Julstämning

Nu är det verkligen julstämming i mitt rum! Idag har jag städat, rensat lite och tagit fram alla julgrejer. Nu hänger det en massa stjärnor i fönstret och alla mina tomtar o änglar är framme. Julskivor har jag också spelat. Skööönt att allt är klart. Nu kan julen komma :D. Dessutom är det ju första advent imorn. Jag ska ner på julskyltningen på stan. Vad ska ni göra då? :) Det är alltid så mysigt i juletider i Sundsvall eftersom dom har tänt en massa smålampor över hela stan. Och nu snöar det också =), härligt.




Riktigt snygga killar.. haha










    

I've heard there was a sekret cord that david played

Heythere. Nu bloggar jag igen. Jag vet att min kompis ishha tycker att det är väldigt roligt. Jag känner mig väldigt ensam. Amanda har nyss åkt hem och det blev så tomt här hemma. Killers får göra mig sällskap. Annars händer det inte mycket här i sundsvall. Det är kallt, det snöar ibland, jag är trött, betygen får vi snart, mycket läxor + prov, mörka mornan o kvällar, stökigt på mitt rum. Yeh. Jaha. Japp. Nej men jag kanske ska gå ner och ta en liten bit kladdkaka. Det vore lindrande for my inside who is breaking down. Yeh. Jaha. Japp. Jag har inte så mycket att säga till om. Simma lugnt broes


the call - regina spektor



It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry
I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never been this way before
All you can do is try to know who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light
You'll come back when it's over
No need to say goodbye

You'll come back when it's over
No need to say goodbye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes
You'll come back
When they call you
No need to say goodbye

You'll come back
When they call you
No need to say goodbye

I'm not loving you, the way i wanted to. You see I had to go



De där säger alla i klassen just nu. Ja de e luunch. Haha.

Jag sitter iallafall och skriver lite mer på min önskelista till jul. Jag brukar skriva ungefär 4 stycken, och börjar oftast börjar jag runt september/oktober :P. Nu är jag inne på den sista och ja har snart skrivit ett helt A4. Den blir faktiskt väldigt bra. Förra årets var lite halvseriös. Men i år är den faktiskt skitbra. Ni kan få veta litegrann;

hårda paket! först och främst. roligast att klämma på ju
jordnötssmör
små söta kattungar
en rosa gittar
ett rosa playstation
prins caspian filmen + den andra narnia filmen
peter pan filmen
SINGSTAR
en vattensäng 
och ett rosa tak
 
Och sen orkar jag faktiskt inte skriva fler grejer. Det skulle bli så himla jobbigt för både er och mig!
Men visst har jag kommit på bra saker! Det är många som inte tar mig seriöst med alla rosa fina grejer. I just  love pink (inte artisten btw). Jag har ett rosa rum och jag tycker att världen är för lite rosa. Det skulle bli en mycket finare plats att leva på om det fanns mer rosa i samhället!! Det har jag rätt i :)

Snart är det december. LUUUUNCH!

No need to say goodbye

Hörni! Imorn är det bara 1 månad kvar till julafton! Gud vad härligt. Vem gillar inte julen? Det är iallafall min allra bästa tid på året, helt klart. Julkalendern, ljusen, lussebullarna, lucia, advent, julklappar, julrim, julgranen, snö, mörka mornar & kvällar, stickade mössor, glögg, julmusik, nedräkningen och lovet... Jag kan fortsätta länge. Juuul, juuul, strålande jul =D. Idag har jag förberätt lite inför julen psykiskt sett. Jag har ätit knäck, lussebullar och kola kakor. Sen har jag också druckit glögg. Och druckit jul-te. Snart blir det till att julpynta :D

Have a nice eavning lads (roligt ord där)

vg

Måste börja att säga att jag fick VG idag på min svenska novell :D . Jag vart verkligen skitglad, svenska är verkligen inte mitt starka ämne. Annars har det varit en slapp dag, Franskaprov, idrott, lunch, elevråd, hälsopass (jag fick/gav ryggmassage). Och nu har jag ätit en risifrutti, jag antar att den var tills Max fikagrej imorn på skolan. Men han hade inte sagt något till mig så då får han väl skylla sig själv! :)

Ha det bra everybody (alla kroppar) /moa

Full fart!

Nu ska jag och Ana Montana göra chokladbollar, och sen blir det träning i sticksjö. (FULL FART!)

Hej bloggare och ickebloggare

Kikar runt bland lite bloggar och lyssnar på Regina Spektor. Men nu ska jag återgå till gitarren. Jag håller på att lära mig 17 år - Veronica Maggio! :D Det är grymt kul när man kommer igång. Gå in på http://www.svenska-tabbar.se/index.php?id=start :)

puss




Jag tycker att hon var väldigt fin på den här bilden, såhär naturlig och glad lixom. Hon påminner om någon? vem? jag vet inte..

no, please no

Hallå! :) Amanda har nyss åkt hem, vi åt lussebullar och kollade på Narnia (prins Caspian<3) och åt lite mer. Vi hade jättemysigt. Men det är så himla synd att vi inte träffas offtare :(. Men hon har lovat att hon och Isa ska komma ner till min koridor imorn. Yey! Moa =glad ;)

Måste bara berätta att vi hade volleyboll-DM idag. Det hölls på Vibacke och i mer än jag i laget från våran klass så var det Carro, Elina, Rebecca, Frida, Isabelle, Line och Angelica. Vi åkte ut i finalen men vi borde ha kommit till final för vi var riktigt grymma. Och vi hade snyggaste kubentröjorna =D.

Och jag har en sak till att berätta :P. Jag fick lämna in min mobil på lagning, IGEN !?!?!? Fyrkantsknappen funkar fortfarande inte även om jag sa att den var trasig :O. Elgiganten kan skita på sig!!!!!! Nu skulle dom skicka den till sonyericsson och om några dagar får jag besked om jag får en ny mobil, inte likadan som jag har nu utan lite nyare. Hoppas de för jag tänker fan inte lämna in den på lagning fler gånger :@. Nu har jag äckel telefonen från nokia igen :(

Förlåt för ett lite störigt och dampigt inlägg men jag är så arg på elgiganten!!!!!!!!!!!!!

/moa

Hejdå nokia!

Äntligen är min telefon tillbaka från tre veckors lagning. Ni förstår inte hur skönt det känns att slippa den stelåldersmobilen och äntligen få tillbaka min! :D JIPPIEEEEE (Det har varit en mörk period i mitt liv)




BYEBYE



HELLO DARLING


Åh, prins Caspian<3

Jag har nyss sett på Narnia Prins Caspian för andra gången den här helgen. Ooo my god.. Han är ju så snygg så jag vet inte vad jag ska göra! (Prins Caspian alltså) Mörka ögon och tjockt, lockigt mörkt hår!.. Han är till och med snyggare än Peter Pan (Jeremy Sumpter). Jag ska lätt önska mig den här filmen i julklapp :D

Ha de bra / Moa Danielsson





monki + adidas

      



Vad skulle du välja att dricka om det var det enda du skulle dricka fortsättningen av hela ditt liv? :D


KYSSJOHANNA

  

  

Najsa smycken från www.kyssjohanna.se

This is not what I do, It's the wrong kind of place, To be thinking of you

HolaHola! Hur mår ni? Själv har jag skolarbete att göra. Det känns verkligen som att det finns bättre saker att göra. Fast skolan går först, blabla, men jag ORKAR INTE! Jag orkar inte skriva uppsatser, noveller och träna glosor. Ne jag orkar verkligen inte. Är skoltrött och skolan kan gärna bli bombad... Jag kanske måste börja skriva den där uppsatsen om miljöpolicy och miljön i närheten av metso nu. KUUUL! Nej.






Sista morgonen i Egypten. Det vore inte fel att åka tillbaka, nejnej.

Datasalen

Hej alla banankorvar, sitter i datasalen i skolan. Jag och Frida ska redovisa om en musikstil som har växt fram under 90/2000 talet. Antagligen så blir det techno, hehe. Är det någon som har någon annan idé? :D

xoxo


If I were a boy

Tjo fräs alla monsterdiggare. Hur mårs det? (: Här är det great success. Hörde Beyoncés låt nyss, "if I were a boy". Och ja började fundera lite på hur de skulle kännas egentligen att byta kön för den dag eller så. Brukar inte ni också göra det?:P Hur man skulle bete sig, klä sig och se ut. Det skulle jag lätt vilja prova! :D Jag och Angelica klädde ju ut oss till killar i 6:an kanske, haha, det var ju kul. Men att byta på riktigt.
      Sen brukar jag också tänka, om jag hade bott i en annan stad, hur annorlunda hade jag varit då. Mina föräldrar funderade t.ex på att flytta till Östersund när jag var pytte. Om dom hade gjort det kanske jag hade varit emo vid det här laget? Och haft emokompisar. För man märker ju på utseendet vem som är kompis med vem.

Haha, jaja nu har ni fått en liten inblick i mina intressanta tankar om livet :D.
Ha en bra kväll alla

Min bästa vän



sing it sing it



Jao, där har ni killers låten. Visst är den bra? :D

Are we human? Or are we dancer?

Hola alla gullnuppar!
Sitter och lyssnar på the killers - human. Skitbra låt verkligen. Morgonen har varit super skön. Vaknade av att min kisse Nils atackerade min arm. Sen gick jag upp och åt frukost med min kära mamma. Vi satt och pratade i några timmar och drack te och myste. Nu ska jag nog duscha och kanske åka ner på stan sen. Någon som vill följa med? Jag behöver lämna tillbaka mina älsklings fina kängor :'(. Har kommit fram till att jag kan behöva ett par varmare skor till vintern, tyvärr.
Ikväll ska jag till min bästavän Amanda, bästa Isabelle ska också komma. Massa kul. Har alltid så roligt med er tjejer!

Ha en bra dag all of uu
xoxo Muu


Muppig sommarbild.

Bakryck

Yo alla snuttpäron
Har nyss bakat hallongrottor. Jag vart jättesugen på det. Och dom vart vääääligt goda..




EMA



Från EMA igårkväll. Shit. Jag får rysningar. Fast hon hade en ful klänning.

dreams, dreams, when we just had started things, dreams for me and you



 

Skillnad? Någon? Njaa



6:an



8:an

You ain't gonna burn my heart out



Spelas om och om i min hjärna just idag

Gissa vem min pumpa föreställer!


Skolääään

Hahaha, Isabelle råkade gå in på en bögporr sida xD. Nu tor hon att hon kommer att bli avstängd från skolan. Hahahaha

Lily Allen

Dricker Himlagott, lyssnar på Lily Allen och skriver en recention om Molly Moons Fantastiska bok om hyptnos.

Lyssna på det här:


Sneakers



I like

idol

Hello there bananas! Kom nyss hem från ridningen där det var teori. När jag var liten kallade jag det terrori, men jag har bytt uppfattning om de där, haha.

Föresten, vad tyckte ni om Lars i idol i fredags? Först vart jag bara irriterad och less på hans beteende. Att han utnyttjade idol, typ. Idol går ju ut på att artisterna ska få visa upp deras mångsidighet. Men vilka artister har tio olika stilar då? Jag tycker att dom borde få sjunga det dom anser sig sjunga bäst. Som att Lars skulle sjunga Sanna Nielsen, nejtack! Och det med hans "dåliga attityd". Att han inte vill vinna idol, men det går ju alltid bättre för 2:an. Att få spela in låtar som man vill sjunga istället för att skivbolaget väljer rixfm-gay-pop-låtar. Klart man hellre kommer 2:a då! Han är ju bara ärlig.




HAHAHA, blivande schlagerdrottning

Take care of yourselves

Tjenare
       Jag har inte bloggat på en månad nu, precis, och ni behöver inte veta varför för det är inte intressant. Jag tänkte iallafall börja om... Updatera dagligen och utvecklas som bloggare. Önska mig lycka till ;P, för det kan behövas :).
   
Nu? Klev nyss upp ur badet och det var verkligen SVINSKÖNT! Jag har nog inte badat badkar på ett år minst och jag känner mig jätte avkopplad och lugn. Jag passade på att andvända en ansiktsmask samntidigt. Perfekt avslutning på höstlovet. Nu har jag laddat batterierna inför resten av den fullspäckade hösterminen.



RSS 2.0