How nice?

Gott folk, låt mig presentera skön nattmusik.




Hur mysigt hade det inte varit att gå på en konsert med Jack Johnson? Jättemysigt

Carl von linné gillar't

Hej bananbarn, haft en trevlig kväll? Jag har degat, lekt smart arab (läs baklänges) och lekt valross. Kul säger jag. Bästa lördagen i mitt liv so far! Blondies have more fun, jag är brunett.

Ok... Kort sammanfattning av dagen:

-Vakna, åt frulle, gick ner på stan med Anna. Läs hennes blogg! Den är fabolous. (vi gjorde den inatt)
-Köpte en tröja, jeans-tights & en tröja till min lillebror Max.

43kr
299kr
98kr

- Anlände till mitt crib
-Pratat i luren med Amanda (vi slog halva vårat rekord)
-Jag har andrat lite på designen. I'm not happy.
-Middag
-Försökt underhålla mig själv


Kände bara för att lägga ut den här bilden. Så fartig liksom. + att Amanda åker till fjällen imorgon. Jag kommer att sakna henne!

Hej då

Besatt

Nu sitter jag och Ana Montana och lyssnar på Jack Johnson och chillar. Ikväll så var vi hos Sofia och såg Besatt, hehe det var ju lite småläskigt!



Sov gott / mozan

Hanna, Sofia & Anna

Hey

Kom precis hem från träningen, mitt ben har fortfarande något emot mig. Det gör skitont när jag anstränger det och det är väldigt jobbigt när det gör ont när det är match eller andra viktiga saker. Det är antagligen en sträckning eller något i den stilen. 

Nu har jag iallafall ätit middag, tacooos. Det var skitgott. Som vanligt :).

Ikväll ska jag vara med Sofia, Anna & Hanna. Det blir trevligt:)

Hörs sen

And my lips, they don't kiss the way they use to


Temafest

Helu, jag hade rätt roligt igårkväll på temafesten på skolan. Alla i min klass var utklädda till bönder och fulare får man ju leta efter. Fast vi vann ju inte priset om typ en halv ledig dag, men whatever :D. När det var kanske 1,5 timme kvar så bröt jag, Isabelle, Rebecca & Felicia isen och började dansa. Inte seriösaste danserna kanske men det var skitkul. Efter ett tag började folk lyfta på arslena och dansa. När alla dansade så slog dom av musiken, SÅKLART! Då var det dags för prisutdelning osv.

Jag knäppte inte mycket bilder för mitt kamerabatter tog slut. Här är iallafall några bilder:























Sådärja

Ha de gött /moa


3 saker jag vill ha just nu

1


2


3


Spelas på repeat i min ipod:

Secret Heart - Feist
Do You Remember - Jack Johnson
Sam's Town - the Killers
Jag Har Vart Vilsen Lisa - Parken
How To Save a Life - the Fray

/moa


U.p.p.d.a.t.e.r.i.n.g

Anlände nyss.
Mitt blöjben höll inte
Jag äter jordnötssmör + te
Lyssnar på Coldplay
Här kommer lite bilder på dagens inköp








Top Gina Tricot
Jeans VeroModa
Nescessär H&M (bara 25 spänn!)
Man ser inte så bra men det får ni väl leva med. Vad tycker ni?

Här kommer lite söta bilder på mig och nilsbatman från i morse när jag hade tråkigt :)




kisskiss


Tonight I have to leave it

Hola amigos! Idag var jag på stan med Amanda & Isa. De va trevligt. Ja köpte jeans, en topp, nescessär & hudkräm :). Jag lägger upp bilder senare för jag antar att ni är skitnyfikna, hehehe. Nu är det iallafall dags för innebandy-träning i sticksjö. Hoppas mitt blöjben håller!

Seya but I don't wanna be ya



En bild som jag är väldigt nöjd med! så cool


Stadsmissionen

Heyo, jag har ett kalasbra tips på t.ex födelsedagspresenter. Ett presentkort på www.webaidshop.se, det är en del av stadsmissionen. Jag fick de av min moster i julklapp. Det finns massa alternativ på vad man vill andvända det till. T.ex

-Medecin till hiv-smittade
-En vattentank till en fattig by
-Skolmat till fattiga barn

Om ni inte förstog så går ju grejerna till olika fattiga och behövande delar av världen.Det finns jättemycket information om vilka som får det och sådär. Jag "köpte" hjälp till gatubarn i Etiopien. Min lillebror "köpte" en vattentank till en skola i Kenya. 
        Jag känner mig som värsta worldsaver'n nu :D! Så alltså, om ni inte kommer på vad ni ska ge till t.ex en förälder så är det här skitbra. Ni borde kolla in det (:

/moa


hello strangers!

Jag vet att det var ungefär 99992773453763 dagar sen jag bloggade senast. Men jag tänkte faktiskt ge det en chans till. Jag har inte suttit vid datorn på två veckor och jag vet faktiskt inte vad jag har gjort dom senaste veckorna. Allt flyter ihop i mitt huvud som en lös pizza. Huh, ja precis. Men jag vill ändå göra en ny start. Ny design (inte för att den nuvarande är något att skryta med men), lite mer bilder + musik vore rätt nice!

Lalala. Nu så gör jag inget särskillt faktiskt. Tänkte gå ner till kylskåpet och se om jag hittar något smarrigt och kanske koka en kopp te. Det vore inte fel.

Lalala. Idag så har jag degat så sjukt mycket. Det enda jag har gjort när jag kom hem från skolan har varit att kolla på cirkus 5 avsnitt av Desperata hemmafruar och ätit mat. Pratat några timmar i luren och ätit lite mer.
      Mitt liv är så grymt intressant sånahär dagar. Borde skriva en självbiografi eller kanske make some movies? Vi får se vad det blir..

MJAO


RSS 2.0