Sjukt..




Är det bara jag eller är det här sjukt?
Att barn som är 7 år gamla ska dansa sådär och få massvis med kommentarer om hur sexigt det är?
Att människor sitter och jublar?
Sjukaste jag sett på ett bra tag!
Klart att de är duktiga, men de kan visa det i en annan dans som är anpassad efter deras ålder!

Text och video lånat gosias.blogg.se

Jag tänker bara att det här är så sjukt. Fattar inte hur föräldrar kan tillåta det? :O

En tvättäkta söndag är förbi

Hejhej!

Började dagen med äkta söndagssysslor - plugg såklart. Finns inte en enda söndag det senaste året då jag har suttit pluggfri. Men jag kan lite mer kemi nu än igår så det är ju en bra sak.

Sen vart det Body Pump på ego med Jullan. OOOOUUUFFF!!!!(!!!!) vad jobbigt det är. Hela kroppen skakade när jag gick där ifrån, helt jävla slutkörd. Snacka om att träningsvärken väntar... Men det känns väl helt okej nu efteråt :).

Efter passet tog jag ett skönt bad med bubblor, ljus och Shout Out Louds nya album i öronen. Sååå skönt! Tror dock inte att det kommer hjälpa mot träningsvärken :(. Åt Biteline efter det vilket var mycket gott. Nu ska jag slå på en Harry Potter film och poppa poppade majskorn. Mysigt.

/Moa Danielsson



En badbild utan bubbliZzzZZZar

Jag älskar jordnötssmör

kopiera utmaningen på din blogg.
länka till personen som gett dig utmaningen.
berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
välja 7 andra bloggare som du vill utmana.
länka till deras bloggar.

Jag tog den här listan från Karin's blogg. Nu ska jag alltså berätta 7 fakta om mig själv.

- Den mest spelade låten på min ipod är Någon Gång Måste Du Bli Själv - Säkert

- Jag försöker att lära mig spela gitarr på egen hand. Det går lite segt. Men det ska gå! Finns inget jag vill mer just nu.

- Jordnötsmör är guds gåva till mänskligheten.

- När jag åker bil har jag en tvångstanke att hoppa över lyktstolpana med blicken. Annars kör dom på mig. Haha det låter ju så normalt.

- Hatar karaktären Edward Cullen i twilight. Han är pms hela tiden ju!? Go Jacob!

- Jag ÄLSKAR Harry Potter böckerna. Har helt seriöst läst hela serien minst fyra gånger. Så bra!

- Tycker inte om människor utan humor och förmågan att vara oseriösa. Dom är tråkiga!


Jag utmanar


hannarumm.blogg.se
linneaalus.devote.se
bananaqueens.devote.se (Amanda)
fridaradet.blogg.se
amndaajansn.blogg.se
amea.devote.se
carolineeolsson.blogg.se

Spelar sönder!!!


Young blood

Hej, för en liten stund sen kom jag hem från Hanna. Det är typ plusgrader ute? W00t.
Vi var iaf på Barista en stund innan dom stängde. Sen gick vi till Stadshuset för att kolla om Maskinen hade börjat spela där, men det var ganska svårt att märka eftersom vi stog utanför... Haha fuck liksom.

Sen hyrde vi Syskonen Bodylairelendkjsa olycksaliga liv. Och den var läskig!!! Hata Olaf. Sen vart det lite Buzz och jag gratulerar Rumm till vinsten! Grattis grattis.

Nu nördar jag Cube Crash på Facebook och jag har slagit bl.a. Sofia Berggren's rekord idag. MOAHAHA IN YA FACE BICTH! :) Nej nu ska vi inte vara sån.

Nu ska jag återgå till det beroendeframkallande spelet och sen sova gott. Puss puss

/Moa Danielsson



Ching Chong + Retarded - Vålådalen 2010

Sundsvalls gatufest 2010

Det här är Kent's låtlista till Gatufesten i sommar. Inte 100% säker men det är iaf låtlistan till deras turné och gf ingår ju i den ;).

Andra bajsbra artister som kommer hit till sommar är Shout Out Louds (deras nya platta är grym btw), Markus Krunegård, Timo Räisänen (<3<3<3) och Europe. Snacka om drag det kommer bli på The Final Countdown, haha kan bara tänka mig hela torget guppa typ!

L Ä N G T A !



Erik Hassle förra året

H&M

Nu snart i Mars kommer mina skor från H&M. Lääängar som en kossa tills vårvärmen kommer och jag kommer kunna använda dom!


Hemma hos skåningen

Hallååå, nu är jag hemma hos Karin. Vi ska se på Donnie Darko för Karin har snackat om den så mycket. Den verkar vara bra.

Bye bye

My new monki clothes


Egypten 08. Ge mig sommar nu?


Ding

Tjaaa! Idag var det måndagsfika på eclair som vanligt. Det blev en kaka, biskvi och sockerdricka för min del. Vill lova er att det var gött.

Sen red jag Maserati på ridningen. Vi tränade på att rida hästen ifrån backen. Alltså bara med rösten, kroppspråk och händer. Ganska roligt faktiskt, men Masse ville inte trava så jag blev jätte trött i armarna... Dum.... Men det gick ganska bra att rida efter det iaf! :)

Såklart hade jag glömt att packa i skorna till innebandy träningen så jag satt och snackade lite med Anne och Anna istället. Funkade ju de med :)

Nu är det duschen som gäller och efter det ska jag sova. HK IMORN!! Vi läju baka, likom.



Haha kopierade dirr från Carolines blogg, fina va 


Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, hey, men det är där jag kommer ifrån!

Halloj. Nu får jag äntligen blogga! Har längtat hela helgen men jag har knappt varit hemma. Ibland måste man bara skriva av sig. Hihi yaaay nu kör vi!

Nu tänkte jag skriva ett långt och kanske ganska ointressant inlägg om vad jag har haft för mig i helgen. Orkar du inte läsa, gör inte då det. Ditt val gangstah boii/girl.


I fredags umgicks jag med Isabelle Sundberg och Amanda. Som dom gamla goda tiderna! Vi var hemma hos Isa och hade skitroligt. Dansade till ChingChong låtar på dansmattan, busringde, spelade drömdejten och snackade. Girlsnight ftw! Smed även lite planer inför vårshowen :] muhahah! Kommer bli shetabra. Hade i alla fall en jättebra kväll. Tack för det tjejer ♥

Lördagen startade med att min pappa väckte mig kl. 09:00 för att jag skulle släppa in min katt. W00t?! Orkade inte gå och somna om efter det, så jag slängde ihop en boom-frulle och kollade på älsklings O.T.H. När jag hade legat i soffan i några timmar åkte jag ner och tränade på Ego hurtig som man är (a). Det gick riktigt bra i alla fall. Sweet med bastu efteråt också :) hehe mjau. Det jag gjorde efter det var att gå upp till Höglunda där mitt lag spelade match mot Timrå. Jag, Astrid, Isa och Ankiee satt i seketariatet och vi gjorde succé. Yay!
Senare efter middagen så åkte jag ner till Line där Stina och Frida också var. Vi åkte till Robin där det inte var så jätte roligt, efter det köpte vi godis på hemma kväll och gick tillbaka till Line där vi åt, snackade och lyssna på musik. Niklas kom lite senare också. Hela natten satt jag och Line och snackade om exakt allt. Det var så grymt skönt på ett sätt. Thanks darling I love you!

Idag var det fulla rullar till Birsta city för shopping med Line och Frida. Käkade frukost på waynes, inte dåligt gott! Jag kom hem med ett par jeans och Over-size linne från Monki. Kan visa bilder senare.

Resten av dagen har spenderats i Skönsbergshallen där jag har kollat på två matcher. Och ätit sibylla vilket var väldigt uppskattat!

Det var det jag ville säga, nu ska jag duscha och sen slå på en film. Är galet trött. PUSSS!

Things like you do

Hey fanz! :*

Har precis kommit hem från Anna. Det var jätte länge sen jag var hemma hos henne, förut var vi hos varandra varje dag liksom. Men nuså :D. 

Vi snackade i alla fall om en sak på bussen som är så sjukt onödigt!..

..När man placerar folk i fack och har förutfattade meningar dem. Som fjortis, idiot, tönt o.s.v. varför gör man det egentligen? Istället för att lära känna persnonen på riktigt så tar man förgivet att den är på ett "sätt". Man kan ju ha så galet fel?! Kom och tänka på en person (nämner inga namn) som vi hade helt fel uppfattning om. Inte alls vad vi förväntade oss när vi lärde känna den. Det är där det ligger. Vi dömmer ut varandra HELA TIDEN! Jag lovar. Därför tycker jag att alla som läser det här ska sluta med det här. Även jag. Man gör det ganska omedvetet, placerar folk i fack alltså. Men vi får börja bortse från ryktena gott folk! Sådärja.
Orkar inte gå djupare in på det. Men ni fattar poängen. Visst har vi rätt?

FATTAR OM NI INTE ORKAR LÄSA, VART GANSKA LÅNGT (A)


Morsning korsning!

Godmorgon bloggen. Jag har sovmorgon idag som alltid på fredagar. Hur härligt?! Jag och mamma har suttit och ätit frukost och pratat ganska länge, mysigt, men nu har hon åkt till jobbet. Så nu är jag ensam hemma och ska plugga in det sista till franska provet! Wish me good luck ;)

Igår kom Kaaaarin hit!
Det var jättekul att träffa henne som vanligt, det blir ju mindre ofta när det är 90 mil emellan. Men men! Vi snackade och kollade på Inglourious Basterds som i övrigt var sjukt bra!! Jag trodde att det var en krigsfilm men den hade riktigt skön humor och allting! Verkligen bra :)

*****
lätt! :D



Startar dagen med en bild på mina några classm8s som bönder! Vackert :)

Dagen

Hej bloggen! Idag har jag varit hemma från skolan för jag hade ont i halsen och behövde plugga till franska provet. Det har varit riktigt skönt, hade endå två läxförhör och pardans idag så det vart väl rätta dagen att vara hemma enligt mig! Har även bakat en failad paj, hade typ hälften av ingridienserna kom jag på när jag redan hade börjat. Så jag kom på lite egna ingridienser och körde på magkänsla. Ska inte göra det igen! Haha.

Nu sitter jag och kollar på bilder från t.ex vålådalen och konf-lägrena. Går inte att kolla för mycket på dom bilderna för det är så bra minnen. Vi har verkligen haft grymt roligt vet jag! :) Har gjort 2 filmer om dom 2 sista lägrena. En är ny, hihihi.. Spännande :].



Love ya!





Tja


School of 17 februari 2010. -The day

Idag hände det lite speciella saker på skolan. Både positiva och negativa.



Blev jagad av en Zombie..! Hemsk upplevelse



Line vart fast limmad i golvet av Bojen, hon hade tydligen inte gjort franska läxan...!



Här funderade the three bitches att limma fast mig med :/



William fick en hjärtatack och dog. För mycket dramatik för hans smak.



Isa fick äntligen spela på Åhhhmans mobil. Tummen upp peeps!



Det fick inte Carrohhh.

Sen vart det SKRIDSKORTIME!




HERRÅ

Jag är sugen på monster!!!



Hehehe njutarN

Vilken glidare!

DETTA INLÄGG ÄR TILLÄGNAT TILL ISABELLE WESTERBRING!

Ni andra kan bara njuta! :D


Dagens musik <3

-Som Jag Hade Dig Förut - Melissa Horn & Lars Winnerbäck
-Halo - Beyoncé
-Candy - Paolo Nutini
-The Saints Are Comming - U2 & Green Day
-Bohemian Rhapsody - Queen
-Runaway Love - Ludacris & Mary J. Bildge
-Sverige - Kent
-Call On Me - Laleh

Okej. Lite depp kanske, men jag pluggar faktiskt!

God i know im one

Bonjour ma petite saucisse de merde! Gissa vad det betyder då. MOHAHA.

Pluggar till franska provet och kollar i skolkatalogen. Jag känner att jag inte är så koncentrerad. Inte bra!! Jag kan ingen franska som ska kunnas just nu. Jag har läst det i fyra år och kan inte ett piss. Förra året var jag på MVG gränsen. Vad har hänt över jullovet liksom? :O

Det känns inte mycket bättre när jag har ett "betygsbaserande läxförhör" (med andra ord, PROV) om första världskriget imorgon också. 1 ord. VARFÖR?






Home again! :)

Har precis kommit hem efter fyra timmar i en bil. Ganska trött just nu om man säger så! Helgen har iaf varit kung! Tack linnéa :)<3

Let's go!

Nu är jag med Linnéa. Vi åker strax till henne och sen åker vi till åre. Hihihi fett nice!


Rihanna - Hard

En riktigt skön låt.


Yap, you know this

FREDAG PEEPS!

Galet bra känns det. Det bär av mot åre idag som sagt. Jag kommer hem på söndag kväll. Weeey! Men först måste jag på skolan. Börjar halv elva och har idrott sen franska. Ganska slappt? Yeah :)

Sen har jag ju ingen mobil nu heller satt om jag inte svarar så vet ni varför! :) Den ligger och fryser i sidsjön någon stans :(.



En bra fredag i december  ♥

A monkey needs to dance and so do you

Idag har det varit galet skönt väder med solsken och 0 gradigt ungefär. Det gillas verkligen! Vi drog fram två bänkar från pingissalen och satte oss i solskenet och njöööt på lunchen.

Nu ska jag till stallet, sen är det innebandy träning! Ciaooo





Tog bilderna från Carros blogg.


-Dagens unge

Nu är det dags igen!


I don't care what nobady says.

JAG ÄR HELT JÄVLA KLAR MED UPPSATSEN! Jag är så grymt lättad över att den är klar och att jag aldrig kommer att behöva lägga ögonen på den igen. Nu kan jag fokusera på nationella och kemi provet utan att tänka att jag måste göra klart uppsatsen också. Sweet!



Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te framför ett avsnitt av one tree hill! ♥


He-he-he-HEADER

Jag har knåpat ihop en ny header. Är inte så säker på om jag gillar den än, men så här ser den ut i lite ihoptryckt format! :)



Vad tycker ni?

/moa danielsson

Åre

5 dagar tills det bär av till åre igen! Puss på det




Dagens låtar

-Sitting, Waiting, Wishing - Jack Johnsson
-Lost? - Coldplay
-I Want You - the Kooks
-Heartbeats - Jose Gonzalez
-Där Elden Falnar (Men Fortfarande Glöder) - Lars Winnerbäck
-Tonight - Lykke Li

Mysmusik!

it's all about you

Hej bloggen! Idag bär det av till Ånge för vi ska fira farfar en snabbis. Jag ska ta med mig datorn i bilen och kanske göra en ny header eller göra klart någon av filmerna som jag har börjat med. Hehehe jag vill va som dig hanna! :))))



S o   I   t o l d   y o u   w i t h   a   s m i l e. . . I t' s   a l l   a b o u t   y o u!

Tidsfördriiiiiiv...



Hetare än någonsin (lägg märke till min nogrannt gjorda sicksack-bena) - Grekland 06

Lovar du att vara ärlig? yes
Du heter: moa elin teresia östin danielsson
Smeknamn: många fula och oseriösa, haha
Låt som när du är ledsen sörjer till: hallelujah - jeff buckley
Beroende av: ärligt? facebook...
Vad tror folk om dig: glad har jag hört :)
Stämmer det: mestadels!
Vad får du oftast komplimanger för: jaduuu, kanske hår, läppar och alltet
Vad säger du för att imponera på någon: har ingen standard replik ;)
Hur imponerar man på dig: visar upp sitt sixpack
Brukar du skratta för dig själv: haha mjo!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: haha går på skolan, 9b :)
Äger du några converse: 3 st
Sprit, cider, vin eller öl: beror på
Brukar du bli för full: neerå:)
Är du allergisk mot något: nej
Hur svarar du i mobilen: TALA!
Antal timmar sömn inatt: 8
Brukar du komma i tid: nej är inte så bra på det
När mår du bra: när inget är dåligt
När blev du fotad senast: skolfotot? haha eller vaad
Hur känner du dig nu: hungrig som fan
Vanligaste färg på dina kläder: varierar från dag till dag
Vad tycker du om fötter: snusk!
Vad saknar du: typ en jordnötssmörs macka och oboy.. gooott
Hade du en bra kväll igår: yeah
Favorit dryck på morgonen: juice eller inget
Rakar du benen: men jaaa
När brukar du oftast gå och lägga dig: 12 ungefär
Är du blyg: oftast inte
Sysslar du med någon idrott: klart :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: svår fråga..
Har du spytt offentligt: ah
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha undersöka
Är du nöjd med ditt liv: ja det är jag :)
Är du bortskämd: verkligen inte
Vad gör du i morgon: ska gratta farfar på födelsedagen sen fest hemma
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: gaybloggen, han borde starta religon!
Vad längtar du till: augusti och vålådalen!! <3
Har du bra vänner och äkta vänskap: jag har båda <3
Vad använder du för schampo: tre sémme bajset
Hur gammal är du: 15, bur soon i will be 16 :D
Tycker du om någon just nu: hehe.
Gröna eller röda äpplen: mittimellan är det kungligaste
Gillar du golf: nej vart är tempot och spänningen i det?
Vilken tid gick du upp idag: kvart över nio! mjau va skönt
Har du sovit i din egen säng inatt: yeeeah
Har du strumpor på dig nu: oui
Är det okej att gråta: absolut!
När grät du senast: det var när jag kollade på Kite runner. Ouffa.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: 1. köpa jävulskt dyra skor 2. åka utomlands 3. bjuda min klass på donken
Bär du glasögon eller linser: ingen nörd här elle!! dah
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej stil kan inte köpas för pengar
Har du piercing: har inget coolare att komma med än öron... får inte peirca mig i tungan för motti och potti
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: på sommarn? ja. på vintern? händer
Är du bra på att laga mat: nu ska vi inte överdriva här :)
Är du flygrädd: näe älskar ögonblicket då man får lock :D
Hur vig är du: jobbar på en split
Är du musikalisk: ja, dock kan jag inte sjunga
Vad dricker du helst när du är törstig: kall cola eller vatten.
Vilken är din favoritglass: TWISTER FTW!
Tror du på ett liv efter döden? vetinte
Tycker du om sushi? har smakat men kommer inte ihåg smaken, så jag vet inte
Vad äter du helst när du ser på film: chippes
Har du tandläkarskräck? näe
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls
Vilken ögonfärg har du: grönbruna
Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja
Biter du på naglarna: ja det är mitt största problem i livet
Röker du: ne
Hur ofta tränar/motionerar du: nästan varje dag
Senaste låt du hörde: pass out - chris brown ft. eva simons

Kvällens outfitta



-Mössa från Gina
-Fuskpäls från H&M
-Jeanstights från Åhléns
-Boots från dinsko
-Axelbandsväska från H&M

At amandas place!

Hallå. Nu är jag hemma hos Amanda med Anna. Vi sitter och pumpar lite spotify och äter godis. Senare ska vi se på en film som vi har hyrt med Ashton Kutcher :) puss

 

 

 

KLICKA FÖR STÖRRE BILDER (:

-Dagens unge

Idag var det Anna som tipsade mig om en unge som passar in på dagens unge! Den här tjejen kan dansa vill jag lova :D.


Åre

Då var det bestämt, åre nästa helg med Linnéa! Gaaaaalet kul ska det bli :D. Har ju fått nya skidkläder i år som behöver kommas till använding, hihi :).





Såhär går det till när gangstah's är i backen! Hahahaha♥


02-02-05 - rubrik

Godmorgon! Riktigt skönt med sovmorgon idag. Har käkat frukost och kollat lite på tv. Nu ska jag börja göra mig i ordning lite snabbt, ska ta bussen om 20 minuter.

Dagens låt: What's the Point - Johnossi

/Moa

Äppelpaj i min fil?

Nu har jag skrivit klart nästan halva uppsatsen om Indien. Är ganska stolt över mig själv att jag inte har ringt någon eller haft någon annan dålig anledning att inte plugga. Jag tänkte skriva klart resten imorgon i alla fall!

För tillfället sitter jag och lyssnar på Say It Right - Nelly Furtado, gammalt och bra, och äter några skumma flingor som smakar äppelpaj. Det är så det brukar bli när pappa handlar mat!

Imorgon ska jag ner på stan med Amanda och lämna tillbaka pälsjackan till rånarna! Har dock inte kommit på den perfekta repliken för att få dom att skämmas än... Working project! Men om ni har något förslag får ni ju gärna "slänga in" en kommentar. Blir gladiZZ då.
 
/moa



Vålådalen <3


Sum 09

Sommarens alla låtar

Just nu saknar jag verkligen förra sommaren. Jag tror nog att jag aldrig har mått så bra i hela mitt liv. Allt var perfekt då. Helt seriöst. Och när jag hör låtarna som spelades om och om blir man ju fan sentimental och hjärtekrossad. Shit.

Får tänka att snart är sommaren 2010 här, och den ska bli minst lika bra!





















Sorry för bildexplotionen!
Jag saknar verkligen alla kvällar hos line med Cia och gänget, gatufestveckan då hela livet lekte, göteborg resan när vi var på det vackraste stället på jorden - göteborgs skärgård, lata dagar i solen på en brygga i sidsjön, moppeturerna med anna (vi har antagligen varit med den där moppen på varje kvadrat meter i sundsvall), att se american pie filmerna om och om igen, steka sönder i min pool, chatta hela natten med vem som helst, hänga i hamnen och äta glass, dagarna i angelicas stuga och allt det andra som har med sommaren att göra!

Oj, det vart mycket text men ingen tvingar er att läsa och krysset uppe i hörnet är lätt att klicka på ;).

Ha det bra iallafall så ska jag försöka tänka bort alla fina minnen för stunden. Kyss

-Dagens unge

Jag har kommit på en ny kategori till bloggen! Och det är.. BAM BAM BAM...

-Dagens unge.

Fatta vad genialiskt. Alla kommer känna till min blogg som "Men du vet den där dagens unge bloggen, duvet?". Och med det menar jag att detta är nyckeln till min framgång! Yeees.

Då kör vi då. Dagens unge kommer vi att se mycket av i framtiden inom Hiphop/RnB branchen. Här är han:


Jackan har kommit!

Det firar jag med en kall monster och godis! Hehehe mööms.


Bloglovin'a mig!

bloglovin



Nu kan ni följa mig via BlogLovin. Klicka bara på den här ljuvliga jungfrun och du har börjat ett nytt liv!


Animal








1. H&M - beställde förra veckan!
2. Vagabond
3. Topshop

Ge mig pengar gud!

Im yours

Snacka om skills den här lilla killen har. Han är ju jättesöt!


Moneybrother och fruktsallad

Sitter hemma och hänger med en fruktsallad och lyssnar på Moneybrother. Isabelle åkte nyss hem, vi har kollat på one tree hill och mysit.
Och jag bara undrar, det kan inte finnas någon snyggare än James Lafferty (Nathan) !!? Det är galet vad tur Haley har :].

Jag måste börja plugga inför nästa vecka snart. Helst nu faktiskt. Har 4 prov och en engelska uppsats som ska in. Och här sitter jag helt lugn typ.

Det värsta är att just nu så orkar jag inte bry mig om skolan. Har knappt varit på skolan på en vecka känns det som. Varför kommer det här NU? Med nationella proven och allt som kommer. Får ta och försöka mitt bästa endå.

/Moa


02-02-10 - rubrik

Tjatja! Nu är jag hemma hos Isabelle. Har pluggat lite kemi inför morgondagens prov och taggat inför säsongsfinalen av paradise hotel. Go Jackie and Kristoffer! :D

Idag har vi även varit på Dragons basket. Dom vann såklart och Isa vann en tröja! Hahaha. Hon tog en vacker lyra må jag säga. Det var också en skitsnygg kille som spelade i Dragons. Jag måste få reda på vad han heter!! :D

Puss puss


Hösthoppning

Har krypit ner i soffan nu med ahlgrens bilar framför hästhoppning. Myys :)

Johnossi



Fick nyligen reda på att Johnossi ska släppa ett nytt album nu i vår! Lite bäst :). Fick en liten idé nu. Spännande va? Ska skriva ner några visste du att... om J. Okej då kör vi!

Visste du att Johnossi...
- Består av John Engelbert och Oskar Bonde. Och att deras efternamn äger fett!
- De har varit förband åt Mando Diao♥ i tyskland.
- 2007 turnerade de med Shout Out Louds i USA.
- Förra året hade dom en spelning i Japan.
- De är svenskar!

Tänk att jag kunde allt det här utantill. Jag behövde inte ens gå in på wikipedia! Lovar ;)

 


Sleepy

Måndag idag då. Börjar veckan med fem låtar.

- Tigerlily - La Roux
- A Message - Coldplay
- If You Don't Wanna Love Me - James Morrison
- Älskling - Andreas Grega
- Song Away - Hockey

Sådär! Hur är det med er idag? Jag var verkligen osugen på skola idag. 25 grader kallt. Fotsulor som går sönder vid beröring, typ. Mensverk. För lite sömn. Hosta. Ja ni hajjar. Därför är jag hemma och glider omkring i tofflor och dricker te.

Har även sett en av dom bästa filmerna som någonsin har gjorts. Helt seriöst! Är säker på att jag har nämnt den tidigare, men om ni inte har sett The Kite Runner (Flyga Drake) så är det ett måste, måste, måste! Av två timmars speltid rullade tårarna i 1,5 timme. Huvva.

Världens sorgligaste film pris går till the Kite Runner och the Green Mile!



En scen ur slutet av filmen. Tycker låten är ganska fin.




Trailern.


RSS 2.0