Lipsy

Nu har jag bestämt mig för vilken balklänning jag ska ha!

DAM DAM DAM DAAMMMM....


Behind the clouds.

Idag är jag sjuk....

Ont i halsen och snoret forsar. Typ.

Otroligt rolig början på helgen. Skrattar ihjäl mig gud!!!!

Men vad gör man...

Jo jag håller humöret uppe, lyssnar johnossi's nya och drömmer mig bort på weheartit.com.

Men ni andra friska, ha en rolig valborg! :)








Mavericks

Johnossi's nya....

alltså...

ÅÅÅÅÅÅH! :')

Jag dör lite för att det är så bra! ♥



(släpps egentligen på onsdag, men det går att lyssna nu med spotify premium)

25 april 2010

Tja! Jag har inte bloggat de senaste dagarna för att jag knappt har suttit vid datorn. Man måste ju ta tillvara på det sjukt härliga vädret!!

Idag har jag varit på Birsta med Anna. Jag la undan ett par tights och ett oversizelinne på Monki och fick med mig två bustiers hem. "Ta tillvara på vädret" in my ass. Hehe

Sen träffade vi Anna, Wille, Isa och Amanda och tog mopparna ner till hamnen. Isa och Frida kom ner lite senare. Vi tryckte i oss glass, njöt av solen och körde kurragömma. Väääärldens bästa lek!! :D

Nu sitter jag och diggar moneybrother och försöker samla ihop lite bilder från helgen. Bara för eran skull!! Puss och slag




Jag uppdaterar! wohoo

Tja tja tjaaa! Nu skriver jag igen. Saknat mig? Dum fråga kanske.. Det finns ju bara ett svar på den frågan.

Det var grymt bra i Stockholm i lördags. Bajs mäktigt att se globen fullpackad med final stämning. Vi hade platser på golvet några meter ifrån mål också så vi hade verkligen tur där!

Tyvärr vann inte Iksu som vi hejade på men det var väldigt spännande finaler både herrarnas och damernas. Här är några bilder från dagen: (vi knäppte 2-3 hundra bilder. Haha!!)

        



Globen efter att Storvreta hade vunnit över Täby. Creezyy!

Its such a perfect day.

Biteline ikväll med brudzen. Sen åkte jag och Julia hem till mig, lyssnade på musik och snackade. Taggade inför morgondagen! Vi åker 06:00 från Sundsvall imorgon bitti. JAG ÄR CRAZIELY PEPPAD! Skivor har bränts, godis har köpts. Nu kör vi tjejer!

Nu ska jag ta en skönt bad och sen sova. Godnatt sötnoooooosar.

 


Night

Hola lovers!

Jag och Amanda har lite nattprat just nu. Svårt att gå och lägga sig då. Även om jag måste göra det snart. Det är ju trots allt nationella prov i matte imorgon. Batterierna kommer behövas att laddas upp tills dess.

Jag har pluggat som en galning ikväll! Andra kvällen i rad med storplugg för min del. Wey wey. Men jag hoppas på ett vg imorgon. Så vi får väl se vad det blir för prov. Har ju ingen aning just nu.



Hörs och ses! ♥

EMML

Godmorgon! :)

Idag skiner solen för fullt. Vilket har fått mig på väldigt bra humör den här morgonen. Och det är väldigt bra eftersom fysik provet är idag. Wish me good luck!


Yes mam im mr smartside.

Oj oj oj!

Nu har jag helt ärligt lärt mig ett helt kapitel med Elektronik på en kväll. Men frågan är hur mycket av kunskaperna som sitter kvar under natten. Men jag lovar, jag kommer att ha träningsverk i lillskallen! Har tänkt i dioder hela dagen. Ser fram i mot nattens drömmar. Kan bli intresanta elektroniska händelser. Hehehe...

Men nu ska jag dricka klart teet och bege mig mot sängen min. Är ganska lockad. Sleep tight im a haj.

Lördag

AAAHHH! Jag längtar tills på lördag. SM finalerna i innebandy.... Yaaay! Det kan knappast bli bättre. Jag planerar att bränna lite skivor och köpa godis till roadtripen.

Haha typiskt mig att planera konstiga saker istället för viktiga saker som att biljetterna faktiskt måste köpas snart!
Men... Vad vore en roadtrip utan skivor och godis säger jag bara?

Opposite of adults - Chiddy Bang



bloggNNNN! Helloooo.

Jag sitter och råpluggar fysik just nu. Väldigt kul med ellära må jag säga. Men jag fick hem ett brev om en spets utbildning om biokemi och massa andra natur mojs idag. Dom tar in 30 personer per år, fast det finns fler utbildningar också. Någon annan som också fick det brevet?

I alla fall så säger mamma att jag kan få en schäfer när jag flyttar hemifrån. Och att läsa den där linjen i härnösand tycker jag verkligen är att flytta hemifrån. Så nu ska jag plugga arslet av mig så att jag kan få en hund!!!

ps. det ska vara en tjej och heta Jackie. ds.

Hejdå!

Wall.e

Hej hopp! Nu har jag krypit ner i soffan och slagit på filmen Wall.e. Den verkar väldigt dryg för han är en robot som bara snurrar runt på en soptipp. Kanske jag ska byta film? Njaa det är för långt till tvn (a). Får helt enkelt hålla ut.



I love you!

Seems like nothing ever could go wrong!

Helnice väder idag också ju! Idag har jag varit i skolan, tränat innebandy och spelat tai pei. Haha im addicted!

Några låtar jag har lyssnat på under dagen:

Cover my eyes - La roux
Cookie Jar - Gym class heroes
The heart is a rebel - Moto boy
Rocket scientist - the teddybears
Giving up the gun - Vampire Weekend
Eenie Meenie - Sean Kingston, Justin Bieber (ni måste lyssna, as peppande! Haha)
1234 - Feist
D.A.N.C.E - Justice

PUSS!

Ahlalalaa.



Lyssnar på HOFFMAESTRO nu. Blir riktigt taggad inför gatufesten! GF har lyckats riktigt bra med artistlistan i år måste jag säga!

Huvudstaden nästa!!

Jag, Line, Julia och Frida ska åka ner till Stockholm och se SM finalerna i innebandy. Och dom spelas i globen!!

HUR NICE?!

Dom bygger väggar runt om oss.

Hej fans!

Nu har jag kommit hem från ridningen där jag red Bonita. Det gick väldigt bra. Jag börjar gilla den hästen mer och mer, vilket är ganska oväntat när jag verkligen tyckte hon var en liten kossa för någon vecka sen.

Jag blir väldigt sugen på att hyra häst i sommar men det kommer verkligen inte att hinnas med :(. Har galet mycket planerat!! Sommarjobb, gf, göteborg, utlandet (vart är inte bestämt än). Men ja. Det kommer inte att hinnas med.

Tänk att ha en egen häst :O. Jag skulle knappt ha tid att sova då känner jag. Nä det får vänta tills jag blir en vuxen, rikt gift, cool, sexig, vacker, smart vuxen. Då ska det bli en Shire häst också! De är en sak som är säker. Dom är super fina.


Premiär för jeansjackan idag!

Nu ska jag gräva fram min jeans jacka och cykla till skolan! Ha en bra dag ♥

Pink White and black today.

Godmorgon!

Första skoldagen efter påsklovet idag då... Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag är trött. Galet trött! Kunde inte somna igårkväll. Får väl skylla mig själv egentligen, det är ju faktiskt jag som inte har gått och lagt mig förren kl 4 varje natt... Hela lovet...

Jaja! Så här ser jag ut idag. Kofta från JC, linne från monki, halsband H&M.







Btw amanda! I love the nailpolish :)

Söndagen förbi.








New york

modekungen.se








P&L

Mina föräldrar lovar att jag ska få åka på Peace & Love nästa år. Men hur jag än vrider och vänder på saken så låter dom mig verkligen inte åka i år.

Gud finns inte!!!!!!


AAAAAAAHHHH SLÅ NÅGONTING HÅRT!!!!!!!!!!!!


Ego



Yooooo!

Nu är jag med min lilla vän Amanda. Vi ska ner på Ego och trimma lite. Sköööönt säger jag bara. Jag har verkligen varit fet dom senaste dagarna. Amanda fick ont i ryggen av yogan och jag har varit för fet för att ta mig till gymmet på egen hand. Ooops.

Idag har jag, Isa och Anna bara suttit i solen och chillat järnet. Sweet med lite färg på näsan!

Byyyye bre


Idag är det vår, people!

Tja! Det steks för fullt på min balkong just nu. Så galet skönt verkligen. Spotify rullar på och livet är ganska skönt måste jag erkänna!

I morse tvingade mamma upp mig vid 9:40 som ett straff för att vi kom hem för sent igår -.-. Hon sa att isabelle gärna fick fortsätta sova men inte jag. Väldigt kul!! Så jag tog en dusch och sedan smörjde jag in mig och målade naglarna. Sen tvingade jag upp Isa. Hehe evil.

Vi tillverkade en fet fruktsallad med våra egna händer och åt våran lyxfrukost ute på bron i solskenet. Sen har vi utökat oss med kaffe och chokladbollz.

Oskar Linnros - Ack, Sundbyberg

bAjZ bAJz

Rolig kväll!

Nu har jag och Isabelle precis kommit hem. Ikväll har vi varit i Sidsjön där det var jätte mycket skönt folk som jag inte har känt sen tidigare. Det blev mycket allsång och annat roligt! Haha. Tack till alla som var med iaf! :)

Jag och Isa cyklade dit!!!! Från Östermalm till sidsjön. Inte illa pinkat alltså. Men det var ganska sweet eftersom vädret inte varit särskillt dåligt idag. Nu tänkte vi slå på the Box och mysa. Jag har skrivit att jag ska se den filmen minst 1000 gånger i bloggen, men nu ska det faktiskt bli av!

Kraaaaaaaaam
/er gud



Soeta chejer. Lägg märke till Isas nyfärgade och stilfulla hår (JAG FÄRGA!!!)

Hårfärgning

Hola guapas! Si si. Te amo Moa.

Hej!

Jag har precis färgat Isabelles hår men hon har gömt sig i min garderob garderoben och kommer inte fram Dörren går verkligen inte att få upp... Hon kanske har blivit som Hermione när hon råkade färvandla sig till en katt..

Vilken syn... DrEaMinG aWAy....


Cover my eyes.

Jag är så sjukt sugen på en kall cola. Jag funderar faktiskt på om det är värt att ta fram moppen och ta en snabb tur till konsum... Men ska jag?

Beslutsångest.........

Fast egentligen finns de väl bara ett rätt svar på denna fråga? ;)


Facebook




HAHAHAHA! Nu kan vi börja snacka roliga facebook grupper

One last time - The kooks



The Kooks gör en aldrig besviken alltså. Jag vill verkligen (!!!) till Peace & Love för att se dom. Övertalningen pågår för fullt.

Sooool

Oj vad har hänt nu då. Solen kom fram helt plötsligt? Ba sådär? Ojoj, man kanske borde gå ut och sola lite. Ja det blir nog så.



Stek bild på Nisse Batte.

Spotify.

Just nu sitter jag och slänger ihop en spellista till min pappa. Han har gjort en till mig och då ville han ha en tillbaka. Haha typiskt min pappa faktiskt. Men här är iaf spellistan: till papi


HH



Nu drar vi snart hem till Isabelle för att äta middag. Sen sover jag också där. Puss!

Bilder sen natten














If i told you thinks i did before

Godmorgon coolingar!!

Jag och Isabelle vaknade upp ur våran sköna sömn i mina föräldrars säng för en halvtimme sen ungefär. Sen slängde vi i oss lite spagetti och köttfärssås som satt väldigt bra i magen. Vi gick och la oss vid åtta i morse efter en liten morgonpromenad runt vackra Skönsmon. Vilken syn det måste ha varit alltså :'). Fyra tjejer som har varit vakna hela natten i gummistövlar och diverse sexiga kläder. Guuuh va myyyz!

Vi fick i alla fall sex timmars sömn, vilket är ganska bra endå. Nu tänkte vi slå på the Box och käka upp godiset som vart kvar från igår.

Hugs & Kisses

Natthumor!

Vad heter det ryska nattflyget?
-Sov-jet

Vilken förvaringsbox kliar mest?
-Klåda

Vilken familjemedlem ber en att åka?
-Far

Vad kallas nördarna som ringer?
-Tele-Fån

Vilket flygbolag hittar bäst?
-Finn-air

Vad heter den kinesiske mattematikern?
-Mat-ris

Varför är elektriker så bra akrobater?
-Dom kan volten så bra

HAHAHAHAHAHA!

Nattens låt



Gammal, men sjukt bra!

Sophia Somajo - I-rony

Gamla bilder

Kollar igenom gamla bilder på datorn. Mest från 6an, 7an och 8an. Haha både hemskt och underbart.



Jag och Line, 7an.



Jag och Linnéa, 7an.



Haha småttingar, 6an.



Frida och Isa, 7an.



Coola, 7an.



Anna och jag, 8an.



Jag, Emil och Olof, 8an.

Hahaha så söta så, fins flera hundra bilder till men jag fortsätter en annan dag!

g-rattis

Idag säger vi grattis till g, grattiiiiis =)


Ny bloggare!

Jag har lockat ännu än människa hit till bloggvärlden. Damn im good! Hennes blogg läser du här iaf!

Lan del 3

Fortfarande pigg och på lan humör. Line är dock hungrig så jag ska göra henne sällskap ner till köket nu.

Jag känner att ni älskar att följa varje detalj om vad som händer. Jag känner det verkligen rakt i hjärtat. Kan tyvärr inte lägga ut bilder just nu för angelica har lånat min bärbara dator, that bitch! Men bilderna kommer imorn.

Jag vill också säga att jag är avundsjuk på Anna Willhelm som har varit i Usa tre veckor! Japp. Det var det jag ville dela med mig av nu.

Hugs & Kisses ♥

Lan del 2

Hej! Lanet rullar på i full fart vill jag lova. Isabelle är som fast klistrad vid omegle. Vi tog en pause från själva datasittandet ett tag och gjorde henne till en superstar med smink, hår och naglar. Cute! Men nu sitter vi här igen med musik och spel. So nice.

Vi har hällt i oss Pover king och just nu känner jag verkligen för en kiss pause! Jaja, hörs senare, ett inlägg i timmen har jag och anky lovat.  Pusshej

laaaaaaaaaaan!

Tja! Jag, Isabelle, Anna, Angelica och Line lanar hos mig inatt. Lökigt men najs!

Moa

fan vad du stinker, känner enda hit :S

22:37Angelica

de är anna, det luktar seriöst bajs till höger om mig:S

Hahahah. Humor.


Hejhejhej!

Nu är jag med Isabelle. Vi har precis pluggat matte. Väldigt duktigt och ambitiöst av oss måste jag säga. Plugga på ett lov! Framsteg alltså.

Just nu väntar vi på Line och Anna och ikväll ska vi bara kolla på film. BARA!!!!!!!!! Fatta! Mysigt pysigt.



Haha sötaste i sommras!


Hey shut the fuck up boy.

Hej. Just nu sitter jag och pillar på mitt nyfärgade hår. Varför är håret alltid som mjukast när det är nyfärgat? Borde inte vara så. Men det vart bra! Håret alltså. Lite mörkare än innan och jag är nöjd.

Nu tänkte jag lägga mig och sova, är trött efter yogan idag. Säger godnatt med två sköna låtar. Lay It Down - Peter Bjorn And John och Sleepyhead - Passion Pit.


Enil intar boggvärlden!

Min vän Line har startat en blogg. Så jag tycker att alla ska gå in och se vad hon har för sig här. Hon kommer bli nästa Amir. Känner på mig det, helt klart! Good luck honey <3

En annan vän till mig, Isabelle Sundberg har också startat en ny blogg. Läs den!


Längtar efter sommaren!

Idag köpte jag ett par gladiatorsandaler. Alltså... Sommarkänslor x1000?! Tänk att gå med brunbrända ben och barbent en sen sommarkväll med solen i nacken. Gaah! Jag blir ju helt rysig i hela kroppen av känslan.

Lukten av sommaren

Håret efter man har badat i saltvatten

Moppen

Sena kvällar med roliga människor

Kan fortsätta tills jag har fått barnbarn....

Jag ger det en fet big mama hiss att sommaren bara är två månader bort. Och hörni, vi klarade två långa terminer av mörker, snö och kyla. Vi borde ge oss själva en klapp på axeln nästan. Vi förtjänar fan sommarlovet. Att vi gör!

Inte långt kvar nu!! Håll ut, eller nått. WE CAN DO THIS. POWAAAAAAAAAAAHHH!




Den bästa sommarlåten någonsin. Jag lovar!

Cause i'm Mr. Brightside.


Good day

Idag var jag och fikade med Elin, Angelica och Isabelle på Coffe house. Kan ju inte bryta mina fina fika traditioner? Tog, eller inte tog, jag köpte en sorts Red Bull drink (mmmhhhh göööööööööött) och en kladdkaka med EXTRA grädde. Fick dock max 1% mer än Isabelle.... Trodde jag skulle få som jag ville, men icke. Vi hade i alla fall väldigt trevligt. Även fast vi fick en del bitchblickar av vora bordsgrannar. F*ck you. Dom vart väldigt glada när vi gick märkte vi. F*ck you.

Vi gick vidare till the ants istället. Mycket roligare!!





Too cool to know you...



Haha en avatar till höger!! Så likt.





Dagens outfit, allt från the ants. The only.



Nya skor isa? Hot.

Det var det det! We're hot and you like it.

Waow

Jag färgar håret just nu!!! Wihoooo



*s0 hApPY RigHT n0w, ! l0Ve tHaT p3RfecT FAkEsM!L3*

Barista here we come!

Nu tar jag och Amanda en promenad ner till Barista. Vi är så sjukt sugna på Chai Latte!





Monki shirt and me right now.



Nu ska jag börja sminka mig och göra mig i ordning. Jag ska ner på stan för att träffa mamma och antagligen köpa hårfärg. Take care peeps!


Jag är

Heeey!

Jag är på bra humör idag. Hoppar upp och ner hela tiden ungefär. Tack vare musiken antagligen. Mando Diao strömmar ut ur högtalarna just nu ♥.



Just nu kollar jag runt lite på olika klänningar till balen. Jag vill ha en rosa, ungefär knälång klänning. Jag har hittat några stycken som passar in på dom egenskaperna. Guuud vad jag längtar till balen!! Haha jag och Amanda är totally crazy about it. Det är nästan det enda vi talar om just nu. Men vadå, man måste ju få längta lite tycker jag!
 

-klicka på bilderna för förstoring-
Dom här klänningarna är från nelly och kostar 1095:- och 499:-.

Puss!


Mondayyy

Började dagen med att gymma på Ego med Amanda som vanligt. Börjar bli en skön vana nu att träna varje dag. Vilket är ganska bra inför beachen! Hehe. Kan behöva finslipas lite kanske. Vi bokade i alla fall platser på ett Yoga pass på torsdag. Tur att vi är två för jag tycker att det verkar lite läskigt. Haha! Men kul att pröva på nya saker ju.

Nu väntar jag på att Linnéa ska komma hit. Eftersom det är supertråkigt grått deprimerande väder ute ska vi hyra film och mysa! :)

Have a nice day fuckfaces!

Moa

Stugan

Hemma från två stekiga dagar i stugan. Har mest av allt solat men även ätit årets första grillat och mysigt med familjen.
















Dagens låtar.



Someday - the Strokes
First Class Riot - the Thought Alliance
Throwing Stones - Shout Out Louds
Love Child - Fibes! Oh Fibes!
In Berlin - Sugarplum Fairy
Tro och Tvivel - Håkan Hellström


In the sky, and heaven is where it begin

Nu är jag hemma från spinningen. 55 minuter och det var jobbigt vill jag lova. Men skönt samtidigt såklart. Vi ska försöka träna varje dag nu under påsklovs veckan. Det vore ganska bra eftersom det minst sagt blir mycket mat som slinker ner den här helgen.

Påskfrukost vart det sedan med ägg, kiwis och grejer. Nu ska jag duscha och sen göra klart frostingen till mina peanut cupcakes. Sen rullar det iväg till stugan. Kommer hem imorn. Ha en bra dag peeps!


Natt inlägg

Nu är jag hemma från en riktig myskväll hos Hanna. Vi cyklade runt lite i stan och hälsa på folk. Snacka om summerfeeling cykeln ger en! Snön kanske är kvar men det går faktiskt att cykla på vägarna.

Sen kom Grim och Niklas. Vi tog det lugnt, såg på film och snackade. Körde även sms roulette vilket var aaaskul. Men jag får lite samtal från en viss person som inte ger sig. Du kanske fattar vilken hanna????? FUCK YOU :) :) :). Jaja, det var en lyckad kväll!

Imorgon startar jag och Amanda dagen med spinning på Ego kl. 10. Snacka om hurtigt!! Sen åker jag med familjen till stugan och sover där tills på söndag. Mysipysi! :)

Ciaaaao

Moa Danielsson

Lång fredag.

Nu tar jag cykeln upp till Hanna. GLAD PÅSK ALLIHOPA!!



Isa, Hannis och Moiiii i vålådalen♥

ccs



Scream - Chris Cornell


Happy Birthday!


Erik Hassle & Ellie Goulding - Be Mine (Robyn Cover)



Me lajki!

Coffe

Dricker kaffelatte, läser nya Vecko revyn, lyssnar på vårmusik, solen skiner in genom fönstret, har nyss tränat på ego, livet är bra!



bildkälla: allposters.se

Spakväll med Isa och Line

Hej! Igår hade jag, Isabelle och Line spakväll hos mig. Ansiktsmask, peeling, ångbad och en massa andra grejer. Väldigt skönt må jag säga! :D Nu är vi zuperlena och zuperfräscha... Hehe. Vi spelade även sällskapsspel (jag vann), spelade gitarr, kollade på film, gjorde egna te sorter med t.ex soya, tomatpurée och salt var en god sort som nu mera kallas för Bella Tea Speciall. Värd att testas!!

Riktigt mysig kväll hade vi iallafall! Det måste göras om :).

Nu ska jag åka till skåne-karin och sova där. Kanske ska lura i henne nått också, ni har väl inte glömt att det är första april idag? MOHAHA. Älskar den dagen.







ögonen♥

RSS 2.0