21:38

15:30 - kom hem från "friluftsdagen"
16:00 - somnar
19:00 - vaknar
20:00 - har ätit klart middag
21:00 - kollat klart facebook och hämtar franska böckerna
21:38 - inser att jag kommer få ig i franska nationella imorgon....


HEEEJ!

Hej på er!! Vad söta ni är som kikar in här varje dag även om jag inte bloggar. Dock så ska jag nog inte sätta igång på riktigt på ett bra tag. Det är mest bara irriterande att känna att man måste blogga varje dag bara för att. Så jag slutade blogga, slutade läsa bloggar osv osv osv... Trots dessa åtgärder har jag inte fått ett liv. Skolan tar fan kol på mig. Men det värsta är snart över, bara lite franskanationella på fyra delar, fysikprov, svenska uppsats-prov, fyra labbrapporter och ett projektarbete kvar. Håll ut Moa!!!!!!!

Men grejen är att jag gör dom här sakerna i slutet för att jag vill höja mitt betyg eller för att jag helt enkelt inte har gjort undan det tidigare. Så det är inte bah "ooohhh natur är fett joobbiiigtttt, man måste plugga ihjäälll sig, man dör om man går där".

Man dör inte om man går natur. Faktiskt. Man måste bara plåga sig igenom kemi och fysik. Annars är det nice.

Men jag tänkte bara säga HEJ! och berätta att jag lever. Till er som har försökt få tag på mig och ringt/smsat - jag har ingen täckning!! Så himla konstigt. Men så är det och ärligt talat spelar det ingen roll. Jag har inget liiiiiiiiiiiiiiv..................... ahh...

Ikväll har jag skypat med Olivia. Det var väldigt intressant och jag SMYGKNÄPPTE bilder hela tiden. Sket i att plugga (badass)



Careface.



Det första påståendet stämmer inte riktigt. Tänker inte säga sanningen xD


Hoppas ni har det kulT!!!!!! Snart får jag ett liv och tänker också bli en social kompis. Jag lovar!! Hejdå

MOLA MOLA

Hej på er. Tänkte bara flika in här med en grej (bloggpausen gäller fortfarande). Jag satt och "pluggade" fysik men hamnade på google osv osv - OCH JAG HITTAR VÄRLDENS JÄVLA COOLASTE/ÄCKLIGASTE FISK! Den heter Mola Mola eller Klumpfisk eller Solfisk eller Simmande Huvudet. Så här ser den ut:





 

Lägg märke till dvärgen längst till höger... hehe



Haha den här bilden fullkomligt älskar jag. Själva "överlyckligt-fetto" konceptet går alltid hem hos mig!

Men alltså.... DENNA FISK! Det här är så sjukt. Blir helt besatt och bah googlaR och googlaR. På wikipedia står det att den kan bli upp till 4 meter lång och att den väger i genomsnitt 1100 kg. Den lever oftast i Atlanten men en Mola Mola (eller vad fan den heter, whatever... ingen bryr sig :P) har hittats utanför SVERIGES KUST?!?!?! Jag ska aldrig mer bada i havet. Tänk er en Mola Mola stryka sig längs benet........... Undra hur man skulle reagera? Typ:

-"Hihiihih lägg av Ronny, de ää inte kuuuul".
-"Jag göö inget, jag smörjer ju in mä, men de kanske ää en Mola Mola... Checka vetja!".
-"Shiiiit, spring Ronny de ää en Mola Mola xD"

Men jag är inte så mesig som ni tror. Jag har en så kallad skräckblandad förtjusning mot fiskar. I somras när vi var i Egypten så dykte vi ute i Röda Havet. Då simmade jag med både Napoleonfiskar, Rockor, Murenor och Scorpionfiskar. Dock blev jag blev psykiskt skadad för livet.... Men det är en annan sak. Jag gjorde det ju!! Jag skulle dock ALDRIG i mitt liv simma med en Mola Mola. Aldrig.



En napoleonfirre. Sköna läppar.



En rocka.



En murena. Dom är riktigt hardcore faktiskt!! Slutligen: En scorpionfisk! Världens giftigaste fisk..... Oeehh



Så... Nu har jag pluggat färdigt för i kväll. Kult att google finns ibland för att förbättra studieresultaten!

BLOGGPAUS.

Tar en bloggpaus. Jag har mycket att göra i skolan och mycket annat som händer också. Vem vem när jag och min oemotståndliga charm återkommer. Det får vi se... Hehe. HEJSVEJS!

På bibblan

Jag och Olizzz sitter på bibblan med ben & jerrys + festis och pluggar just nu. Hittade ett trådlöst nätverk och badass som man är kopplar man ju in sig. No biggie. Nu ska jag fortsätta vara FETT aktiv.

Och grattis till Saade också, tredje plats! GRATTIS BABE<33333333333333

18:08

Hej på er, jag bloggar!!!! Ni ba weeho.

Igårkväll umgicks jag med Emma, Erik, Konrad och Fredrik. Avsutade kvällen intryckt i en moppebil med cheese + milkshake på donken. För andra helgen i rad.... Måste bättra på mina matvanor kanske.. Eller inte! hehehh.

Idag har jag invigt vår nya soffa BIGTIME. Har faktiskt spenderat hela dagen i den och jag tror att jag och soffan kommer att bli bra kompisar! Jag har sett tre filmer, sett en del av Lady Gaga i Madison Square, en repris från igår, as feeett. Sen har jag ätit billys, varit inne på existenz, spelat mobilspel och pratat i telefon.

Nu är mormor och morbror här så nu ska vi äta finmiddag och tårta, mormor fyller år! (vet inte vad dock.... vilken dålig människa jag är)

Nu ska jag springa ner! Bloggar senare, bajs bajs


Ge mig allt

-Läsa inläggen på bloglovin
-Åka hem
-Göra franskaläxan
-Ska laga mat HELT själv
-Åka till ego, köra kondition ca 40 minuter och sen core med Izor.

-Slappa

Sket i fotbollsmatchen. Ska slappa HELA kvällen! Dra på mig långkalsogerna, baka kladdis och man kanske ska slå på stort och spela sims??? Dock så har jag ju lovat mig själv att lära mig COD den här veckan så jag kanske får prioritera lite. Hoppas ni får en fiiiiiin kväll i alla fall! Puss

Ok Izor.


Aktiv chey

Gud vad aktiv jag har varit idag! Kom till skolan runt tio då vi egentligen hade sovmorgon fram till 1, bara det säger ju ganska mycket om dagen. Skrev klart en labbrapport, hade naturkunskapslektion och nu har jag gjort NÄSTA VECKAS läxa i Nk.

............. FAN VA COOOLLTTT!!!!!

Ska fortsätta vara lika aktiv hela dagen igenom tror jag. Kan vara skönt med lite variation från vardagen liksom. Här är resten av min dag:

-Läsa inläggen på bloglovin
-Åka hem
-Göra franskaläxan
-Ska laga mat HELT själv
-Åka till ego, köra kondition ca 40 minuter och sen core med Izor.
-Se veckans andra korpenmatch..... lol.....
-Slappa

Hoppas innerligt att jag nu håller vad jag lovar er. Jag kommer tillbaka senare med resultat och analys. Hörs!



STOCKHOLM STREET STYLE


Epic fail............

Jag och Izor har suttit och slitit med en video där vi sjunger för er. Och när vi skulle kolla igenom den så funkade tydligen inte micken. Det sög ju!!! Ni får helt enkelt försöka tänka er in att vi sjunger och tänka er våra ljuva stämmor. Vi sjunger Popular - Eric Saade, I hate this part - Pussycat dolls, Fairytale - Alexander Rybak, Zombie - Cranberries, Rude Boy - Rihanna och sist Wavin flag - K'naan.

Visst är vi fina?<3333333 (Izor är skelögd vid 0:4 LOL)



Och ja, det är sånt här vi gör när vi hänger xD hehe

Har äntligen köpt biljetten!


Eurovision song contest

FY FAN VAD DÅLIG melodifestivalen var ikväll. Helt seriöst så har jag aldrig varit med om något värre. Fanns dock ett bidrag som var en kärlekslåt från Borats hemland (Azerbadjan) som var helt ok. Det var Shirley Clamps körtjejer som körade. FAN VA KOOOLTTT!!! Förutom det ljusa ögonblicket så var allt en plåga och jag låg på golvet och skrek heeeeeeeeelp me, save me god. Vilket han inte gjorde.

Men här är tha Borats country song. Orka att den är från azerbadjan?!!?!? Det är bara så konstigt tycker jag.



Gud...... Nu när jag lyssnar på den var den ju sjukt mycket dåligare. Vad pinsam jag är, alla bah "shit, dålig musiksmak elle? ^^"

Men ni får tänka på omständigheterna. Det här var en av deras konkurenser. Portugal ftw!!!!!!!!!!



Haaaaaaahaaaaaa............ LOL.

Första doppet!

Vi cyklade upp till sidsjön och doppade oss där ikväll! Satt först på bryggan och laddade med marabou och cola innan vi tog det stora hoppet ut i sjön. Det var äckligt kallt men nu är det gjort. Den 9e maj alltså, inte så mesigt!




proud to be me



Jag är så grym!!! Inte helt klar, men nästan. Ska skriva TYP fyra rader till men det tar jag senare ikväll. Nu ska jag åka och bada, döfint väder ute!


just nu.










ja. jag gör allt för att inte göra klart den där äckliga svenskauppgiften. äter till och med äckligaste äckelpizzan någonsin. eller ja, två bitar. saften var dock god, som ni ser på sista bilden. kexchokladen med. och spotify och bloglovin är ju kult.

varför kan inte jag plugga som normala människor? fuk
ps. var hemma idag, därav det äckliga ansiktet. heheh. nerå men därför jag är så... jag vet inte. ofixad? heh. jaja ska inte blogga mer nu. plugga <3

this is just the world.




Tog en promenad

Alltså vädret ♥!!! Jag tog en break från allt plugg och tog en powerwalk på en timme. Svängde förbi hos Frida en snabbis där dom andra brudarna var, vi planerade lite inför Peace & Love och sen promenerade jag hemmåt i solskenet!!!!!! JAG ÄLSKAR SOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag duscha, dricka oboy och fortsätta med min så kallade "romanredovisning" på 2-5 sidor. Woho!

Solar på altanen

Idag har jag stekt ute på altanen och läst i boken. Solen gick i moln lagomt till att den var slut. Vilken timing lixom xD. Nu ska jag sätta igång med att skriva själva bokanalysen som ska in ikväll.... Det känns inte så bra. Ska se till att INTE logga in på varken facebook eller bloglovin på hela dagen. Måste bli klar!

Nej nu ska jag sätta igång, hej bokanalys - hejdå livet!

  

Lite om kvällen

Aloha! Jag har precis landat i Isabelles säng efter en riktigt olustig genväg via den bäcksvarta kyrkogården. Skönt att vara i säkerhet i varje fall! Efter att ha inhandlat våra powerkings så våldgästade vi Lines place och hängde på dom ut, ut i vida världen. Hehe. Avslutade kvällen på bästa sätt - donken ♥.

Vi ska inte sova än utan vi ska slå på en rulle med Zac Efron........ Vet inte riktigt vad jag tycker om den saken, men Isabelle som är helt frälst av karln garanterar att den är sevärd. Får väl hoppas att hon inte myttar för då smäller det. *pang*

Nu har hon återkommit från toaletten, dags för filmen! Godnatt

Som tagen ur skyn

Fick en uppenbarelse från Gud förut...



Nu ska jag cykla ner till staden och köpa powerking med Izor och Frodo. Vi ska lana eller dra ut, hur som helst så kommer PK att behövas!!!



Hur veteran är man inte då? StorbloggarN. Jag hade dock missat det tusonde inlägget, hade tänkt att lotta ut priser som bl.a iphones och resor till new york till min kära läsare. Men det känns ju lite halvtrist att göra det på det 1027:e inlägget! Ni får helt enkelt vänta tills inlägg 2000.

Godmorgon!


Hemma och müser

Bestämde mig för att stanna hemma ikväll och äta gomiddag med familjen och bara mysa! Jag har även hunnit med att gymma med Izor, pluggat och tagit ett låååångt bad. Körde verkligen tjejigt ALL-IN med massa rosa ljus, bubblor, rakade benen, läste veckorevyn och t.o.m ansiktsmask. Värsta hemma-spa tjejen som finns i alla Frida tidningar!!



Bara jag som får en känsla av att hennes hår börjar brinner precis efter att denna bild tas?

Grejen med att vara hemma på fredagar är att man alltid blir så uttråkad vid den här tiden. Jag undrar vad alla andra gör........ Utan mig...... Kanske är på en jete rålig fezt? Kanske har verzta myzkvelen? Henger po navet? Eter kebabrolle? Utan mig.........

Jaja. Det var skönt att vara hemma ikväll! Nu ska jag logga ut från facebook och hitta på något SKITROLIGT!!!!!!!!!!!! För det finns verkligen så mycket roligt att göra hemma... Hejdå ♥


hahhahaa LOOOOOOOOOOOL



det roliga är att hon är seriös.

Äääääntligen

Yaaay! Olivia har hjälp mig att fixa till bloggen. Nu ska jag lägga in MAZZOR mer fina bilder och braiga youtube-klipp. Fan vad glad ni blev! Känner det på mig!



Xzibit ftw

Its friday, okey?

Jag pallar inte att den här jävla bloggen inte kan prestera och göra styckesindelningar eller att jag inte kan lägga in bilder/videos nu för tiden? Vad är grejen? Sen undrar jag också vart problemet ligger för mig att gå och lägga mig någongång. Var uppe till 2 igår *cool_chey* och nu är klockan snart 1..... fucking shit. Och idag är deeeeeeet........ BABABBAAAAAM... ITS FRIDAY, FRIDAY NANNANAAAAN<3

SM GULD TILL SUNDSVALL DRAGONS!!

"Sundsvalls chockstart sänkte Norrköping. Efter 32-15 i den första quartern kunde inte Norrköping resa sig och nu är Sundsvall åter svenska mästare i basket." - expressen Det slutade 102-83 och Dragons ledde hela matchen. Riktigt FETT var det! Knäppte bilder meeeeeeeeen.... palla. GRATTIS DRAGONS!!!!!!!!!!!!! wohooooooo

Bra humör wiii

Godmorgoooon! Idag är jag på superbra humör. Även fast mitt ägg bajsade ihop sig och jag fick äta skinka på mackan istället. Men det gör liksom inget, jag älskar livet endå! Och varför gör jag det? Jo jag har ju världens sovmorgon idag, endast en lektion (i nk) sen ska jag gå på den sista finalmatchen mellan dragons och norrköping! Ska bli en kulT dag. Hoppas ni är på lika bra humör som jag är så hörs vi senare, PUSS!!! Och det är ännu mer kulT att ni fortsätter att läsa min blogg även om den suger häströv. LOVE YA BBES<3333333 hehe (det går inte att ladda upp bilder idag, jag som hade knäppt jete feina webcam bilder :( jaja, life continues...)

Roligt

Jag pallar inte alla random bilder min lillebrorsa har på sin dator. Jag sitter alltid här i smyg när han är borta. Man får så skön datanacke och livet är bah så bra när man sitter här!!! Men tillbaka till bilderna: det finns även ett mycket konstigt tema på katter verkar det som. Det här är bara så konstigt. Måste visa några exempel!



Hahahaha, katt-representanten. Den här var faktiskt riktigt skön. Softarn.



LOL. Vi fortsätter:



Hej brüno.



Wtf, bröllop på vishan, graviditet och BIRA!!! Man bah nej tack :P. Nu bajsade datorn ihop sig så vi får fortsätta en annan dag. So long suckers!:




Svarar på en fråga

jude-lover xD om Hunkar:
vad är namnet på den förste gossen nu igen? xD det är tamefan så han näääästan slår jude

Svar: Han heter James Franco din efterblivna jävel (elin genberg)

Ovärt att läsa

Guuuuuuuud vad rastlös jag är. Vad finns det att göra en kväll i Sundsvall egentligen? Inte så mycket faktiskt.

Kan berätta vad jag har gjort idag! Jete inträzant.

Skjutsade Olivia med cykeln till skolan. Det var fint väder ute och det var ju väldans fint. Skrev ett novellanalys-prov och det gick brabra! Lyssnade på lunchmusik på skolan. Alla var duktiga! Efter det hade vi en kort nk lektion där vi fick sluta tidigt. Efter skolan mötte jag upp Isabelle Sundberg och vi käkade tacopizza på biteline. Gud va jag gillar den bruden alltså, världsbäst! Sen kom Lisa och vi gick till kyrkan och sjöng FETT BRA PSALMER. Du omsluter miiiig, på alla siiiidoooor, och du hålleeer mig, i din haaaaand. <333333 Vi pratade om påsken, typ förädaren JUDAS och massa annat. Jag känner mig som en så duktig människa som är ung ledare. Som om jag tillför något till samhället typ. Vilket jag inte gör eftersom jag inte ens har varit på något läger än.... Men det spelar ingen roll, jag är en duktig människa, OK?! Men anyways så cyklade jag hem till gamla skönsmon och nu degar jag. Lyssnar på STEGET också. Fan vad bra dom är!!! Upptäckte dom ungefär förra veckan (retarded xD) bezta upptäckten evah!!

Orkar inte blogga något mer. Det här vart ett sjukt ointressant och för långt inlägg. Men det var ett tidsfördriv faktiskt. Nu ska jag göra något vettigt. Som att läsa boken, baka cupcakes eller kanske se Inception. Har sovmorgon till ETT imorgon. Fett nice.

Hunkar

LIVET BAH LEKER! Har inte så mycket annat att säga förutom att allt är bäst, kan bjuda på lite hunkar (för er, BARA för er mina fans). Here we go:























































Ivanov (Wilhelmina) at Z Zegna  1908





 

 

 

Ja..... vart kanske lite mycket. Och klart Gurkan ska ha en plats!!

Bye, bin ladin

IZOR IN THA HOUSE!!!!

Denna dag är en av mina lyckligaste dagar.... BIN LADIN IS FUCKING DEAD!!!

Och ja, jag är ju hemma hos Danielsson's och det också är ju en lycka i sig! Och som gräddet på mosen ska jag njuta av att se Moe plågas när vi ska kolla på skräckis... Heheh skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Well... let's get back to buisness. The Hitcher står på schemat och kort därefter Moe's funeral. BYE!


En bild tagen från en fest som spårade ur totalt..... Men vi lever ju!


Powerwalk

Jag suttit med boken i näsan nääästan hela dagen. Känns som jag förtjänar en jordenruntresa eller något, det finns ju så mycket roligare saker att göra! Just nu är jag påväg ut, tänkte ta en powerwalk innan jag åker till stallet. Har laddat ner massor med peppiga låtar så om ni ser någon hoppa runt på skönsmon så är det nog jag, Lateer!



Hej allesammans! Hej! Tjenare mannen! Amen hallå där! *vink vink*

10:46

Morsning korsning! DET SNÖAR UTE! FUCKING SHIT! Det är verkligen inte okej.

Hur som helst, jag är ledig idag, ja hörde ni? LEDIG!!!! Därför har jag tagit sovmorgon till 9:30, ätit fetfrulle med mammut och läst lite bloggar. Bör dock sätta igång och läsa svenska boken snart, annars slutar det med att jag sitter här hela dagen och lökar. Och en sådan dag ska det inte bli!

Geee mig mer tips på sorgliga låtar hörni!! Behöver böla...... hehehheh

Det kommer att bli du och jag tillslut

Du är inte så fin.
Men det är nåt med dig.
Som att komma hem.
Första gången ja, du sa hej.
Det är så logiskt alla fattar utom du.
Du har inte en aning.
Att jag tänker på dig precis just nu.

Tumblr_lk7w2on2n01qa6irdo1_500_large


You got me for nothing, Jerome

  

Har haft ett helt underbart påsklov innehållande allt ett litet lov ska innehålla. Framför allt så har jag sovit ut på mornarna och träffat skåningen. Det bästa som finns i heeelaa vääärlden, hihi. Jag tycker dock att det är lite sjukt hur fort tiden går! I know, det är värsta skrönan, men helt seriöst: Det känns som det alldeles precis var skärtorsdag. Sen är det sommarlov. Peace & love. Gatufesten. Europa. Efter det börjar jag TVÅAN, hjälp! Andra ring på gymnasiet och jag känner mig fortfarande som en liten töntig 15åring. Gud, jag vill inte växa upp...

Inte det här jag hade planerat att skriva ifrån första början men så kan det bli på kvällarna. På kvällarna och nätterna när jag ligger i sängen, lyssnar på musik, läser bloggar eller vad jag nu gör så börjar jag alltid tänka över saker och ting. Ikväll känner jag mig lite vemodig och nedstämd. Nästan lite fuck-life feelings, men bara nästan. Har precis börjat på en ny playlist, "gråta lite" heter den..... Bäst att jag lägger ner nu innan det här går helt överstyr! Godnatt älsklingar.

Ps. Tipsa gärna om dösorgliga låtar till min nya spellista. Hehe.


Bilder från igår

Snodde bilderna från Jennies facebook! *gangster*










Det ekar över hela staden

Gårdagen var faktiskt riktigt bra. Grillade hos Angelica med mina fina vänner. Vi pratade om gamla minnen, vem som kommer åka ut ur big brother ikväll och andra onödiga saker. Härligt att ha nästan alla samlade. Tycker om er så mycket bara! Det ska ni veta.

Sen åkte vi till en fest i Haga. Vilket var ett misstag då vi fick stanna i en kvart innan alla kördes ut ur huset. Men det var helt klart den bästa kvarten i mitt liv. Eller inte. Vi delades och jag och några andra följde med tillbaka hem till Angelica. Där åt vi bajs-chips och spelade chicago. Tror faktiskt inte att jag har skrattat så mycket på väldigt länge! Tack för kvällen ni.

När jag och min följeslagare (hehe) gick hemmåt igen omkring halv 4-tiden började det snöa. Tänkte bara få med det eftersom det är väldigt konstigt, snö i maj.

Knäppte tyvärr inga bilder, vilket Jennie gjorde. Kan kanske låna några av henne!

Snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

RSS 2.0