Be impressed

Jag är så jääääävla imponerad av mig själv. Så JÄÄÄÄVLAAAAHHHH!! Ska rada upp för er, bara för er:

-Gick till och från skolan. Tror det är ungefär 4 km till skolan. Alltså 8 km bah sådär!!
-Gjorde alla NK uppgifter på en gång (first time evah)
-Åt pizza på kvartan :PP (inget att imponeras av men jag ville bara skriva kvartan för det låter så tUfFt
-Skrev svenskaprov i tre timmar och slumrade inte till en enda gång!
-Tränade zumba med I och tyckte det var hur kul som helst. Vi ska gå imorgon igen!
-Jag har bakat syltkakor till klassen. Vi ska ha kakbuffé imorgon på mentorstiden. Jag hoppas jag inte äter upp alla innan imorgon.. Men så här fina blev dom:



Nu ska jag duscha och kanske slå på 500 days of summer. Älskar den filmen! Godnatt


Satellite Heart

Idag har jag hunnit med mycket! Det enda jag behövde göra på skolan var att följa med och guida ett gäng fransmän runt skolan och prata lite. Det märks verkligen hur lite franska jag kan. Deprimerande då jag har läst det sen i sexan! Men det gick ganska bra att prata engelska faktiskt, även om jag och Olivia lät tvåorna stå för det mesta... Men vi är ju bara barn! He he hehehh

Sen gick jag och Olivia ner på stan. Kikade lite i affärer, hängde på hemköp (hämtade ut gratis saft, köpte berry + nötter) och resten av eftermiddagen spenderade vi på Kultis. Det hände en så random grej då. Vi hade satt oss ner med våran lilla massäck och skulle spela schack (HA HA HA........ geeks....) och då kommer tre personer från våran klass och typ knäpper kort på oss. Kände mig fett busted.... Man vill ju liksom inte vara schacknörden nr 1 xD. Här är jag in action! Bollan är fotografN.



Gjorde en fysikuppgift också innan jag mötte upp Isabelle och gick och tränade. Mycket bra Moa, ett steg mot dom tre vackra bokstäverna♥. Anyways, när jag kom hem åt jag mat, sov två timmar, pluggade svenska och borstade tänderna. Nu ska jag ÄNTLIGEN göra ett magplask ner i sängen, tappa andan och sooova. Lovely!

Kan bjuda på lite skön kvällsmusik för att väga upp detta tråkiga inlägg och min otroligt dåliga uppdatering. Men jag måste köpa ett nytt minneskort för mitt är trasigt. När det är gjort är eran alldeles egna favoritbloggare tillbaka, starkare än någonsin!! May the force be with you...



Det här är min nya favoritlåt. Jag får typ ont i magen och vill krama någon när jag hör den. Så himla fin bara. Satellite Heart heter den!

one two three four


Träningsvärk

Idag har jag världens sjukaste träningsvärk! Trodde inte man kunde få det av yoga faktiskt. Men imorgon ska jag och Isabelle träna igen. Vi är så hurtiga så att det är sjukt. Ska börja skriva ALLA gånger jag tränar så ni får dåligt samvete och cuttar er själva!

Isabelle du får välja mellan:

16.30 Bodycombat 1 Niklas
16.30 Spinning All Terrain SP Jocke
17.30 Streetdance 2 Sofia
17.35 Bodypump

You better pick the right answer, whore....

Nu känner jag att det blev lite för nyttigt här. Bäst jag går och äter lite B&J!


Smulor, nice

Jag misstänker starkt att min pappa har legat i min säng och ätit en macka... Det är smulor och frön överallt och det är ju det mysigaste av allt att sova i! Tack papi.

Nej nu måste jag verkligen sova, skola imorn *tagga b*

Crimewave


Yoga på Ego

Det blev yoga för oss ändå! Ganska roligt och Isabelle fick beröm av läraren för att hon kunde nå sin stortå är ingen annan lyckades. Jag blev som en stolt mamma till ett barn som vunnit skoljoggen ♥.

Nu dricker jag te och äter mango. Ska hoppa in i duschen och sen fortsätter kvällen med franskaplugg med Lykke Lis nya skiva i ipoden. SÅÅÅÅ BRAAA!! Lykke Li – Sadness Is A Blessing


Älskar söndagar

Good morning y'all! Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon och åt långfrulle med mami. Det finns så mycket bra med söndagar alltså. Nääästan veckans bästa dag, efter fredag, lördag och torsdag då!! Men det är ju i alla fall i toppen!

Nu ska jag plugga lite francais och dricka te. Jag och Lisa snodde te-påsar i kyrkan igår (gangstahs eller vad?) och då ska jag la dricka upp några av dom xDDD. Ikväll ska jag och Isabelle träna. Jag är FETT sugen på yoga, men jag får väl förhandla lite med Löken (isa) först.

Ha en bra dag!


03:10

Nu har jag precis kommit hem och krypit ner i sängen. En grej som jag har tänk på bara: Att när man t.ex cyklar till skolan eller har haft idrott och går sen in på lektionen brukar man ju få eftersvettningar. Kan det vara tvärtom också? Typ efterfrysningar? För varje gång jag har varit ute och kommer in börjar jag frysa JÄTTE mycket. Verkligen konstigt. Och då tänkte jag att det borde vara samma sak fast åt andra hållet då.

Men jag har haft en jätterolig kväll hemma hos Anna i alla fall! Nu ska jag sova. Lägger in bilder imorgon när jag vaknar. GODNATT xD

IMMM OFFF!





Hatten åker på och det gör även läderpungen. Nu tar jag den lilla promenaden mot Skönsmons djupa skogar! Ha en bra kväll u guyz

Guess who's gonna get some tonight?

Nu ska jag börja fixa mig i ordning, funderar på att locka håret och så. Det är ju trots allt bara lördag en dag i veckan! Kvällen ska jag spendera med mina bästisar (hihi gulligt ord) och dansa och sånt som tjejer gör. Får se vart vi tar vägen!

MÅSTE SÄTTA IGÅNG NU! Moneybrother – Guess Who's Gonna Get Some Tonight


LolololololLOL

Idag har jag varit på ledarskapsutbildning hela dagen, ätit vaniljbullar, druckigt fyra koppar kaffe, lekt lekar och buzat med Lisa Selin! xDD En givande dag med andra ord.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Ska ringa runt lite nu och se vad kvällen BJUR PÅ-E! Vi hörs va xD

Äntligen helg!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Finally typ! Ikväll kommer Lino hit och äter kalasmiddag, sen vet jag inte vad vi hittar på. Kanske konsert på pipeline, fest eller en gammal hederlig hemmakväll. Vi får väl se vart vindarna tar oss! Ha en bra fredagskväll i alla fall :)



*pEpP hEehHeEEh*

So hard...

Jag har beslutsångest....Ni vet sån där jätte-jättejobbig?Vad ska man välja för kvällsfika? Ben & Jerrys (ja det finns faktiskt kvar) eller klassikern - mjölk & flingor?

Det onyttiga mot det nyttiga, onda mot det goda, Voldemort mot Harry osv... U get my point bitches!

NÄ NU GJORDE MOTTILAINEN FRUKTSALLAD, YeEeEeEeEeeEEeSsSs!!!

19:33

Tjena tjena! Idag har jag inte alls haft tid att blogga. Började hur som helst vid 11 idag med mentorstid. Gjorde mina individuella val inför tvåan - psykologi, retorik och etik & livsfrågor blev det. Känns bra än så länge! Efter lunch hade vi första lektionen i naturkunskap och det verkar väldigt enkelt. Mest som repetition från nians biologi.

Efter skolan var jag och Isabelle och tränade. Sen blev man bjuden på köttfärssås ala Westerbring, mums det. Nu ligger jag här helt ensam i hennes säng med playboykaninen och väntar på att hon ska skita klart. Hon tog till och med med sin en bok in!! Får förbereda mig på en ensam kväll med andra ord...

När (och om) hon kommer ut från muggen ska vi slå på Kings Speech och bah må.




Ben & Jerrys och Toy Story

Nu: bädda ner mig i sängen med Ben & Jerrys, rostade mackor och te framför den första Toy Story-filmen. Jag passar på att tjocka ikväll, för imorgon ingår jag och Isabelle vårat nya hälsosamma liv! Inga godsaker på vardagar och träna mer. Jag undrar verkligen hur det här ska gå... Anyways, sov gott! ♥


Sankta Moa

Ikväll har jag varit i kyrkan. Oh lord, please save me! Varje gång jag är på en mässa så vill jag bara därifrån. Det känns som jag ingår en incest-sekt eller någonting. Det är så obehagligt när man sitter där och läser en massa texter som handlar om att jag har syndat och ska giva mitt liv till gud. I'm like come on! Det bästa med gudstjänsterna är nattvarden och när det är slut. Faktiskt.

Men varför håller jag fortfarande på då? Jo för efter sekt-mötena går vi över till kyrkans hus. Dricker lite cappucino och pratar om en massa saker, sånt som man inte pratar om annars. Typ; vem är du som person, hur bemöter du andra och hur stor spelar det första intrycket roll osv *tErApY sTyLe*. Vilket är lite mer min grej, kaffe och prata! Mycket bättre än sjunga gamla psalmer och lyssna på prästen Göran som pratar om livet och offringen till gud. Sen så får man ju åka utomlands och åka på läger! Mucho bien, mucho bien.

För er som inte vet så är jag ung konfirmandledare (status). Dock så har jag inte varit med på något läger än... Bara julpyssel xDDD Men jag fortsätter kämpa!

Godmorgon!

Godmorgon! Har ni sovit bra? Idag är jag på superbra humör, solen skiner, sovmorgon och datakunskapen är klar! Idag består min skoldag av några föreläsningar som börjar klockan ett. Fram tills dess ska jag gå ner på stan och köpa ett par byxor och sen träna på ego med Linnéa. Låter som en bra dag!




Efterbliven tjej

Ja juste! Jag skulle berätta om det pinsamma som hände förut idag.

Sätt er tillrätta, gosa ner er med en filt. Vill någon ha lite varm choklad kanske? För nu ska mamma Moa berätta...

Jo: Idag så skulle vi se på film på franskan. Jag, Olivia och Moa laddade med en massa fika och gick iväg mot klassrummet. Men då händer det som inte får hända. Vi har bytt klassrum för lektionen med spanjorerna (som är typ 3000 st), vilket jag inte visste om. Och självklart....

Ja ni vet vad som väntar....

Jag går in i FEL klassrum med tekoppar, sugrör, äpplen och allt var det är. Och märker ingenting!!!!! Utan ställer mig typ framme vid katedern och kollar runt. Jag börjar reagera när deras lärare säger "hola". Fast det jag reagerar på är inte att jag står inför FEL klass i FEL klassrum utan att hon säger "hola" och inte "bonjour".... När jag tillslut inser att jag står mitt i klassrummet som ett efterblivet barn så säger jag ingenting utan går bara ut.. Och hela klassen börjar skratta.

ALLTSÅ!!!!!!!!!!!! VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG????

Svårt att bara kläcka ur sig: "hoppsan, det här var fel klass" eller något i den stilen? Nej då går jag ut som en socialt handikappad människa med värsta stonefacet.

Sen hörde jag av Ellen att alla hade asgarvat ett bra tag och att jag såg ut att vara riktigt retard... Åh det värmer ♥♥♥♥♥♥.

Vad kan vi konstatera av detta? Jo, att Moa Danielsson har svårt att anpassa sig till sociala situationer och är allmänt efterbliven. Och att min ångest = närvarande.

Kvällens plugglåtar

B.o.B – Don't Let Me Fall
Kings Of Leon – Pyro
Nikola Sarcevic – LOCK SPORT KROCK
James Blunt – You're Beautiful SNACKA OM NOSTALGI!! hihihiih
Mumford & Sons – After The Storm

Nytt







Långklänningen är från H&M. Jag kan inte vänta tills sommaren då man kan ha den till låga converse, rayban och BRUNA BEN!!! Sen hittade jag två perfekta bas-koftor från Lindex och en liTTen, liTTen ödla från the indian store...

Kaffetryffel och indiskt chaite



Så här ser det ut framför mig just nu. Jag precis hem från birsta och inte helt tomhänt heller! Kan visa bilder lite senare men just nu måste jag verkligen göra klart mitt projektarbete i datakunskap, det ska vara inne på torsdag och jag har nog kommit ungefär halvvägs. Verkligen dags att sätta igång nu!




Bild 16. Beautiful meeee xD



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

17:47

Åker ut på Birsta med mamsen för att väga upp en otroligt dryg dag. Så här glad är jag över det!!



När jag kommer hem måste jag berätta om en viss pinsam grej som hände idag. Och för mig brukar det krävas mycket för att det ska vara pinsamt. Just nu: tjena ångest ♥

Tisdagsmorgon

Godmorgon! Allt bra med er? Vi har precis sett klart en film som heter Les Choristes på franskan. Resten av dagen har vi i princip håltimme och vi planerar att installera sims!! Ska bli så kul-t. Runt tre kommer vi få avbryta simsningen för då har vi fysiklabb.

Ha en bra dag!










Lite fyran och sådär

Älskar att sitta vid den gamla datorn. Man hittar så mycket roligt hela tiden! Nyss så hittade jag min musik........... Haaaaaaaahhahaaaaaaaaaha. Nice att jag var Darins största fan, typ.



Det är faktiskt från i fyran. Ok??? Och i fyran såg jag ut såhär:





största studsmattan......





(jag längst bort dåe:PP)



Chillar med en korvmacka!





Jag måste säga att min skönhet består. Tycker ni inte? Särskilt den första med den bastanta dubbelhakan. Nej nu ska jag dricka upp min oboy och gå och lägga mig. Godnatt!

22:30

Jag brukar alltid älska tisdagar. Men imorgon så kommer vi sluta halv fem istället för 10 = inte en älskvärd dag. Jag och Olivia som tänkte åka ut till birsta. Tack fysik-peter för att du förstörde min dag, TACK!!!!!!!!!

Och jävla nv2orna tog våran kickboard idag igen. Det är inte okej.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ EMO................. Vet inte varför. Det enda positiva med mitt liv är att Ann vann top model och inte Chelsey. Älskar att Chelsey verkligen trodde att hon skulle vinna och var jätte självsäker. Och då kom den osäkra långstången Ann och bah fuck you biatch!! Gillar lite sånt ja, ta från dom rika-style nästan.

ja juste... Fortsätta vara emo var det. Hejdå

Ultimate party girl!



Alltså vad vore livet utan youtube?

Långklänningar, vill ha!










15. Matthew



Jag saknar min gamle, långe, rolige klasskompis Matthew! :(

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

U*S*A

Älskar slappa dagar på skolan. Idag hade vi idrotten på morgonen. Det är så skönt för då
kan man åka till skolan i mjukiskläder och utan smink och vara jätteful... Love it. Sen gick
vi på en teater/balett som heter Svansjön. Så jävla tråkig! Eftersom man e gangster så sov
man ju :PP. Annat negativt var att dom inte sålde fika i pausen. Det var jag super taggad
inför! Men nej, då får man gråta istället. H0Rl!v....

  

Passionstryffel

Jag har fått en ny passion! Passionstryffel kallas det och är den godaste chokladen i världen. Och det är typ en underdrift!! Fick årechoklad av Maxen igår och har ätit upp typ halva paketet. Två paket kvar då med kaffe och blåbärssmak. Yummiee!


Bröllopsnatten

Hittade några bilder på mig och Isabelle från i höstas. Booty babes from Skönsmon and Granlo-hoodarna!!!!!!





Älskar våra utseenden. Vi har faktiskt en film på G med Annis också. Den heter "Bröllopsnatten" och handlar om jägaren Torbjörn och Natascha som ska gifta sig. Men när Natachas avlägsna, ryska, alkolmissbrukande släkting Svetlana får reda på att bröllopet ska äga rum och hon inte fått någon inbjudan blir hon rasande. Hon tar sin H&B dunk och kökskniv och sätter sikte mot sverige för att göra något åt saken.

Låter det spännande?

Visst blir ni sugna på att se den! "Bröllopsnatten" kommer inom kort här på sundsvalls 15:e största blogg, rubarak.blogg.se. Så håll ut!

Look, all I know...

...is you're the nicest thing I've ever seen.


22:29

Åh jag är så trött och less på allt. Inget funkar. Det är ingen speciell händelse, inte mycket plugg som är jobbigt, men det känns som allt går i slow motion framåt. Sakta sakta sakta. Förutom min lilla emo-stund just nu så har jag haft en fin dag, tårtkalas med mina närmaste, tacos och gitarrspelande har den bestått av.

Nu ska jag:

a) dränka mig
b) se på toy story
c) slå in gitarren i mitt huvud så jag får åka upp på akuten

Svårt val. Blir nog först alternativ c sen följer jag upp med alternativ a.


Bilder sen igår

Jag hade med mig kameran på förfäääzten, sen så sket det sig som vanligt! Jag hade i alla fall en jätterolig kväll. Lite oväntade grejer som förstörde lite, men sånt får man ju nästan räkna med. Och okej. Jag ångrar mig jättemycket att vi inte smet in på rebecca & fiona som också var på Stadshuset.













HAHA lol




Nu slår vi klackarna i taket!




yo

Tjaaaaa va-faaaaan! WAZAAAPP NIGGAS? Gangstergurl här! Själv så sitter
man ju här på skönsmon och gör en hemsida. Ingen big deal! Orkar inte att
den handlar om Lady Gaga...... Im her biggest fan! Men själva "headern"
vart as ball. Look at this liksom:



Mer då? Jo jag sov hos skåningen i bushen inatt. Hehe skåningen<3333.
Nu måste jag hoppa in i duschen och helst skriva ett cv. Men det skiter
man väl i! Cv:t alltså! Jag måste banne mig ta en dusch (lökig). Sen
kommer Amanda.
Sen äre SUPA SKITEN som gäller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aa men hejdå. Orkar faen inte bloggN atm asso xD

23:23

Dagen har varit helt perfekt! Dock så har jag väl ätit lite för mycket mat men men... Jag har bland annat fått kort på Ego, en ansiktsbehandling och pengar! Egentligen skulle jag ha behövt plugga fysik hela kvällen för jag är efterbliven... Kuuul. Vi får se hur det går imorgon.

Men tack alla för gratulationerna! Tänk att jag har 300 personer som kommer ihåg mig födelsedag!!! Amazing <333


Bild 14. Gamla tider



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

17:39

Har man världens finaste vänner eller? Jo jag tror det! Har haft en superbra dag med Ellen, Olivia och Robin och fått många gratulationer (på andra ställen än fb... lol).

Jag fick ett jättefint armband av Ellen, tack vännen. ♥


Hej!!!!!!!!!!





Nilzy ville delta på bilden! Nu åker jag ner till stan och äter med fina vänner ♥

11:21

Idag är jag ledig, på födelsedagen och allt. Kan ju knappast bli bättre! Riktigt skönt att sova ut, duscha och fixa sig i lugn och rooouueee. Och jag har redan fått 130 gratulationer på facebook. Tänk att så många kom ihåg att min födelsedag, imponerande... Hehhe!

Nej nu måste jag börja klä på mää och sminka mää! Ska ner och luncha med Ellen och Olivia på Tant Anci & fröken Sara. Puss

 

17 år!


New shoes


Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck – Fribiljett mot himlen

nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig nån chans

du viskade nåt i allt jag tog mig för
du värkte som en borr i mina snedsteg
allt i mig var fult och ingenting
jag hade mätte sig med ditt

jag vill bara visa dig nåt bra
jag kanske har nåt nu som du beundrar
jag drömde att du lyssnade
att du hörde nåt i mig som du förstod

Så fin text och låt. Och artist förstås!

Onsdag

Idag har jag haft fullt upp! Jobbade ikapp ganska mycket skolarbete på skolan, mest svenskan men även fysik. Sen hängde jag och Maja med Jasmin som jobbar på unga ST och jag fick fota en kille som ska vara med på fem frågor på fredag!!111 FY FAN VAD KOOLT!!!! Sen hängde vi på donken och tryckte en cheese bah.

Sen for jag och mamma ut till birsta. Jag behövde byta ett par skor och sen gick vi på Ikea och åt köttbullar och handlade ljuslyktor (random). Kom tyvärr inte hem med något roligare! Nu ikväll har jag superdupermegamycket fysik att göra. Det är prov på fredag så det är bara att slå på tekokarN och sätta igång!



Bild 13. Klasschompizar



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Bild 12. Vardag



Lite fredagsfika och sådär, myspyZZ.

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Filippo bezta lerarn

Ikväll har jag öppnat fina paket, ätit ganska mycket tårta, druckigt alldeles för mycket kaffe och hört farmors historia om när hon slaktade en kanin och grillade den.. Haha släkten ♥. Jag har hunnit med ett utvecklingssamtal idag också! Min mentor Katta-rinnaH sa att jag fick fortsätta på skolan, very nice of her. Nej, plugga var det! Ciao bellos. (Det var vikaren Filippo som lärde mig skillnaden på ciao bella, bello och bellos)

Några andra Filippos på google:








Kängor

Hittade dom här godingarna i källaren i morse. Snacka om att jag blev glad, flyt!


13 (Thirteen)

Håkan Hellström – 13 (Thirteen)

Hola amigos! Idag är det tisdag = chilldag. Franskan slutade klockan 10 som vanligt och nu har jag inget mer idag. Och det blir ännu mer chilligare eftersom mina släktingar kommer och hälsar på. Dom ska fira mig för jag fyller år på torsdag (PEEEPPP). Smörgåstårtan står redo i kylskåpet och jag och pappa ska åka till eclair och handla tårta och kakor.
Men nu kommer pappa och hämtar mig! Have a nice days fackärs! 

En sims video!



Det är sånt här jag och Isabelle sysslar med på kvällarna. Hahahah så jävla lol-mode på den här videon alltså.

(För er som inte fattar så är det en simgubbe vid namn Jonas som springer från Voldemort)

Indviduella val

Ikväll har jag varit i stallet och kollat på top model. Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska välja för kurser till trean och tvåan. Just nu lutar det mest åt engelska c, natur & friluftsliv, psykologi a, foto och etik och livsfrågor. Men vi har fortfarande någon vecka på oss att göra valen så jag hinner säkert ändra mig 5 gånger till!

Dock känns det som jag är den enda som kommer läsa etik & livsfrågor.... m0bb0FF3r...

Jag fyller år på torsdag!!



Jag älskar att skriva önskelistor... Och den sista punkten är ju bara SÅ bra<333 hehehe *hÅlLeR tUmMaRnA*

Bild 11. Annisen!



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Idag



Såhär såg jag ut idag! Jag hade en så sjukt dålig morgon och var inte alls sugen på att gå till skolan. Men vi slutade halv tolv så det var lugnt. Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten!

00:27

Line har precis åkt hem. Vi bakade en kladdkaka och tänkte se på film men det vart mest tjejsnack! Nu är jag supertrött men känner mig inte redo för skolveckan så jag kan inte gå och lägga mig än. Helst av allt skulle jag behöva duscha, städa och plugga lite men vi får se hur mycket av det jag orkar med innan jag slumrar. Jag börjar med att hoppa in i duschen i alla fall! Godnatt!

Och förresten! Jag saknar sommaren...








HA HA HA LOL HA HA HA

HhahaHAHahAAHHAahhaHaHAA! Jag har hittat mer bilder från sjuan♥♥♥. Det är fan kärlek på hög nivå alltså!

Här är två sönderredigerade bilder från min 14-års dag. Klart man passade på o ta lite egobilder då och då!!





Lite mer fina bilder (njuter):

saknar er, saknar oss, saknar hur det brukade vara.

moahahah

var på stan med  l i ne  a n g e l i c a  &  i s a b e l l e  idag. de var asmkt folk där, träffa emma & rebecca. sen philip, amme, olof och rasse. olof tog lines väska och hon trodde de var en tjuv! hahahah xD

Fin var man <3333333

Söndagkväll.

Fem fyllda a4:or senare med lite skrivkramp i armen och mätt efter god söndagsmiddag sitter jag här i mjukisdressen och dricker te. Jag vet inte varför men jag gillar söndagar. Det gör ingenting att man är seg och bara ligger i sängen och äter godis hela dagen - det är helt okej. Man får tid på sig att göra undan skolarbete och när det är gjort känner man ju sig 10 kg lättare. Nu ska jag mejla in svenskan till Boel och sen kommer Line för att se på Pretty Woman.

Jag kan ju passa på att bjuda på lite skön musik såhär på kvällskvisten. Ha en fortsatt bra kväll! (för söndagskvällar är BRA, okej!?)




Bild 10. Amanda my lover



Cooling på konfirmationsläger!

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

snögg

JAG HAR INTE BÖRJAT MED SVENSKAN ÄN! fml. sitter och knäpper kort med webcamen istället. Värt :P


14:19

Tjenis penis allesammans! Idag vaknade jag i Linnéas gigantiska runda säng och lökade sönder. Men det är smällar man får ta när man sover i långkalsonger! Sen har dagen bara rullat på. Jag gruvar mig inför att sätta igång med den där jäkla svenskan.

Och det värsta är att när jag är klar med den så har jag tusen andra uppgifter att göra. Jag-måste-sluta-skjuta-upp-allt. HAHA jag ska börja skriva alla mina inlägg sådär.

"Hejsan-idag-ska-jag-bajsa-och-mobba-min-katt-hejdå!

Hehe kult de vore minsan xD

Men ja, hela den här dagen ska ägnas åt skolarbete. Men ikväll ska jag se Pretty Woman som går på tv:n. Och solsidan förstås! Jag kan ju inte svika er på den fronten, stalkers. Jag menar - skulle jag säga t.ex i klassrummet att jag inte ser på solsidan. Skulle alla typ "va??? äru döm i hövve??? vafan då för??? de äger ju!!!"

Så man gör väl sin plikt och slår på 4:an klockan åtta! För att slippa konsekvenser liksom.

Nej men nu ska jag kila iväg en våning ner i huset och studera Oddyssevs och Illiaden osv....................... herrå :P


I ♥ MY COMPUTER



Det bästa med söndagar måste vara kaffet! Nästan så att det borde finnas lag på det. Dagen i ära använder jag denna eleganta kopp!


Loerdage

Just nu väntar jag på att Amanda, som är den segaste människan i världshistorien, ska komma hit. Vi ska äta gofika och så.

Ikväll ska jag och Linnéa ut och äta! Om inte annat kommer upp ska vi se melodifestivalen. Eric Saade<33333 lol

Ha en trevlig loerdage!

Oh you look so beautiful tonight.

Tumblr_lh1k9dhbz21qznvkyo1_500_large

Tumblr_legnxpz7gc1qg32gbo1_500_large

20090311172047

Tumblr_lhtb9bqoc31qgr2r2o1_500_large

Tumblr_lhtoag9vcf1qd7xt8o1_400_large

Tumblr_lhxyitqpem1qcsjc7o1_500_large

Vemdalen - bilder

Vi hade det superbra i Vemdalen. Mestadels schtekigt väder och bra före i backarna. En dag så var det dock snöstorm så då skippade vi backen och åt våfflor istället! Vi hängdemest på ica, skidshoppen och på kvällarna vistades vi mest i pianobaren (för vi är så jävla vuxna och coola) med Jennie, Maya och Oliver.  Annars har vi bara chillat all in, ätit baconchips och kollat på film. Och en viktig sak - jobbat med ett litet projekt... Mohahahah!

































Glassbuffén var veri najsi




Jag drömde inatt.

Nu kom jag på en sak jag drömde inatt! Jag drömde att det var en stor musikgala här i sundsvall eller sverige någonstans. Och jag fick ta hand om dom flesta artisterna. Jag fick interjuva Coldplay, Rebecca & Fiona och Snook och vara deras guide......... Aaaaahhh fan vad bra det var. Och alla ville vara min vän för jag var så coooool.

lol

Bild 9. Farmor, Max och Mormor



Jag älskar den här bilden!! Farmor och mormor är så töta! O CHECKA jordgubbstårtan.... möms!

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Thumbs up and down!

TJENARE! Idag är det fint väder och jag vill ta en promenad med Amanda. Men hon jobbar så därför tänker jag sitta vid facebook halva dagen. Alltid lika underhållande. ATM chattar jag med min klasskompis Niklas Gunnarsson, vi har så mycket att ta igen sen senast!

Good news: Min mobil går att ladda igen efter en veckas paus och min säng är nybäddad.

Bad news: Jag ser en smörkniv under min säng... Undra hur länge den har legat där? Och VARFÖR ligger det en jävla smörkniv där?

 


HEEEMMMAAAAAAAA!!!

JAG ÄR HEMMA! aaaaaaaaahhhhhh... Vilken känsla det är att komma hem endå! Bara fet-katten som var hemma och välkomnade mig idag men det är väl smällar man får ta!

Nu: Ta en dusch, äta en billys, ladda över bilder, ringa Amanda igen - pick up the phone bitaaaach! Vilken fredag

Skrillex – Scary Monsters and Nice Sprites EP


Nu kör vi!

Nu bär det iväg till Vemdalen!! Vi ska köra över småbarn i barnbacken och stå ivägen i funparken, viii drar till fjällen nannana! Ses om ungefär en vecka babes





13:47

Godmorgon (lol, klockan är ju snart 2)! Idag vaknade jag tidigt och såg på Vasaloppet och åt långfrukost med mamma. Faktiskt ganska spännande.... Hehehe jävla gamling man har blivit på senare dar! Jag har precis kommit ut ur duschen och ska sätta igång med allt som behövs göras idag!

-Städa rummet + garderoben. Det ser förjävligt ut!
-Packa inför Vemdalen (åker om någon timme... stressa!)
-Ladda ner lite ny musik till ipoden
-Ladda kamera + ipod
-Föra över filmer till USB minne
-Ladda på mobilen

HJÄÄÄÄÄLP! GOTTA SCOOT LOOZERS!



Ser ut som en sån där överdrivet nyduschad och glad tjej på deo reklamerna. Men juste! Jag gör ju reklam här på storbloggen... Den här deon fick jag av Elin Genberg i julklapp. Finns att köpa på Ica kubiken på Skönsmon. Verkligen ett kap för er svettbobbar!



FÖR äckligt..... Hua... Älskar dock muggarna som har börjat staplas på bänken. Lol xD



Ja.... städning var det.


Idag är jag på bra humör!


Bild 8, sötkarin!



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

My bofriends: B&J

True love last forever... ♥ Närå men okej. Man får faktiskt äta hur mycket glass man vill när man är sjuk. För ärligt, vad skulle man göra utan B&J en ensam lördagskväll i hemska tider? Just sayin'...


Vårkänslor!

På morgonen letade jag fram min blåa slitna fjällrävenjacka som jag min mormor
gav mig en gång. Solglasögonen fick också äntligen göra debut för året. Det var
den första riktiga vårdagen!
Min cykel hade punka på bakdäcket så pappas fick duga. Det är ju trots allt inte
så långt till skolan.
Varje ledig sekund av skoldagen drogs ut för att sola. Ut för att slippa alla
slitna skolböcker och för att kanske få lite färg på näsan. Ut ut ut!

Grillat kött till middag. Sen tog du och jag cykeln till en fest i andra delen av
stan där vi inte kände någon speciellt bra. Snön låg kvar på vägen men vi cyklade
på, glada över att det var helg och att det var så varmt ute även på kvällen.
Vi stannade kvar lite för längre, faktiskt några timmar före "nu ska ni vara
hemma-tiden". Vi ville stanna ännu längre men blev tillslut tvugna att ta cykeln
hemmåt igen.

Det kändes som vi träffade alla vi kände efter vägen. Du var én aning full och
cyklade nästan ner i en djup grop och jag försökte vara sur ett tag. Men sen
utbrast vi i skratt och fortsatte cykla.

På morgonen fick vi lite skäll för att ha kommit hem tre timmar för sent. Men
denna dag var lika fin som föregående och vi var fortfarande på bra humör.
Chokladbollsfrukost i solen. Oskar Linnros på gick om och om igen på spotify
medans vi solade på balkongen.



Jag har påbörjat en spelista med en massa vårkänslor! »»KLICKA««


"In case I forget to tell you later, I had a really good time tonight."

Tumblr_lei3p0giqt1qecnc3o1_400_large

Tumblr_lgve6nbem41qgfty6o1_500_large

39540_large

Tumblr_lghll6spsr1qh1xxro1_500_large




Min första videoblogg!!

Hej hurni! Ändrade planer inför kvällen, har tagit en alvedon och känner mig piggare. Ska ut med girlsen, här kommer en videoblogg jag gjorde precis! Enjoy!









Nä skoja. Jag sitter på toa och cHaTtAr med Isabelle och ska precis inleda en tai pei turnering... Ha ha ha ha där lurade jag er allt!!





Vårdcentralen

Jag har spenderat nästan hela dagen på vårdcentralen för mamma tyckte att det var väldigt konstigt att jag har varit mer eller mindre sjuk under en månads tid. Så vi satt där och väntade timme efter timme och när jag väl får träffa doktorn så gör han en undersökning på fem minuter om ens det, och säger sen att vi ska höra av oss till veckan om det blir värre. ÅH DU SÄGER DET?!? !d!07 J3\/3L

Nu ska jag fortsätta umgås med min feber och ha en riktigt rolig kväll!

Det är synd om mig, ok?





Svartvitt och grejjer.. Snacka om sorrow-mode. Adda mig på skype så blir jag kladis :))) moa.danielsson1


Att vara sjuk <333333

Åh jag blir så less på att vara sjuk. Idag skulle jag egentligen ha gått och fredagsfikat med Linnéa för att liksom fira in lovet lite granna. Blööööööööööööööööööööö....

Det enda positiva med att vara sjuk är att mamsen köper B&J.

I have the time of my life...

Febern har atackerat mig ännu hårdare under natten. Men jag ska vinna den här striden, även om det innebär slutet... Fuck you!



Men jag tar tillfället i akt och tar på mig min finaste outfit... The mighty zebra playsuit från the mighty store... Kappahl.

Känner mig så mäktig att jag måste ta en alvedon och se på prinsessan och grodan. Bye!!!




Shit in

Jag är så trött. Det är en dag kvar till lov och jag orkar fan inte! Jag har fått feber och har för mycket skoljobb på axlarna. Trött trött trött. Orkar nog inte gå till skolan imorgon, franska inklusive franskaläxor och 2h fysikgenomgång på optik. Idiotiskt att sätta det på en fredag. Ska sova i hundra år tills jag blir människa igen......

Men på söndag åker jag och Anna till vemdalen. Åh jag längtar, då blir det Anna och Moa-time för fulla muggar. Mohahaha! Åh det här är min räddning. Och borta blir vi i en vecka. Perfekt!

Vi hörs kanske imorn, kanske på lördag, kanske efter lovet. Jag medelar er mina barn!

Bild 7



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.


Den dagen då den första snön kom! *kInDa cOo0L hUh?*

Bon Iver - For Emma


Mot skolan!





Idag har jag ett muntligt prov i svenska och sen prov i datakunskap. Slutar runt tolv! Bajs bajs

Roflmao

Har hittat en massa webbcam bilder från sjuan...... Jag visar dom lindrigaste!!

 

 

 

 

Hahaaaaaaaaaaa....... Slutar nog där. Men alltså mmm-mmhhh! Så söta,särskillt den första bilden. Kunde inte någon bara skjuta mig istället?

Bild 6, Isabelle Sundberg



Saknar dig, tjejen!

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

M.I.A

M.I.A kommer till peace & love i sommar! Och det fick jag reda på dagen efter att jag hade bloggat om henne. FAN VA KOOLT! DE HÄNDER JU BARA INTE!

Bara jag som ser ett tydligt samband här?.... Jag ska från och med nu börja blogga om alla artister jag vill ska komma till Peace & love eftersom tydligen så läser arangörerna min blogg och rättar sig efter den.

Börjar med det samma:



SNÄLLA P&L, boka Pontiak Johanzon!


Borde plugga...

...till mina två prov imorn. Men det finns så många andra måsten i livet. Så häääär ungefär typ cirka ser jag ut just nu, den 1 mars 2011.



The sleaping beauty...



Biffen...



Visar den nya hårfärgen (CIRKUS 7-8 CM KORTARE OCKSÅ) och skojjar till det lite...

BAJSKORVAR Å SÅNT

PHUUUUUUU! Äntligen hemma. Har tryckt i mig lite av mammas hemmagjorda mozzarella pizza också. Nu har jag landat i sängen......... Alltid lika skönt!

Det enda jag som jag behövde göra i skolan idag var att ta hand om några fransmän. Dom fick göra en frågesport om sverige. Och vissa trodde det fanns isbjörnar här?!?! Hur jävla efterbliven får man vara egenltligen? Vi fortsatte med dodgeball och femkamp.

Nu kom jag och tänka på en sak...

HAHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!!

Det var en gren när jag var sist. Alla stod och kollade på mig när jag sprang i mål. Då skulle jag glida på golvet och vara lite cool sådär. Men såklart så gör jag världens vurpa och alla börjar asgarva. (det var typ 15 franzar+lärare+ca 25 svennizar+lärare) AAAHHH wonderful life♥.

Efter mitt lilla fall gick jag ner på stan och nu sitter jag här och är så otroligt nöjd med mitt hår. Hon förstod precis hur jag ville ha det och jag kunde inte ha blivit mer nöjd!! Fick 400 kr rabatt också, bara för att jag är så znel.

Och - är man en veteranbloggare så måste man ju bara ta kort när man sitter i frisörstolen. A och O här i bloggvärlden.



Efter att ha blivit övernöjd med håret och fått några paket med schampoon och balsam firade jag detta med en extra stor kaffe på pressbyrån och gick till bibblan för att plugga lite svenska. Väl där knäppte jag lite lite bilder på mig själv och omgivningen *pInSaM tJeJJ*.

Och LISA NORD & MAJA ESKABAEK!! Var ni på där idag? Hörde era voizzeeezzz men vågade inte kolla mig omkring, det var fett ANNYING AZZO!









Min mobil fick agera kamera. Jag är särskillt nöjd med den sista bilden på lampan. Mycket fint!

RSS 2.0