01:10








I'm a camp rocker baby



Idag testade vi på peace & love-livet på Fridas gård. Och jag måste säga att det inte är så illa.

En dag kvar!!

En dag kvar!! Har skrivit en packlista, druckit kaffe och duschat. Ett steg i rätt riktning i alla fall. JAG ÄR SÅ JÄVLA TAAAAAAGGAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!! Mest inför Deadmau5, Lykke Li, Kings of Leon, M.I.A, Håkan, Maskinen, Mando (älskar att deras spelning ska vara aukustisk), och Timbuktu. Fast alla andra också samtidigt.

Nu: Åka ner på stan med papput och köpa det allra sista.



HOPP :p

Hemma i Sundsvall

Äntligen hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *yes*

Det har varit så OTROLIGT fucking jävla äckeltråkigt att åka bil idag. Skog, skog, skog och oj... Lite mer skog <3 Men jag överlevde det tack vare spotify och tidningar... Nu vill jag bara tvätta håret, packa om och åka till peace & love. Längtar verklIIIgen som en galnIIIIIng.

Nu kommer släkten snart för att fira Maxen på hans 15års dag. Jag har på mig en egensydd kjol och är glad. Hör sen.



*mitt i ett hopp*. Hatar när hoppbilder blir fail -.- :p

Glad midsommar!

"Happy swedish Midsommar! Today every swede act like alcoholic children and dance around a giant penis"
-Smk

Två bra filmer.




Era åsikter

By the way motherfuckers... Vad tyckte ni om filmen (Bröllopsnatten)? Jag och Isabelle satt och klippte ihop den en HEL kväll.

Var det förgäves?
Är det din nya favvo evah?
Är den tråkig?
Rolig?
Sorglig?
Hatar du den?

Now it's time for you to go a little wild and crazy och berätta för mig.

*förväntansfull och lite nervös* :P

@ Karlstad

Det bästa med Karlstad måste vara att dom har två Subway här. Och att det alltid är soligt. Och mina föräldrar blir övergenerösa och köper massa saker till mig hela tiden?!?! Och att de vi bor hos har en badtunna och bor efter vattnet. Och Stefan Holm bor i samma kvarter. Och jag får kaffe minst 4 gånger om dagen.

Älskar bah sånt ja

Framme i Karlstad

Är framme i Karlstad och har ätit grillat till middag! Riktigt gott var det. Nu är jag heeeeeelt slut, jag och Max kom fram till att jag endast har sovit 2 timmar inatt. Eller egentligen 1,5 timme eftersom jag spelade mobilspel en halvtimme innan jag skulle sova.

I Stockholm fick jag hålla i pengarna och hela tiden försöka att inte handla upp allt. Men jag var endå tvungen att köpa ett cheap monday-linne, en tshirt från weekday och en baseballjacka från bikbok. Resten av pengarna måste jag spara till pal och paris i augusti!

Anyways, nu ska jag gå och lägga mig. Blog ya 2morrow bitches :P


01:56

Imorgon åker jag till Stockholm och sen vidare till Karlstad för att fira midsommar. So long suckers!

VÄRLDSPREMIÄR!!!

Nu är den äntligen på marknaden. Filmen som ska skaka om hela världen med sin gripande story och klockrena lines. Allt framförs av skådespelare i stjärnglans av världsklass.

Enligt Oprah Winfrey har hon väntat på detta ögonblick sedan Dirty Dancing. "Jag är superspänd på vad som komma skall. Min hund fattade nog varför jag var så uppspelt i morse och skällde därför extra mycket när jag kom hem från Coop med pitabröd. Det var lugnande för mig. Vi ska se filmen live hemma hos Obamas ikväll. Barack har köpt Sour Cream and Onion som jag fullkomligt älskar! Detta slår fan Eurovision song contest med hästlängder! Det kan inte bli annat än en kanonkväll med goda vänners sällskap, chips och en bra rulle."

HANDLING
Natasha och Torbjörn är lyckligt lottade. De ska gifta sig och leva lyckliga i alla sina dar. Men livet är inte alltid en dans på rosor. Torbjörns ex Svetlana glädjs inte av nyheten och bestämmer sig för att hämnas på sin forne kärlek och hans nya bitch. Hon bestämmer sig för att hämnas, och göra det all in.

Detta är en historia om kärlek och ömhet. Men även sorg, saknad och svek. Vad som händer när livet känns fucked up och det bara finns en enda utväg kvar...


So ladies and gentlemens... I give you....

BRÖLLOPSNATTEN [2011]


Smultronsoda=fest i hela huset!


En helt ny vääääärld!

Jag har börjat twittra. Dock med lite blandade känslor. Anyways, ni följer mig HÄR.



16:43

Zup zup? Snacka om ändrade planer för dagen. NO SPRINGA AND NO GRILLA HOS FRIDA. Det är storm ute och jag tänker inte utsätta mig själv för det. Och grillningen, ja... Det blir bara inte av.

Istället ska jag, Line och Isabelle köpa take away och kolla på Mean Girls. Klagar inte, de läjuh bli sushi xD.

Ghosts 'n' Stuff

Halaaaa! Wzup bitches of mine? Lyssnar på Deadmau5 – For Lack Of A Better Name och äter frulle. Idag vaknade jag HALV TVÅ. Men det var totallt onödig för jag drömde en helt awesome dröm. Var ju lite jobbigt att vakna alltså, även om klockan var halv två. Och vädret suger idag. Och såg på facebook att det bjöds på fika på torget klockan elva. Vad tror dom egentligen? Vem är uppe klockan elva? Så jävla dum tid. Fucking.

Men vad ska jag gööööööööööööra idag då?

Måste packa inför stockholm och karlstad. Borde antagligen gå ut och springa så jag inte dör i fetma. Sen ska vi förhoppningsvis grilla hos Frida ikväll också. Vi måste planera det sista inför peace och så. HIHIHIHIIHIH!!

Nu ska jag pricka av mina måsten idag så jag har tid att chilla lite sen. KRAMIZEN!

Jag går och fiskar nanaana










Ikväll åkte jag, Anna, Isabelle, Angelica och Jennie upp till sidsjön och fiskade, fikade, blev uppätna av myggorna och spelade kort. Tyvärr så sög vi på själva fisket så det blev ingen fisk... En stor sorg. Men mysigt var det!

En sak bara. Det kändes så himla VUXET och övermoget att ta med kaffe i en termos?!?! En typisk grej som alla fotbolls mammor gör när de ska se sina söner spela fotboll. Har jag blivit en fotbollsmorsa? Fast vad gör man inte för en god koffeinkick xD

övercool idag



alltså mitt liv</3


WOHOOO!

EN VECKA KVAR TILL PEACE & LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



fezt

19 juni 2011





Har varit i farmor och farfars stuga idag. Farmor gödde upp en med jordgubbstårta, småkakor, smörgåsar, middag och efterrätt - med andra ord allt var som vanligt. Farfar visade upp sin COOLA digitalkamera och spelade fia med knuff med mig och Max.



Vi lämnade av Nisse Batte där för en veckas semester in the Ånge-paradise........ Av den anledningen till att mamma tycker synd om honom när han blir ensam hemma då vi åker bort. Så då blir det en charter till Ånge för kattskrället.



Efter att ha övningskört hem (!!!!!!!!!! cool_chey) så städade jag och mamma ur garderoben för att göra plats för en ny klädhängare. Hehe. Hittade en massa gamla bortglömda kläder och en trisslott, åre choklad, ett presentkort på ansiktsbehandling och en biobiljett. Inte illa!









Fuck. Jag måste tvätta håret ser jag nu....... Jobbig-t.

Under kvällen så var jag Olivia och Ellen på bio. Vi såg Baksmällan 2 och köpte fetaste menyerna och åt upp allt. Filmen var feting rolig och får helt klart en FYRA på filmtipset.

To let my self go.



To let myself go
To let myself flow
is the only way of being

There's no use telling me
There's no use taking a step back
a step back for me ∞

Bland det äckligaste jag har sett.

Igår såh jag och Isabelle på Jackas 3. Jag älskar dem men alltså... hej kväljningar! Det här var en av dom äckligaste scenerna, Poo cocktail supreme:



BAAAAAAAJS ÖVERALLT :P baaaaaaaajsbajajajsjsbajjsjss

Bondefest och lite grattis grattis!

Klockan är 02:52 och jag sitter uppe och mYsEr tIlL dEt LiTe. Ikväll har jag varit på fest i bushen<3 hos min kompis Isabelle som fyller år IDAG (efter 00:00 igår dårå:P). Det var en superkult kväll och hon hade bakat världens godaste jordgubbstårta och det räckte till TVÅ BITAR VAR. Sånt gör bah livet värt att leva. Tyvärr blev det varken gräddkrig eller kasta äpplen på varandra som dessa bondefester brukar bjuda på </3.

Så ett STORT grattis (lol var verkligen tvungen att skriva det med stora bokstäver också... ^^) till Isabelle! Puss Gandalf!







HAHAHAHHAHA, när vi tvingade dig att vara med filip och fritzel<3333 ah good memories <33333



Badtunna tills frukost!

Du är alltid så snygg min vän... Och GALEN xD. Gratttissssssss!!!!!!!♥

Ninja jumper ♥

Idag spelade jag det bästa spelet ever... Ninja jumper <333 (ladda ner om du har android, vet ej om det finns till iphone)


Sommarnätter






För aktivt liv

Överaktiv dag idag IGEN. Är helt död just nu. Imorgon ska jag bara ligga i sängen och kolla på film alternativt brygga om det blir bra väder.

Men idag så åkte min familj upp till Fränsta för att gå på min gammelfasters begravning. Det var jättefint och supersorgligt. Jag som har jättelätt att gråta satt och räknade alfabetet och tänkte på texten i "ja må hon leva" (wtf moa????) för att inte förstöra hela begravningen. Det fungerade endå hyfsat! Efter kyrkan så var det tårta och blablABLABLA., Mycket gott. Sedan gick jag ut med en doggie vid namn Laban! Han hade fett dålig kondis. Fattar inte hur en hund kan ha det?!

Efter det övningskörde jag i två timmar ute i skogen. Det hände väldigt mycket!

  • Var nära att krocka med en fitt-saab
  • Körde förbi ett slakteri :P
  • MÖTTE EN ÄLG!!!!!!!! jag dör det var så fucking awesome
  • inget mer...
Seeeeeeen åkte vi hem. Nu ska jag kolla på one tree hill. Herrrå råå

Södra berget



Det slutade med att jag och Julia gick upp för Södra berget (fyfan vad jobbigt det var) och chillade med den GALNA utsikten över hela Sundsvall framför oss. Det är verkligen sjukt fint där uppe. Dock så började det spöregna ett tag vi satte oss i tornet en stund tills det slutade då vi kunde gå TARZAN-STIGEN! <333 Det är en stig i skogen där man ska klättra i träd och hänga i lianer. Jete kulT. Här är jag när jag åker gunga över ett fArLiGt sTuP....



hIHiihHIihHIhiIHhiihIHih SÅ BUSI :p

Lite om dagen

STRESSIG DAG! Eller så är det bara jag som har varit seg... Anyways, var på stan med bästa Lensypropp för att uträtta lite ärenden. Vi hann med att fika på Stenstans också! Vi åt cookies som bara kostar 13 kronor! (mobilbilder)

 

Sen åkte jag hem till Beccis och grillade med tjejerna. Vi åt så mycket att alla mådde illa. Sen åt vi upp en kladdkaka och ville spy mer.

Nu har jag träffat Amanda en snabbis för en liten promenad runt Södermalm och är äntligen hemma. Ska kolla på ett avsnitt eller två av Oth innan jag och Jullan drar ut på en powerwalk. Nice!!!

Hejdå livet



Kolla vad jag har fått låna av min kompis Amanda! Är redan inne på tredje skivan. SÅ-JÄVLA-BRA! Säger adjö till att ha ett liv och hej hej till One tree hill.

Regina Spektor - Hotel Song



Godmorgon! Jag har precis kommit ut ur duschen och sitter och äter lite frulle. Idag ska jag en sväng till skolan och skriva nationella i franska som jag har missat. Sedan ska vi ha lite examensfirande här hemma och efter det ska jag antagligen träffa Emma en stund.

Blog ya l8er!

En lista.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? "Han hade varnat Elsa för att  flygresor var som sömnpiller för honom."

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En vägg

 

3. Vad var det senaste du såg på tv? Simpsons


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Tio över ett? (den var två minuter över ett... Skills)

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull

 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Har inte varit utomhus idag... Hehe... Så måste ha varit igårkväll då jag var ute och sprang.

 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Michaela Fornis blogg

 

8. Vad har du på dig? Linne och trosor :P

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Drömde att jag tog med min lillebror på fest och tvingade han att kyssa en massa tjejer (?!?!).

 

10. När skrattade du senast? Var nog när jag skrev förra inlägget... Haha nolifer.

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En tavla på NY, ett par änglavingar och en hylla... typ

 

12. Har du sett något konstigt på sistone? Haha ja. Var i Kovland häromdagen då en liten unge kom cyklandes med en cigg. Nice

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen? sPäNnAnDe xD

 

14. Vilken var den senaste film du såg? Halva Shutter Island. Innan det var det Winter's bone. As grym!

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Åh nice tanke! Jag skulle först köpa en iphone. Sen skulle jag köpa en bil. (BMW, vit, cab)

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag hatar fan sossar! Närå men... Rosa är min favoritfärg. Hela mitt rum är rosa.

 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Mer värme åt Sverige!!!

 

18. Tycker du om att dansa? BÄÄÄÄST

 

19. George Bush? Är det en fråga LR? ^^

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Om det var en pojke typ Sebastian eller Alexander! Om det var en flicka skulle hon heta Agneta.

 

Hahahah närå (rolig chey :P). Hon skulle heta Stella.

 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Ja självklarre.

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? I'm your pimp, and you're my fool. And dat's fo' real! Once a pimp, always a pimp! Fo' shizzle!


24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? ALLA SOM VILL. Men ok eftersom du vill att jag ska svara så väljer jag fyra skvaderkatter. Lisa Nord, Lisa Selin, Olivia och Ellen. Eller juste hon har bloggpaus. Då blir det.... BAM BAM BAM... FRIDA NELIIIIN!!! (hon är kattig endå)


Olivias mystiska hemlighet.

Här är min kompis Olivia Nylander:



Hon bor i en gul villa i Hemmanet med sin familj som består av mamma, pappa, en lillebror, en lillasyster och en storebror. Hon är en glad och trevlig tjej som studerar på Skvaderns Gymnasieskola med inriktning natur. Hon ska läsa till steg fem i franska, för då får hon åka till frankrike i en vecka med alla franska homies. Olivia är en tjej som tycker om att åka kickboards och dricka päronsaft alternativt päronfestis på skolan. På fritiden äter Olivia chips, kollar på serier, lyssnar på musik, bloggar och allt annat som en tonårflicka gör. I framtiden funderar hon på att bli läkare, men ingenting är bestämt.

Hon verkar alltså som en helt normal tjej. Men någonting gömmer sig under ytan....

Olivia har en väldigt konstig fobi. Nämligen för BANANER!

Enda sen barnsben har Olivia undvikit att hamna i kontakt med dessa frukter. "Dom är läbbiga bara" säger hon via textmeddelande när jag frågar henne vilken den största anledningen är till denna minst sagt udda rädsla. I tidigare situationer har hon sagt att de inte smakar gott och att konsistensen är oaptitlig.

För att Olivia skulle övervinna rädslan för bananer bakade jag och mina kollegor Ellen Fuhrberg och Maja Eskebaek en klassisk jordgubbstårta innehållande bananer. Vi ställde oss frågor som:

-Är detta ett för stort steg för banan-n00ben?
-Kommer hon smaka den?
-Kommer hon att tycka om det?
-Kommer vi att klara av spänningen och trycket under detta experiment?

Ja. Frågorna var många och svaren var få.


Så var dagen D kommen. Olivia Nylander skulle en gång för alla smaka banan. Här kommer en video direkt från exprimentet.



Olivia tyckte helt enkelt "Det här var bara inte gott". Alltså uppnådde vi inte det önskade resultatet. Jag och mitt team är fortfarande en gnutta besvikna. Men hey, hon smakade tårtan för våran skull och det är tanken som räknas! xD

Just another handsome guy

Isabelles spanien-ragg på facebook!

Come into my world I've got to show show show you

Gud vad ovant det kändes att logga in på blogg.se. Datorn kom inte ens ihåg min inloggning här? N' I'm like have'nt you missed me like hell you son of a bitch??? Hehe.

Ja men vad ska jag blogga om då.

Kan börja med att berätta att jag har varit med om en "Inception-dröm". Vaknade upp från dröm - till dröm - till dröm. Till sist när jag vaknade så visste jag inte om jag drömde eller om jag faktiskt hade kommit tillbaka till verkligheten. Det var verkligen SÅ JÄVLA GAL1. Och ALLA håller med mig (även du).

Sen så har jag gått ut första året av gymnasiet, firat studenter, fÄzTaT, badat i sidsjön och i KOVLAND, kollat på filmer, sovit och facebookat. Och Frida och Isabelle har kommit hem från grekländ.

Hela livet är så underbart kan man väl säga. Hur är det med er? (Förväntar mig att alla svarar!)



jennie-babe

Over and over

Tumblr_lmiod7jg6v1qhhvbho1_500_large
Jag ska börja blogga igen! O-m-g. Ni bah *yes*. För jag ser minsan att det är cirka 30 styckna efterblivna barn som sitter och klickar in sig här dagligen. Men nu kan ni åter igen andas ut...

Jag återkommer.




RSS 2.0