Black is H&M



Örhängen 59:50:-
Armband 49:-
Skor 349:-

Billigt och grymt snyggt från H&M.

Godmorgon

Godmorgon! Nu har jag fixat mig och ätit havregrynsgröt för en gångs skull. Jag vet inte varför jag gjorde det men jag var verkligen inte sugen på en macka eller yoghurt som det brukar bli. Lite nyttigare också hihi. Men nu ska jag ner på stan med Elin! Jag ska inte köpa något. Måste spara pengarna nu..



Tunika från Indiska

/Moa


Svininfluensan

Symptom hos människor

Vanliga influensasymptom så som feber och muskelvärk är de vanligaste symptomen, kräkningar och diarré kan också förekomma. Ett sätt att skydda sig själv och andra är att nysa i armvecket och tvätta händerna ofta.

från wikipedia

Herregud vad jag ska tvätta händerna nu!


Jag saknar mitt gipsmongo! :(



jävla dannmark

Paparazzi




Gaga versionen och en cover version

Vilken tycker ni är bäst?

Inne/Ute lista

INNE LISTAN

1. Ellamarie Kollade nyss in i hennes blogg 15 år & gravid med tvillingar, och såg att hon har fött sina barn idag! Jag vart alldeles tårödg :') två små liv. Stort grattis till dig. Jag tycker det är jätte modigt och starkt att föda när man är 15 år! Klicka här för att läsa.

2. American Pie Haha, jag vet. Kanske världens töntigaste filmer? Men dom är ju klockrena och perfekt när vädret suger som nu

3. Picasa Ett skitenkelt redegeringsprogram från Google som är gratis. Det blir jättebra resultat och man slipper lära sig en massa onödig skit. Only basic men endå. Soft.

UTE LISTAN

Måste sätta två saker på den här listan idag..
1. Svininfluensan Jag är jätte orolig för det här, 3 stycken i västernorrland har fått smittan!! I lokal tidningen idag stog det att det är stor chans att under mittnorden cupen som är i helgen är chansen stor att den kommer spridas.
          Förut brydde jag mig inte, jag tänkte att den bara fanns i arab länderna och aldrig skulle komma hit upp till trygga sverige eller norrland för den delen.. Men nu... jag är så jävla rädd! Kan man få vaccinet idag eller?
          Jag biter på naglarna och det är en ovana som jag alltid har gjort sen jag var liten. Och gissa hur den äckliga influensan sprids då? Jo genom bland annat när man har händer i närheten av munnen. Jag har en sån ångest just nu. Kan någon skjuta upp mig till rymden tills detta är över?! Jag börjar gråta snart... Ahh

2. Vädret Det behövs inte ens en förklaring...


Pengar till mig

Jag fick nyss reda på att jag ska sommarjobba inte nästa vecka, utan veckan därpå! Hos min mormor, hon äger ett företag som säljer gräsklippare och motorsågar och sånt. Det ska bli riktigt bra för jag kommer kunna tjäna ihop pengar till en speciell sak som jag vill köpa!
Den stora nackdelen är att affären ligger i Fränsta.... Helt öde! Så jag måste tänkta ihop en smart plan för att överleva, datorn ska med! Helt klart..

Men men... Pengar behöver är alltid bra att ha och jag kan faktiskt offra en vecka av mitt sommarlov. Även om jag kommer ha dö tråkigt. Men jag kan säga att jag är glad att jag i överhuvudtaget fick ett jobb i sommar!

Nu ska jag ringa Anna för hon är ute och cyklar gud vet vart i Sverige med sin familj. Jag saknar henne!

Puss på er


Tisdag

Helluuu helluuu! Hur är det med er? Jag är skithungrig så jag ska gå ner till köket och göra en grekisk sallad, gott va? :D



 

Bästa vän

Vi hörs senare, aiight?

Youtube

Filmen är ett starkt tecken på dålig humor. Ni måste se hela :D.



Jag är besatt............ hehehehehe :|

Dagens outfitta!

Tights från trogna H&M
Tunika från *sPäNnAnDe* bik bok

 

Lennan har talang




Talangen kallas lennan 

Bartista + filmmys









Bilder kvällen med Linnéa!

Puss och kram

090720

Shit.. Det är redan 20/juli! Bara ungefär 1 månad kvar tills sista året av grundskolan börjar :/. Tiden går fort alltså.

Det är iallafall jätte tråkigt väder ute, och jag är jättesugen på att träna :(. Det blir inte så kul om regnet börjar ösa ner när man joggar. Så jag och Line tänkte åka ner på Ego Men Line har haft ont i ryggen ett tag så då blev det inget.

Istället gör jag motsatsen och går ner på stan och fikar med Linnéa! Hihi. Fast det blir nog efter middagen, kvällsfika på waynes eller barista! Nice.

En dålig sak med att bo i en liten stad som jag gör, är det finns inget café som har öppet längre än 22! Det tycker jag är skit dåligt. Bättre med cafén som är öppna 24/7 så man kan fika hur länge man vill och om man blir sugen på en bulle tre på natten är det bara att pallra sig iväg och köpa en :D. Låter gött i mina öron



Min vackra vän Linnéa på Biteline i våras typ

Vi hörs senare! Puss

Nattbloggar

Hej bloggen. Klockan är 20 över 2 just nu.

Jag har vänt på dygnet totalt så det är väl inte det lättaste att somna vid den här tiden. Jag får ta min skönhetssömn dom senare timmarna helt enkelt. Men jag har att kroppen hämtar sig bäst mellan 22-06 eller nått sånt. That sucks! Fast det kan ju behövas under skolveckorna då man faktiskt sover 6 på morgonen, hehe.

Dagen har varit riktigt seg. Det enda jag har gjort är att kolla på två filmer. Helt ärligt har jag inte gjort någt vettigt!  Åkte ner på hemmakväll och hyrde Fast and Furious med Anna på eftermiddagen. Jag trodde att jag skulle dö pga spänningen, haha?! Jag skrek och höll andan och gömde mig under filten under en del av filmen.. Det låter väl bra?

Senare kom kingen Angelica, Line, Hampe och Cia till mig. Men sen gick vi vidare till kuben där bajsLine bor. Där vi kollade på en till film. Hahaha så jävla lata är vi! Vi såg iaf Bring it On 3.. Jag måste bara skriva en sak som hände under filmen. *En cheerleader-tjockis gör volter*  då säger jag utan att tänka på det: Oooj, flygande fläsk!.. Haha fult



Snygga Paul Walker i the Fast And the Furious

Spännande inlägg jag vet!


Tips

H&M's lösögonfransar är ett riktigt bra budget fynd! Priset ligger på ynka 40 kronor och håller en hel kväll. Är lätta att andvända och verkligen något jag tipsar om!





Resultatet!

/Moa


Om min kväll

Igår tog vi mopparna till en park och myste lite där. Där träffade vi också Cia, Hampe och Bea. Men vi drog efter ett tag eftersomdet vart grymt drygt av vissa anledninar. Så då drog vi hem till mig där vi satt på min altan och och hoppa studsmatta! Så grymt skönt endå :).

Line sov i min husvagn med mig i natt. Cia kom tillbaka vid 2.  Myyyysigt! Vi däckade vid halv 6 kanske. Och sen åkte Cia hem vid halv sju. Min pappa skulle åka bort till Gävle med husvagnen 8 nu på morgonen, så då gick jag och Line inn. Vi kände inte för att vakna upp på en mack efter e4an dirkekt! Hahaha, grymt roligt det hade varit endå :D
















/Moa

alla barnen...

Alla barnen sprang ut ur den brinnande skolan utom Finn..
För han trodde att det ringde inn

Alla barnen åt hamburgare utom Ronny...
För det var hans ponny

Alla barnen kollade på apan på zoo  utom Tor...
För det var hans bror

Alla barnen cyklade till kyrkan utom Ulla...
För hon var så fet satt det gick fortare att rulla

Alla barnen åkte skridskor utomn Lisen...
För hon låg under isen


Hehehehe :D sköna va?

p.s

Jag tänkte bara påminna er om att om ni vill läsa alla mina inlägg så kan ni klicka på en kategori till vänster, eller en månad. Dom flesta inläggen är under kategorin "Allmänt".


090718

Hola hola :* Idag har jag badat och solat i värmen.. Sköööönt! Kan behövas spenderas några timmar i solen efter alla regniga veckor! Men det verkar ju bara bli bättre nu :D woho

Senare ikväll ska jag och tjejerna grilla i Sidsjön. Jag känner på mig att de kommer bli några svarta korvar och brinnande marsmellows :P hahaha. Men huvudsaken är ju att vi träffas för sen åker folket bort hit och dit :(..  nu när jag äntligen (!!) är hemma.

Idag har jag sett kattungar på 5 veckor också. Herregud va små dom är!! Kommer inte ihåg att Nisse någonsin har varit så liten :')

Jaja, nu ska jag duscha och göra mig klar!

Puss
/Moa



ååååh :') kissemissen



Nisse som 12 veckor kanske, jaa han har varit söt en gång i tiden men nu är han bara osocial och fet!


Thank you karin



Spola fram till 1:33 om du bara vill höra när dom spelar

Mando Diao - If I Don't Live Today Then I Might Be Here Tomorrow (Peace & Love)
Kan det bli finare än så här?

I've got sunshine on a sunny day

Nu har jag dammsugit och städat på mitt rum. Jag älskar när det är nystädat och fint, fast jag hatar att städa! Då måste man ha bra musik på annars blir jag på dåligt humör.

   

Så här mysigt vart det vid min säng

Btw, så är den där sänglampan på fel sida om sängen.. Hehe, snyggt! Men det är ju bra att jag kom på de nu då

090717

God morgon bloggen :)

Jag har nyss vaknat och ligger i sängen och drar mig lite. Det är alltid skönt på morgonen. Idag så får min familj gästar från Karlstad (japp, familjen som vi bodde hos förra veckan). Mycket trevligt. Och jag har lovat Alva att följa med henne och shoppa lite idag, så vem vet om jag kommer hem med något nytt plagg idag också!

Nu lyssnar jag på Hoffmaestro, sommarens bästa upptäckt!

Ha en härlig dag i solen nu!

Läsvärt

Hej, jag tycker att alla ska läsa det här inlägget från amandas blogg. Helt sjukt!

Visst.. Alla stjärnor är även helt vanliga människor och ska inte behöva gå sminkade och fixade dygnet runt för att vara älskade. Men dom förendrar ju skönhetsidealen hos alla som ser röda mattan-bilderna. Vi får en bild av dom med perfekt hy, hår och kropp. Helt fel syn alltså, som ni kan se i inlägget. Ändra på skönhetsidealen för fan! Gå osminkad oftare och var en människa :)

Inne/Ute lista

INNE

1. Mina vänner
2. Göteborg
3. M&m's
4. Page
5. Att jag kanske ska bo i Australien eller USA under nästa sommar (!)

UTE

Krockar! haha

En liten krock..

Jag har nyss kommit inanför dörren. Jag är i chock just nu faktiskt. Jag och Frida krockade med mopparna för 20 minuter sen ungefär.. Båda klarade sig bra och det gjorde också Isabelle och Angelica som satt bak på mopparna. Men det var en olyckshändelse såklart!

Som mopedist är man alltid omedvetet utsatt i trafiken. Visst, det kan vara så att det faktiskt är bilen som kör fel i själva situationen, men det är endå personen på mopeden som inte är skyddad av bildörrar och tak. Det ska man alltid tänka på.

Men nu glömmer vi det här och går vidare, ingen större skada skedd tjejer!♥






/Moa Danielsson


phones

Jag måste ha en ny mobil, min baksida är helt borta och den är ersatt av en kartongbit just nu, haha. Jag är iaf sugen på en sån här modell på telefoner



Blackberry



LG



Nokia



Iphone



Samsung



Sony Ericsson

Vilken tycker ni är snyggast? Jag tycker mest om LGn och den från sony ericsson

it happend so fast, how do i turn this thing around
























Bilder från kvällen i Göteborgs skärgård och liseberg

Idag lyssnar jag på

Sidewalks (acoustic)  - Story Of the Year från One Tree Hill.

harry potter

Jag måste se den nya Harry Potter filmen snart! Harry äger♥. Den verkar grymt bra och jag har bara hört bra saker förutom att den verkar vara lite långtråkig i mitten, men vad ska man säga.. HARRY IS A LEGEND YOU KNOW!

Nån som har sett filmen, vad tyckte du? Bäst eller bäst?

Jag måste erkänna att jag är en HP nörd när jag har läst böckerna och sett alla filmer , haha :)



Daniel Radcliffe som Harry





Robert Pattinsson som Cedric i den fjärde filmen

Kvällen

Nu kom jag och Frida nyss in. Ikväll har vi kört med mopparna runt om i lilla staden och träffat folk och så :). De är faktiskt skönt att vara hemma endå.

Nu sitter vi och äter m & m och väntar på Line och Elin. Men dom kommer med moppen! PUSS PUSS



Hemma igen

Efter tio timmars bilfärd är jag hemma i Sundsvall igen. Jag har saknat alla som tusaaan! Så jag ska träffa gurlsen senare ikväll, måste de! ♥



Började med en ny header idag. Va tycker ni guys, A keeper? Ja gillar att den e enkel :)


NU, DUSCHEN! JAI HO

Coolt









Balders, Kanonen, Höjdskräcken och Uppsvinget är dom lätt roligaste på Liseberg

GOTHENBURG

Har glidit runt i Göteborg dom senaste dagarna. Otroligt skön stad med sköna människor och skönt väder! Funderar starkt på att lämna norrland bakom mig och bo här. De vore en dröm :D.

 Dagen har spenderats på Liseberg. I love karuseller! Solsken och flera tusen människor där.

Men ja tänkte skriva mer om alla dagarna och lägga in bilder senare!

Men så länge, dagens låt 

(För dig som inte har spotify, Moneybrother - Born under a bad sign)

PUSS
 


mando mando mando

Har slängt ihop en spellista. Lyssna här.


see the sun

Nu lägger jag in några bilder från när jag och Isabelle var i min stuga!













Nu ska jag ut till jacuzzin och äta jordgubbar!


8 juli 2009

Rubriker är svårt :(

Jaja (: hej sötnosar

Idag har solen skinit här i Karlstad. Suuuuper skönt väder, förutom att jag tog jeans, tubtop och kofta när vi åkte ner på stan... Lite osmart kanske men det funkade. Ett tag kände jag mig som en hund som svettas, haha. Men värmen har hållt i sig hela dagen och det är jag glad för. Idag har vi åkt båt i klarälven och sen åt vi lunch på en resturang i stan. De var skönt att sätta sig i skuggan kan ja lätt säga.

Snart ska vi åka iväg och kolla på Alvas ballet uppvisning som är på en herrgård har jag för mig. Mysigt :D. Sen går vi ska ut och äter efter det.

Btw fick jag ett sommar linne från monki idag som jag fick av mamma. Själv så håller jag hårt i pengara just nu för jag tänkte shoppa mycket i Göteborg nästa vecka! Man kan inte göra annat än älska alla affärer som inte finns i småstäderna som topshop och weakday.

Moa


Jacuzzi

Det är så grymt mysigt här. Huset ligger precis bredvid klarälven och solen skiner titt som tätt. De bästa är att det är inte kallt här som i Sundsvall! Ikväll har vi badat jacuzzi och badat i älven då. Myspys. 

Norrland, uuuuuuuusch! Norrland kan ta sig


Nu lyssnar jag på lite musik och ska snart äta glass och kolla på film med min lillebror och dom andra barnen i huset (:

Puss och kram bebisar


Adidas baby, adidas



Grymt snygg klocka från adidas, 749 nelly.com. Finns i tusen färger.

Rain in Charlestown

Hej vänner.

Jag har bestämt mig nu.

*SPÄNNINGEN STIGER*


Jag ska börja blogga! Woho ring tidningarna gottfolk!

Nej men sanningen är att jag ska blogga idag och kanske resten av veckan. Give it a shot liksom!? :D

Och om jag ska summera dagen kort.. Vaknade och åt en mysig frukost med min familj och familjen som vi bor hos här i Karlstad. Sen flyttade jag fläsket 10 meter från frukost bordet och la mig i soffan där jag har legat enda fram till 5 kanske. Med några undantag när jag har ätit och varit på toa.

Hemligheten är O.C - finns det något som kan binda en så mycket som en tvserie? NEJ? Dom bor i Kalifornien, dom är rika och dom är snygga. Alltså weywey. Känner mig lite lökig här i soffan.

MEN, jag ryckte upp mig från o.c-komat och hjälpte mamma med maten och cyklade iväg för att se karlstad. Det finns snygga killar här, såg faktiskt en som var lik Alex Petterfyer :)

Och till mina bebisar hemma jag saknar er!♥

blogga? blogga inte? blogga? blogga inte?

Idag har jag läst många bloggar och blivit rätt bloggsugen. Jag inser ju att jag inte kommer bli en aktiv bloggare på ett bra tag för jag gillar inte min blogg just nu. Jag är less på utséendet och innehållet. Jag skriver inte om något intressant här. Måste hitta min blogg-gengrer om ni förstår? 
Självklart så har jag funderat på att skaffa en helt ny blogg. Jag är även lite less på själva blogg.se. Devote verkar bättre och sen finns det ju många andra sidor som jag är lite nyfiken på faktiskt.
Den enkla vägen är ju att göra en ny design och vänta tills mina fingrar vill dansa på tangentbordet, hehehe.

Vad jag iallafall behöver är en nystart men dock vet jag inte hur jag ska starta om!

Medans ni väntar på min comeback så kan ni lyssna på den här mysiga låten.


MOOOIE

RSS 2.0