Abc



Hey! Jag har blivit värsta dans-nörden, men de är så grymt att kolla på. Vill också kunna dansa som i Americas Best Dance Crew. Men förstå hur mycket man måste ha tränat för att komma så långt. Jag vill... Men jag orkar inte...

Men idag drog jag en dans för Frida & Simon om det inte var några mer också. Samtidigt som jag sjung såhär: (min senaste hit!)

HALLELUJAH

Gud, frälsa diig

HALLELUJAH

Gud, frälsa diig

Osv osv.. Lät rätt bra!

Nu ska jag läsa matte så jag får fortsätta bra betyg! (det går skitbra för mig i skolan nu, woho!)

bajs bajs

Kort eller långt? Jag kan verkligen inte bestämma mig?



Nu har jag mittimellan kanske? Men ärligt talat... HJÄLP MIG!

iTunes problem

Det går inte att lägga in Veronica Maggio's album i min ipod. Vad fan? Vad irriterad jag blir nu. Itunes har inte varit sig själv på senaste tiden :(.

Nu har jag nyss ätit wok och kollat på the Hills. Ni som aldrig har sett det, SE DET! Två avsnitt varje kväll på mtv från 17.20. Hehe, har blivit lite mycket tv för mig dom senaste dagarna kanske? Men imorn är jag redo för Böglunda. POWER!

Ses imorn då vänner :D

/MOA

P.S, jag sitter inte och ber på mittenbilden på headern.. Bara så alla vet!


Paul Frank


Vardagsöveraskningar!

Jag älskar vardagsöveraskingar, verkligen älskar. Jag blir så himla glad, om t.ex mamma har bäddat min säng, det finns något smarrigt hemma som är köpt till mig, frukost på sängen.. Ja ni fattar!
Det jag tänkte säga var att nyss fick jag en tröja av mamma, jag blev så glad :D. Eftersom jag har barnbidraget dom här hårda tiderna så kan jag inte lägga alla mina pengar på kläder och fika längre. Det ska räcka till mer!





P.S, den här väskan fick följa med mig hem förra veckan
GT, 299:-





BYE!

new header

Tjena tjena! Som ni kanske ser har jag äntligen fixat en header! Är rätt nöjd faktiskt, det gick snabbt att göra. Nu har jag också börjat ändra lite smått med designen. Men det händer en massa grejer som jag inte ens har ändrat på? Lite konstigt men jaja. Nu ska jag ta en dusch, sen blir det plugga.

Puss

Picasa 3

Har skaffat Picasa 3 idag. Ett gratis bild-redegerings program. Drömmen är ju photoshop men jag får drömma vidare hela mitt liv. Well well, nu har jag ju en sysselsättning för imorgon. Woho! För det blir nog ingen skola för mig imorgon heller.  Men vad gör det??? Jag har ju Nils och Oprah, skitbra.. Ärligt talat, att vara sjuk SUCKS!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite om vampyrer, Twilight, dom måste ni läsa även om det låter lite skrämmande och onormalt.. + att jag ska bli frisk och kry som en lärka.

Ja, det var väl det jag ville framföra denna ljuvliga afton!!!!!!

/moe

99 ballons

Godmorgon, eller ja, goddag kanske? :) Klockan är ju endå 12 redan. Imorse var jag otroligt trött och hängig. Så det blev ingen skola igen. Jag var rätt taggad för provet, men jaja. Missar ett ganska viktigt studiebesök hos Baptisterna. Hoppas att inte vi ska skriva en uppsats om det, då får Isabelle rycka ut och hjälpa mig! :D

Idag har jag kollat på the Wrestler, se den inte om ni inte absolut älskar solariebruna gubbar som wrestlar. Men jag såg klart den endå, är inte så sysselsatt annars. Blir rastlösare för varje minut, man blir lite desperat. 

Jag har kollat på Oprah också, jag grät så himla mycket! Dagens avsnitt handlade om 12 mirakelbarn som Céline Dion hade hjälpt. Jag vart ritkigt berörd. Särskillt av en familj som fick en son med jättemycket problem. Ingen trodde att han skulle överleva, men han klarade endå 99 dagar. Ska kolla om jag hittar det klippet på tuben för ni borde se!

Puss


UPPDATE, jag hittade filmen. Pappan har fört en videodagbok. Det är den man får se.


Inga ben i kroppen?



Kolla på hela filmen, det är helt sjukt!

Won't you please please please come back to me?

Tjena alla bungalow-kidz! Har nyss käkat lite gröt med hjortronsylt på. Jag brukar inte direkt vara sugen på att laga värsta middagen när jag är ensam hemma. Sånt får mamma ta hand om ;).

Tänkte bara påminna er alla om att imorgon så är det den bästa dagen på året. Guess what? Fet-tisdagen. Då är det okej att käka 40 semlor om man vill! Jag tänker sätta gränsen vid tre stycken. Hehehe, jag är lite tjock av mig men jag tränar faktiskt 4 gånger i veckan så det gör inget. mOhAhAaA

 

Gamla go'a neger-tider

shoes shoes shoes









Allt från topshop.com
    Om det bara vore sommar och jag hade pengar... Nu blir jag lite ledsen

Har ni sett något fulare skivomslag?



Såg det här på spotify på något sett nyss. Alltså seriöst. Vem fan släpper en singel som ser ut såhär? Jag kan inte sluta skratta när jag ser hans blick.. HAHAHA

Du är mitt finaste skyfall

Godmorgon bloggen! Jag är hemma från skolan idag, har ont i halsen och är hängig. Det är ganska bra timing  endå eftersom jag somsagt har ett stort biologiprov imorn. Så jag ska väl kanske träna lite nu när jag har chansen?

Jag har precis ätit frukost, macka och oboy, och spelat lite guitarhero! Ja, jag är en gh-nörd. Förra våren fick jag över ansträngd handled och kunde inte spela innebandy eller något liknande på över en månad. Hahaha! Men jag äger på hard.

Ha en bra dag där ute

Min helg:

I fredags så tränade jag som vanligt, efter det följde Fritösen med mig hem. Senare gick vi vidare till Hanna, där var också Elur. Kollade på gamla bilder, mest på Rumm och gänget. Hahaha det var kul de:D.
Sen mötte vi Isa & Stina, vi gick hem till mig och sjöng singstar. Säger som Hanna, dolda talanger alltså! Ja gillar att sjönga låtar där Kicki, Bettan & Lotta är med, dom är så sköna! :D

Igår så gick ju jag och Lensy somsagt på I taket lyser stjärnorna. Himla gråtfilm alltså, se den inte med mycket mascara på fransarna. Jag såg ut som ett emo när vi kom ut! 2 tips: Se filmen. Ta med näsdukar. Innan bion gick vi och käka på Biteline, ingen nyhet att det är go mat där inte.
Efter bion så träffade jag och Lensy Anna. Vi var hemma hos mig och hade det trevligt, hehe roligaste kvällen på länge!

Idag så har jag spelat match (vann med 5-1). Sen konfirmationsmöte i 6 timmar. Tanken var att vi skulle kunna hela gamla testamentet utan till. Tyvärr somnade jag.. Men vi fick ju 2 korvar, GO KYRKAN!


Ses när vi ses / Moa the one and only!

söndag med chokladsug



Jag är så sjukt sugen på K-L-A-D-D-K-A-K-A! Med en fet klick grädde. Ååå

87 %

Pluggar till biologiprovet. Jag har 87 % rätt om huden, rätt bra faktiskt. Nu är det bara att plugga in om skelettet & musklerna. Yeeah, roligt!
        Nu luktar det semlebullar i huset för mor min har nämligen bakat det. Gött :D



Lyssnar på Håkan, snacka om sommarminnen! Här ifrån GF.

Nu kan du få mig så lätt

En vän med en bil

13


I taket lyser stjärnorna

Heey! Idag ska jag träffa Linnéa, och ikväll ska vi se på I taket lyser stjärnorna. Vi är nog dom sista som ser den filmen på bio. Men den verkar ju så bra, hoppas jag inte blir besviken för boken is a ruler! (haha kom på det där uttrycket nu :D)

Ha en bra dag



Jag har saknat dig!

19.02.09

Hej gosar, hur är det (:?
       Har nyss mysigt med Nils i soffan och kollat på Life of Ryan. Han är snygg. Som Isabelle =), nu vart hon glad att jag nämnde henne (enligt magkänslorna) eftersom hon vill att jag ska blogga om henne. Det vill Fritösen också, så det blir nog nått inlägg framöver där dom är med :D. Status, u know!

Nu borde jag egentligen plugga franska, prov imorgon. Känns inte riktigt bra. Men min kära mamma har hjälpt mig idag även om hon inte kan franska. Sen nästa vecka ska jag ha skrivit en engelska uppsats som Canada, Biologi-prov om huden, muskler & skelett, sen nästa torsdag är det ett S-T-O-R-T So prov om kristendomen. YES! Kan det bli bättre?

*En sak som är bra, är att imorgon kommer barnbidraget! 1000:- in på kontot. Katching! Fast det tar nog slut imorgon också... Känns lite trist. Jag hade iallafall tänkt att köpa

-en väska
-en jeans eller skinn jacka (vad tycker du?)
-ersätta isabelle's tröja som jag råkade förstöra med blekningsmedel
-tights
-bio

Det är egentligen inte så mycket. Men det är saker som jag verkligen behöver. Iallafall dom 3 första!

Simma lugnt!



Dom här tjejerna har STOLT klarat av alla fjortiskriterier på Höglundaskolan. Grattis Anna & Hanna!

min signatur pose

 

Tänkte bara säga hej..

HEJ!


Just another monday

Hej hej, sitter och lyssnar på Mando Diao's nya, Give me fire. Rätt bra men jag har inte hunnit lyssna in det riktigt än. Hjärnan måste arbeta lite, hehe. Eftersom jag är ett sant fan MD så ska jag köpa det eller önska mig det. Jag har ju alla deras album (a). LISTEN UPP! Gissa hur många dagar det är tills 15-års dagen? 5 veckor + 1 dag! POWER, wohoo!
       Idag har det varit jobbigt med skola & plugg. Hoppas ni har haft en bättre dag iaf.

Poss po rompan


People seems to disapear

Hej alla fanz!

Bara en sak jag måste säga; Jag gick in på tuben, sugen på Young folks av Peter, Björn & John. Och då fanns det 3 covers på den av the Kooks, Kanye West & James Blunt.. Haha, FULT! Vilken tycker ni är bäst?

Orginalet

Kanye West

the Kooks

James Blunt

Svårslaget orginal alltså, men lite roligt med andra versioner också! :D

Ikväll ska jag och Anna ha NHL maraton. POWER!

Nu längtar duschen efter mig.

Take care!

So many stories of were i've been



Plugg, plugg, plugg som jag snart drunknar i.. Såhär har det sett ut sen jag kom hem från skolan. Och det lär fortsätta i samma spår!

Lyssna på det här!



Puss

jag faller







Lars Winnerbäck, så otroligt bra.

Gladiatorsandaler

Hola amigos!

Jag är inne på www.laredoute.se och kollar lite. Jag är jättesugen att köpa dom här gladiatorsandalerna för 499:-

 

Vilken färg föredrar ni? Jag känner nog lite mer för dom till vänster.


YEEES!

Haha, det här kommer att låta helt overkligt, men direkt efter jag hade publicerat förra inlägget så ropar mamma. Och gissa vad hon hade hittat, MIN LADDARE! Wiho, yeahh, jippie, jayoo! Jag är så glad!

Nu ska jag ladda upp kameran och sen kommer lite bilder! Jag förstår att ni har dödslängtat, hehehe.

Ok, bye

Let's kill me

Jag får snart ett SAMMANBROTT :(. Kamera-laddaren är vekligen borta. Det gör mig så ledsen, ledsen, ledsen... Fast man kanske kan köpa en laddare? Begagnad eller nått. Fast vem säljer en laddare när man kan sälja hela kamera-paketet.. Åååå, det är så himla irriterande

Men om det är någon som har en laddare till en Canon Digital IXUS 70 får gärna höra av sig. Eller om ni vet vart man kan köpa en!

Puss



Så här ser den ut!

I'm holding out for a hero til' the end of the night

Hejsan, jag är hemma hos Isabelle nu. VI har haft en svullokväll. Men det gör inget för vi har dansat också! Jag kan ju räkna upp lite saker som vi har tryckt i oss:
-Kyckling med klyftpotatis och massa såser (som vi lagade själv! vuxenpoäng)
-1 kg godis
-Cheeseballs
-Pringels
-Kexchoklad
-Chokladpudding och massvis med grädde
-3 liter dricka. Ingen alchohol här inte. LÄSK POWAHH!

Sen har vi kollat på melodifestivalen, kollat på film, American pie Band camp och lekt lite. Hehe. Hehehe. Heh

Kramas mycket!

see you later alligater

Bilder ifrån veckan

Min kameraladdare är borta, så det är lite kassa bilder eftersom dom är tagna med mobilen:















Ha de

Floorball

Nu ska jag på innebandy träning. Efter det, tacos, sen vet jag inte. Vi får se vart vindarna för mig. Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll.
Lite onödigt inlägg. Men ni får plågas...

Ses



 

En bild från Egypten i somras där jag och Alva rider en dromedar. Hehe. POWER!


 


SATC 2!

Nu är det klart. Efter månader av spekulationer så bekräftas det äntligen - i sommar startar inspelningarna av den andra Sex and the city-filmen för premiär sommaren 2010.

Filmens regissör Patrick King gör det här efterlängtade uttalandet i People Magazine:
- Jag är väldigt glad att få jobba med dessa fantastiska skådespelerskor igen och skulle gärna berätta mer för alla om uppföljaren, men jag är upptagen med mitt - sexliv.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis ska alla vara klara för Sex ans the city: The movie 2.


Kopierat från kanal5.se.

Jippie! Jag slår klackarna i taket just nu. Hoppas den är lika bra som den första. För den är verkligen underbar. En film som jag har sett många gånger!

/m.d

Time's a wastin

Tjenare kexet

Isa & jag har nyss sett klart på Changeling, den var jättebra. Ni borde verkligen se den. Det kom lite tårar då och då. Hehe. Hehehe. Heh

Nu sjunger vi lite Johnny Cash, och det låter skitbra! I framtiden kommer en film där vi uppträder, that's a promise.



KLIPP IFRÅN WALK THE LINE.

Go away from my window
Leave at your own chosen speed
I'm not the one you want babe
I'm not the one you need

They say you're looking for someone,
Who's never weak but always strong
To protect you and defend you
Whether you are right or wrong

Someone to open each and every door
But it aint me babe
No no no, it aint me babe
It aint me you're looking for... babe

Go lightly from the ledge babe,
Go lightly on the ground
I'm not the one you want babe,
I'll only let you down

You say you're looking for someone
Who'll promise never to part
Someone to close his eyes to you
Someone to close his heart

Someone to die for you and more,
But it aint me babe
No no no, it aint me babe
It aint me you're looking for... babe

SJUNG!

Hold up, wait a minute

Hej Fanz


Nu är jag hemma och lyssnar på lite Crille Brun, hehe. Gamla låtar som ger mig gamla minnen och det är väldigt roligt när händelser, platser & lukter o.s.v spelas upp för en bara man hör en låt. Mando Diao's 3:e album, Ode To Ochrasy, kan jag nästan varenda ord i. När jag hör den skivan tänker jag på när jag och Linnéa var i Mora. Det är fina minnen. Vi lyssnade på den skivan hela vägen hem.
      Jack Johnson's skiva In Between Dreams kopplar jag direkt till sommaren 07 när jag och Karin spenderade en vecka i hennes stuga i Gåxsjö. Det är verkligen underbara minnen, såklart! :)

Nu ska jag städa lite för snart kommer min kära lilla Isabelle.

Sov gott och dröm om mig!


En riktig oldie på mig och Isabelle. 1 år sen

Something for your ears

Brandi Carlile -the Story
The Kooks - Seaside
Coldplay - Fix You
Mando Diao - You can't steal my love (acoustic)

/m.d

Give me a break

3 ord... Kalla mig hAcK3r! + lite olaglig i kanten. Idag har laddat hem två filmer idag som går på bio; Revolutionary Road och Changeling. Jag har hört att dom är jättebra. Det är så himla många bra filmer som går på bioduken nu, eller vad säger ni?

Jag vill se I Taket Lyser Stjärnorna! Jag har läst boken (som alla andra), och den är verkligen underbar. Jag längtar tills jag får se filmen. Frågan är när jag har råd.

Ojuste, jag har tappat bort min kameraladdare.. SKJUT MIG!

Tillbaka till pluggandet!



Kate Winslet & Leonardo DiCaprio

Uppdrag för två dektektiver

Jag och komisarie Pettersson åker ner på hemma kväll nu, imördjensy kejs....

Ses när vi ses

/agent Danielsson

RSS 2.0