Fredag kväll


Jag och mina babes Isabelle och Beccis såg likadana ut ikväll så vi åkte upp till rymden och knäppte en bild ^^

Har precis kommit hem från att ha träffat tjejerna. De skulle dra vidare till en fiesta men jag var tvungen att åka hem för att packa klart och tvätta kläder... Känns kanske inte så kul men vi far iväg tidigt imorgon så jag var la tvungen. Nu är i alla fall allt nedtryckt i väskan. Det blev trångt med både vardagskläder att ha på dagarna och lite finare kläder till kvällarna. Men det är så svårt att packa rätt ju?!!?! Tror inte att någon besitter den förmågan.

Så det här blir det sista inlägget innan Paris. Vi hörs och syns om ungefär en vecka mina småbögar. Då lägger jag upp alla bilder och berättar om vad vi har gjort där nere. Ha det så bra i ryssvärmen nu!! PUSS OCH KRAM

Känslan av att älska dig


Springa på hustak

Har NÄSTAN packat klart inför Paris nu. Det enda som fattas är några plagg som ligger i tvättmaskinen och skor. Men annars helt klar!! Nu ska jag cykla iväg på äventyr och såhär ser jag ut (förutom cpfacet)! ADIOS!






:))))

Ok planer för resten av veckan!

FREDAG: Ska åka ut till Tranviken igen. Sen måste jag tvätta, packa, växla pengar, ladda in ny musik till ipoden och på kvällen kanske fÄzTtT?!?!? Hoppas det.

LÖRDAG: Måste klippa mig då. Håret börjar bli slitet och enligt någon tjejtidning jag läste för UNGEFÄR ett halvår sen så ska man klippa det innan det blir slitet. k. Sen mitt på dagen åker vi till Farmor och Farfar för att lämna av våran katt Nils-Batman där. Enligt min mamma så ska han åka på *lYxSeMeStEr*.... Bara för att farmor gav han ostron till middag förra *kAtT-sEmEsTeRn* så behöver det inte betyda nå jävla 5 stjärnigt. Han är en katt mamma. Ok! Vi ska i varje fall sova i Ångish också. Jag vill övningsköra då.

SÖNDAG: Mot stockholm!!!!!!!! Ska bo på hotell :p

MÅNDAG: Ska väl till Paris eller nått... Bryr mig inte riktigt. ELLER SÅ JOOOOOO.... SKA TILL FUCKING PARIS :d:d:D.d.D:D:D.D.DD.. Ska gå på Disney world, shoppa ^^, se eiffeltornet, äta på Amélies café, Triumfbågen, äta crêpes och ALLT DET DÄR. →:D←. Ni vill leva mitt liv :D:D:D:D:D:D

En till dag på Tranviken

Idag kunde jag och Linnéa pricka av ännu en punkt från våran lista!

[√] Cykla till Tranviken








CHECK CHECK CHECK!!!!!!!!!!!!! C-H-E-C-K. Tre mil. Japp. Över broar och alltihop! Vi klev upp vid sju i morse och började packa ihop, koka kaffe osv ALLT SÅNT STRAND-NÖDVÄNDIGT. Sen vid halv 9 for vi med kärringcyklarna ut mot ön. Vi kom fram vid kvart i 10 ungefär och var ärligt talat helt slut efter sista kvartens konstanta mördarbacke. But we did it. KÄNDES SÅ JÄVLA GRYMT! Det har aldrig förut varit lika skönt att hoppa i vattnet.

Men tänk liksom, vi cyklade liksom till en strand. FÖRSTÅ dom som springer maraton, åker Vasaloppet och cyklar genom hela Sverige. Vilken känsla att komma fram tillslut! Borde kanske bli extremidrottare xD.

Men vi var i varje fall bland de första på TraniZ så vi valde en bra plats långt från småbarnen och sen kom Frida, Rebecca, Isabelle och Amanda och höll oss sällskap under resten av dagen. Måste ha varit en av dom varmaste dagarna i sommar för vi stekte 110 %. Nästan värre än Cricka!!!!! Och då steker man.



Americas next top model.

Linnéa fick en snopp och tuttar :p


Isabelle var fin i håret :)

Det var ungefär allt jag har gjort idag förutom att ha varit på Konsumkatten med pappa och hyrt film med mamma. KRAM


The king's speech



Jag och Linnéa ska på den här filmen nu. Jag har sett halva unngefär men NU ska jag ta mig igenom hela. Enligt filmtipset så ska jag ju ge den en femma så den borde ju vara bra! En perfekt avslutning på en perfekt sommardag! Avslutar med det och säger godnatt! GODNATT xD

23:37


Först åt jag en vegitarisk pirog.

Karin och Lensy ♥♥♥ (och kyckling, ris och currysås)

Moi aussi


Friterad banan till efterrätt. <33333333333333333

Jättevarmt och skönt ute så vi satt ute på deras jättemysiga terass och åt i några timmar och hade JÄTEHH KUWL. Sen gick vi och köpte kaffe på statoil och gick vidare till Sidsjön för att ta ett kvällsdopp. Gött mos!


Tandoori house


Ska precis cykla ner till stan och lyxa till det med trerätters på Tandoori house med Karin och Linnéa. Kan evetueLLt bli ett kvällsdopp i aborrviken också! Har på mig min långklänning <3 hejdå!

Tranviken





Har spenderat hela dagen på Tranviken och badat i havet med Beccis, Frida, Isabelle och Jennie. Har jag nämnt att jag älskar sommaren?

Hos L1

Ellen har precis bjudit oss på massa kvällsfika och nu så provar hon olika kläder inför Piteå dansar och ler. (jag röstar på byxdressen)
Ikväll var det gUrLsNiGhT på ön. Vi har suttit ute på altanen inlindade i filtar och grillat, spelat kort och pratat om alla livets bEkYmMeR... En helt perfekt tisdagskväll med andra ord!

Down to the beach

Idag åkte jag och Isabelle till stranden med en bunt gamla tidningar och chips. Det var säkert över 20 grader i havet och inte ett moln på himlen. Ünderbart.





Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter att ha sköljt bort all jävla sand. Måste börja göra i ordning mig för ikväll ska jag hem till Ellen för lite bBq. Och jag vet inte ALLS vad jag ska ha på mig?!? Ha en bra kväll i alla fall!

15:27

Hej på er små barn. I morse så såg jag på minnesstunden för offren i de norska terrorattentaten som gick på tv:n. Och det var så sorgligt. HUAAAAAAA............

Sen såg jag på Pippi på dom sju haven och vart lite gladare. Nu ska jag gå ut och gå med mamma en sväng. Måste börja röra på fläsket om jag inte ska hamna i biggest looser.

Ikväll ska jag hem till Karin och mysa med henne och kanske även Linnéa. Kanske blir ett kvällsdopp också :)))

Roligt inlägg :)))))))))

Läsvärt.

Helvete på Utøya

Jeg har våknet. Jeg klarer ikke å sove mer. Jeg sitter i stuen. Føler sorg, sinne, lykke, Gud jeg vet ikke hva. Det er for mange følelser. Det er for mange tanker. Jeg er redd. Jeg reagerer på hver minste lyd. Jeg vil nå skrive om hva som skjedde på Utøya. Hva mine øyne så, hva jeg følte, hva jeg gjorde. Ordene kommer rett fra levra, men jeg vil samtidig anonymisere mange navn i respekt for mine venner.

Vi hadde hatt krisemøte i hovedbygget etter eksplosjonene i Oslo. Etter det var det et eget møte for medlemmene fra Akershus og Oslo. Etter møtene befant mange, mange seg rundt og i hovedbygget. Vi trøstet oss med at vi var trygge på en øy. Ingen hadde visst at helvete ville bryte ut hos oss også.

Jeg sto i hovedgangen da panikken brøt ut. Jeg hørte skudd. Jeg så ham skyte. Alle begynte å løpe. Det første tanken var: ”Hvorfor skyter politiet på oss? Hva faen?!” Jeg løp inn i lillesalen. Folk løp. Skrek. Jeg var redd. Jeg klarte å komme meg inn på et av rommene bakerst i bygget. Vi var mange der inne. Vi lå på gulvet alle sammen. Vi hørte flere skudd. Ble mer redde. Jeg gråt. Jeg skjønte ingenting. Jeg så bestevennen min gjennom vinduet og lurte på om jeg skulle gå ut for hente ham inn til meg. Jeg rakk det ikke. Jeg så frykten i øynene hans. Vi ble liggende på gulvet inne i rommet i noen minutter. Vi ble enige om ikke å slippe flere inn i tilfelle morderen kom. Vi hørte flere skudd og bestemte oss for å hoppe ut av vinduet. Panikken brøt ut blant oss. Alle inne i rommet hastet seg til vinduet og prøvde å hoppe ut. Jeg var den siste og tenkte: ”Jeg er den siste som hopper ut av vinduet. Nå dør jeg. Jeg er sikker, men det er kanskje greit, da vet jeg at de andre er trygge.” Jeg kasket vesken min ut av vinduet. Prøvde å klarte ned, men mistet taket. Jeg landet hardt på venstre del av kroppen. En gutt hjalp meg opp. Vi løp inn i skogen. Jeg så meg rundt. ”Er han her? Skyter han mot meg? Ser ham meg?” En jente hadde brukket ankelen. En annen var hardt skadd. Jeg prøvde å hjelpe litt før jeg fortsatte ned mot vannet. Jeg søkte dekning bak en slags murvegg. Vi var mange. Jeg ba, ba, ba. Jeg håpet på at Gud så meg. Jeg ringte mamma og sa at det ikke var sikkert vi ville møtes igjen, men at jeg skulle gjøre alt for å klare meg. Jeg sa flere ganger at jeg elsket henne. Jeg hørte frykten i stemmen hennes. Hun gråt. Det gjorde vondt. Jeg sendte tekstmelding til pappa, sa at jeg elsket ham. Jeg sendte tekstmelding til et annet menneske jeg er veldig, veldig glad i. Vi holdt litt kontakt. Jeg sendte tekstmelding til bestevennen min. Han svarte ikke. Vi hørte flere skudd. Krøp oss sammen. Gjorde alt vi kunne for å holde varmen. Det var så mange tanker. Jeg var så redd. Pappa ringte meg. Jeg gråt, sa at jeg elsket ham. Han sa at han var på vei sammen med broren min for å ta meg imot når jeg kommer over til fastlandet eller de kom til øya. Det var så mange følelser. Så mange tanker. Jeg ba alt jeg kunne. Det gikk en del tid. De andre ringte foreldre etter hvert begynte alle å tekste i frykt for at morderen skulle høre oss. Jeg tenkte på søsteren min som er bortreist. Hvordan jeg skulle fortelle henne hvordan det gikk? Hva som skjedde med meg. Jeg oppdaterte på Twitter og Facebook at jeg foreløpig var i live og at jeg var ”trygg”. Jeg skrev at jeg ventet på politiet. Folk hoppet ut i vannet, begynte å svømme. Jeg ble liggende. Jeg bestemte meg for at hvis han kom, skulle jeg spille død. Jeg skulle ikke løpe eller svømme. Jeg kan ikke beskrive frykten, alle tankene, det jeg følte.

En man kom. ”Jeg er fra politiet.” Jeg ble liggende. Noen skrek tilbake at han måtte bevise det. Jeg husker ikke helt hva ham sa, men morderen begynte å skyte. Han ladet. Skjøt mer. Han skjøt de rundt meg. Jeg ble liggende. Jeg tenke: ”Nå er det over. Han er her. Han tar meg. Nå dør jeg.” Folk skrek. Jeg hørte at andre ble skutt. Andre hoppet ut i vannet. Jeg lå der. Mobilen i hånden. Jeg lå oppå beina til en jente. To andre lå oppå mine bein. Jeg ble liggende. Det tikket inn tekstmeldinger. Mobilen ringte flere ganger. Jeg ble liggende. Jeg spilte død. Jeg lå der i minst en time. Det var helt stille. Jeg vred forsiktig på hodet for å se om jeg kunne se noen levende. Jeg så lik. Jeg så blod. Frykt. Jeg bestemte meg for å reise meg. Jeg hadde ligget oppå et lik. To lik lå på meg. Jeg hadde englevakt.

Jeg visste ikke om han ville komme tilbake igjen. Jeg hadde ikke mot til å se på alle som hadde ringt og tekstet meg. Jeg hastet ned mot vannet. Tok av meg genseren. Den var stor. Jeg tenkte at det ville bli vanskelig å svømme meg den. Jeg vurderte om jeg skulle ta med meg mobilen eller la den ligge igjen. Jeg puttet den i baklommen og hoppet uti. Jeg så flere andre ute i vannet. De hadde svømt langt. Jeg så at noen hadde samlet seg rundt en flytende luftbåt eller noe sånt. Det var mange som plukket opp de som svømte utover. Jeg svømte, svømte og svømte mot den luftgreia. Jeg skrek. Gråt. Ble kald. Tenkte på når jeg ville drukne. Det ble tyngre og tyngre. Jeg ba. Jeg fortsatte. Ble sliten i armene. Bestemte meg for å snu meg på ryggen og bare bruke beina for å svømme videre. Jeg sank. Jeg begynte å svømme vanlig igjen. En liten stund trodde jeg de som hadde samlet seg rundt luftbåten begynte å bevege seg bort. Jeg skrek. Tryglet dem om å vente på meg. Jeg må ha sett syner. Jeg svømte hvert fall noen hundre meter før jeg nådde frem. Vi snakket litt sammen. Fortalte hva vi het, hvor vi kom fra. Når båtene kjørte forbi skrek vi om hjelp, men de plukket opp de andre som bare svømte først. En mann i båt kom til oss. Han kastet ut flere redningsvester. Jeg fikk tak i en. Fikk den på meg. Jeg holdt fast i den lille luftbåten lenge helt til den samme mannen kom tilbake for å plukke oss opp. Alle kom seg oppi. Han begynte å kjøre mot land. Etter en stund begynte den lille båten hans å ta inn litt vann. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få mest mulig vann ut. Jeg brukte en bøtte. Jeg ble sliten. En annen jente i båten tok over. Vi kom oss til land. Vi fikk tepper. Tårene presset seg på. Jeg gråt mer. En dame klemte meg. Det var så godt. Jeg gråt høyt. Jeg hulket. En mann lånte meg telefonen sin. Jeg ringte pappa: ”Jeg lever. Jeg klarte det. Nå er jeg trygg.” Jeg la på. Gråt mer. Vi måtte gå et lite stykke. Helt ukjente mennesker tok oss inn i bilene sine og kjørte oss til Sundvollen hotell. Jeg løp inn for å se om jeg kunne se bestevennen min. Jeg så ham ikke på noe sted. Jeg så en venninne. Jeg gråt høylytt. Vi klemte hverandre lenge. Det var godt. Jeg gikk rundt, lette etter venner. Hjertet banket. Jeg gråt mer. Jeg registrerte meg hos politiet, så gjennom alle listene. Jeg visste ikke om bestevennen min levde. Jeg så gjennom alle listene. Jeg kunne ikke finne navnet hans noe sted. Jeg var redd. Jeg fikk en dyne. Tok av meg de våte sokkene. Jeg var halvnaken. Fikk en jakke. Jeg prøvde å summe meg litt. Kontaktet foreldrene mine igjen. Pappa og storebror var på vei for å hente meg. Jeg drakk litt kakao. Satte meg ned. Tenkte. Gråt. Så flere venner. Klemte dem. Gråt. Jeg fikk låne en data. Oppdaterte Facebook og Twitter igjen om at jeg nå var trygg. Jeg var på hotellet i flere timer før familien min kom. Jeg lette etter kjente. Snakket med en prest. Jeg fortalte alt jeg hadde sett. Det var en god samtale. En mann fra Røde Kors så på alle sårene mine. Renset dem. Tiden gikk. Jeg var med noen av vennene mine. Alle snakket om det samme. Hvordan vi hadde overlevd. Hva som hadde skjedd. Jeg spurte flere om de hadde sett bestevennen min. Ingen hadde sett ham. Jeg ble redd. Tenkte på at det var min feil fordi vi ikke hadde klart å holde sammen. En venninne fikk nøkkelkort til et hotellrom. Vi satte oss der, så på nyheter. Det var sinne, sorg, så mange følelser. Pappa ringte, de hadde kommet. Jeg tok heisen ned. Løp ut til dem. Klemte storebroren min og pappaen min lenge. Jeg gråt høyt. Broren min gråt også. Det var et godt øyeblikk. Jeg så en gutt som liknet på bestevennen min. Jeg ropte navnet hans. Han snudde seg. Det var ham. Vi klemte hverandre lenge. Begge gråt, vi spurte hverandre om hvordan vi hadde klart oss. Etter en stund registrerte jeg meg ut og vi kjørte hjem. Noen andre satt på med oss. Bestevennen min ble med meg hjem. Broren hans hadde kommet til meg sammen med sin bestevenn. Det var flere som hadde samlet seg hjemme hos meg. De ville ikke dra hjem før de hadde sett at jeg hadde det bra. Vi snakket litt. Jeg drakk et gladd juice. Spiste en yoghurt. Snakket litt mer med mamma og familien min. Jeg ringte bestevenninnen min. Det var en god samtale. Hun sa: ”Jeg var ikke sikker på om jeg noen gang ville få denne telefonen.” Tårene presset seg på. Vi snakket litt. Etter det la jeg meg. Klokken var tre. Mamma nektet å la meg sove alene, så vi sov sammen.

Det har gått noen timer siden alt dette skjedde. Jeg er fortsatt i sjokk. Alt har ikke sunket inn. Jeg har sett lik av mine venner. Flere av vennene mine er savnet. Jeg er glad for at jeg kan svømme. Jeg er glad for at jeg lever. For at Gud passet på meg. Det er så mange følelser, så mange tanker. Jeg tenker på alle de pårørende. På alle jeg har mistet. På det helvete som er og var på øya. Sommerens vakreste eventyr er forvandlet til Norges verste mareritt.



Tårarna bara rinner när jag läser den här texten. Kan inte förstå hur en människa kan göra såhär? Tänker på alla drabbade ungdommar på UtØya och deras närstående. ♥
"Sommarens vackraste äventyr förvandlades till Norges värsta mardröm"

Kansas – Dust In The Wind

The deathly hallows






Alltså sista Harry Potter filmen ♥

Björn gasar på!


Lisa med mössa? Bara för att hon har varit i Malta tre veckor så duger inte den svenska värmen längre...


Izor och hennes morfar. SÖÖÖÖÖÖÖÖT BILD ELLER *ni ba naaaaw*. Björn gasar på Gula faran!

C00LA effekter va. Ska dock sluta använda dom i bloggen det ser ju bara särgay ut.

Hemma igen

Har precis kommit hem från Rumpaaaaaaan. Så roligt namn på en by endå? Rumpan rumpan rumpan. Vi har i alla fall haft det bra la gött ute på landet. Passade på att stanna två nätter för att kunna chilla 2x mer. Vi har åkt båt, spelat volleyboll, fiskat, badat, bastat, kollat på skräckis, ätit BULLA med saft, plockat smultron och allt sånt där.

Skön-t att komma bort från stan ibland också så uppskattar man den vibrerande stadspulsen ÄNNU MER. Sundsvall<3 hehe not.


Mot Rumpan!!

Nu drar jag och Isabelle till hennes stuga! Och jag ska övningsköra ut dit........ EXCITING OR WHAT? xD Men så vi hörs antingen imorgon eller på fredag. Det beror på lite hur mycket vi glassar! Ciao bellos!

18:10

Idag har jag lekt med Karin! Vi har flytit omkring i poolen och lyssnat på Timbuktu. När vädret vart lite dåligare så kokade vi te och såg på Gladiator. Jag såg den omkring när den kom ut och mindes därför nästan inget av den alls så det var ju KULT. Och den var FANTASTICO!!!

De här händer ju inte!?!?

HAHA alltså det här händer inte!! Jag har spelat sims fram till klockan HALV 5 på morgonen. HAHAHAHA. HAHA. hah.... Fattar inte hur detta har gått till? Kan bero på att jag inte har spelat zimziz på skitlänge??!

Och nu sitter jag och lyssnar på bed of roses??? Kan någon byta liv eller?

Dock så vart familjen ovanligt intressant. Italienska familjen Capri någonting började som fattiga ungdommar med drömmar om en stOOr familj. Men sen så dog the male när han lagade diskmaskinen.......... Vart riktigt jävla fittless för dom hade faktiskt två barn och hur kul är det för morsan då? Så hon vart ju deprimerad och blablablA. Livet var inte enkelt med två små knyten och lägsta nivån på poliskariärren. Men då kom en mörkhyad genforskare in i bilden. I början handlade det mest om pengarna men kärleken slog till! Nu har dom hett "myspys" varje natt och har uppgraderat sig till en större villa med plats för fler barn.

Spännande med andra ord. Godnatt.

Grillkväll hos Nelin's


Linnéa fick skjutsa mig hela vägen upp för alla backar till Södermalm :)))

Becciiiiiiiis



Izor the hot mighty babe.

HEJ världens mysigaste kväll och så. Vi grillade, åt, pratade och ja allt det där. Verkligen jättemysipysi. Och maten vart så fett jävla fittgod. Kladdkakan med.

Efter middagen åkte jag och mamma ut till Ikea för att öva på att parkera och krypköra. Isabelle och Frida drog på Harry P och Lensy chhyykla häm.

Dansa dansa dansa




17:09

Hej mina vänner! Jag har fullt upp med att ha sommarlov och jag har verkligen haft fullt upp hela veckan. Men jag ska försöka blogga bättre för egentligen - vem vill inte kolla tillbaka och läsa en liten del av sitt liv när man blir gammal? JAG VILL. Kommer sitta där med mina 72 katter och bah "höhööhh *klappar mig på magen*".

Sen så lyssnar jag nästan bara på Daniel Adams-Ray och deadmau5!!!! Konstigt. mEn sAnT....

Men idag har jag varit på kubenbadet med Linnéa. Jättevarmt i luften och ännu varmare i vattnet! Vet inte om det beror på alla barn som kissar i poolen eller något annat. Hoppas på någonting annat. Dock att jag lätt var en av dom där småungarna som kissade...... HAHA. Äcklig.

Ikväll ska vi hem till Frida och grilla med henne och Isabelle. Vi har slängt ihop en kladdkaka som vi ska ta med och AVNJUTA.

Och jag måste berätta hur mycket jag tycker om den här flickan! JÄTTE mycket faktiskt :))


Sommarlistan

I vintras skrev jag och Linnéa en lista på olika saker som vi ska ha gjort innan sommarlovet är slut. Och faktiskt så har vi prickat av en hel del punkter! Dock är vissa hemliga.... NU KÄNNER NI ER NYFIKNA VA?!?!?!

Ikväll ska vi bl.a pricka av dessa punkter:
  • Nattbada
  • Bada näck
Hehehehehehehehehehehehehehehehehhe. Ses i sidsjön xD



Min bäääbeeehh ♥

Testade fett många hattar idag ^^ dock är den första min ^^




mY pReCiOuSsS

Hittade läppstiftet!!!!!!!! KLAD



HAHA älskar den där bilden. Ser så dryg ut. Som en påträngande människa liksom. Men färgen är mörkare i verkligheten i alla fall. Men om ni inte träffar mig så får ni nöja er med min online-look xD

Svarer på fråger ni haver

Hemliz
Vad för mobbeeee?:)

Svar:
En Ideos x5. Sparar till en iphone men har inte råd just nu så det fick bli en tillfällig telefon, typ!


L-1 (Ellen)
var new york I love you bra????? BERÄTTA

Svar:
New York I love you var INTE bra. Inte alls. Enligt beskrivningen och rykten om filmen så trodde jag att den skulle likna Love Acually eller Dumpa Honom. Alltså att det är olika kärlekshistorier som går pararellt och knyts samman i slutet. MEN istället så "presenterades" man inför olika par/situationer och fick aldrig någon fortsättning. Orlando Bloom var t.ex med i 5 minuter och sen fick man aldrig veta vad som hände. Så var det hela tiden. Den fick en SVAG 2:a på filmtipset och det var endast för att ja, Orlando Bloom var med. Han är snygg. Se den inte Ellen.

Torsdag.



Fin :)<33

GODMORGON (kl. 14:31)!! Vi har precis käkat frukost och ska cykla ner mot stan. Vi ska strosa omkring som min mamma skulle ha sagt och kanske ta en kaffe eller två. Jag ska även försöka hitta ett läppstift som jag fastnade för i Härnösand. Förutom det så har jag köpstopp på kläder och smink fram tills jag och min familj åker till Paris i början av augusti.

Vi hörs SENAREEE! Puss

Filmkväll

Nu har vi laddat upp med mjukisbyxor, kladdkaka, grädde, hallon + passionsfrukt och te och är redo för film hela natten!




Westhill REDBIRD

Nu cyklar jag ner och möter upp Linnéa. Adios! (och jag har städat mitt rum, känner mig som en gud.)

18:43

Idag har varit en sån där onödig dag som jag aldrig i mitt liv kommer att komma ihåg. Jag varken gjort något nödvändigt eller roligt. Har dock målat lite på huset. Fast orkade inte måla klart.... Men om alla dagar vore minnesvärda skulle det ju bli överfullt av minnesvärda dagar. Fast det kanske inte existerar en gräns på hur många minnen man kan ha? Man kanske får offra några dagar till att vara värdelösa för att andra ska vara extra bra... Eller något.

Vilket fantastiskt liv jag lever. Säger bara det.

Jag ska i alla fall ta tag i livet (woho vilken inspirationskälla jag blev nu va), städa klart rummet och sedan cykla ner på stan och möta Linnéa. Vi ska antagligen se på film och bara mysa eftersom båda två fortfarande är sjuka efter vårat GALNA FESTIVALLIV!!!!!!!

PUSS OCH KRAM





Älskar Blair.

00:27

BlÖÖÖÖÖÖÖöÖÖÖÖööööööööÖö..... Har försökt minska storleken på bloggen kuklänge nu. Lika bra att lägga ner verksamheten och tvinga någon annan att göra det åt mig senare i livet.

Så vad har hänt sen senast?

Jo jag har bytt profilbild på facebook.



Kort och gott: Jag är nöjd. Den visar att jag är en "tJeJ sOm KaN sKoJjA TiLl dEt lItE xD". Har dock inte fått EN ENDA like än... Det är ju faktiskt lite tungt. Så om du ser det här, käre läsare: Gilla min proffebild (booosta mitt självförtroende ^^).

Kan ju även ge er lite kort historik bakom denna SUVERÄNA, SKOJJIGA bild!

Vi var som sagt i Härnösand idag och hamnade i en liten Indisk affär luften var förorenad av rökelser och löshår hängde efter hela väggarna. Men det fanns extremt mycket snygga smycken som vi bah checka in.




Lite selånger marknad-feeling tycker jag. MER SÅNT ÅT FOLKET!

21:35

Min nya header......... Hahahahha jag tycker den är rolig

R.I.P

Jag sörjer mitt minneskort i gamla kameran... Vart är du? Jag saknar dig! Där hade jag ALLA bilder från den här sommaren hitills inklusive peace & love och gatufesten. Och massvis med klipp från deadmau5 och MEST saknad är klippet då Håkan sjunger Shelley typ cirka ungefär två meter ifrån mig.......... Fuck fuck fuck.

Men livet går vidare. Och min nya kamera är knallrosa. Det är ju alltid en tröst.

Buss buss vitlökspuss

Idag tog jag, Jennie och Frida bussen till Härnösand. Vi ville äta på Subway och eftersom vi ändå inte har varken sommarjobb eller liv så bestämde vi oss ganska spontant för att åka. Passade på att turista lite och hade SO MUCH FUN!










17:34

Jag har varit iväg och köpt en ny kamera och en ny mobil, så nu blir det AKTIV BLOGGNING! hoho

Lite sånt där

Hej succébloggen! Jag tänkte mest säga HEJ och berätta att jag lever.

På peace & love var de bästa spelningarna M.I.A, deadmau5 och mando diao. Jag saknar allt det där supermycket. Saknar till och med att lägga sig vid halv sex på morgonen och kliva upp två timmar senare för tältet är en bastu. Bästa veckan. Ses nästa år igen!

På gatufesten var de bästa spelningarna Maggio, Håkan Hellström och Timbuktu (!). Hela veckan har varit bah dansa dansa dansa. Det har varit "vi drar och steker ohhooo"-väder hela veckan och allt har varit FUN FUN FUN. I morse snubblade jag och Isabelle ner i sängen vid tjugo över 5 efter att ha gått hem i SOLUPPGÅNGEN. Fatta vad romantiskt. HEHEHEHHEE...

Jag har blivit blondare. Håret har blivit längre. Har fått en finne på hakan (men den är borta nu). Jag har blivit brun och speciellt på magen. Jag har målat en husvägg här hemma och allt färgsprätt sitter fortfarande kvar på armarna och benen. Har knappt suttit vid datorn alls.

Jag har grillat med mina vänner. Badat. Kollat på film. Pratat om allt och sånt där.

Sommarlov och så.

tjaAAaAAAaaA

HAHA har ingen röst. Det är as roligt. Anledning: Har varit på peace & love och gatufesten där jag åkte turkkaruseller och ville dö.

ps. är jätteful för hade precis kommit hem från KUBENBADET<333.

ps2. höj. det är dåligt ljud


HAaaaaaaahaHHAHhahha natthumor


01:17

Kameran är återfunnen! (älskar mitt liv, ingen ironi!) Imorgon kommer bilder. Ikväll har jag suttit på en uteservering med en massa b-rydar och cyklat. Nu ska jag sova. Godnatt


Peace and Love 2011

Jag kommer nog aldrig att återhämta mig efter det här.

Men veckan har varit så sjuuuukt bra! Jag har varit på världsturné med våra grannar och deras "peace & love-låt", gråtit mig igenom Mando Diaos konser, blivit bästa vän med en svartrockare som hette Jussi, dansat på deadmau5, snott ett tält xD, hängt med big brother Jessika och snackat om vilka hon låg med i bb-huset, käkat langos och sjungit med i hela Håkans konsert OSV OSV OSV OSV OSV. Fyfan vad grymt. Dör.

Min kamera är snodd/borttappad så jag har inga bilder. Fast vem vet... Den kanske kommer tillbaka xD

RSS 2.0