8C




Billiga måndag






http://cheapmonday.se/

Simmning

Jag och Karin har varit och simmat idag, på sporthallen. Och jag hade gömt mina pengar hemma i en annan väska så jag kom nästan inte in. Jag försökte med att ta Karins kort men hon i kassan sa nått i stil med; Kan man åka tåg med samma biljett 2 gånger? Nää jag tänkte väl det. Fast hon var snäll, jag skrev in mitt namn och telefon nr och fick gå in :). Det var väl tur annars hade jag fått åka hem med bussen igen.

Nu ska jag kanske vara med Angelica och imorn är det FREDAG :D:D:D:D

Jag & Misha har parkerat våra rumpor hos lee-britt

Japp. Jag och Isabelle är hos Line och vi väntar på att Grim och David ska ringa. Sen blir det träning i Sticksjö :D! Det är kul att ha kommit igång med säsongen och första matchen är på söndag mot Fränsta. Vi får väl se hur det går när vi bara har haft 4 träningar :)

Tillgodo

Ja köpte en jättefinkofta på Återkommande mode i söndags. Men efter det kom jag på att jag behövde pengarna till andra saker. Så ja gick dit för att lämna tillbaka den idag, och då kunde man bara få tillgodokvitto? På en 2hand affär lixom? Där borde dom afktiskt ta tillbaka grejerna. Åå vad irriterande alltså. Så nu måste jag köpa någonting annat där när jag behöver pengarna! Så om någon ska handla nånting där kan ni ju säga till så akn ni få mitt tillgodokvitto så får jag pengar av er (a).

cookie

Måste bara säga att jag och Bettan köpte världens godaste kaka på subway också. Nybakta och varma. Mmm


Visst blir ni lite sugen va :D


plugg på bibblan

Idag efter skolan vart det plugg med Emmma, Caroline & Rebecca på Kulturmagasinet. Jag och Emma laddade med lite latte från subway (billigast, 9 kr). Då vart vi pigg och nu har jag inte så mycket läxor att göra. Skönt!
    Imorn är det träning och veckan kommer att rulla på rätt snabbt. Jag har inte så mycket o säga ;)

Ha de gött


Blakenes Blarney

hej allihopa :) 
      Nu sitter jag och myser i mina gosiga fårskinnstofflor och är nyduschad. Det var jättekul att rida idag, det var hoppning och jag hade Tompish! Han är så härlig att rida, till skillnad från Kakan :P. Jaja. Ska inte döda mer tid vid datorn. Måste verkligen plugga. Back to buissnes ;)


the ark - it takes a fool to remain sain


Alla barnen mådde bra, utom Emma, för hon hade ett dilemma

Har kommit hem nu. Cyklade med Emma som vanligt. Om det är någon som kan få mig på bra humör så är det hon alltså. Idag vart jag på dåligt humör för det gick dåligt på matten, och jag behövde hjälp hela tiden av *** som luktade hästbajs/svett. Det var inte kul :(. Men då kom min kära Emo Hallen och då vart jag på bra humör igen! =)

     Annars har det inte hänt mycket idag på skolan. Vi hade potatisbullatätartävling / renaste tallriken tävling. Jag och Caroline vart 1:a med 9 potatisbullar i magen! Weey
 
    Nu måste jag plugga, eftersom det gick så himla dåligt på matten idag. Sen bär det av till stallet och kommer hem ikväll runt 20.00



Nattbad på kuben i sommras. Åå, sommar!

hela världen är så underbar

Väntar på Emma nu, hon kommer hit snart hoppas jag för vi börjar om 10 minuter. Idag är det måndag<3. Älskar måndagarna på skolan. Bara 3 lektioner och slutar 13.50. Jaja nu ska jag göra mig i ordning

Ha en bra dag :D

Gratis kläder

Nu har det kommit en ny gratis sida där du kan få gratis kläder. Du tjänar ihop poäng som du sedan kan ta ut i ett presentkort som kan andvändas på H&M, Gina tricot & JC.

Hur samlar man ihop poäng då?
Genom att värva vänner och besöka vissa hemsidor. Enkelt :)

Bli medlem här : http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=19060


21 september

Hey there

Kom nyss hem från mormor Brita. Vi var bjudna på middag och det blev kött och en massa goda grejer. Jag har inte varit hemma på hela dagen.

I morse gick jag och Amanda på gudstjänst i GA. Det var tydligen familje-dag idag. Vi trodde att dom små barnen skulle sjunga och vara söta och sen gå hem. Men dom sprang runt i hela kyrkan och skrek och petades och sparkades och glodde och nyste. Jag vart jättestressad av alla miljoner småungar som var över allt! Smultron & Sång kom började sjunga med barnen. Då gick vi.
         Sist jag var på gudtjänst så handlade det om döden, och det var blodigt allvar. Då somnade jag, hehe. Nu var det som ett kristet dagis för huliganer! Hoppas det blir bättre nästa gång för vi måste gå minst 10 gånger inom konfirmationstiden. Drygt och tråkigt tycker många men jag tycker det är rätt mysigt och fint att gå i kyrkan. Idag var bara ett undantag :P.

Efter det huligan-dagiset gick jag och bobo till Barista. Svinhungriga var vi och köpte tagiatelle med tomatsås. Jag hade en "höjdare" som A kallar dom för, alltså 25 höjdare. Haha. 2 för en på pastorna där. NICE! Då vart det halva priset! Efter det så köpte vi Chai latte också. Gottgottgottgott


Min bästa vän









En muppig bild men nu ska jag hämta lite mer Chai-te

bye

yesterday

Igår efter träningen så var jag ju med Isabelle och Amanda som sagt. Vi hade jättekul. Vi färgade Amandas hår och det vart skitfint. Vi färgade med Schrazkopf natural & easy 580, mörkbrunt kan man ju också säga :P. Det vart jättelyckat. Hon vart nöjd och vi vart nöjd. Jag hade ju inte färgat förut, så hon var väldigt orolig för att jag skulle förstöra hennes hår. Men pappa sa att hon fick låna hans rakapparat om det vart fel. Jag kan ju säga att hon vart mycket lugnare då :D. Efter det kollade vi lite på Borat, hehe, sen gick vi ut i husvagnen och höll på. Vi somnade vid 4.30. Vi var så himla flummiga och konstiga då. ett-två-treeeee, hahaha ni fattar inte :P.

Imorse klev vi upp och åt fruktsallad. Sen rullade vi ner på stan. Köpte en kofta & en väska secondhand. Kommer inte ihåg vad affären hette, var det Erikshjälpen? Sen fikade vi på Chocolate house. Jag var vrålhungrid och köpte Tomatbröd med Kyckling Curry röra, mmm. Svingott.

FÖRE



 



EFTER




SNYGGT VA :D adnama valde att vara anonym, hehe.

Jag får nästan lust att tona mitt hår mörkare. Jag har brunt med ljusa slingor i från början och sen vart det väldigt solblekt i sommar. Jag trivs med min hårfärg, men det vore ju väldigt kul med förändring. Kanske inte lika mörkt som Amandas men snäppet ljusare kanske. Det är ju så fint med mörkt hår till vintern =)

puss



fredaag!

Äntligen fredag måste jag bara säga, gud va skönt med helg. Det har varit mycket läxor och jag har varit trött men veckan har gått rätt fort endå. Nu ska jag städa undan lite granna och sen är det innebandyträning på Höglunda 6-7.

Efter det ska Amanda och Isabelle komma hit. Vi tänkte laga tacos och tona amandas hår. Det blir trevligt :D. Mamma pappa och brorsan är på middag hela kvällen. Nisse ska vara hemma och hålla koll på oss. Jag var ute med han förut. Han sprang runt och attackerade gräs och stenar och var helt galen. Han är ju för liten än för att vara ute själv. Så vi går ut med sele. Med lilla Nils Batman Kulan Matvraket Kissemissekatten Danielsson.

Bara 5 veckor

oaid odnaM

Jag är riktigt imponerad av mig själv! Jag har pluggat till varje läxförhör hela förra och den här veckan. Jag ska försköka forttsätta i den här stilen. Så nu ska jag skriva en uppsats om kvinnornas historia.....




mando diao - good morning, herr horst

Rena kläder tack :)

Måste ner i tvättstugan och dra på en tvätt. Kläderna tar slut.

Ses sen


62.5 % rätt

Det hade jag på glosorna på glosboken. Rätt bra för att vara första försöket ;). Läxan om dom franska skolorden har vi tills imorgon.



Hehehe

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Tjabba tjena hallå

Jag har haft en massa Nicke & Mojje låtar på hjärnan hela kvällen. Jag älskade det programmet när jag var liten. Vi hade deras cd-skiva och den spelades typ dygnet runt. Jag kommer faktiskt ihåg många låtar ^^. Jag var också lite kär i mojje, hehehe.

Well well. Jag red Svea på ridningen och det gick ju rätt bra. Min sits faller ihop ibland och allting hänger ju nästan på den. Jag fick ont i rumpan i slutet av lektionen, vet inte vad de breror på. Kanske för att jag inte har ridit på länge eller så är det fel på min rumpa..

Imorgon känner jag för att ha en klänning på mig, kanske den svarta med volanger? Eller något annat. Det är bäst om jag bestämmer mig nu för jag tänker så himla trögt på morgonen och de kan ta upp till 30 minuter att välja kläder. Någon som känner igen sig? Jag tycker inte om att ha samma kläder som förra veckan osv men med min ekonomi kan jag tyvärr inte köpa nya kläder varje vecka, tyvärr! Även om jag bara har haft den där klänningen en gång så känns det inte lika roligt att ha på sig den en 2:a gång. Okej, ska sluta klaga nu för jag ska gå och lägga mig. Kanske läser några sidor i Jenny S. Den boken är så himla bra. Har läst den 3 gånger redan men endå =)

Puss


Allt är som vanligt men du är fortfarande rutig min regnbåge

Tjena =). Idag har varit en onormalt vanlig dag. Det har inte hänt något särskillt alls på skolan. Nya platser.. Jag sitter bredvid Chelsey som kom till våran klass i våras. Jag kommer att måsta förklara allt för henne. Och de är jättesvårt på typ matten och så :P. Eftersom hon bara pratar engelska.

Nu har jag väntat på Karin jättelänge för att vi skulle åka till stallet tillsammans. Men jag såg att hon tydligen inte skulle komma, haha. Då måste jag nog skynda till bussen för den går snart! Seya later alligater

Listen up


JAAAAAA!

Jag har hittat en 100-lapp (!) som jag la undan i en sparbössa för någon månad sen. Oj, vad jag älskar mig själv just nu alltså<3. Jag var helt pank och jag behövde verkligen dom där extrapengarna! Nu tänkte jag ta en dush och försöka sova. Det är jobbigt att vara trött redan på måndagen.
Ha en bra dag alla

En bild på geniet (jag) dagen i ära;


Don't think twice, do, what you have to do







Ett hål i väggen

Slappar i tv-soffan och kollar på ett hål i väggen. Svenska kändisar som ska komma igenom ett hål i väggen av frigolit. Björn är ju med så då måste man ju se! Annars är Linda Rosing, Henrik Shyffert och Felix Herngren med, + två killar jag inte har en aning om vilka det är ;). Får väl se hur det går! go björn

    


Honey

Har ni sett den filmen? Med Jessica Alba. Ååå jag är jättesugen på att se den. Jag vet att jag har den men som alla filmer hemma hos oss ligger dom lite här och var. Nä, jag måste leta fram den nu. Jag har velat sett den jättelänge.




Helgen i korthet

Ååå vad irriterande! Jag hade skrivit ett inlägg som var rätt långt också kom Nisse och hoppade på musen så allting försvann! Han kliver hela tiden på tangentbordet, river ner vaser, springer iväg med korkar, klöser på blommor och kläder och biter mig! Någon som vill ha honom?.. Nej, okej. Jag ångrar mig. Nu sitter han på mina axlar och kurrar och stryker sig =), lilla nisse kisse.

Btw, förlåt för den dåliga uppdateringen under helgen. Jag har varit lite upptagen och inte haft någon större lust att blogga. Här kommer iaf en kort sammanfattning av helgen eftersom Nisse förstörde den långa;

I fredags var vi några hemma hos Grim. Trevligt trevligt, vi gjorde inget särskilt men vi hade roligt ändå :). Stina och David sa att mitt hår luktade schampo, haha:P. Iaf så sov jag och Isa hos Angelica efter det.
    Igår Gick jag, Isa, Frida & Angelica ner på stan för atr leta efter presenter till Line, som hade en försenad-födelsedagsmiddag på kvällen. Våra fynd: En godis-BH, hårinpaktning, choklad och trosor! Haha, det första var inte så seriöst. Men han som vi köpte den av var jätteskum. Han frågade om Isa skulle ha på sig den direkt. Sen sa han att hon hade mycket gott att knapra på nu på kvällarna. Han var stenseriös också. Vi gick rätt snabbt därifrån :P.
    På kvällen så beställde vi hem Biteline och hade jättemysigt. Grim kom senare. Vi gick hem till honom vid 24.15 kanske. Vi gick hem från honom vid 00.30 tror jag :). Tack för en rolig kväll tjejer:D.. Och grim!

Jag kanske lägger in bilder senare!

Puss o kram / monalisa

Hos isidur

hej bloggen
 
Nu är jag hos Isa med Angelica. Vi har sett på film, Bratz hette den:D hehehe. En riktig tjejfilm/barnfilm. Sen har vi sett lite gulliga klipp. Kolla på den här:




hejdå / the bratzz

God morgon

Jag har nyss ätit frukost och kollat lite på Vakna med the voice. Det är rätt fult att det är som radio fast på tv. Nisse var kjelsugen och kom upp och strykte sig och kurrade :). Fast en sak som inte är så mysigt är att han tror att det finns mjölk i mina armhålor :P? Han kan snutta där jättelänge, bita, slicka och sparka. Även om det inte kommer någon mjölk från mina armhålor så fortsätter han! haha.     
       Nu måste jag göra mig i ordning, börjar vid 8.20 idag!


Ha en bra dag / Moa

Tisdag

Idag har jag varit på stan med Angelica. Vi fixade det sista inför praoen vecka 40, blanketter och sådant. Sen gick vi till chocolate house och köpte kladdkaka och pommac! Åååå vad gott! Vi satt där i en timme kanske sedan rullade vi till busshållsplatsen.
       Nu tänkte jag kolla på Top model 10 som börjar... nu :P. Sen blir det Vem kan slå Filip & Fredrik. Jag älskar Filip & Fredrik, dom är bäst! Bra tv kväll enligt moi :D.

HEJ PÅ DEJ http://www.youtube.com/watch?v=wq3Lx2odOHw

hoppsan

Såg att texten hamnade lite fel i förra inlägget men ni ser nog vilken text som hör till vilken bild!

Ciao


Love mondays

Hej bloggen =)

Idag är de måndag och det är en av dom bästa dagarna på hela veckan! Hehehe. Sovmorgon och slutar 13.50, ååå vad jag älskar de. Bara tre lektioner på hela dagen och de är ju väldigt skönt. Även om det är Matte, SO och engelska så gör det ingenting för man slutar ju så tidigt endå :D.
    Nu har jag städat lite på mitt rum och väntar på Nirak. Vi ska åka på ridningen sen och jag hoppas verkligen att jag inte får rida Kakan. De känns som jag bara sitter där som en fjärt i rymden och hon gör som hon vill. De är inte kul och förrförra gången var jag så arg så jag pratade inte efteråt. Haha, lite lättstött man är :P.

Men här kommer iaf några av alla JÄTTESERIÖSA bilderna från konflägret...

                   
line och frida                        olof, grim, isa, eric & emil   jag och angelica                 olof
                   
jag, bettan & acilegna        eric, emil och rebecca       a.a, i.w, f.n, l.a och f.b         isa och frida
              
shaky bild på mig & olof    line, me & olof                     isa westerbring                    killarna ;)
                     
haha, fresh. favoriten isa   olof                               jag och lilla frodo                 jag, angelica, grim, frida & line
                 
angelica i regnet       emil och erik                          line och eric                          eric och olof
              
eg knäppte på sig själv     rabbing och rebecca          angelica & felicia                 olfo bolfo
               
haha den där va fin :D        lee-britts skor (lines)         i tältet :D                                  foppa-snygg var ja och frodo
         
sandra xD                  lovisa & emma          julina


Hehehe, de var inte lite bilder men jaja. Säg till om ni printar dom

Nu måsta jag ner till kylskåpet för magen kurrar efter något smarrigt.

Ha en bra dag/ mosan

Åstön

Nu har jag kommit hem från Åstön där det har varit konfirmationsläger (min rygg är med i tidningen idag där jag målar gud:P). Alla konfirmations grupper var där från GA och Skönsmon. De var verkligen skitkul, även om det var hur kallt som helst på nätterna. Vi sov i millitärtält mitt i skogen och nästan allas madrasser var trasiga så iaf jag vaknade och låg typ på golvet.. Inte skönt.
       När vi kom hem till stan idag så var vi tvyngen att gå på högmässa i 1,5 timme! Jag somnade till lite när prästen pratade om döden, haha. Sen var det smötgåstårta/saft/få en egen bibel och psalmbok/ åka hem. Väl hemma så somnade jag i soffan och sov i två timmar med Nisse. Skööööönt jag var hur trött som helst!
     Bilder kommer senare


/moa

Idol 2008

Såg att idol drar igång igen på onsdag, de ska jag se! Auditiona (hur stavas de?) är ju det roligaste i hela programmet. Man får ju sig ett garanterat skratt. Sen förstår jag verkligen inte hur alla människor som verkligen är tondöva kan söka till programmet, någon måste ju ha hört dom sjunga innan. Om jag skulle va med skulle jag nog inte klara av att se/höra mig på tv:n. Fast det är ju tur att dom som är "mindre bra" söker till programmet, rolig underhållning :D!

http://www.youtube.com/watch?v=prDmBp7dLtU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cfvVuXd-QpQ

http://www.youtube.com/watch?v=KaHkHSL4CxI&feature=related


RSS 2.0