Lördag!

Nu har jag precis tagit ett långt bad som jag verkligen behövde! Jag skulle åka ner och träna på ego. Och när jag kom dit så hade dom precis stängt. Jag tänkte inte alls på att det är alla helgona idag... Plus att jag hade ingen mobil och var iklädd shorts och en tunn hoodtröja. Kul! Så efter jag stått och tyckt synd om mig själv ett tag började jag promenaden hem till skönsmon. Och det var det värsta jag gjort! Säger vi! Men snoret bara rann, huvet dunka, jag hade ingen känsel i benen och allt var rent ut sagt förjävligt! Men jag kom hem till slut. Vilken insats!

Ikväll ska min familj på middag hos våra förra grannar. Ska bli supermysigt och säkert jättegott för dom lagar världens godaste mat! Jag har på mig coola jeans och en galeeen randig tröja. Om ni undrade alltså. Sen ska jag busa med mina kompanjoner Anna och Isabelle. Vi ska hitta på rackartyg. Buuuuuuuuuuzit!

Nej nu måste jag skynda mig att sminka mig och torka håret. Skjutsen kommer om en kvart! Ha en bra kväll♥

Moa toa och Lisa fisa på klassfesten... Under ett bord! Wohooo


Julkänslor och Håkan Hellström


Godmorgon

Jag har precis vaknat. Det var tänkt att jag skulle kliva upp vid 10 och att mitt alarm skulle ringa då vilket det inte gjorde. Så nu är jag lite irriterad på att jag vaknade två timmar senare, det känns lite som att jag har sovit bort hela dagen. Men nu ska jag röra på mig!

Idag ska jag
Åka ner på Ego och träna. Längesen nu då jag har varit halvsjuk ett bra tag.Städa hela huset, tack pappa för den uppgiften! Vara med Ellen och Klas och müsa!

Ha en bra dag. Hääääääääääärrååååååååå

Zuper bra

Robyn - Don't fucking tell me what to do
Robyn - None of dem Featuring Röyksopp
Ram di Dam - Flashbacks
Ratatat - Loud pipes Pröva säg RATATAT jättefort och jättemånga gånger. Värsta förvirrande(men kul)!!!!!!!
Slagsmålsklubben - Ovningskora
Miike Snow - Silvia -Robotberget Remix 

Blir helt sprattiiiIIIIIIiiiIGGGggGGG och vill dAaaAAAnzzZZZzzAAaaAA

Mitt historiahäfte <3

"Sitt i mycket eftsrblifna rike ville han lyfta till jämnhöjd med grannlanden i söder..."

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Vad fan Gustav? Är sverige verkligen ett efterblivet rike? Jag blir ju ledzen nu...

Jag är fan bäst på att plugga jag! Jag diggar lite psykomusik och har tänt ljus, gjort några mackor, kokat lite mer te, gjort en till macka, googlat på "ugly people", kollat vem som har sämst musiksmak på spotify, ätit en ballerina, hängt med min katt (fast vi båda satt och höll käften, han är ganska osocial egentligen).

Och snart kommer mamma hem! Och jag har skrivit... Hmm nu ska vi se! 3 meningar på uppsatsen. Bra. Moa.Ännu mer HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA! Kungen, vilken kille!

Så här kommer det bli för mig när mamma kommer in igenom dörren. Fast jag har bytt ut det gråa håret och cigaretten till en macka.

Gustav vasa var en skön jävel.

Vet ni vad? Nu ska jag påbörja min uppsats om Gustav Vasa som skulle ha varit inlämnad för en månad sen. Sen åker jag och mamma och våldgästar mormor min! Vi vill ha middag. Och jag ska intervjuva henne om hennes forna glansdagar. En uppgift från historian som jag faktiskt ser fram emot.

Sen när vi fick uppgiften vart jag värsta sentimental helt plötsligt när jag började tänka på mormor, farmor & farfar. Mina gammpäron! Haha jag älskar humörsvängningar. Särskillt i klassrummet.

Nej. Dags att sätta igång!

Heeeeeeeeeerrå

Surprise!

JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.
Och ni kan verkligen inte gissa varför!
Nej det kan ni INTE.


Kan väl avslöja då...
En ledtråd.

Systemkamera...


Moa Danielsson (16 år, glad och gillar hästar)


Några dagar....
FUCK YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH

Bluck

Godmorgon! Idag var jag uppe i tid och åkte till skolan runt tio. På ett lov liksom! Wtf duuuuuuude tänker ni. Men jag var där och pratade med syv ett tag. Sen tog jag den enormt långa promenaden hem igen. Och jag tänkte på en sak! Det är så deprimerande väder just nu. Alla färgglada höstlöv har försvunnit bort och solen skiner aldrig igenom molnen. Vart tog den fina hösten vägen? Det är så grått ute... sAdFaCeE...

Så nu har snön min tillåtelse att falla och göra världen lite ljusare igen. Täck över all grå asfallt, lövtomma träd, alla leriga stigar och gräsmattor. Är dom besprutade med hundbajs eller vad är det här? Lera är ju lera, men lera är halkigt och jobbigt... Och lerigt! Så nu kan snön komma hit till norrlandet. Välkommen!!!!!!!!!!!!Kände bara för att lägga in en bild på Bluck. Hahahaha okej den var sämst... BLUCK!! Hahahhaa jag älskar mig själv. Jag är så roande ibland. Hehe "roande".

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något

Håkan för alltid!


RSS 2.0