me and my lovely nirak



Sommar :'(

födelsedagar gillar vi

Om två dagar smäller det. Jag blir 15, yey! Fick en "liten" försmak på det idag då mormor, farmor & farfar kom och firade mig. Flygande jacob och marängtårta med blåbär & banan blev det och sen ville jag spy. Men gott vare.

Jag fick jättefina presenter, 1000:-, åre-choklad, 3 parfymer, en bodylotion och att ta moppebeviset eller hur man ska förklara det. Jag vart så glad :'). TACK TACK TACK!

Nu ska jag duscha och smörja in mig i alla härliga grejer och sen parkera arslet i soffan och se beck!

Ha en bra kväll
Moa

15 mars

TJENA! Hur är det med er soetnowzar? Jag har stukat min tå-led på vänsterfoten så jag kan inte gå riktigt. Måste bara säga att det hände på fredag den 13e, såklart. Jag är faktiskt lite vidskeplig när det gäller den dagen eftersom det alltid lyckas hända något.

Helgen har varit rätt bra, förutom foten då, men annars! Såg på Flyga Drake i fredags... Ok, en mening kan beskriva den filmen: Jag grät i två timmar.. SÅ JÄVLA BRA! Har aldrig sett en så bra film. Jag rekomenderar alla att se den, verkligen alla.

Har sett en till bra film i helgen, eller halva ungefär, Slumdog Millionaie. Skitbra! Karin tipsade mig om den så jag och annah th3 flash3r såg den. Den borde också alla se!

Jag har blivit väldigt berörd av båda filmerna måste jag säga. SE DOM ELLER DÖ..... Hihi

Peace brooes

snart slut på lovet

Hej cyber-korvar!

Den här lördagen har varit jättebra *fRoM ThA bEgInNiNg tO tHa EnD*. Blev väckt av pappa som sa att Nils gick på stan. Jag vart så himla förvånad över det. Tio minuter senare kom jag på att det var helt osannorligt att min katt skulle gå på stan. Hehe, jag är inte den smartaste på mornarna.

Måste bara berätta en HEMSK sak som jag drömde inatt!!!
Ok: Jag drömde att det var min födelsedag och ALLA hade glömt den, till och med min familj! Också kunde jag inte gå på friluftsdagen på skolan för att det var en tjej som skulle döda mig... Så då fick jag vara hemma och deppa, ingen sa grattis. Och sen när pappa kommer hem börjar han laga köttbullssoppa ( ? ). Och jag lägger mig på golvet och skriker:
Neeeej! Det är min födelsedag och jag ska ha flygande jacob!
Pappa ignorerar mig... Sen rymmer jag och förfryser i nått kvarter i närheten.

Det var så verkligt och jag var fortfarande lite arg när jag vakna måste jag säga. Hihi, KnAsIgT. Men hemskt.....

Men jag tog mig samman och åkte till backen med Lensy Chovrensy. OCH! Jag ska antagligen åka till åre med henne om tre veckor. Och helgen innan det spenderas också i åre! Alltså, livet på en pinne här då! Kalla mig glidar'n, tack!

3 jättetrevliga saker som har hänt idag:
Mamma har gjort biskvier, mmmmm!
Mamma hade köpt jordgubbar
Mamma hade köpt B&J

TACK MAMMA!

HEJDÅ!

ps. lyssna på belle and sebastian - piazza, new york Catcher

Grattis bästavän!


We can have the hole world singing tonight.

Skitkul i backen

Hann bara knäppa 4 kort sen immade kameran igen, KUL!





orkade inte vrida 2a bilden.

Isabelle
Julia o Isa

seeya

Lily Allen - the Fear


tuesday

Tänkte bara säga godnatt. Och min bästa vän Amanda fyller 15 år om 45 minuter. Grattis i förskott jag älskar dig!

Jag tycker att ni ska lyssna på den här låten med Shout out louds. Den är bra (upptäckte den nyss)




SLEEP TIGHT!

här kommer jibber'n

hey, tänkte bara säga att imorgon ska jag till backen med Elin, Isa & Julia. Första gången den här säsongen och det är ju egentligen helt sjukt när man har 4 bra backar jättenära. Jaja, vi får se hur det går. Jag tar nog med mig kameran :D.

*mOe In sIdElAkE*

i am gonna be a poor girl

Jag och Karin har gjort en deal. Vi får inte äta godsaker, vi ska fasta. Och om man bryter dealen så får man betala viss mycket pengar. Den här veckan är det 5 kr. Nästa vecka 10 kr. Veckan efter det 15 kr. Ja ni fattar!
Det första vi gjorde i morse var att Karin sa att dom hade jättegoda bullar i frysen, och sen kom vi på att om båda tar varsin bulle så blir det ju jämt upp? Så vi tog en bulle var och den var DELICIOUS. Men det var en engångsgrej, hehe (a).

Här är listan på vad som INTE är ok
-choklad
-godis
-läsk
-chips o.s.v
-bullar/bakverk/kakor/tårtor och hela köret
-glass? kommer inte ihåg om karin vägrade..

Saker som ÄR ok
-nötter
-mörk choklad
-popcorn

3 ORD!

Jag

kommer





En het bild på mig i röda havet (egypten 08)
Bara för jag jag saknar sommarn :'( BUHÄÄÄÄÄÄ

what if

Om jag kunde sjunga såhär bra, skulle jag sjunga HELA TIDEN! Alltså, det gör jag ju redan, mer eller mindre, men då skulle folk uppskatta det också. ÅÅh. Jag har inga sång-gener. Synd





PS. Är the Lifeguard bra?

sunday night

Jag tror jag börjar bli sjuk igen

Jag orkar ingenting

Fuck

JAG VILL VARA FRISK JU!
Men imorgon ska jag vara med Karin, sen ridning. Det kommer bli skitkul. Jag har inte ridigt på 3 veckor. Då börjar jag sakna det lite. Skulle aldrig vilja sluta med ridningen. Även om det bara en gång varje vecka, och det är inget jag "brinner" för, så är det endå en sak som jag har hållt på med sen jag var liten. Det är föresten jättemånga som blir superförvånade när dom får reda på att jag rider? Jag förstår inte varför.

Nu ska jag iallafall se på en film, High School Musical 3 kanske. Hehe, inte så sugen på något komplicerat just nu. Är för trött. + att Zac Efron är med i filmer, woho!

Ha en bra kväll fuckers
Moa


Grattis ida!

Hey! Nu har jag precis kommit hem från Ida. Jag, Anna och Lisa klev upp vid 9 i morse för att fixa frukost på sängen till Ida, som fyller 16 idag. Kände mig så jävla skabbig när jag och Lisa gick till coop. Alldeles nyvaken, morgonfrisyr, oborstade tänder, osminkad, ful som fan. Men det är ju endå idas födelsedag så. Grattis grattis grattis!
Den smarriga frullen bestod av:

En påse polly
Lättdryck
Två mackor
Psysalisar
Ett bakverk från konsum
+ljus på ovan

Det vart mysigt.

Nu lyssnar jag på lite gamla låtar, duschen kallar på mig. Sen kanske jag ska sova lite? Somnade halv 5 imorse efter att jag och Lisa hade gjort gröt. Haha!

Ha det gött


RSS 2.0