- vålådalen 2010

Nu är jag hemma från en riktigt lyckad helg. Jag och 329 andra personer var i Vålådalen för ledarskaps utbildning. Jag har träffat riktigt sköna människor, lärt mig säga hej på samiska, varit josef fritzel, badat vattentunna en hel natt i smyg och ätit ungefär 1 kilo blåbärstårta och mycket mer.

Just nu vill jag bara tillbakaaa! Fast efter en helg och tre timmars sömn är jag ganska trött.
Green light pink screen

35 dagar tog det innan mobilen gick sönder. Måste vara personligt rekord! Det blir alltså lagning på den och hello till förra Sony Ericsson.

Btw det var en idominsalva tub som var förstöraren. VARFÖR JAG?


Vålådalen

Nu har jag packat det allra sista inför helgen. Vi ska åka till vålådalen (åre) med kyrkan och ungledare utbildingen. Det ska bli jätte kul för det är ganska sköna lirare i steg 1. Men det kommer att vara ungefär 330 personer där! Nice nice.

Nu ska jag trycka i mig lite pizza sen bär det av till konsum för inhandling av GODIS! Poss o kram skombananI   w a n t   y o u


Skolan

Hej, nu sitter jag i datasalen för att skriva om Indien. Efter det har vi arbetspass och hälsa. 

Idag ska jag plugga lite kemi inför nästa vecka och träna, funnyyyyy. Nja.

Hörs sen :)

Lågan

Har en killer-idea om mina jackproblem nu. Jag ska beställa jackan från H&M, och köpa den här från Monki. Yeeha!


Hedbergska vårshow

Idag var vi på vårshowen som esteterna hade fixat. Det var ganska bra, dom var duktiga att sjunga :). Och jag lovar att om jag hade haft någon sångtalang hade jag gått estet direkt. Mjau vad roligt! :D

Faaaan för H&M!!Köpte precis den här jackan från H&M. Och vad är det nu jag ser på deras hemsida? DEN KOSTAR HALVA PRISET!! Jävla rånare...


School tomorow dudes!Ligger i soffan och slökollar på Johan Falk men sängen känns mer frestande just nu. Har inte hängt med så mycket i filmen heller.

Helgen har varit bra i alla fall! Var hos Nicole i fredags. Roligt folk och bra stämning så det var ju najs.

Igår, lördag, var jag på studiebesök på Skvadern. Sen kollade jag och Linnéa på Granlo matchen. Träffade även Amanda och Josse där. Latero kom Isabelle till mig då vi kollade på nätshoppar, åt chokladpudding, spelade x-box, snackade och kollade på One Tree Hill. Tack för kvällen honeyboney

Denna dag började jag med träning på Ego. Var verkligen skönt! Kändes som det var en evighet sen jag tränade men det var i fredags kom jag på. Haha. Menmen, efter det gick jag och Isabelle på Avatar. Antar att jag borde säga något om den? Men det tänker jag inte. Hehe, oj vad synd det hade varit om er då. Men avatar var skitbra faktiskt! SE DEN SE DEN :)

 Gruppfoto for life <3

Nu ska jag krypa till kojjs och drömma söta drömmar. Kanske om dig, sexy????


Onsdag

Sitter hemma hos Isabelle och nu är det dags att slå på one tree hill! Dagens höjdpunk :DBorde kanske starta en dagens hunk kategori. Vad tycker ni? He-he-he

Be my lover wanna be my lover, Edward???

Dags att hoppa ner i sängen och krypa ihop. Läser första twilight-boken igen och vad kan mansäga mer än Edward Cullen? Han är så perfekt och underbar *tänker på dig baby*. Vet att han tänker på mig också. Han sa det i telefon för några minuter sedan så jag litar väl på det. Hihihihihi!
Jag ska alltså läsa nu Godnatt små barn!We are one people, yeah!

Tror inte att det är så många som vet om att jag har börjat blogga igen. Och det är skönt faktiskt. Ska hålla det för mig själv ett tag faktiskt. Så ingen jävel säger nått!!!!! Herrå..........


Ne men det är skönt att bara blogga och skita i vad folk tänker. Antagligen tror vissa att jag är störd i huvet när dom ser mina bilder o.s.v. Men ärligt talat fans... Det är bara jag. Och innerst inne vill ni va som mig. Tack för att jag fick eran uppmärksamhet ni ca 15 trogna läsare! Love

So much crazieness surrounding me

Tja! Har kommit hem och umgås lite med James Morrison min älskade vän. Västermalm verkar vara en sjukt bra skola, fräscha lokaler, bra lärare, bra naturlinje och snygga killar desutom :]. Kanske blir det här endå.

Thoréns verkade bara vara ett ställe som svävade på rosa moln (eller donken om man ska vara bokstavlig). Och sen hör man av eleverna att det inte är som det låter och då blir jag tveksam till den skolan. Men jag har inte bestämt mig än. Kvar finns Skvadern ju, give me hopeeeee Skvadern!♣ Haha vilken söten smilis.Har tagiT nya eGo-bilder!!! XP snygg? inte snygg???? xD^^ sej erlit..!... xPPPPppppPP !!!!ONE!!!!1111one

Flyger iväg som ett pappersflygplan.

At the moment me and my homie Isabelle is laying in her bed and chilling. So nice. Soon we'll be at Västermalm High School. Even nicer.Skön låt av John Mayer.


K to the EMI

Jaaaaag är så sjukt trött! I huvet, i kroppen.. allt! Som mjölksyra överallt (även hjärnan) HEHEHE (a). Om ni inte kan föreställa er det, låt bli.

Jag tror att det beror på att jag har haft feber i mer eller mindre en vecka utan att anpassa mig efter det, jag har mycket i skolan och jag har mycket i skolan.
Kemi prov och matte prov om två och tre dagar. Shou mama! Öppnade boken för 2 timmar sen och somnade i dom lika fort. Kan alltså ingenting, och jag som funderar på natur linjen på gymnasiet. Studieteknik, vad är det typ..

Meeeen... Helgen! Fredagen spenderades med pappa. Vi såg dragons matchen och det var faktiskt jätte mysigt att göra något sånt också. Har man feber så har man.

Igår kom tjejerna till mig. Vi beställde pizza och de var göttans vill jag lova er.
Sen kom Erik, Markus och Sjöberg också. Hade glömt hur dom såg ut så det var nice att få minnet uppfriskat!! :D Vi spelade gamla x-box spel, snackade och hade en mysig kväll. Sen körde vi Sms-Roulette också. Det vart en hel del arga samtal mot oss hahaha ojojoj!

Idag vaknade jag av lines andedräkt. Vi behöver inte gå djupare in på den saken.. Frulle-Dance Your Ass Off-Biggest Looser-Line Isa åker hem-Ingenting mer gjort idag.

Nu är det dags att natta kudden så ses vi imorn vänner!
En bild som min kära lillebror har ritat. Så stilfull och tidlös.


2010

hallåå, har inte skrivit på ett bra tag men så blir det. min nyårsafton var sämst, bra början på det nya året? nej.


men nu ska jag ut, puss

RSS 2.0