage. Godast var hallonpannacotta-pajen.MMMmmmMMmmM!!!

Lördag

OH MY GOOOOOOOOOOD!!!!!! Nästan besöksrekord igår xD. Känner mig älskad.

Godmorgon förresten! Idag är det sjukt jävla bra väder, det blev premiärdag för altanfrukost för i år! Igår hade vi jättetrevligt. Vi åt mat och spelade lite chicago, sen fick vi beskök av Grim, Niklas, Richard, Jimi och en kille som jag tror hette Jonte. Vi tränade partytricks och hade allmänt trevligt bara! Glömde kameran hos Line så jag kan inte bjuppa på några bilder.

Nu måste jag skynda mig att blåsa håret och klä på mig, jag Anna och Anton ska på  för att jobba lite på fetman!

Kram på musikcafé??? :*<3



On my way



Hey everybody! Just sitting here and waving like a total morron... Depressing!  Now I'm off to my friend Lines house. We're gonna cook some chicken, eat outside in the nice weather and later eat my legend... wait for it.... dary pineapple pie. Don't know why I'm speaking english but im just in the mood. Blog ya later cutiepies!

xD

Projektarbete

Yoooo zup niggas! Idag påbörjade vi vårat projektarbete som handlar om Energi och BLAblaalbalabblalba, ingen bryr sig... Min grupp har i varje fall valt det fransktalande landet Elfenbenskusten. Hitills har jag fått lära mig att lika mycket energi enelfenbenskustare (haha, fail) gör av på ett år gör vi här i Sverige av med på en vecka. Ganska intressant faktiskt! Så intressant att jag dööör av nyfikenhet bah.

Nu ska jag fortsätta googla efter vilka valmöjligheter de har, vart de kommer ifrån och om de är sparsamma ur energisynpunkt.

YAY!

FUN FUN FUN FUN!



Iiiiiiiiiiiits friday, friday, gotta get down on friiiiiiidaaaaaayyyy

Bild 17. En ovanlig bild



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.


American History X

Jag har precis sett klart filmen "American History X" med pappa. Jag hade hört att den var bra och sevärd men jag tror inte att jag har blivit så berörd av en film på väldigt länge. Jag var helt fast efter bara någon minut. Den handlar om det växande våldet i USA om Derek som är en nynazist som styr och kontrollerar en stor grupp med "skinheads". När han åker in i fängelset efter att ha dödat två personer så går hans lillebror Danny i hans fotspår och hamnar i samma gäng. När Derek kommer ut från fängelset så måste han rädda sin brorsa som är påväg utför och han måste slutföra en massa grejer från hans förflutna. Den här filmen var så sjukt bra verkligen, även fast den hade ett dåligt slut (vilket jag hatar). Ni måste helt enkelt se den, jag sitter fortfarande med tårar i ögonen.

Oj, vart nästan en hel filmrecension det här.... Hehe.



Apdålig kvalitet men jag hittade inget bättre!

17:30

Har suttit ute i solen nästan hela dagen! Snacka om att man blir på bra humör av finvädret. Fick sällskap av Nisse-Batte också. Nu drar jag ner till ego och går på bandet lite innan passet. Hasta la vista babes!





Drog en ganska advancerad pose samtidigt som jag klappade kattskrället. Be impressed!

Torsdag

Idag är det superfint väder, nästan så att man kan sluta använda jacka! Jag ska koka lite kaffe, sätta mig på balkongen, lyssna på Lykke Li och läsa Arn-boken som jag har fått på svenskan. Ikväll ska jag ta en prommis ner på Ego och köra Body Pump har jag bestämt... Läskigt att gå på pass själv!

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Sushi

Idag cyklade jag ner på stan och åt sushi-lunch med Angelica och Elin. Det var första gången
Elin åt det och hon älskade det såklart!






Långklänning och converse


2011-04-13 23:54


Hade helt glömt bort, nu kör vi igen!

Kör igång med 30dagars listan igen. Här är punkt 16. En bild på mig



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

PS. Ni kan kolla bland Kategorier och klicka på >>30 dagar<< om ni vill se dom andra bilderna! Puss

Kristen Stewart



Kolla vad snygg hon är i blondt (blont? blondt?) hår. Galet fint! Den här bilden ska jag ta med mig till frisören nästa gång. Dom bah "shit, ännu en twilight-Kristen wannabe *suck*". Men det skiter man väl i! Det här är den perfekta blonda hårfärgen. Sådeså.

Åh jag vill bara sticka till frisören på en gång. Såååå HIMLA fint. :):):):):):):)::):):):):) <---- nej inte alls överdrivet.


Kommentera mera! (rimmar, hehehe)

Just nu sitter jag och läser en massa bloggar, som vanligt. Och då insåg jag att jag verkligen är skitdålig på att kommentera andras inlägg. Från och med nu ska jag bli mycket bättre på det! Vilket jag tycker ni också ska bli. det är mycket roligare att blogga om man får lite rEsPonZ tillbaka. Right?

Det kan vara vad som helst. Till exempel: "fin tröja", "älskar din blogg DU ÄGER mannen", "oh gillar den här låten" eller varför inte helt random "nu ska jag gå och bajsa".

Jag blir glad för alla kommentarer! Så nu bestämmer jag att både ni och jag ska bli proffs på att kommentera.
OKI? KUNGLIGT....


På bättre humör

Jag känner för att radera förra inlägget men jag låter det stå kvar. Jag är i vilket fall på bättre humör nu! Tog en promenad i finvädret med Olis och gick på stan, köpte den nya marabou-smaken och softade lite. Nu har jag precis landat i hemmet och slagit igång Håkan Hellström på högsta volym. Ikväll ska jag käka wok, gå på zumban och slutligen - chilla järnet.


Älskar livet

Onsdagar måste vara den onödigaste dagen på hela veckan. Det händer verkligen inget roligt, alltid äcklig skolmat (oftast panerad fisk med remouladsås och kokt potatis), inget bra på tv och dagen är bara allmänt tråkigt.

Och jag har en sån där jobbig träningsvärk, inte skön, utan bara ivägen. hela. tiden. Fuck it.

JAAAAAAA POSITIV ANDA DÄR! Nu ska jag slå ner någon random estetare eller ett särbarn. Får se hur jag gör!

Älskar livet.


Forever alone

Alltså det här är typ bland det roligaste som finns. Forever alone..... HAHAHA! *dör, hihhiiihih*










Inget plugg kvar!

Inom en vecka så har jag haft två franskaprov, ett naturkunskapsprov och idag ett fysikprov. Inte okej! Men nu kommer jag inte ha något plugg alls fram tills påsklovet eftersom vi har projektarbeten och lite lediga dagar här och där! Ska blir riktigt skööööönt. Vad ska man underhålla sig med på kvällarna nu då?

Tror faktiskt att ni alla vet det givna svaret: sims!


Radioactive



   


Yoga på ego

Tjenis penis! Det blev en promenad ner till gymmet och ett svettigt yogapass. Riktigt skönt faktiskt! Vi avslutade med en lökig dryck = poweraid. Nu sitter vi i mitt rum, fiser och dricker upp den!







Frestande... Right?

18:30

Är med Isabelle, nu ska vi ner på ego och träna! Ses fulisar HIHI




Tisdag i bilder



Frulle!!!!!!!!!!!!! lol







Saft ffs xD



Miniräknaren måste också va med, pimpad till tusen!


Gjorde min kväll

Pricken över i:et på denna ångestfyllda pluggkväll måste vara antingen när jag skär upp benet med en rakhyvel eller när jag halkar ner för hela trappen och landar som ett förlamat kryckmongo nere i hallen. Har lite svårt att bestämma mig för vad som är bäst!

Skärsåret eller den brutna nacken? Vad är koolt/okoolt?


läs rå

-TJEEEEEEEEEEEEEEEENAAAAAAA!

-öH hej.. vi läser inte din blogg längre............... f1 sämst. h8 u. n00b-blogger.

-whaaaat? OOOH NOOO... WHYYY GOD, WHYYY?

typ.

Ja ni läser inte min blogg längre. Ok denna svacka har varat i två dagar men endå. Whatta heck. Behöver bekräftelse från "antalet unika besökare" ok!?!?! Fattar ni vad jag menar. Alltså faktiskt.................. Vet inte om statistiken skämtar med mig... Men förra veckan hade jag  runt 65 besökare varje dag. Idag har jag 2!?!??! WTF XDDDD

Börja läs förhelvete lars olov! Annars blire det mos av er.

Tänk om alla skulle sluta läsa Kenzas blogg. Från typ 100.000 till 12 pers på två dagar. Undra hur hon skulle reagera :P typ ta livet lr nått xD

PlögghästN

För första gången på jag vet inte hur länge (för länge) så går det faktiskt bra när jag pluggar! Älskar känslan när man klarar alla uppgifter och känner sig som Einstein! Och med lite svart kaffe på det så ska jag nog hålla ut hela kvällen, hehe LOL att jag är en sån pluggis och bah pluggar all in! xD

Blev taggad på facebook





Bilder från konfirmationen som Sandra la ut på facebook. Jag kommer inte ens ihåg att jag har sett ut som på första bilden! Långt och nästan svart hår. På andra bilden har jag klippt av det till axlarna. Och det var den där kanotturen som vi ramlade i när det bara var 10 grader i vattnet... Huuuauaaaa.

Minnen :')

Dagens låtar

Lykke Li – I Follow Rivers (The Magician Remix)
Radical Face – Welcome Home, Son
Detektivbyrån – Kärlekens Alla Färjor
The Temper Trap – Sweet Disposition
Detektivbyrån – Life/Universe
Kings Of Convenience – Homesick

13:13

Godmorgon! Jag har precis vaknat och sitter och äter lite frulle. Idag ska jag hinna med mycket; sushi-lunch med Angelica och Elin på stan, städa rummet, plugga fysik och yoga med Isabelle ikväll. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med alltihop men jag kan inte sitta kvar här iallafall! Have a nice day fellas



Förresten! Funderar på att ha en frågestund här. Ni är semzt på att kommentera men nu får ni säga vad ni tycker. Ska jag köra på det?

18:46

Ikväll ska jag hem till Anderssons med Anna och Elin för en tvättäkta tjockiskväll. Det låter väldigt bra tycker jag. Och nu är maten klar. Det blir grillat :)))))))))))))))))))) <--- dubbelhakor


"Håll käften, håll käften okej!!!"

Här kommer lite bilder från igår. När jag kollade igenom dom i morse dog jag lite, vissa är för fula för att visa. Men här kommer dom vackraste bilderna. ENJOY xD



Party-rabbit var peppad. Älskar att alla gick omkring i den här och den rosa one-piecen hela kvällen!



Emma och Olivia äter finmiddag bah! Burgerz <3





Maja, Jasmin och jagiz







Pingu hängde med mig under hela kvällen!






















Kaffe och BJ



Har kokat kaffe alleles själv för första gången i mitt liv! Känns faktiskt riktigt bra. Som om jag kan börja leva mitt liv på riktigt eller något. Anyways, jag har precis kommit hem och dricker kaffe, äter BJ och lyssnar på Lykke Li. Snacka om meningen med livet! Förbereder mig alltså på allra bästa sätt inför en heldag med fysikplugg.

Jag lägger in lite bilder från igår senare, vi hade bajskorvsroligt. Nu SKA jag plugga!! Au revoir

I wish i was a polar bear









FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG
FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG
FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG

Har helgkänslor hela magen! Ikväll ska jag hem till Olivia och grilla med lite folk från klassen. KUNGLIGT! Måste även hylla den feta godisskålen som jag har framför mig och att KANYE WEST kommer till Way Out West! Så jävla galet är det!

First Aid Kit - When I Grow Up



Kvällens plugglåt. Franskan går lite bättre nu men jag vill fortfarande slå mig själv HÅRT med ett baseballträ för att jag inte har börjat plugga tidigare! Det kommer nog bli en lång natt spenderad med glosboken.se ♥

Livet leker

Jag har helt ärligt fått nackspärr. Jag har inte pluggat någonting till franskaprovet som är imorgon och när jag väl försöker fattar jag ingenting. Je ne parle pas bien francais = jag pratar inte bra franska. Sen har jag druckigt alldeles för många koppar kaffe och börjar mår illa. Med andra ord: Jag hatar mitt liv ♥







Vet inte vad jag vill med den nöjda minen på slutet. Är fan inte nöjd med någonting här i livet!!!!!!!!! FUCK U GOD!!!!!!!!!!!! hehe lol


15:28

Älskar att det spöregnade hela vägen på väg till busen + på väg hem från bussen. Blöt katt - HEJ! La mig i badkaret i en halvtimme och förvandlades till en ny människa. Sköööönt som fan! Nu ska jag koka kaffe och ta tag i franskan.

Lånade Olivias Bunny suit från Primarkt i morse. Dööööööööör va skön den var. Ska åka till London för att köpa en och sen åka tillbaka hem till Sverige. Bjöd på en liten pianoslinga också. Cool kid.


23:52

Inne på tredje filmen nu, Donnie Darko! Efter Amélie såg vi på 500 days of summer. Emma och Ellen hade aldrig sett den förut och dom tyckte den var bra. Nu ska vi fortsätta müüüüza.

Redo för movietajm!!!!

Nu har vi satt oss tillrätta och är lagomt goa efter lite Billys. Jag har fått låna Olivias One Piece och känner mig OSLAGBAR!!! Nu ska vi slå på Amélie! Cyaa but i dont wanna be yaa xD

Hey där :PP

Just nu sitter jag hemma hos mig med Ellen och Olivia. Vi lökar sönder.......... Svettig dag helt klart. Vi väntar på att Emma ska anlända och senare Ellens fader Lars. Han ska skjutsa ut oss till Olivia i Njurundish (Hemmanet) för en ännu lökigare natt!! Vi ska dygna och ha filmmaraton, precis som jag berättade för er små barn. Jag håller er uppdaterade under kvällen/natten för det kommer bli riktigt händelserikt och GALET!!!! Ciao xD













HAHAHAHHAHAHAHA OLIVIA <3333 DÖR! HAHAHAH. TARD.

22:03

Yo zup niggas! Idag orkade jag inte plugga i mer än en halvtimme.... Verkligen bra då jag har prov imorgon. Hehe. Jag och Isabelle åkte ner och kÖtTaDe på ego istället. Vi körde rumpa/lår och det tog verkligen! Skönt endå.

Nu har jag duschat och ska antagligen ta tag i Nk:n. Mamma kom precis in med ett fat fullt med mango, apelsin, äpple och ananas. Jag måste ha världens bästa mottilainen alltså :'). Men nej, nu är det plugg som gäller. På med tekokarn!


The Ark och Miss Li till P&L

Ellen berättade för mig förut idag att the Ark och Miss Li ska komma till peace & love!!! The ark måste nästan vara den bästa bokningen i år. Jag är för liten för att komma in på Stadshuset här i Sundsvall där de också ska spela, men nu får jag ju chansen att se dom en sista gång innan de lägger ner. DET ÄR SÅ BRA SÅ ATT JAG DÖR!!! woop woop

Kryckor är grejjen





De ä bah så

Wermland

Sitter hemma och chillar hårt som vanligt. Lyssnar på Dektektivbyrån gör jag också! Hade glömt hur bra dom är. Ni borde lyssna på det här albumet på spottan: Detektivbyrån – Wermland




Första riktiga vårdagen!

Åh det är så vårigt och underbart ute så jag vill bara slänga ut en tv ur fönstret och slå Olivia eller något. Hehe. Nej men seriously. Det är sjukt GÖTT väder idag. Solen skiner, varmt ute och fjällisen fick göra premiär. ♥

Gjorde två franskaprov i morse. Hörförståelsedelen gick ganska bra faktiskt. Vilket inte den muntliga delen gjorde! Sen gick jag till tandläkaren och zkRRRapade lite tandsten. *kÄnNeR MiG sOm eN nY mÄnNiSkA*

Efter det beslutade och och Bollan att sätta oss på torget och äta den första mjukglassen i solen. Sen satt vi där och pratade och hoppades på att se lite thorenare (celebz) eller kanske lite fjortisar. Men det gjorde vi ju inte.... Men mysigt var det.

UNDERBARA DAG!!!!!!!!!!













Knäppte ingen bild på glassen. FETT FAIL! Även FETT FAIL att jag glömde kameran </3 så mobilen fick agera. Dom två första bilderna är från Olivia.






23:07

Hahah lol!!! Sitter och kollar på en film som heter CSI tänkte jag säga. Trodde att det var en film men tydligen så var det CSI. Ok spelar inte sån stor roll faktiskt. Men det som är lol-mode är att det var begravning och dom bar kistan till graven...

Och ja, gissa vad som händer!

Tro på fan att gubben ramlar ur kistan. HA HA HAHAAAAAAA. Rakt ner på backen. Bah sådär! POFF sa det! *poff*



Det jag egentligen tänkte komma fram till med det här inlägget är att jag har pluggat ikväll. Pluggat, druckit te och lyssnar på STUDY HORSE (plugglistan no #1). Knäppte till och med en bild på kalabaliken. Här är den!



Nu är det dags att sova för L!lLa jAgIs. nAtTi NaTtI xD

I wish i was a ninja bear in an airballoon

1113913-7-1301938877546_large

Tumblr_lgvd05nosy1qco12po1_500_large

Tumblr_lj4pai2y4d1qf3gy5o1_500_large

1165612321_6_mhfh_large

Tumblr_liw38gi7ch1qgr2r2o1_500_large

Tumblr_lj53yyzjap1qf75j7o1_500_large



Dmd-till-frihet_118443990_large

Bjuder på lite fina bilder såhär på kvällskvisten. Från weheartit och niotillfem.

Filmmaraton

På torsdag är vi ledig och därför tänker jag Olivia, Ellen och Emma köra filmmaraton hos Olivia. Vi har planerat att se film hela natten och bunkra upp med massa chirre, godis och BILLYS! Hittils har vi bestämt att se:

-Donnie Darko
-Walk the Line
-Amélie From Montmartre
-John Tucker Must Die
-Dude, Where's My Car?
-Inglourious Basterds
-500 Days Of Summer

sUpErDuPeRbRa filmer! Jag har inte sett Dude where's my car än och den är tydligen VÄRY FANNY! Ska bli så sjukt najsigt hela grejen. Vet ni några filmer som man borde se så får ni gärna säga till!

Ullared

Hallå! Jag har precis kommit hem från stallet och har slängt mig ner i sängen och slökollar på Ullared. Jag borde egentligen plugga NK eller franska eftersom vi har prov i det till veckan. Men Ullared är ju världens bästa program liksom, hehehe.... Iallafall Morgan - han är ju störtskön!



Älskar att han försöker övertala sig själv att relationer inte är bra för en: "man stöter ju på skilsmässor och sådär va". Haha, lillstackarn. Jag vill bara ge honom en stor kram :')

Still things could be much worse

Godmorgon! Nu sitter jag och dricker te på skolan, snart ska vi på föreläsning om poesi. Sen har vi HRL, skön dag!

Tumblr_lj49zxrpbl1qfoqhmo1_500_large

Tumblr_lilxrshsi11qagg2go1_500_large

we ♥ it

Söndagskvällen

Ikväll fick jag sällskap av Isabelle, Frida och Elin. Dom hade med sig glass, choklad, maränger och hallon. Så sjukt gott vart det. Vi satte oss ner på mitt rum och tände ljus och snackade. Perfekt avslutning på helgen med mina brydar.... FIKA!!!!!


Bilder sen i fredags

Jag har fått tillbaka min kamera nu och tänkte visa några bilder från i fredags. Vi hade sjukt kul och det var bra stämning!

















Det finns en jättefin bild på en hårig/finnig rumpa också! JÄTTEFIIIIIIIIIIN!!! :')

Nytt

 

 



Blus från Bik bok, klänning från H&M (sommarkänslor eller vad?), sjal från Bik bok, väst och ring från Monki.


Yay moment!

Nu har jag köpt en minneskortsläsare! *YAAAAAY* Nu ska ni få se på storbloggarN xD



Alltså jag har undrat sjukt länge varför jag har den här bilden på skrivbordet! Kanske för att han är söt? fin frisyr? inspirerande? het? JAG VET INTE! Men jag gillart

Rich Kid Blues

Idag har jag pappa och Max tagit en tur till stugan. Jag sov på världens minsta sittunderlag och frös ihjäl, grillade en korv och åt lite bulla och varm choklad. Det var ingen sol så man kunde inte sola. Isen var helt vattentäckt så man kunde inte pimpla. SUG!!!!!!!! Jag underhöll mig genom att knäppa kort.





*Wanna be on top? Na na na na na na*



Skoterstövlar ♥





Jungle Drum


14:10



Goder morgon! (medveten särskrivning) Sitter och käkar apelsiner och är otrogen mot ego via min fräääna golds-tröja. Vaknade ganska tidigt i morse, pigg och glad (kexchoklad, heheh). Jag tänkte lägga in bilder från gårdagen men Frida har fått med sig min kamera hem... *suck* på den alltså... Men jag ska försöka få tillbaka den inom kort!

Idag ska jag hitta på något med Löken (isa). Jag är sugen på antingen:

a) birsta CITYYYYYYYHHHH
b) fika på staon
c) sims

Får se vilket alternativ hon nappar på. Personligen så håller jag på alternativ a!

Ikväll är jag och min granne Erik bjuden på finmiddag hos min andra granne Elin. Hon ska flytta och ville bjuda oss på en HÄRLIG KVÄLL med gott tilltugg! Nej men faktisk. Det ska bli jättemysigt!

Nu ska jag fortsätta bearbeta högen med apelsiner. BYE!

1 april

Bästa helgen på länge: VÄLKOMMEN! Efterlängtat! Nu ska jag springa till bussen till en fest hos en kompis. Är på världens bästa humör och riktigt peppad (Tack Ricky Martin hheeheheh)! 500-kronorskameran hänger självklart med, bästa kameran ju! Ha en bra kväll fina






RSS 2.0