Waduuuup

Okej.. Jag har ingen aning om vad som har hänt här på senaste tiden?! Designen... HJÄLP! Undrar om det är någon buse som har loggat in och ändrat eller vad som faktiskt har skett. Jag ska städa upp oredan någon gång när jag orkar men just nu har jag "minilov" och lever livet, höhö. CIAO!



Maa girls on norra!

Wiieee !

Balklänningen har kommit!

Det gjorde mig GLAD GLAD GLAAAD!


ps. den är perfekt! :D

Älskade 7an bilder!

Nu ska ni få se ett par bilder ifrån 2007. Vi gick i 7an. Var på cup i umeå. Tyckte vi var fett snygga...

Ja ni kan ju kolla själva. Hahahahaha!



Här har vi Jennie och Anna



Elin och Carro... LAGANDA!



Angelica och Ida, tummen upp



haha NAAAWWW!



Leeebriit med en sötis i bakgrunden



Taggad inför match, hahah



Haha söt soffan :)



Anna och Emma, hahah!

Ja nu måste jag säga att jag har tagit dom snälla bilderna. Och det finns minst 100 fler pussmunsbilder på alla. Seriöst, så jävla fult :(

Hoppas ni njöt lite granna iallafall! Puss

Balklänningen beställd!

Ikväll kom Isabelle hit. Vi snackade skit, drack te, lyssna på bra musik och åt godis. Perfekt tisdag kväll! Särskillt efter att ha varit hemma är det skönt att få lite sällskap.

En annan sak som har skett under kvällen är att nu är balklänningen beställd! Den kommer nu i veckan. LÄNGTAR!

Godnatt!

The fame monster

På torsdag är det den 6e maj. Det betyder att Lady Gaga kommer vara i Globen och det kommer inte jag. Det är verkligen en konser som jag vill se! Även om jag inte är det största fanet så vore det ju endå så coolt. Jag vill jag vill jag vill jag vill! Så är det någon som är på? Vi kan ju rita på kartongbitar och ställa oss utanför. Vi får helt enkelt lita på magkänslan och ödet.

Också kan vi se ut såhär:



Vem är på!?

Abbey Lee Kershaw



-Dagens unge

Länge sen det var en dagens unge nu. Så här kommer typ världens sötaste kille:



That girl is so dangerous

 

Alla som tycker att Nisse förstör bilderna med sin höga fulfaktor räcker upp en hand!!!!!

Storbloggarn....

Vet ni? Snart har jag kommit upp i 500 inlägg... w00t...

Respekt alltså. Veteranen här då!

Detta ska vi fira.

På min 500 inläggsdag ger jag alla en iPhone som kommenterar det 500e inlägget.

HAAAHHH.. VAD ENKELT!! -Tänker ni.

Men ack ack ack. Ni tror att allt i världen är gratis. Så därför säger jag inte vilket inlägg det är som är det 500e. Ni måste alltså räkna ALLA mina inlägg ifrån 2008. Men som sagt. En iPhone är en iPhone....


Bloggar jag läser

I morse mådde jag sämre än vad jag gjorde igår. Kan bero på att jag var ute och red en timme utomhus i blåst och regn. Men i morse så åkte åkte jag ändå till skolan och gjorde ett musikprov och åkte hem sedan. Skönt att ha provet ur världen ialla fall!

Precis just nu sitter jag och dricker te och läser bloggar. Jag kan ju ge några tips på bra bloggar som jag läser förutom mina kompisars.

Niotillfem
skrivs av en tjej som heter Sandra. Man kan säga att hon lever det perfekta livet med resor och roliga fester.

HannaoJohn denna blogg består nästan bara av bilder. Resor, fester, vardag mode osv. Verkligen rolig att läsa.

StockholmStreetstyle är som ni antagligen förstår en blogg som handlar om gatustilen i Stockholm. Inspererande och bra blogg!

Myperentswereawesome är en blogg som ni verkligen borde kolla! Jag älskar det här. Folk skickar in bilder på deras föräldrar när dom var unga.



Och nu till min favorit bloggiiiiiss...

hanapee!! Världens skönaste bloggerska som desutom är från Sundsvall. Och hörni... Jag har faktiskt snackat med henne. När jag praoade på plantagen kom och fram och frågade mig en fråga om en växt hon skulle ha på sin balkong. Cooolt va! Bara därför ska ni läsa hennes blogg.

Orkar inga fler nu. Ska spela sims och dricka varm choklad. Bye bye!!! =)

En blogg grej liksom...

Sorry för det lite överlånga inlägget nedan. Men det är något med att sätta sig vid datorn på kvällen och bara skriva av sig. Även om det är ointressant det som skrivs.

Ni som bloggar vet själva hur nice det är. Super nice.



När vi endå snackar om super niceiga saker måste jag ju visa min förra Monster-pyramid. Okej, jag känner mig lite som ett lan-fetto när jag ser bilden. Men endå. Lite imponerade är ni väl?

I donno what to do

OMG!!!!

Besöksrekord idag, HAPPYYYYYYYYYY! :D

Jag som känner att jag är lite ur-blogg-form men tydligen visar ni mina bebisläsare vart skåpet ska stå. Och det är jag glad för! Veryyyy happyyyy..

Jag måste nästan göra en lista för det är många saker som glädjer lillhjärtat idag:

-Jag klarade ut tai pei
-Jag har sökt ett till sommarjobb
-Jag och mami har sett på 'Min grekiska semester' eller något i den stilen. Och den var såå bra. Den fick mig att vilja åka till underbara Grekland igen. Och eftersom min mamma är lite svag för det landet så håller jag nu sakta men säkert på att övertala henne om HUUUR MYSIGT det vore att åka dit i sommar. He-he-he-he. Stackars mamma, jag brukar inte vara sån här.
-Jag har haft en photo-shoot med min katt Nils-Batman, vart fina bilder på oss två.
-Jag har skickat in kuponger till VR, och snart landar ett paket med en massa smink i min brevlåda.
- Shout out louds är extra bra idag.
- Hittade min lillebrorsas godispåse som var fylld med Geisha och andra gobitar.
- Åt donken till lunch.... MmmmmmMMmmMMmmMMmm

Småsaker som gör dagen bättre helt enkelt.

Men nu till en jobbig, konstig och patetisk händelse...

Jag skulle prova vaxa mitt ben idag.

Ja ni kan ju gissa hur detta gick....

Vaxet vaxades fast på benet. Mamma drog bort remsan. Jag skrek. Vart jätte exalterad för att sedan bli väldigt besviken.

Jag hade tydligen för LITE hår på benet så det enda som rycktes bort från benet var remsan. Kvar blev allt vax och alla hårstrån.

Ni förstår inte hur mycket jag har kämpat under hela dagen för att få bort detta klegg!!! Jag provade allt som jag kunde hitta, handdukar, varmvatten, papper, tvål, våtservetter. Ja verkligen allt!

Det hela slutar med att jag har kletat ner hela köket och mamma får sedan blanda ihop en olja och skrubba bort vaxet.

Prova aldrig detta hemma!!!!

Yeah.

Isa!!! Logga in på msn nu. Jag vill ha tai pei turnering faktiskt.




När solen skiner och vi har sommarlov



Väska Gina Tricot
Skor Keds
Solglasögon Gina Tricot
T-shirt Monki
Jeans shorts Monki

Galet mätt i magen.

Är man mätt nu elle..... ELLEHHH?ELLLEEE!!???

Ja de är jag! Efter en trerätters middag på tusen och en natt är man lite rund om magen. Hehe mysig man är nudå. Jag knäppte bilder och grejer som jag tänkte lägga in nu men då är det något bajsfel på datorn. Kul!

Men nu sitter jag här med ett STORT & KALLT glas med zingo och försöker intala mig själv att det inte är så farligt att vara sjuk. Lyckas inte så bra.

Men nu ska jag sluta babbla!

Moa

Dagens tips:

Lyssna på bra musik
Gör en kladdkaka
Tänk på mig

Följ dessa tips och du blir glad

Vi bara äter kladdkaka och skiter i annat

Lördagen rullar på. Jag och Linnéa har bakat en wonderbra kladdis och sett på filmen Bolt som var så grymt rolig! "jag heter.... ROFFE!" Hahaha, åh. Så bra! Den måste ni se.

Sen har vi spelat lite sällskapsspel. Och gissa vem som vann? Ja, det är ju ganska uppenbart att jag är mästaren. Synd Lennan... Synd!

Nu ska jag plugga lite biologi och andra världskriget. Sen ska jag och mami gå ner på stan och äta. Sen blir det bara mys framför tvn hela kvällen!

Smell ya later!

1a maj!

Goodmorning poop heads!

Jag har precis vaknat och ligger och drar mig lite i sängen. Linnéa sover fortfarande och eftersom klockan bara är 11 så tänkte jag inte väcka henne. Någon av oss borde ju få sova ut. Själv så kan jag inte sova för att jag har så jäkla ont i halsen.

Och jag som var skitpeppad inför ett fystest som vi ska ha med innebandyn imorgon. Fråga mig inte varför jag var det. Men nu var jag det!!! Och jag kommer inte att kunna vara med :(.

Ja, för att sammanfatta det hela: Att vara sjuk suger.

Så!

Igår så var jag med Frida och Linnéa. Både jag och Frida var krassliga och Linnéa hade jobbat halva kvällen så det var riktigt skönt att vara hemma faktiskt. Hoppas ni andra hade en kickass kväll iallafall!



Line, jag och Hanna en annan kväll!





RSS 2.0