Svartochvit




22:40

Nu ska jag göra i ordning varm choklad och se ett gammalt avsnitt av världens näst bästa serie Grey's Anatomi (Inget slår One tree hill). Sen är det sovdags. Lillpensionären här!

Imorgon är det fredag. Det innebär att jag jobbar fram till halv två. Sen ska jag gå på stan med Kajsa och försöka hitta ett par jeans. På kvällen är det fest! Låter ju helt underbart det här.

Och ni, yranfolket! Ha en grym helg och röj inte för mycket! Eller jo. Gör det!




En timme på birsta

Bokhyllorna jag sökte hade tydligen gått ut ur sortimentet. Snacka om humörsänkare! Vad fan ikea ni kan inte sluta sälja MINA skohyllor. Så funkar det inte! Så nu ska vi försöka haffa några på blocket. Annars hitta och köpa nya. Så nu håller jag tummarna för att någon vill sälja just dom här hyllorna!

Blev på lite bättre humör när jag hittade tre superfynd!

-Ett svart linne från monki med världens snyggaste rygg. 80 spänn!
-En liten skinnväska från monki med gulddetaljer på remmen. 10:-! 100 % seriös. TIO KRONOR! Det är helt galet ju. Som en liten cheese på donken!
-En apsnygg tygväska från H&M. 39:-.  Blev så nöjd, nöjd, nöjd när jag upptäckte den! Njöt som en liten judepojke i en synagoga.



Julia och Josefine

Idag var vi och fikade hemma hos mina supersöta tremänningar Julia och Josefine. Det bjöds på ananaspaj och hallonsoda. Hur gott är inte det då! Mhhhhmmm, hehe.


Så här här har jag sett ut idag. Osminkad, trött men ganska glad över att det är självaste fredag imorgon!
























Koftan har jag snott från Line. Den är från bikbok. (du får tillbaka den när du är hemma från yran vännen! lovar, hihi.)
Linnet är från H&M



Birsta

Spöregn idag. Alltså blir det inte giffarna för min del. Åker ut till Birsta med mamma för att inhandla lite mer skohyllor! Jag har för många skor. Eller nej, man kan inte ha för många skor. Bara för få skohyllor ;)


here we go



Ignorera min 'jagärpåvägattnysa-min! Så här såg jag ut ikväll dåeeåååee.

Jeansjacka, second hand
Maxiklänning, H&M
Väska, Espirit
Armband, egypten
Vita converse (ganska tydligt, ja!)

Nu är det dags för mig att sussilura. Ska ju upp om 5 timmar till jobbet. Frågan är ju när jag somnar stående eftersom jag knappt har sovit på en vecka. Men man lever ju föfaaan! Godnatt puss

Inception, godis, moppe, sommar, chicago, rostade mackor.

Alohaaa! Ikväll gick jag, Isabelle och Frida på bio och såg den ganska så hyfsat hyllade rullen Inception. Jag kan säga att vart enda öre av de 110 kronorna var värt det. Så otroligt jävla grym film! En av de bästa jag någonsin sett, om inte DEN bästa.

Efteråt var vi helt dizzy för att vi hade tänkt så mycket under filmen. Hjärnan var helt slutkörd!







Efter bion satt vi och snackade och åt upp godiset ett tag. Sen gick Frida för att träffa Erik och jag och Isa åkte hem till Line. Där var också dom tre a:en! (Anna, Angelica och Anton) Vi lirade chicago och jag var helt värdelös, sämst. Måste träna upp mig alltså!





Alltså... vi är snyggare i verkligheten. Ja lovar! :'(



Mat är en trygghet i Antons liv. Särskillt på tjejkvällar. "Fralla, mums!" Säger han och tar en försiktig tugga.



ALIEN POWER!!



Avrundade kvällen på ett fint sätt. Fralla och hallonkräm for the muthafucking win!


Im in the corner, watching you kiss her, oh oh oh.





















Hoffe

KOLLA! Jag, Hanna, Henrik och Anna vid 2:40 och 3:20.


Långklänning eller inte?

Tvekar tvekar tvekar!

Ska jag våga ha min långklänningen idag? Jag har bara använt den utomlands. Aaah hatar SUNDSVALL just nu. Hade inte varit ett problem i en större stad.

Okeeeej...

Nu såg jag hur töntigt det där såg ut. Äh vad fan, converse och jeansjacka till, let's do it!




Har tråkigt

Kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sen. Sen har jag ätit den nya risifruttismaken SOMMARFLIRT och kollat ansiktsboken. Och nu då? Har så otroligt tråkigt och det är helt okej bra väder ute.

NÄ!! Nu drar jag med mig Frida på stan. Hejdå



Dynamite

I came to dance, dance, dance, dance
I hit the floor
'Cause that's my, plans, plans, plans, plans
I'm wearing all my favorite
Brands, brands, brands, brands
Give me space for both my hands, hands, hands, hands


Kortkväll

Nu väntar jag på att tjejerna ska anlända för lite altanhäng med musik, chirre, fanta exotik och en hel del kortspel! Ha en bra tisdagskväll!



Mando Diao

Ikväll är det allsång på skansen och Mando Diao, mitt beeesta band! Perfect :D

27 juli 2010 hitills.

Idag var den trögaste jobbdagen hittils! Vi fick bara kraffsa ogräs hela dagen. Till slut vart vi less på det och la oss i gräset och satt och snackade resten av tiden. Mycket bättre!

Efter jobbet åkte jag, mamma och Max till Birsta för att handla tråksaker som mat och fotbollsskydd till Maxen. Men Ica Maxi kan man alltid lita på! Kom därifrån med en Håkan Hellström och en Veronica Maggio-skiva för 99spänn. FYNDAR'N!




Repeat, right now

Kent - Skisser för sommaren
M.I.A - XXXO
Daniel Adams-Ray - Dum av dig
Hoffmaestro - The storm

Min vecka

Måndag: Första dagen på jobbet som "trädgårdsmästare". Var jättenervös och orolig att jag skulle behöva jobba med någon skum typ. Men såklart vart det inte så! Hamnade med en jämngammal tjej som heter Kajsa, så det var skönt att ha någon man kan umgås med. Det gäller ju endå den närmaste månaden!

På kvällen träffade jag Line och Anna. Vi drog till Malcolm på ferre och hade en rolig kväll! Roligt att träffa (nästan) alla igen efter veckan i Egypten.

Tisdag: Efter jobbet tog jag mig i kragen och gick ut och sprang en runda. Duktigt av mig!

På kvällen blev det en grym picknik med Amanda innehållande bl.a vitlöksbröd, tonfisksallad, ägg, nachos och melon. Ett fint hejdå då hon åkte till Paris dagen efter och sen vidare till Kanada i tre veckor.



På kvällen vart det Morden i Midsummer med familjen. Myspys!

Onsdag: Jobbade... Gick ut och sprang idag igen. Vad fan gjorde jag mer?

Torsdag: Fick gäster från Karlstad. Vi grillade, kollade på Step Brothers (grym film!), lira rockband och tog det lugnt bara!

Fredag: Gästerna sov hos oss och när jag kom hem från jobbet bar det av till Sundsvalls nya äventyrsbad Himlabadet. Hur roligt som helst! Fattar inte vad ni som klagar på stället yrar i.

Ena rutchelbanan gick på 5 sekunder och grymt rolig! Sen fanns det en ström, två till kanor, utebad, klätterväggar och vanliga badhusgrejjer.

Kvällen såg i stort sett likadan ut som kvällen innan.

Lördag: Idag var det Barbro's 90 årsdag. Det = fetferre! Släkten samlades i Fränsta och det var faktiskt riktigt roligt. Den sidan av släkten är gaaanska så stor så det var många jag inte kände igen.

Jag och Max hamnade vid samma bord som några i våran ålder från Hudiksvall så det var trevligt. Sen kom det fram de kände alla i Två Backar Läsk!!! Och till och med gått i samma klass och skola. Hur grymt?



Sötaste lilltanten Barbro! Typ 1,5 meter lång. Naawww :')







Söndag: Idag har jag sovit ut rejält. Som sagt kollat på Grey's. Lyssnat på musik. Städat.

En riktig söndag alltså!











I have my money right where I can see them, hanging in my closet.

Har glömt att visa en tröjorna jag haffade i Stockholm förra månaden!



 

Grey's maraton

Bara jag som vart glad när jag såg vädret i morse? Regn, regn, regn! So frrrreeaking awesome. Under dagen har jag haft Grey's Anatomi maraton och käkat frukost i 3 timmar ungefär. Mycket bra!

Ikväll ska jag återse min kära vän Isabelle som har varit på Gothia under veckan! Ciao


You had me at hello!

Tankte bara slinka in och beratta om boken jag laste idag, Elsas Mode. Helgrym bok om mode, karlek, new york och allt det dar underbara man vill lasa om.

Jag vart heeelt plotsligt jatteinne pa att aka till new york, ga pa glassiga takvaningsfester, plocka upp lite starbucks, promenera i central park och shoppa i Soho...

Hur kan det komma sig undrar man ju!

Aja, las boken mina vanner! Ett maste

Egypten, baby!

Hej babes! Gissa vart jag befinner mig?

Egypten. Hurghada. Hotellet. Datacafet. You name it!

Sitter har och har precis checkat av facebook. Vad hander hemma liksom. Snart ska jag dra mig uppat for att joina resterande familjen och dricka fargglada drinkar och kanske spela lite biljard. Smell you later!

Peppa rå!

Nu är jag hemma hos Line och peppar med tjejerna. Hon bor mitt i stan så när vi är klara är det bara att gå ner och köra på! Ikväll är det Dead By April, the Sounds och the Ark som gäller. Låter kung ju! Tror nog alla spelningar kommer vara grymt bra.

Tjarå!



Jag ska stå längst fram!

Oslagbart

Är nu hemma och har sett den vackraste konserten någonsin. Kent alltså... Fy fan vad vackert! Finner inga ord.



Här på Peace & Love men det såg exakt lika dant ut.

E.M.D

Idag var jag, Line, Isabelle, Frida och Anna nere på stan för att se EMD. Hehehe. Klaga inte, men dom är faktiskt snygga! Efter det gick vi omkring på stan och träffade bl.a Simon. Det är ju grymt bra stämning i stan just nu!

Och när jag och Anna var på väg till moppeparkeringen så blev vi haffade av Sofies mode. Dom ville ta bilder med oss och så. Det var början på våran modellkarriär om man säger så. Så nästa vecka åker vi ner till Stockholm för att gå visningar för bl.a Gucci och Armani. Grymt oväntat med samtidigt roligt! Skönt att vi är två i alla fall.

Nu är Amanda här. Vi ska käka, göra oss i ordning och sen bege oss neråt staden.

CIAO!



En katt bah sådär helt random!!

Streetparty

Gf igår var kalasbra! Brolle var grymt snygg. Mycket folk där. Bra stämning. Goda remmar. Galna karuseller.

Ikväll kör vi igen folk!

Blondie

Jag har blondfärg i mitt hår just nu. Inte så stor del kanske, men helt klart synligt Börjar sakta men säkert få ångest!!

Let's go all night, baby!

Nu ska jag duscha, raka benen osv. Sen fixa mig inför kvällen. Efter det väntar picknik i stan med tjejerna. Jag och Anna tänkte slå på stort med MAX-mål. Gott som bara den!


Ikväll spelar Brolle och Lisa Nilsson, PEPPAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Det kan ju inte bli bättre. Ses längst fram, peeps!

Poolhäng

Tjabba! Dagen har spenderats i poolen med Line och Anna. Vi har flytit runt på madrasser och dunkat musik. Riktigt sweet dag med grymt väder. Hoppas det håller i sig hela kvällen också!




Världens bästa sommarlåt!

Godnatt

Nu säger jag godnatt. Imorgon väntar förhoppningsvis bad och sol, grillning och tillsist gatufesten. Sov gott!



we♥it

Singing that melody

Giving Up the Gun - Wampire Weekend
Gamla Ullevi - Kent
Huddle Formation - The Go! Team
The Trip - Sophia Somajo
Debut - Oskar Linnros
Pick Me Up - Isak Strand
Mitt Gullbergs Kaj Paradis - Håkan Hellström


Sundsvalls gatufest 2010

Imorgon drar Gatufesten igång på riktig, tagga Sundsvall!!!!



Kent, the Ark, Hoffmaestro & Chraa, Teddybears, Fibes, oh Fibes!, the Sounds, Moto Boy, Timo Räisänen, Markus Krunegård, Johnossi, Oh my! - Galet!

Sommarkänsla









En underbar sommarkväll i några bilder!

Läs http://amndaajansn.blogg.se/


Lörudden

Idag följde Amanda med mig och min familj till Lörudden för att äta lite lunch. Det är en jättemysig resturang som ligger vid havet där dom har typ skaldjursmeny och såna saker. Det var jättemysigt iallafall!

Sen var det egentligen tänkt att vi skulle passa på att bada i Bergafjärden men vädret var lite halvkasst så det blev Kubenbadet istället. Inte helt fel med 29 grader i vattnet heller. Så vi badade hela dagen och kastade frisbee och lekte. As roligt!

Nu har jag ätit middag hemma hos familjen Janson och nu gör vi en kladdkaka till Allsång på skansen. Erik Saade kommer ju! Klart man måste se då!






Sådär!

Nu har världens bästa Amanda hjälpt mig med designen. Vi har suttit och knåpat rätt länge nu och det börjar äntligen se bra ut! Så otroligt skönt att ha det ur världen.

Nu ska jag blogga som bara fan! Kyss






Nya headern! Snygg vaaaaaaa?;)

Designen...

Jag

klarar

inte

av

den

här

bloggen!

SÅ SJUK FUL ÄR DEN!

Varför hände det här mig? Jag ska fixa det. Ska ska ska ska. Någon gång... Snart. Hoppas jag.



WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!?????????????

Making up for teenage crime



Lite uppdatering, javisst!

Hej bloggen!<3

Jag har kännt på senaste tiden att jag har saknat att blogga en del. Blogglusten kommer och går som ni säkert vet om alla bloggare!

Idag har jag hängt med Issa pissa. Vi har spelat rockband och planerat lite inför helgen. Vi tänkte kanske dra ihop ett gäng och åka till min stuga. Bara umgås, steka sönder (det ska bli 30+ på lördag), grilla korv och bara må! Låter underbart i mina öron. Men vi får se hur det blir. Man har ju föräldrar som ska övertalas också! ;)

Nu väntar jag på Amanda. Jag har inte träffat henne på superlänge och snart åker jag till Egypten och när jag kommer hem far hon till Paris och sen Kanada! :( I will miss my best friend alot. Så vi ska flitigt umgås ikväll med lite spagrejjer och jordgubbar! :')♥

Puss puss


RSS 2.0