Dagens unge!Riktigt jävla söt unge!

Hahah wtf?

Hittade en fjortisvideo... Och vem fan har gjort den? :O xD


onsdag

Hej! nu åker jag ner på stan med Line och Frida. FÖRSTA DAGEN PÅ PÅSKLOVET!! Underbaaaaart.kaj <3

Töntarna - KentHahaha! I fredag's, fler bilder kommer :)

Snodde bilden från dig linnea, heheh...


JAG SKA PÅ FRED OCH KÄRLEK!


Titres. Tracks. Låtar.

Paper Moon - Shout Out Louds
Africa - Toto
LSD, Någon? - Kent
Walking With a Ghost - Tegan and Sara
Bones - the Killers
Beat Heart - Moto BoyEtt år äldre!!Började dagen med tårta och avslutar den på samma fina sätt! Dagen har varit jätte bra, har fått många fina presenter av familjen och många grattis!


Last year in Halloween

Hittade lite bilder från en riktigt rolig kväll hos Line i höstas. Fan vad tiden går fort!? 

Roliga tider tjejer <3

Rock with me nowTrött på min musik just nu. ALLA säger minst en bra låt! Vore as shyst.

Because

bloggen bloggen bloggen...

TJA!!

Kom på mig själv med att inte ha bloggat på ett tag, så det är väl bara att sätta igång för att de ska va lite jämnare uppdatering. Ni läser ju inte annars, you bitches!

Har varit i vemdalen senaste veckan. Det har varit SWEET! Ska lägga in bilderna nu. Tror dock att det bara är mongo bilder när vi leker cp i sittliften and so on. Därför kan jag inte utlova någon visning av dom. Det är endast för v.i.p läsare. Faktiskt!

Det var allt jag tänkte dela med mig av just nu. PUSS PÅ RUMPEN. 

http://open.spotify.com/track/66S14BkJDxgkYxLl5DCqOz

Världens skönaste AfterSki låt! Eazy

Grey's har börjat nu!Nu börjar nya grey's anatomi säsongen! GLAAAD

Sweet dag!

Tjao bloggen.


Idag har varit en riktigt skön dag. Började med kemi prov och jag kunde verkligen allt, hoppas på mvg i slutbetyg! :D Sen hade vi lurre, svenska, idrott och arbetspass. Inte så farligt!

Efter skolan åkte jag och Anna till Birsta för vi var nog dom enda i hela sundsvall som inte hade varit på Brandworld. Hittade inte mycket, det var mest gymgrejer och det var ju inte så spännande. Men vi fortsatte till skopunkten och sist Ica maxi! Hahaha, jaaa. Det fanns sjukt snygga skor på skopunkten! Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Hade en bild av att dom bara sålde tofflor till lågstadielärare där ungefär. Men det fanns massor med snygga klackar och tygskor! Billigt också, det gillar vi hurrni! Tycker även att ni ska gilla att vi köpte varsin tröja med leopardtryck på för en femtiolapp och en krämbulle för 9 spänn. SO FUCKING CHEAP :) njuter hårt.

Nu är jag hemma och har ätit middag. Det var kyckling med massa konstiga grönsaker, sås, något sorts ris och stekt svamp. Det blir ju lite annorlunda mat nu för tiden. Mamma har hittat något företag som levererar ingridienser och recept fram till dörren och sen lagar hon den maten. Hon säger att vi ska fortsätta "ett bra tag". Jag säger bara NÄR FÅR VI PIZZA? Saknar onyttig mat... :(

/moa


Dagens unge, vänner!

Nu var det ett bra tag sen dagens unge dök upp här i rubarak bloggen. Kör därför på världens sötaste pojke idag som blir lite rädd i slutet av filmen.. Se och tyck synd om lillen!


Muskelvärk "fördröjdmuskel värk"

Aaaaahhh! Jag har den sjukaste träningsverken någonsin sen gårdagens Body Pump. Helt galen. Kan inte ens gå ner för en trappa utan att jämra mig.

Om ni någon gång har haft en jobbig tanke som "Vad är egentligen träningsverk så kan jag förklara det för er nu. Men hjälp av egna erfarenheter och min katt, Nils Batman:

Fördröjd muskelvärk beror på förändringar på fibrillerna efter utförd fysisk aktivitet. Dessa anpassar sig genom att lägga till gamla sarkomerer vid fibrillernas Z-band (den punkt i fibrillerna där sarkomen kopplas samman). Det vill säga att muskeln förbereder sig på ytterligare påfrestning vilket även medför att ytterligare träning då muskelvärk har inträffat inte orsakar någon skada.

Men även om jag är handikappad så är jag nu hemma från dubbelträningar. Jobbigt som bara den, men endå riktigt värt det!

Red barbacka på Bonita på ridningen, hon var helt underbar. Vekligen jättefin form bitvis och jobbade på bra. Hade helt fel uppfattning om den hästen. Inte så konstigt när jag var tolv år och livrädd sist vi dejtade.
Innebandyträningen bestog av skott träning och fys. J-j-j-jobbigt....

Nu sitter jag i soffan nyduschad och ser på filip och fredrik. Bästa filip och fredrik! Nu har ni alltså fått reda på vad jag gör och vad en muskelvärk är. Gratulerar!


RSS 2.0