Tim har blivit längre
Hahahahaha! Jag älskar min klass humor!


HELLO

HALLÅÅ DÄR ute i stugorna :)

Idag har det varit en schön dag på skolan som har innehållit lekar, film, mobilspel, mat och pussel. Känns för en gång kul att gå till skolan.

Känner lite julstämning nu såhär nära jul så jag kan bjuda på en liten julhälsning. God jul!!!!!!Ridskolans dag

Imorgon har vi uppvisning med ridningen. Vi ska rida en kadriljj (rider på två led och göra en massa grejjs). Vi får väl se hur det går. Kanske har någon bild att visa på när jag rider. Efter som ingen tror mig med det!!?? Ett bevis alltså. Hell yeah.

Uh uh uhhhhhhhhhhhhhh

Helloooww!

Nu har jag nyss följt med Anna hem en bit. Det är skit kallt ute men jag frös inte så mycket i min nya skidjacka från ripcurl. Fett med snyyyygg! Jag och Annfus kommer glänsa i backarna kan jag lova er.. Hehhh. Mjau!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på Break Your Heart, wohooo, och dricker multivitamin juice. Känner mig snygg också. Väldigt.

I kväll har vi ätit, dunkat musik, ätit mer, busat och spelat in klipp. Kommer visa några framöver. Annars kan ni gå in på min youtube profil och kolla där! Klick klick!


Video Time!


everyone's a winner lalaaa

Lägger in lite bilder från helgen som var den bästa på länge. Ciaaaoo


15 år och singelGrattis Annaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Nu får du äntligen köra moped, vad roligt va??? :D:D:D


ooooh were halfway there ooooh living on a prayer!

Har haft en kanon kväll med tjejerna i klassen. Tackar er för det :). Lägger in lite bilder och skriver lite mer imorgon för nu somnar jag när som helst. Godnatt

I got a feeling!Jag har en känsla av att den här helgen kommer bli den bästa på en lång tid!


Ikväll är det tjejmiddag hos Frida! Alla tjejerna i klassen ska komma och vi ska beställa MASSAA mat från biteline. Och det påminde mig om att jag måste beställa det nu. Haha, good job! Det är även rock tema! Hihi. Jag har en brutalt snygg rock-outfit som väntar på mig.

Vi ska lyssna på sköna låtar hela kvällen och ha grymt kul! Kan inte bli bättre.


Puss på er

RSS 2.0