dead man walking

Vill bara medela att jag hade kunnat vara död nu eftersom Anna har kört som en jävla galning ikväll =) =) =)<333333333. Var nära att krocka 3 gånger. Men... I'M STILL ALIVE!

kizzes

jag diggar hans hår


kolla med HQ broes

Laguna beach

Efter skolan tog jag och Lajne moppen till Isabelle som bröt handleden igår kväll. Hon var inte hemma så vi lämna en chokladkaka i brevlådan, hoppas du hitta den :D. Krya på dig nu gumman. OCH kom ihåg alla positiva saker som vi kom på!

Resten av dagen har det varit Laguna beach för min del. I love it! Stephen Coletti är fan den snyggaste människan i världen. Fast det har jag tyckt länge! Hihi. MÄÄÄN det är ju SKITSMART att man kan kolla på alla avsnitt på mtv.se. Avsnitten är ju bara på 20 minuter så jag vart helt fast och nu har jag sett 8 avsnitt (a). But whatevahhh

Meeeeen nu är det dags att röra på fläsket. Ska träffa Anky, Anus, Lajne och Frittan.


    SCHNYGG STEPHEN

XOXO GOSSIP MOA


B A N A N A S

Hallå hallå hallååå!! Idag har jag fikat på tant Anci & fröken Sara med Karin. Lätt mysigaste caféet i sundsvall. Easy. Det är så himla gammaldags men endå nytt och mysigt oc h modernt. Hehe. Ja, mysigt helt enkelt. OCH VÄRLDENS GODASTE GRILLMACKOR!

Just nu känner jag mig så lökig så nu ska jag nog sätta på en film, antingen harry potter eller american pie... Har lite svårt att bestämma mig faktiskt.. MEN ATTBEROPÅDET!!! Vad kommer efter once och twice???! Alltså ni förstår inte hur mycket jag har tänkt på det? Kan någon berätta för mig för det skulle vara en lättnad att slippa tänka på det hela tiden.
I've pooped ONCE
I've pooped TWICE
I've pooped .......???

Hmm.. Jävluskt irriterande...

hejdå

corbin = snygg

försökte bevisa för isa att corbin bleu var snygg och då kom den här bilden fram på google. Hahaha, inte lika snygg längre. Jag tar tillbaka det!

the master returns

Hej bloggen. Nu sitter jag på mitt rum med min nya laptop, en acer 5230E, eller en helt vanlig laptop kan man också säga. Jag köpte den i igår när mediamarkt hade ett jättebra erbjudande. Fast jag hade mycket hellre köpt en vit Mac! Men jag har inte dom pengarna just nu. JOBBIGT VA!? Ja det är det. Vill ha en sån nu, drömdator ju. 

Jag har märkt att det är lite svårt för mig att hitta tangenterna nu. Kommer åt caps hela tiden vilket är jättestörigt. Men whatever, snacka om i-lands problem

Om en timme är det filip och fredrik vilket jag självklart ska se.. Det måste ses! Förra veckan var det ju så grymt bra gäster, Cyntia Nixon från Sex and the City, Johan Palm, Charlotte Perelli och den där bögen från fab 5. Man kan ju undra vilka gäster som kommer ikväll men det blir säkert bra och roligt.

Under dagen har jag bara SCHTEKT! Har fått färg och det känns ju wonderful för jag har sett ut som en albino dom närmaste veckorna. Det dissar jag.........


Men hörni! Nu undrar ni kanske vad det här var, jaghar ju inte har bloggat ordentligt på flera månader.. The truth is... Jag fick en BLOGG-ATACK. Heh, nej. Jfick ett riktigt blogg-sug. Och de har jag inte haft på länge. Och jaglovar inget om upptatering i framtiden! Det kommer när det kommer:)

Nu ska jag duscha!

Puss och kram bebisar 

RSS 2.0