23:33

Vilken daaaaaaaaaaag... Är helt slut! Vi gick i skolan till halv fyra. Och dagen har endast bestått av tråkiga informationsmöten om hur skolan fungerar. T-r-å-k-i-g-t! Men jag överlevde dagen iallafall. Efter skolan hade jag innebandyträning då jag stukade foten! Hur lyckat är inte det då vi ska på läger imorgon och vandra och vara i skogen hela dagen?! Min vanliga tur alltså.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att fotens svullnad gått ner tills morgondagen. Godnatt!♥


Kyckling och ris



Jag har japanska gener. Vad har du?

14.27

Tjena! Nu har jag slutat för dagen och är hemma hos Anna. Vi ska göra chips och dipp och mysa! Idag var det väldigt roligt på skolan. Vi gjorde ett grupparbete och gjorde vårat egna solsystem. Då lärde man känna klassen lite mer också.

Nu åker vi ner på hemmakväll och hyr en film! Pusshej


Neon Trees - Animal


23.09

Oj vad klockan är mycket! Nu ska jag duscha och sen är det godnatt. Imorgon börjar jag 8.45 och slutar 1! Ganska soft. So long babes.


Vila i frid.

Kvällen spenderades i stallet. Det gick inte så bra att rida men sånt händer. Jag och Sofie gick ner till hagen för att hälsa på Tom där han stog med Usfina. Jag ville säga hejdå till honom. Han ska avlivas på fredag och det är hemskt. Han kunde knappt stå på bena, men endå kom han till oss och ville gosa. Lilla vännen! Alltid har du sått på ridskolan, jag har haft dig så många gånger och du har lärt mig så mycket! Även om han har haft ont så länge var han endå glad och nästan som vanligt. Behöver jag säga att det var sorgligt? Tårarna rann för både mig och Sofie. Hoppas du hamnar på ett bättre ställe nu, Blakenes Barney ♥


Äpple



Orkade inte knäppa en HOT bild. Så ett rött, glansigt, färskt äpple fick ersätta fejset. Om någon är intresserad så har jag klippt mig idag. Ha överseende med att jag har haft ridhjälm på mig några timmar idag, OKEJ?!?!?! Inte så jävla kul att ha hjälmfrilla kanske, eller? eller?! ELLER??!!

$

Some new shit!



En perfekt vardagströja från Jc, 199 kr.



Hittade denna skönhet i en skinnaffär i Dalarna på väg hem från Göteborg. Jag behövde verkligen en bra skinnjacka. Älskar den här MC-modellen! 1999 kr, Jofama by Kenza.



Den har ni sett förut vänner. Varenda en i staden har den men jag tycker den är fin. Hihi. 250 kr H&M.



Lugn, jag ska inte vara naken under. Eller ska jag det? (peddoröst) 49 kr på HMMMM, billigt!



Korshalsband från jc och sjal från H&M, båda runt 70 kr.



Underkläder från Lindex, 3 för 2 = me likey. Typ 130 kr! VILKA FYND JAG GÖÖÖÖÖR. hihi



Svarta jeanstights från veromoda. Alltid bra att ha! 149kr. Ormtights från Gina Tricot (känner mig som en galen orm i dom). 199 kr.

Nej det här inlägget har aldrig ett slut.



Sista plagget!!!!!!!!1 En transparent shortjävel från H&M, 99 kr. Tänk att man kan få en shorta för lika mycket som en taco buffé på Biteline. Jag som t.o.m tycker att tacos hemma är mycket godare.

Nu ska jag tänka här hur mycket pengar jag faktiskt gjort av med. Börjar få lite ångest. Men okej. *rÄknAR*

3214.

VÄNTA? 3214????!!!! okej. nu är jag officiellt fattig resten av livet. Hejdå


22:07 ganska mycket text.

Som sagt, första dagen på gymnasiet idag då. Det gick väldigt bra faktiskt. Började med upprop i Aulan. Och vet ni vad. Jag vart uppropas SIST av alla ettor på skolan. Trodde dom hade glömt bort mig bland alla Indalsbor och allt vare va! Men så var det inte. Jag står på mitt "mellan namn"- Östin. Som är ett efternamn. Jag vet. Det är väldigt komplicerat.

Efter uppropet gick vi till våra klassrum. Vi försökte lära oss namnen på varandra. Vilket gick mindre bra då vi är 33 stycken i klassen. Men några känner jag nog igen imorgon! Vi fick även en hel bunt med infopapper, en rundtur runt skolan och lunch. Sen satt vi i våra arbetsrum och intervjuade varandra. Ganska roligt faktiskt. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra på Skvadern och i min nya klass!!

När jag överlevt den fruktade första-dagen gick jag ner på stan och träffade en hel bunt med folk. Verkade som 95% av Sundsvalls befolkning ervövrade in-gallerian och torget idag. Fick med mig lite underkläder, två tröjor och en ny frisyr hem. Very nice!







Ge mig kärlek och lite sol.

Ja då kör vi en dagens då! Coolkatt



Blus från H&M. Armband från Snö. Till det jeanstights, veromoda, min kära Jofama by Kenza jacka, och ett par alldeles unika skor. Nämligen VITA CONVERSE!!!!



First day of school.

Idag börjar jag natur på Skvaderns gymnasieskola Jag är jätte nervös just nu! Hehehehe. Snart kommer Carro och Johanna hit så ska vi åka dit. Vi ska åka moppe till första dagen på gymnasiet. Det känns mindre bra alltså! Men vi ska ställa dom en lång bit bort för vi är för coola för att synas med mopeder.

Efter skolan ska jag klippa mig! Sen är det ridning och på kvällen ska jag vara med Line! Vi ska prata om hur mobbade vi är i våra nya klasser, skojj!

Hejdå



Skola imorgon.

Har precis träffat tjejerna mina hos Line. Vi bytte tillbaka lite kläder som vi har lånat av varandra under några år och det blev en hel del! Jag har alltid haft halva garderoben full med deras kläder och tvärtom. Vi gjorde egna högar som vi slängde kläderna i. Isabelle gick därifrån med en ikeakasse full med kläder! Hahahaha.

Nu ska jag ta en dusch, måla naglarna, kolla på en film och sen sova. Gymnasiet imorgon!



Frida, jag och Angelica, juni 2010! Kärlek

Filmer

Jag fyndade faktiskt lite idag på Selånger. Tre filmer för 99 kronor! Wow, vilken läcker tjej som kan fynda så, tänker ni! Japp så är det! Köpte bland annat New Moon. Sen kommer jag inte ihåg vilka mer. Men filmer vare!!!

Annars så köpte jag en majskolv. Och en dricka.

Intressaaaant.

Birsta

Har precis landat framför datorn efter en låååååååång timme på Birsta. Jag hatar Birsta. Birsta består av fetknoppar i foppatofflor som blir ganska jobbiga när dom gnäller på allt. Tappade räkningen på hur många människor jag såg i dessa tofflor. Alla har olika färger. Hur många färger finns det egentligen? Och vem, VEM, använder dom offentligt. Bara en enkel fråga liksom.

I alla fall så var jag på Birsta som sagt. Var lite smått stressad över att jag behövde köpa kläder till nästa vecka. Ny skola, nya kläder. Men jag hittade i-n-g-e-n-t-i-g. Jag brukar alltid hitta minst ett skitplagg. Men! Skenet bedrar. Jag köpte ett par jeans-tights, en blus, en randig tröja, ett halsband och en sjal. Och ett par joggingskor ffs! Inte glömma dom glassiga joggingskorna.

SKÖÖÖÖÖNT! Ångesten försvann lite. Nu ska jag dämpa den ännu mer med lite cocosbollar från marknaden. Ciao!


Ill wills

Tjabba! Idag har jag varit och kollat på innebandy matcher i Höglundas ljuvliga gympasal! Skötte seketariatet med Line och Anna. Väldigt skojjigt!

Nu ska jag åka på Selångermarknad och köpa majskolvar och munkar! KUL! Hejdå älsklingar.

Svängigt

DagN's outfittor

Tjolar från acne
Röd tröja från Diane von Furstenberg
Blå tröja från the Local Firm



Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort.

Babes. Just nu spelas musiken aningens för högt i mitt rum och jag målar naglarna turkosa. Dock så stinker mina händer kräftor efter familjens lilla kräftskiva. Ikväll är det party med mina Höglundatjejer för sista gången i sommar! Smell you later♥


Finns det något bättre än Håkan? Om så, berätta.


Innebandy premiär

Idag har jag spelat en av dom konstigaste innebandymatcherna någonsin! Två målvakter på plan, en utespelare i mål, inte ens tillräckligt med folk för två kedjor, en stukat fot, en hjärnskakning och ambulans. Herregud säger jag bara. Hoppas du mår bättre JW!♥

Men vi gjorde det endå bra, tyvärr förlorade vi med 7-4 men vad ska man säga. Det var första matchen för säsongen och vi har knappt spelat ihop oss. Det var en vänskapsmatch dessutom. Så BRA KÄMPAT TJEJER!



Paradiscupen Januari 2010 men en liten del av det nuvarande laget. Ett minne för livet!


Skvadern NV1B10

Hej. Jag känner ingen i min nya klass. Hejdå.



By the way... Det är så irriterande att jag alltid är sist på klasslistorna nu för tiden. Jag heter inte ens Östin. Fuck you den-som-gör-klasslistor!

Eazy



Hemma efter en bondekväll i Allsta. Gräddkrig, matleken och jag vart bombad av Isabelle som kastade äpplen på mig (?). Nu är det godnatt, imorgon är det sista lördagen på sommarlovet 2010. Vad säger ni. Hur hemskt är inte det!

Göteborg del 1



Soluppgång klockan 6 i Karlstad. Här sov vi hos en familj vi känner. Sen åkte vi vidare till Mosters bröllop i Götet.



Framme! Hej jättesur tjej. Här skulle jag kolla hur håret såg ut. Så, så här såg håret ut den dagen!



Vi träffades vid Poseidons staty. Alla hade med sig varsin blomma som skulle gå till brudbuketten. Ingen hade den minsta aning om hur dagen skulle se ut, vart vigseln skulle äga rum o.s.v. Här fick vi reda på att vi skulle gå till en resturang i närheten där det var lunch buffé.



Där fick vi såpbubblor och adress till nästa plats, där vigseln skulle vara. Det var på ett berg där det fanns utsikt över hela staden och hamnen. Så himla mysigt ställe!










Den underbara brudbuketten. Visst vart den fin?

Fredag, stada

Hejhej! Idag har jag strosat runt på stan med Isabelle och Frida. Först lunchade vi på Coffee house, självklart tog jag en sallad med mozzarella! Givet val. Sen hittade jag ett par tights på Gina och en transparent shorta på H&M som varendra jävel i Sundsvall har. Men den kostade bara 99 kronor så jag var tvungen.

Jag bokade även klipptid på måndag och sminkrådgivning på Face nästa lördag. Men jag glömde helt bort att jag är bortrest nästa helg, antingen Östersund eller Vålådalen. Så jag får nog ringa och avboka den där sminkningen alltså! Jag som behöver en ny mascara... Man får smink för 500 kronor om man sminkar sig där. Alltså = en mascara! Jaja, det är bara att klämma in det en annan dag!

Min kamera har inga batterier så det har blivit glest med bilder dom senaste dagarna. Ska FÖRSÖKA orka leta fram laddaren!!

Puss och kram






she said.. you know, there's no where left to go

Har precis kommit ut ur duschen. Ikväll har jag tränat innebandy och det var roligt faktiskt. Imorgon väntar den såkallade mördarträningen. Hua!

Nu tar jag slitna moppen till Linnéa och umgås med henne resten av kvällen. Puss

PSSSS - jag lägger ut bilderna från Göteborg snartis, håll utis.

Ce jeu

Hola amigos, nu är jag hemma i Norrlandet efter en härlig helg i Götet. Idag skiner solen som bara den så jag ska åka iväg och till stranden och bada med Anna och Frida. Puss!


Sommarkväll

Hej! Har inte uppdaterat under förra veckan för att jag har haft fullt upp med jobb, träningar och skojjigheter. Sen är det ju sommarlov också och datorn är mindre lockande!

Denna lördagskväll började hemma hos mig. Det var jag, Jennie, Maya, Elin, Line och Rebecca som dunkade musik på alltanen med chips, dricka och frukt med chokladfondy. Hur mysigt som helst!

Sen åkte vi vidare till norra berget för att kolla på utsikten över Sundsvall och framför allt Roxette som spelade ikväll. Det var alldeles mörkt och det enda man såg var fönstrena som lyste i husen över hela staden. Roxette spelade på och det kom lite mer folk som vi kände. Vi sa att såna där tillfällen så är faktiskt våran hemstad ett helt okej ställe endå! När dom spelade Listen To Your Heart vart alla vi tysta och hela publiken sjöng jättehögt. Då fick jag ståpäls vill jag lova! SÅ BRA♥

Efter berghänget åkte vi hem till Fredrik där Skönsmonfolket befann sig. Skön avslutning på kvällen då jag och Line ägde ut alla på tecket! Nu har jag nattkäkat nudlar och jag är väldigt trött. Klockan ärr ju endå 4 om 10 minuter. Godnatt vänner!

-Kunde inte knäppa några kort ikväll. Jag köpte en ny kamera idag men SÅKLART så funkade inte laddaren. Blir att åka tillbaka dit imorgon-

RSS 2.0