@ Janne's place



Jag är hemma hos Amanda och dricker cola och pressar popcorn. Och juste! vi kollar på idol också. Lätt att glömma, det är ju maten som spelar roll.






Torsdag

"Moa är det du som har öppnat chipspåsen och ätit upp häften?"
"Va? Jag? Hur kan du tro något sånt mamma..."

Vadå, dom var goda. Ok? Just nu är jag hemma, pluggar lite kemi och äteeeeeeeeeer. Snart är det dags för Innebandyträning. Senare idol hemma hos Amanda.

En historia om min fot

Vet ni vad?

Jag stukade foten idag igen.. Nu sitter jag här och har jätte ont. TYCK SYYYND OM MÄÄÄÄ!!!!

Det var så fult också. Jag hade väl i alla fall kunnat skada mig snyggt! För att lindra smärtan litegranna.

Tom stog och väntade på mig för jag hade hämtat mina matteböcker och vi skulle gå ner till Agnes och Ellen och jobba. Det som händer är att jag halkar på det totalt ohala golvet. Jag har klackar på mig, det vill säga att fallhöjden är ganska hög. Så jag kliver snett, glider en meter (svarta sträck längs hela golvet), faller och lyckas hamna liggandes utanför några grupprum. "AAAAAAAAAAAAJ SOM FAAAAAAAAAAN, BUÄÄÄHHÄÄHÄ".

Aj. Smärta. Aaaaaaj! Ont gjorde det, det ska ni veta. Sen var det bara att försöka spela så cool som möjligt. "Gick det bra?" "Aaafan.." (Skjuuuut mig). Sen återhämtade sig fossingen ganska bra under dagen. Så duktig så, puss puss!

Tisdag igen.



Ännu än tisdag är förbi. Skönt det. Finns väl roligare dagar än just tisdagar, eller hur? Men veckorna går äckligt fort! Några veckor till och då är det höstlov och innan man har hunnit säga ordet glögg så är julen där minsan.

Idag har det varit skola för min del som jag nog inte är ensam om. Efter skolan har jag haft en jävulskt grym dag. Till middag blev det Sushi som är det godaste jag vet just nu. För att förlänga lyckan drog jag och mamma till Birsta, idag igen. Hon var sugen på lite inredningsprylar medan jag ställde in siktet på kläder! Kom inte hem helt tomhänt. En ring och ett par örhängen från Six, en shorta från peak och ett par militärgröna jeans från H&M. Perfekt! Men nu är jag fattiglapp. Men vad gör det. Rikskuponger kan jag leva på en månad, för mat är roligt att köpa och äta.

Nu ska jag läsa igenom dom sista sidorna i historian och sen se på Toy Story 3. Puss!


Precis som romeo

Har tröttnat på matteboken. Byter ut mjukisbyxorna mot långklänningen och skinnjackan. Drar till Birsta i hopp om att komma hem med några plagg rikare! Ha en fin söndag, puss.



Sofies bild, ridlektionen i måndags!

hata inte busschaufförer!

Ikväll har jag besökt Ellen ute på Alnö. Vi snackade, kollade på film och pressade i oss kladdkaka och annat gosigt. Det var jättemysigt i alla fall. Och jag måste bara berätta att busschaufförerna på Duntur har varit mina änglar ikväll. För när jag klev på bussen här på skönsmon på väg till stan så sa chaffisen: Jag tror nog du tappade ett kort. Och ja, mycket riktigt, jag hade tappat både mitt KÖRKORT och BETALKORT. Så jag tackar typ tusen gånger och sätter mig sen på bussen. Och när jag väl sitter på Alnöbussen dör mitt telfonbatteri. Så jag kan inte höra av mig till Ellen...

Och jag vet inte heller vart jag ska kliva av så jag gissar på att en hållplats är den hållplats där jag ska av. Väntar 10 minuter... Ingen Ellen.... Men en buss kommer, och där sitter världens trevligaste busschaufför som håller mig sällskap närmaste kvarten. Sen blir han tvungen att åka iväg och vips. Där är Ellen!

Så taaaaaaaaaack ni chaffisar som räddade min kväll. Ni aeeeegeeeer!


Näääämen.

Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

De flesta människor somnar inom sju minuter.

Oprah har sex tår på ena foten.

Var 5e/4e person på jorden är kines.

En grisorgasm varar i trettio minuter.

Los Angeles hela namn är "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula"

Anledningen till att man kan lägga handen på en alligators nos utan att den hugger är för att deras blinda fläck sitter där.

En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

37% av alla amerikanska barn är överviktiga.

Ja! Jag har tråkigt.


Godnatt läsare!

Tänkte berätta lite kort om dagen. Började med mattelektion, efter det var det lunch och på historian glodde vi på Arn Tempelriddaren. Det var riktigt skönt att se på film en lektion. Dessutom så är ju Arn inte direkt en 2 timmar lång faktafilm från sent 90tal. Vilket är ett plus i kanten! Jag tyckte faktiskt att den var väldigt bra och spännande. Och Arn är fan i mig snygg också. Har inte lagt märke till det förut. Hehehehehehe.

Efter skolan var jag och Ellen på Waynes och fikade. Vi smidde onda planer och snackade skit. Knäppte ingen bild på maten dock (älska matbilder!). Men min kladdkaka och jordgubbsmoothie var väldigt god! Och dyr! Men det lever jag med. *Rikskupooooongeeeer, rikskupooooongggeeeeer*

Senare på kvällen drog jag med mig Isabelle på Gold's och tränade. Och det första vi gör när vi kommer dit är att springa in i Dennis som vi gick med på Höglunda. Det var trevligt att träffa han igen och snäääcka lite! Det var meningen att vi skulle köra Body Balance (typ yoga/pilates) men vi hamnade på Body Pump! Värsta biffpasset. Där vi, som ni säkert förstår, kötta sönder. Vilka karlar vi är alltså. Helt otroligt! Det var i alla fall sweet med lite träning och en dusch i deras megabraiga duschar. Dom är som stora tallrickar som vattnet kommer ifrån... I like it! Som enrique Eglesias gör. I like iiiiiiit!

Sen rullade vi hem till mig för att se klart på idol och äta kvällsfika, viktigt viktigt. Och jag måste bara lägga in en kommentar angående idol. FAN VAD SEBASTIAN KRANTZ ÄR BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG. VARFÖR SMINKAR HAN SIG? VARFÖR ÄR HAN SÅ ÄCKLIIGG... EEEEEEEEEEUW. HERRÅ SEBASTIAN! die.



Nu ska jag borsta gaddarna och se på någon repris av något random värdelöst program på tv4 play! Godnatt läsare.

Det var inte ett särskillt kort inlägg det här inte. Jaja.


Ego



Snyggbilden från 9an


Jag har precis varit och tränat på Ego med Isabelle och Frida. Vi körde lite kondition och blandad styrka. Inte så jobbigt men mest bara för att röra lite på oss. Imorgon ska jag som sagt köpa kort där. Can't waiiiiit. Dom har fått många nya pass som verkar asroliga. Dom måste jag testa!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det hemmalagad pizza för att sedan gå vidare till kemiboken. Ha en bra kväll, peace!

Tre låtar

Brandon Flowers - Crossfire
Familjen - Det snurrar i min skalle
The Knife - Heartbeats

Måste bättra mig

Fan vilken rolig blogg jag har! Daaaaaamn...

Nej men seriöst. Jag måste bättra mig. Det enda jag skriver om är att jag pluggar osv. Kul! Jag bloggar ju mest för min egen del, som en dagbok fast inte så jätte privat. Det är roligt att kolla tillbaka i arkivet och se vilka jag var med och vad vi höll på med. Men ibland orkar man inte sätta sig ner och skriva ner hela ens dag detaljerat.

Måste börja lägga in mer vardagsbilder också. Japp, det ska jag! Jag läser annars bara bloggar med mycket bilder så jag vill ju att min blogg ska vara likadan. Nu ska vi se om jag håller mina löften. Puss!

After the storm

And I took you by the hand
And we stood tall,
And remembered our own land,
What we lived for.

And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.

Coldplay



Lovers In Japan (Osaka Sun Mix)
Now My Feet Won't Touch the Ground

What If

Jag och ett par scones som jag tryckte i mig på bilden. Karin har bjudit mig på hennes superhjälte-17års-fest. Det låter så sjukt kul. Jag vill börja klä ut mig på en gång! Det enda problemet är ju att hon bor 90 mil neråt i Sverige. I Båstad. AV ALLA STÄLLEN! Inget illa ment mot Båstad. Men en 10 timmars tågresa är väl inget att hänga i julgranen. Jag måste komma på en lösning på det här. För det låter som ett kick-ass party. Over and out!

Facebook i mitt hjärta

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Denna statusuppdatering måste vara den roligaste någonsin:

X: är så jävla förbannad just nu, allt är helt upp&ner, känns förfan som att de sprutar en mens fontän ur mig!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

MENSFONTÄN?

"Assåå shieeeet, ja hatar när jag får mensfontän. Så himla jobbigt asså!!!!"

Ska kanske börja säga så. Låter nice

Beslut

Nu har jag äntligen bestämt mig för hur jag ska lägga upp träningen i höst! Jag har funderat ganska mycket på att lägga av med innebandyn. Har inte känt någon motivation för att lägga ner tid på något som jag inte tycker är speciellt roligt. Men samtidigt är det svårt att lägga av med något jag har hållt på med så länge och haft så många roliga minnen med sporten. Sen har jag också känt att man måste antingen välja att satsa stenhårt eller att lägga av. Men så är det naturligtvis inte. Men visst känns det så. Jag tror att många andra gör det också för som jag känner så slutar ganska många i den här åldern då det blir mer och mer seriöst. Men då har tänkte att om jag slutar, vad ska jag då göra? Jag vill ju verkligen inte sluta träna! Det skulle vara hemskt. Jag blir fet på en gång när jag inte tränar. Dessutom får jag ett hemskt humör och kan inte sova. Så om jag slutade, vad skulle jag då hålla på med... Gym? Mer ridning?

Sen kom jag och pappa på den brilijanta idén att kombinera alltihop. Jag spelar med division 3 laget, rider en gång i veckan och tränar på gym resten av dagarna. Då blir det bara två innebandy träningar i veckan, eftersom ena träningen krockar med ridningen. Det känns som en alldeles perfekt dos av innebandy. Lagomt för att hålla intresset och tekniken vid liv och för att ha mycket tid för annat! Jag känner mig supertaggad på att börja gymma igen. Älskar känslan av att kunna gå på ett spinningpass och pusha konditionen ena dagen, gå på Yoga dagen efter det, sen den tredje dagen ett pass BodyPump. Sen finns det ju tusen andra pass man kan välja mellan. Älskar när det är varierad träning. 

Så alltså. I höst tränar jag innebandy, rider en gång i veckan och spänner mig på Ego resten av tiden. Men först måste jag bli av med min förkylning som har förföljt mig i minst tre veckor. Utan att överdriva det minsta! Det är stört att jag är sjuk så länge varje gång. Nu vill jag komma igång ju!

På måndag är det jag som är på Ego och laddar om Egokortet en gång till!

Plugg-my-ass-off.

Jag skulle verkligen vilja lägga mig i soffan, kolla på idol, läsa nya Vecko Revyn och äta B&J glassen som ligger i frysen och är ensam. Men jag måste plugga. Jag har ett matteprov på fredag. En uppsats ska vara inne helst på fredag. Sen för att göra det hela lite mysigare har vi kemiprov på måndag... Jag längtar redan till studenten!


Crossroads



En låt som Linnéa visade mig för några veckor sen. Och NEJ, det är inte Ken Ring. Det trodde jag först, för han har snott melodin till sin låt 2000-talet. Haha, så ni vet alltså! (Tro inte att jag lyssnar på Ken Ring nu bara)

SHIT(!) vad kallt det är ute. Har precis varit ute och plockat irriterande äppelskrutt som ligger på våran enorma gräsmatta med 4 enorma äppelträd. Ett riktigt nöje! Men 9 grader visar termometern här i Sundsvall. Inte härligt alls. Men snart kan jag ta fram min fejkpäls från H&M som jag har längat efter. Men det är fortfarande lite för varmt på dagarna för att komma släpandes på en fetingjacka.

Och SHIT(!) vad jag måste plugga. Oj oj oj...  Jag har "sagt upp mig" från att vara med som ung ledare på konfirmationslägret i helgen. För mycket plugg helt enkelt! Och här sitter jag på facebook... Fokusera Moaaaa!! Bäst jag fortsätter på historiauppsatsen. Jag är verkligen kung på att skjuta upp saker. Och det är inte positivt.

Peace out♥

Hacka hacka hål

Sitter kvar på skolan med mina klasskamrater Bolli, Nesan och El-len. Även kallade Olivia, Agnes och Ellen! Vi pluggar litegranna, dunkar musik och planerar en klassfest. Finfint!









Video music adwards

Har pluggat matte hela kvällen. Nu har jag bäddat ner mig i soffan med sällskap av en smoothie. Jag är antagligen inte ensam om att kolla på Mtv's VMA. Live avsnittet var ju igårnatt men det orkar man ju aldrig se! Bättre med dagens avsnitt som är textat och allt.

Programledaren är förresten störd. På ett dåligt sätt. Hon drar pinsamma sexskämt om ALLA som deltar. Snuskpelle! Nej men faktiskt, ganska enformigt och... wierd!

Nu ska jag fortsätta glo. Ha en bra kväll!





The Story - Brandi Carlile



Så fin text så att jag dör.

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

Oh yeah well it's true... that I was made for you

C'est l'automne


Bloggar

ALOHA BLOGGEN!

Dagens fundering: Varför har min dator bytt språk till engelska? Det är onödigt.

Idag har vi haft tennis på skolan. SOM GYMPA! Ganska konstigt. Men det var mycket roligt. Jag och Olivia var fan sämst av alla men det var kul! Sen vart vi påkommna av våran idrottlärare Boel att spruta runt med en vattenslang på varandra (pinsamt värre).

Sen har jag även varit i stallet och ridit en häst vid det snygga namnet Lotta. Hon bet mig i armen. Awesome! Hoppas det blir ett coolt blåmärke så det inte var HELT fördjäves. Ärr e nice. Men ok. Det gjorde faktiskt lite ont. Men det fick hon lida för, tog fram storpiskan och sånt... Nerå. Hon var så duktig så (tack vare mig). OOOOOOOOK. Nu är jag väldigt dryg och antagligen kommer ingen att orka läsa denna fantastiskt tråkiga text. Så jag hoppar ner i plurret och chillar lite istället. Peace!


zöt

Ska jag vara ärlig har jag en förjävla snygg katt.


Fredag

HEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

Nu sitter jag och försöker lära mig att spela Flum på gitarr, jag har blivit beroende av den låten. Så himla bra! Så nu ska jag lära mig att lira den också. Går ganska bra faktiskt!

Ikväll kommer Isabelle, Elin och Frida hit. Vi ska kolla på idol, äta chips och prata. Så himla skönt att bara umgås med mina underbara vänner. Låter som en briljant fredag det här. Ha det fint.

Moa

Idag fyller Jackie Ferm år!


22.55

Nu ska jag värma på bullar och dricka te. Måste även ta en titt i historiaboken. Hoppas alla har haft en bra dag, godnatt!


Hej ellen

Min kompis Ellen hälsar hej till alla där ute! Här är hon på lägret i Lögdö, sötnos ^^




Helt random














Wa-wa-wa-wa-wa-waynes?

Idag har jag varit på Waynes!



Skojja! Jag har varit på Barista

Hela daaaaa'n. Förutom när det var skola då. Då var jag på skolan. Det var skojjigt att vara på Barista med Elin och Isabelle.

Idol 2010



HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHA. Jag älskar den här killen... Särskillt höftrörelserna. En ny förebild för mig.

Idag har vi haft en så jäkla soft dag på skolan. Erik x2 kopplade in baslådor och en massa prylar till en dator så det vibrerade i hela skolan. Bokstavligt talat. Så vi satte dom i våra fönster ut mot baksidan där det finns volleybollplan osv. Vi hade volleybollmatch på lunchen och dunkade riverside och andra sköna låtar. AAaaaaAAAaaaSSS fränt! Det blev värsta stämningen i våran match, nv1a mot nv1b. Självfallet vann min klass! Inga problem alls.

Sen har vi även haft en två timmars genomgång om Antikens grekland och rom. Inte så tråkigt som det låter faktiskt. Efter den lektionen har vi fortsatt med vårat dunkande. Fick låna Konrads kickboard vilken var väldigt kuuuuuul!

Jag måste införskaffa lite grejer till mig själv som gymnasieelev:
-en kickboard
-en kopp som jag kan dricka kaffe ur.... Muuuummmmsss
-och inget mer.

Men kickboard alltså... Respekt.


Brorsan

Hittade naaaaawis-bilder på mig och ica-Maxi från Götet.









Makt på sista bilden!

Mys med mamma

Idag har jag och mamma haft mysdag. Såg först på Heidi och Spencers bröllop på the Hills. Haha, fake alltihopa säger jag bara. Iallafall Spencers nya "jag". Men sen beställde vi pizza och kollade på Seven Pounds. Mamma visade även kort från när hon och pappa var i Usa, Seattle hos våra släktingar. Kanske, men bara KANSKE, ska jag och min lillebror åka dit med mormor på höstlovet eller över nyår. Gud vad jag hoppas på det alltså. Vore så sjukt grymt! Men jag får inte hoppas på för mycket nu. Det blir ju lätt så!

Nu ska jag åka till Frida och kolla på Idol. Älskar auditiona!
Deuces - Chris Brown

I detta ögonblick

Kent. Mumford & Sons. Shout Out Louds. Bon Iver. Vampire Weekend. the Dums. Säkert! the Script. COLDPLAY. Håkan Hellström. Familjen. Lars Winnerbäck. Billie the Vision & the Dancers. PASSION PIT. Kristian Anttila. Oasis. Mando Diao. Timo Räisänen. Nikola Sarcevic. HOFFMAESTRO & CHRAA. the Thought Alliance. Parken. Jack Johnson. Oskar Linnros. the sounds. the Kooks. Hockey. Johnossi. MOTO BOY.



Om den sjunde september 2010.

Idag började vi med lite labb på kemin vid kvart i 9 med halvklass. Runt 10 var vi klar med våra uppgifter. Alltså, 3 timmar tills eftermiddagslektionen. Tre timmars hål = Barista. Jag, Robin, Philip, Ellen, Olivia, Victor och Mattias gick ner och myyyyyyyyyyste. Hehe, myspys. Jag fortsatte med mitt projektarbete (handla upp pappas alla rikskuponger) och köpte en expresso-frappista. OOooooh flashig dryck alltså. Smakade bra!

Sen gick vi tillbaka till skolan där vi träffade resten av NV1b. Fortsatte sedan med en ganska kort mattelektion vilket var väldigt skönt. Fick in en pause för en sväng förbi caféterian. När dagen var slut satt vi inne på rummet och lyssnade på Bajs i bastun och the baseballs på högsta på våra fräna högtalare vi fått. Vi är så coola!

Efter skolan var jag och pappa och köpte ett block som jag ska ha på historian. Verkligen jättefint block. Sådär speciellt. Unikt. Så raka rader. Helt klart bäst i test. Defenitivt. Efter jag valt ut det fina blocket (som var rosa) kom Line den fine och lekte med mig. Nu har hon åkt hem och jag är deprimerad igen. Ska fika så blir jag GLAD. Okej. Jag framstår verkligen som ett fetto genom bloggen... Inte okej. Jag är typ värsta nyttig i verkligheten ska ni veta.

Nu är det nog dags att lägga på locket på kastrullen och säga adjö. Hejdå hurni.
After the Storm - Mumford & Sons. Ja jag drogar dom. Men hur bra är inte deras låtar?♥

Autumn winds

Igår kände jag mig lite deprimerad på grund av skolan. Lektionerna kändes så otroligt långa. Jag kände mig så trög och dum. Idag har det varit bättre! Jag vet inte varför.  Det är ju skönt att jag INTE funderade över självmordsmetoder varannan sekund idag. Ibland känns det helt rätt. Vissa dagar som igår känns allt helt, helt fel. Men jag ska ge det lite tid. Kanske lossnar det mer och mer för varje dag. Hoppas på det, jag vill att det ska fungera!



00:45

Wooouuups, klockan blev mycket. Har googlat med Markus på olika gubbnamn. Ganska kul!!! Pröva Lennart eller Bosse. Fina träffar.

GOOGLE♥

nu ska jag sova, godnatt!

C'moooon

Bara jag som tycker att han på TakeSthlm reklamerna är dilf? Erkänn nu...

Nike TakeSthlm - Kungsholmen from TAKESTHLM on Vimeo.


Because I'm Chuck Bass!



Mjauuuuuuuu!

Idag har farmor och farfar varit på besök. Dom har plockat en massa äpplen från våran gård och farfar visade stolt upp sin nya dator som han hade köpt. Han var riktigt nöjd med sitt köp! Mamma bakade en jätte god äppelpaj som vi åt. Paj for life!♥

När mina söta farföräldrar hade åkt hem var jag tvungen att plugga. Pluggsöndag alltså. Årets jävligaste rutin. Kvällen har i stort sett spenderats med min mattebok som är helt cp i huvet. Jag hatar den!

Det kan stå "Beskriv det här talet med ett ord".

*Kollar i facit*.

Där står det flera meningar!

JAHAAAA... Så ett ord är numera... Flera meningar?

Kan någon förklara det här för mig? Eller är jag kanske efterbliven när jag tror att ETT ord är ETT ord. Blir bara så *!"@%&""2@@@!^¨ irriterad. Blö. Ska cutta den....

Såg även ett avsnitt av My Life As Liz på MTV. Det är ett nytt program som handlar om hon och hennes kompisar som går High School. Det var faktiskt ganska bra! Ska försöka börja följa det, söndagar 20:00.

Nu är jag hungrig igen. Åt fruktsallad för ungefär en timme sen? Inte bra! Måste bero på att jag har mens, eller något. Kanelbullar vore gott...

Ska fika nu, sen blir det sängen och sova! Godnatt

Bon Iver – Flume

3

 



Tre säxy bilder från Lögdölägret. Hej klassen, vi ser fräscha ut!

Hej världen.



Fridfullt värre. Nu ska jag gå på toa. Hejdå.

Valentines day.

Jag har precis sett på Valentine's day. Ganska dålig film faktiskt. Det enda bra var att Taylor Lautner var med. Och han var inte ens med mycket. Så det var ju inge bra alls.

 


Fantastiskt.



Jag älskar Mumford & Sons.  Lyssna på hela deras album här. Det är så bra.


Lista

Favvizarna nurå:

Cheesecake. Tack gud för denna efterrätt. Jag kan rekomendera pecannötcheesecake (lol vilket långt ord) från barista och B&J strawberrycheesecake (långt ord igen!). Jag älskar alla cheesecakes, sååååå jävla gott. Ni som inte har smakat. Fy skäms.

Sushi. Först och främst ser det coolt ut när man sitter där med pinnarna och äter en så sofistikerad matträtt. Men det är mer än bara så. Det smakar även gudomligt. Jag tror dock att det antingen är ren kärlek eller rent hat mot denna maträtt beroende på vilken person som tuggar.

Hösten. Visst, sommaren är underbar. Men är det inte härligt att börja använda jackor, stora halsdukar och ja, höstkläder över huvud taget. Man kan tända ljus och dricka te. Helgerna blir så mycket mer uppskattade då alla sover på vardagskvällar. Roliga fester och Halloween. När löven blir röda. Jag gillar hösten! Det är en mysig årstid!

Inte ok:

Jag kan fortfarande inte spela gitarr. Hur länge har jag inte försökt lära mig? För länge! Och inte gör jag några framsteg heller. Jag vill verkligen kunna spela. Kan någon lära mig? Blir ledzen.

Facebook. Hat till denna hemsida. Ibland brukar jag innan jag går och lägger mig tänka "jag ska bara kolla av facebook två sekunder". Dom sekunderna blir till minuter. Som blir till timmar. Som blir till dygn. Som blir till veckor. Som blir till månader. Som blir till år. Hehe okej. Inte år!! Men annars så.
Det jag vill komma fram till är att jag alltid känner en liten stress att jag måste kolla, annars går jorden under. Jag vill bara ta bort mitt konto och skaffa ett liv, typ! I hate facebook.

Sen är allt annat i världen helt okej liksom. Eller inte Sverige Demokraternas reklamfilm. Har ni sett den? Helt störd. Se den och börja hata SD.


Jag ska köra över dig

Nu har jag städat rummet, garderoben och bäddat rena sängkläder. Nu ska jag ta ett bad och sen sova. Lockandeee... Hehe kom barn. Jag har kattungar och godis också... He he... Heh. Kooooom (peddoröst).

Ja... Alltså. Det jag vill komma fram till är.. ja.. Ingenting egentligen. Hejdå!


shoefever.



Dessa skor alltså! Så snygga. Så perfekta. Så mycket jag-vill-ha-dom. Så dyra... Skjut mig.

Du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk!

Hejzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Jag har varit vädligt sjuk den här veckan. Feber, ont i halsen och allt det där. Men jag har varit lite för cool för att bry mig. Så nu sitter jag här. Efter en veckas med hostningar. Med världens hesaste röst. Det går inte att beskriva hur hes jag är.

Men kul är det. Sjönger lite extra högt och med lite extra höga toner. Bara för att. Borde nästan spela in och lägga upp så ni får ta del av min ljuva stämma. I will always love you är väl fin. Ok? Då säger vi så.

Denna dag ska utnyttjas för att bli frisk har jag bestämt. SKA BLI FRISK!!!!! OKEJ KROPPEN!??? BLI FRISK. Har bosatt mig i sängen med datorn, en tidning och lite karra. Känns som ett steg i rätt riktning.

Hur är det annars då readerz, fint väder ute? Måste nästan dra upp parsiennen. Klockan är ju trots allt halv 5.

Nej nu måste jag gå vidare i livet. Ska nog se en film eller göra något annat bra för världen! aY REVOYYYR!



hej

12:00

Bloggen, bloggen, bloggen... Whats poppiiiiiin? Själv sitter jag i skolan och har lunch rast. Ellen och Olivia har börjat med matten som vi ska jobba onaturligt fort i. Kanske borde jag också det? Ja kanske.

Intressant uppdatering, jag vet!

RSS 2.0