Hello haircut!

pic.twitter.com/VOcu2WH

Den första dagen på resten av ditt liv







"Bläddrar man i sina gamla familjealbum, brukar det se ut som om hela ens liv bara varit en enda lång semester. Kriserna och problemen bakom leendena känner bara de inblandade till."

Karin tipsade om den här filmen och jag ÄLSKADE den verkligen. Världens finaste!

^^

HEY DÄR (byz). Idag har jag solat, lyssnat på Daniel Adams-Rays sommarprat, gått upp för södra berget med julia, ätit kycklingsallad, försökt lära mig en rap i en kanye låt (........), kvällsfikat på barista med Amanda Palm, varit på toa på telia i birsta, övningskört i mörker och ätit en macka. HEY DÅ.

Pretty little things

Tumblr_lon0vi372r1qmbe34o1_500_large
26465531_aqa5eoqd_c_large
18051421_hcpoqr3o_c_large

Sushi till middag ikväll <3

Nu ska jag vandra ner på stan och äta Sushi med Olivia och Ellen på Sjögatan. Har verkligen taggat hela dagen inför dagens middag!! Efter det ska vi hem till Emma och ha gurlsnight ev. planera Paris-resa!! Kommer bli en kalasbra kväll så nu tar jag och SIGN OUT precis som på twitter :)))).

THE LOOK OF TODAY:



Ny header maddafakkas!!!!!!

Zup niggaz! Vad tycker ni om min nya header? Visst är den vacker, välgjord och insiktsfull? Ja det tycker jag också. Satt flera timmar inatt och slet och pustade för ett sådant propert verk. Och nöjd, det är jag!!!!!!!

DAGENS TO DO LIST
•Städa rummet, dammsuga och torka (ha skitkul med andra ord)
•Gå på prommis med Jullzor
•Dusha + smörja in mig (viktigt)
•Ta ner smutstvätten
•Blöggah
•Kolla upp några filmer på cdon
•Köpa Sushi
•Cykla till Emmzor


Här är JAG och min favvoaffär i fränce..... MOA :))))))))))


Ett litet minne

Nu ska jag berätta om ett lite annorlunda barndomsminne jag har.

När jag var 8-9 år ( alltså ungefär år 2002) satt jag i bilen med min mamma och mormor. Vi var påväg hem efter en shoppingtur till Birsta som ligger en bit utanför stan. Det regnade ute och det var mulet och kallt. I närheten av hamnen slår det om till rödljus och vi blir stående där rätt länge. Jag blev ganska uttråkad och började kolla mig omkring och får syn på en mörkhårig man i kavaj som stod vid sin svarta saab och rökte. Jag minns att tänkte "vilken dum kille som röker, för det får man ju inte göra!" och bestämmer mig för att komma ihåg bilens regristreringsnummer. Då kunde jag ju säga åt honom vilken idiot han var nästa gång vi sågs! Jag började memorerade bokstäverna och siffrorna och sen blev det grönt ljus och vi for iväg hemmåt.

Ibland kommer jag på den här historien då jag åker bil och tycker det är lite lustigt hur jag verkligen minns varenda liten detalj av dom få minuterna då det här hände. Även om själva händelsen inte alls var någonting spännande, färgglatt eller förbjudet så har det satt sig i bakhuvet.

Och regristreringsnummret minns jag självklart fortfarande: DZZ 056 för jag menar, tänk om jag SKULLE träffa på honom. Klart man skulle ryta till!!!!!


Mina damer och herrar, ta på er dansskorna.



WZUP BITCHES! Nu ska jag cykla iväg på äventyr. Ska köra den här posen hela tiden för den är cool :) ZUP ZUP!

14:12


TJA.

Idag har jag beslutsångest: Birsta eller film? 

VET VERKLIGEN EJ. Fast det blir nog Birsta för jag vill inviga mina nya pjucks från fränce och lyssna på en skiva i bilen (vampire weekend KÖPTE den också där). Alltså okej, birsta blir det. Då måste jag göra mig i ordning nu. Hejdå xD

Linnéa is in the building

Linnéa är här så vi sitter och pratar lite. Hon läser om backpacking i senaste veckorevyn och jag bloggar lite. Ikväll ska vi kolla på allsång (Måns) och mysa om vi inte kommer på något mer spännande att spendera tiden med. Nu ska vi spela alfapet iallafall! AND IM GONNA RULE!





Och nu har väskorna äntligen hittat hem från Finland!!!! Därför är det lite kaos på vissa delar av mitt rum!

Andra dagen i Paris - del 2


Så här såg det ut när man gick till pirates of the carrabien-karusellen..... GENOM FÄNGELSEHÅLORNA, kändes som en km. Tror nog det var det också!





Aladins land.


Wilda western-stället där det även fast ett spökhus som såg ut såhär:


I buzz-lightyear karusellen. Det var lätt bland dom bästa!! Det gick ut på att få så många poäng som möjligt genom att skjuta på olika Z:an som dök upp lite här och där bland alla monsters. Jag filmade i början av åkturen då det dock inte var så mycket ACTION men endå.. hehehe. Jätteroligt!



Hahaha jag kan inte sluta skratta åt den här bilden! Jag ser så otroligt jävla noobig ut, med ena ögat stängt och helt fokuserad.... Mår lite dåligt nästan.


Crêpes!!!!!!!!!! Göttt

Kvällen avslutades med en parad med vagnar fulla av prinsessor och prinsar på main street med Musse Pigg dansandes längst fram. Med dånande disneymusik till såklart!



Till sist blev det ett säkert minst 10 minuter långt fyrverkeri vid slottet! HUR HÄFTIGT SOM HELST. Seriöst. Fick nästan en hjärtatack av all Disney-feeling man fick.

16:52

Hola hola! Undra om dom säger så i spanien som vi sverige när vi ba HEJ HEJ! fast jag säger mer heee-ey ganska grötigt.

k.

Idag har jag lekt med min kära vapendragare Karin som är skåning!!! (hehe eller hur då karin? :)))) ) Vi har spelat pyramidens portar <3, alfapet och baaara chillat så gött så gött. Hon åker till Way out west till helgen och sen vidare till sitt hemland Skåne. Därför kommer jag inte träffa henne förens på höstlovet. Men det går bra! Ska skicka kärleksfulla brev varje söndag sådeså :)))).

Tänkte bara säga det och att jag ska lägga in fler bilder från päris så fort jag har ätit middag. Gott med middag.F örresten så skulle jag hålla på med en gruppaktivitet enligt mitt horoskop i sundsvalls tidning idag. Fast jag vet inte om jag känner för det om inte middagen med familjen räknas. Hedå <333333333

JAHA?



JAHA!?!?!?! Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här.................. Låt mig se en jävla filmjävel jävla gratissidajävel.

What we do now? Duppa bounce



Andra dagen i Paris - del 1

Den här dagen hade vi bestämt oss för att åka ut till Disneyland som låg någon mil utanför stan. Vi kom dit runt 10 på morgonen och började åka karuseller direkt. Jag och min bre Max sprang runt som två 5-åringar och bah ÄLSKADE LIVET!!!







Alice i underlandets LABYRINT!!


Drog till med turistposen och sen när jag kollar på bilden nu så ser jag TJEJEN I BAKGRUNDEN!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA DÖR JU. Bakgrundsidioter <33



Skorna kom med..... fuck.


NU måste jag sluta. Tar andra delen senare idag! Poss

Godmorgon!

Wzup bitches of mine! James Vincent McMorrow – Like the River - 8 Track Demo

jag ba :D

Igårkväll så var jag med Linnéa!!! Var kulT att träffa henne eftersom det kändes som väldigt längesen sist. Vi såg en film som hette Léon ( 4/5 på filmtipset) och pratade enda in till halv 5 på morgonen. Lill-lusen ♥♥♥♥♥♥

Nu har hon åkt hem och jag är sjelv.... Ska därför åka hem till Frida och leka med henne och Isabelle.

Var mest det jag ville förmedla till er via min blogg! Ha en BRA dag och ha alltid CARPE DIEM i bakhuvudet. Fånga dagen :))))))))

Första dagen i Paris

Efter att vi hade packat upp på hotellet och ätit lunch så gick vi till Eiffeltornet. Vi fick stå i en lång kö omringade av ungefär 100 japaner för att få ta hissen upp i tornet. MEN DE VAR LA VÄRT DET! Utsikt över hela Paris och helt klart.



Påväg från tunnelbanan.






Hemma från Frankrike

Nu har jag precis kommit hem efter en massa strul på flygplasten. Våra väskor blev kvar i Finland efter att ha mellanlandat där.............. Blev fittlEZZZZ. De skulle dock flyga hit väskorna imorgon så det skulle endå gå rElAtIvT FoRt. Förutom det så har veckan varit helt grym! Vhar hunnit med allt ifrån Disneyland till att strosa omkring i Montmatre kvarteren.

Jag kan berätta mer om vad vi gjorde varje dag när jag har laddat in bilderna i kameran. NU ska jag se på film, vilket jag har längtat efter hela veckan!!!!! Har även längtat efter att inte svettats hela nätterna då det var typ 25 grader varje natt och AC:n sög hästsnopp. Det är inte lätt ibland...

Men som sagt: bilder och alla smaskiga kändisdetaljer troligtvis imorgon!!!!!!!!!!!!! Herå

RSS 2.0