Längtan

En vecka kvar tills jag, frida, line och katja står och lyssnar på lars winnerbäck live.

UNDERBART!

Tvingar er att lyssna för den är så jääävla bra!!



Kings Of Leon - Knocked Up


1a andvent

Klassens stånd på julskyltningen var ju ett skämt till en början. Men efter att vi fixat lite julmusik, granbarr och tända ljus såg det bättre ut. Har inte haft så mycket kunder, men skit samma. Mysigt endå ju :)



Line och världens skönaste kille! När han såg bilden sa han: I AM SÄÄÄÄXY! Hahaha. Han gick i fyran. Hahaha.



Meeee + det dekorerade ståndet. Fint va? :D



Fin horsie :)


Snööööö!!!

 



Snöflingorna faller här i Sundsvall, och imorgon är det första advent! Mys

Nu ska vi slå på What Happens In Vegas och dricka varm choklad ♥

Mörk hårig



Färgar amändas hår :D mohahaha!



Hotties (trodde att mitt hår skulle blir rött just då)



Den perfekta hårfärgen! :D Hihihi, jag är jättenöjd. Syns inte så bra på bilden men wellwell. Ett smakprov iaf!

 

Fula bilder, i know.

Men nu ska vi fixa oss i ordning! Puss

Maskinen – Gatan Upp

Lusse lusse lusselelle

Bakar lussebullar med mamsen. Vi tänkte trycka i oss dom till senaste Harry Potter filmen efter idol.



Ha en bra fredagskväll :)
Moa

Russian Roulette


Örhängen



Kolla vilka drömörhängen. Perfekta till nyår!

Lindex 69:50

Utsatt flicka

Jag vet inte vad jag ska laga för lunch. Hjälp mig lite? Jag känner mig utsatt.



Känner ni min smärta??

Jag gör det....



Nils Batman



Myser med snygg-katten min ♥


oh yes!

MIN KAMERA ÄR FUNNEN! YAAAAAYYYYY!

Timrå IK är dom sämsta heja heja heja timrå! (fast dom vann ikväll)

Hoohoo! Nu sitter jag och äter en mandarin och lyssnar på Hallelujah. Har en sån skön julstämming i hela kroppen. Har lyssnat på julmusik och druckit kanelbulle te hela dagen. Det gillar jag.

En sak som är värd att nämnas är att Timrå faktiskt vann mot HV71 ikväll. 2-0. Borta plan! Yay :D

Men nu ska jag boka biljetter till New Moon och krypa ner i sängen. Puss

Önskelista

♥Årskort på Ego
♥LG mobil
♥Tv
♥Bio biljetter
♥Presentkort t.ex Kicks, H&M, Carlings, Bik Bok, DinSko
♥Boots från DinSko
♥Hoodie från Monki

 

Så, vad väntar ni på? Ut och handla till mig!


Lyssna

Daniel Merriweather - Red

Jag vet inte varför, men när jag hör den här låten börjar jag tänka på barndommen. Veckans bästa stund var fredagskvällarna när man myste med familjen. Man hade några vänner som man alltid var med. Det fanns inget skitsnack. Allt var enklare. Jag saknar det

Men det går inte att spola tillbaka tiden. Så är det bara. Det är bara att fortsätta se framåt.





 




Städat

Idag är jag sjuk och hemma från skolan. Booring! Aldrig roligt att vara hemma och vänta på att bli frisk. Jag sov till halv tolv och det var ju skönt, sen har jag städat lite och lagat mat. Vuxenpoäng vuxenpoääääng!

Men nu måste jag ta tag i lite skolarbeten.... Kill me

Torpsammars herrgård

Åker till Torpsammar idag för läger med ungaledar gruppen. Kulkul! Vi hörs när jag kommer hem på söndag. Puss

onsdag yeah!

Besök inte annas blogg, hon tog bort den... Vad är det med den kvinnan? Ingen vet. Det enda jag vet är att något gick snett vid födseln, stackars familj.

Idag har hela min klass haft damp. Allsång, sno festis från ett skåp i klassrummet, slagsmål, mobbas och vara ful. Vi var bara halva klassen så vi kände en härlig gemenskap idag. Typ. Vi har iallafall börjat planera en klassfest, göttans alltså. Kommer bli kanon om det blir av. 9c är underbaraaa!

Efter skolan gick jag och Amanda och pluggade på bibblan, får massor gjort där. Men det var en gubbe som satt på andra sidan av bokhyllan som fick en stroke eller något. Han kunde typ inte andas och hostade jättehögt. Trodde han dog, lillstackarn... Sen kom han och kolla på böcker och tralla på. Vilken lättnad :')

Sedan vart det sallad på Coffe House och studiebesök på Thorén Buissnes School. Verkar vara en grym skola, ska antagligen välja Management (natur+ledarskap) där. Fucking great!

Sov gott slappgrisar

Sockerannaa.blogg.se besök!!!!

Hej gullpluttZ. Nu sitter jag hemma hos Anna, borde egentligen plugga matte men skit samma. Har kollat i gymnasie katalogen. Mohahaha. Känn att jag har skrattat åt just DIG!! Ja precis, dig! Höhöhö. Offer. Leker också dj för Anna har fått nya högtalare. Nice! Min musik pumpas. DJ MOE :)

Idag har jag varit nyttig också! Bara en kaka som var lika stor som en tallrik, en lussebulle och en Big Tasty. Hehh, mjau. Men nu ska jag ta tag i matten som duktiga Anna redan har gjort.

Dagens sanning: Jag skulle se ut som en lebb i kort hår. Och en kille.



Anna på röda mattan i våras, så stolt över dig gums!!

Herrå ducks



 


hey faaanz



Tröja från Gina
Tjol (anna säger att det stavas kjol, men jag är tveksam) + bälte H&M Divided

Dagens outfitta


dum

PAPPA HAR SLARVAT BORT MIN KAMERA. OKEJ???!!!!

Hey little girl is your daddy home? Did he go away and leave you all alone.

HOCKEYGRIL!! Where did that come from ^o)... Liksom.. Typ.. Mm-hh-mm...

Nu ska jag berätta här..

Det började en grå november söndag.. Hihihihi, nej men jag Erik och Anna åkte till gärdet ikväll och åkte skrillZ, de va jättemysigt. Fast jag är inte så kanon på skridskor men kämparglädjen finns ju alltid där, not. Vart lite less när Erik åkte in i mig så ja ramlade hela tiden, och av mig själv många gånger också för den delen. Tårar och blod på isen. 

Men jag ska bli bättre!!!!!!!!!!! Okej jag ska sluta skriva tusen utropstecken men jag tycker dom visar vad jag verkligen BRINNER för och har passion för. Ni vet.

Men nu är det dags att krypa ner i sängen och sova, det gör jag till en spellista som jag har slängt ihop med lite mys+plugg+regn musik. Puss på eeeer!! ♥

OM DU VILL LYSSNA, HEHE  --->klick<---


söndag

Pluggar ikapp den senaste veckan och pluggar till fysikprovet som är imorn (!!) Usch


New Moon

Jag måste se den nya Twilight filmen! :O Har sett olika trailrar nu och den här filmen verkar verkligen grymt bra. Och att Jacob är med ännu mer är ju inget dåligt ;). Men jag kommer vara borta nu i helgen när den har premiär, så jag får nog se den nästa vecka :).


längtansfull_girl_edward_94_lunar

gh

Mår lite bättre idag, har lyckats fått i mig en macka och lite gulasch soppa och sånt. Så jag känner mig lite starkare iaf! :)

Idag har jag underhållit mig själv genom att spela guitar hero. Fyfan vad roligt det är! Även om det var minst 1 år sen jag spelade så är jag fortfarande totaly awesome :D :D. När Max kom hem från skolan så joinade han mig och vi spelade tills middagen. Mina fingrar var helt förlamade då.

Efter middagen såg jag och mamma på the Holiday och drack glögg (my idea) och sen kom pappa hem från timrå matchen, så då såg jag och han på Jackas. Kan verkligen få en på bra humör :D. PARTY BOY!!



schmek

It's raining today

Hej bloggen, vill mest bara medela att jag lever idag!

Sjukan har blivit mycket värre under helgen och jag har i stort sett bara ätit två glas youghurt under tre dagar. Jag försöker verkligen men tanken av mat får mig att må illa. Igår var jag nära på att ramla ihop och svimma så då var jag helt enkelt tvungen att äta eftersom jag bara hade sovit hela dagen.

I natt så drömde jag mardrömmar och sov knappt någonting, låg och hostade upp mina lungor istället. Vilket gjorde att när jag vaknade vid 12 tiden var mina läppar alldeled blodiga och fnasiga. Härligt Moa!

Men nu ska jag ta ett bad med skön musik och återhämta mig så snabbt som möjligt. Jag måste bli frisk snart för att inte halka efter för mycket i skolan.

Men men, hoppas ni mår bättre! PUSS


Jag älskar den här reklamen



Hahahaha klockren!

Klagar lite

Jag är så sjukt sugen på muffins... Åååååhh! Men jag orkar knappt kliva upp ur sängen så jag antar att det inte blir några muffins för min del :(.

Jag vill inte vara sjuk! Jag skulle ju ut ikväll och ha roligt, men nu blir jag tvungen till att sitta hemma och svettas/frysa samtidigt. Alla som hatar att vara sjuk, RÄCK UPP EN HAND!

fever fever leave my heart alone, lalalaa

Illamående, feber, yr, trött, hosta och huvudvärk
Har jag fått svinis kanske?


Friday

Har tränat innebandy och umgåtts med vännerna hela veckan, därför har bloggandet kommit lite i andrahand!

Jag kan berätta lite kort om dagen i alla fall;

Skolan slutade vid 11 så då åt jag jättegod (!) tacos på Höglundis och gick sen hem. Där jag laddade ipoden med ungefär 70 nya låtar, så nu slipper jag spela sönder alla gamla låtar och fokusera på att spela sönder dem nya! Mest pepp-låtar och lugna, mysiga som den här, här och här.

När det var klart bakade jag en kladdkaka tills middagen ikväll. Lennans family kommer och äter med oss! Mysigt :). Och till sist gick jag ut och sprang ungefär 3-4 km. Det var huuuuur skönt som helst, verkligen värt det. Sen däckade jag i soffan och nu är det dags att göra sig i ordning!

Puss på er ♥


RSS 2.0