frida nelin

Läs fridas blogg nu! puss på er

KLICKA HÄR


Nu är garderoben snart klar!!

Hej sötnosar. Nu sitter jag på mitt golv och är alldeles SLUT.. Jag har haft fullt upp hela dagen, målatmålatmålat. Men det är så jävla värt det. För snart är min walk in closet snart klar. Det ser jätte bra ut. Bilder kommer när den är färdig.



Skohyllan ♥

Tvungen, tyvärr...

Nåra korta ord om Skinkfittan hampus och Sjöberg eller förresten Slöberg!
Dom är dom bästa som finns i hela världen, kommer aldrig finnas ngt bättre folk. Ville bara att ni skulle få veta de.

Och jag blev veerkligen inte tvingad till att skriva de här.

PUSS igen!

Isabelle "the man" gästbloggar!

Cha Cha alla moieälskare!
Jag tycker de är på tiden att moas blogg upppdateras men inte ser jag något resultat, så jag får helt enkelt ta tag saken i egna händer:)
Har aldrig bloggat förut, så inga höga förväntningar från min sida iallafall.
Nog om de, nu sitter jag, eller ligger ner på en matta och har en fotkudde som huvudhållare, skumt men skönt:P Och med mig i lines mysiga place är angelica, sjöberg, leebritt, hampe, markus, anna, frida, cia, och jag, och såklart moiie!
Vi hare väldigt trevligt, mycket folk och ensam hemma, kan de bli bättre?
Line har haft middag eftersom hon har fyllt år, av oss fick hon otroligt bra saker, haha kanske inte:P
Hon fick iallafall:
-  Gul hårspray, alltså de blir gult av den
- 2 riskkakpaket ( line's favoriter)
- Sen fick de bli ett par elton john brillor från lekplaneten med fejkögon, grymma ju!
Sen till dom lite mer seriösa sakerna:
- Svarta tights med nitar på sidan
- Silverhalsband från bikbok
Helt okej tycker jag, vår fantasi är fantastisk!
Nu ska moa ringa erik och be han komma, vem vill komma till de här dårhuset? Skojja, hit vill alla komma ofc.
Men jaja, nu tar de slut på ord, Kanske ska ägna min tid åt att umgås istället, något jag har gjort förut iallafall.
Ha en grym fredags kväll, glöm inte att kramas mycket! PUSSI :*


Vart ska jag lägga kläderna nu!?


Yes!

Nu är prao-platsen klappad och klar. Hospital here we come!

Morgon ala Moa

Jag måste bara berätta om hur min perfekta morgon har sett ut!

• Ställde alarmet på 7, för mina pumpor på Farmville skulle skördas då! Jag fick jättemycket pengar och kom upp en level. FARMVILLE FOR LIFE!

• Hämtade en monster i kylskåpet och såg på Twilight i sängen. Ni kanske har märkt att jag aldrig tröttnar på den filmen ;).

• Städade rummet lite snabbt, nu är det fint här! :D

• Duschade och klädde på mig mysiga kläder (adidasbyxor och oversize linne)

• Åt en kiwi, tog moppen till skolan och kommer hem 20 minuter senare!

Perfekt skolmorgon :D:D

Känner att jag var ovanligt aktiv den här morgonen..

Tisdag

Nu är jag hemma från skoldag nr 2. Som bestog av att jag pratade med min mentor i 20 minuter. Det var riktigt skönt att ha en kort dag måste jag säga :D. Men imorgon blir det mattelektion direkt -.-.

Så nu ska jag ägna min förmiddag åt att ta ur alla mina kläder ur min garderob, för jag ska få en walk-in-closet till mitt rum. Det kommer bli GRYMT!! Jag får välja allting där inne själv som tapeter, dörr och lampor och annat. Så det kommer blir exakt som jag vill ha det. Ni får veta mer sen.

Vet att jag la in den här låten igår också, men jag kan inte sluta lyssna på den!? Så sjukt jävla bra. Älskar hans sätt att sjunga ♥
MUSE - Starlight



Idag är det måndag

Första skoldagen i nian, CHECK! Äldst på Höglunda då, hehe respeeekt. Dagen har varit drygtoch tråkig, inte för att jag trodde att det skulle bli roligt men när dom bara vill dela ut papper så tycker jag hellre att dom kan skicka hem dom med posten. ONÖDIG SKIT kallas det, tihi.

Några låtar som pumpas i mina nya högtalare just nu!


Hehe en bild till förtjänar han väl?


Test

Alla som börjar skolan måste svara!


Vilken klass börjar du? - 9c
Vilken skola går/ska du börja på? - höglunda
Vad ska bli roligast med att börja skolan igen? - typ.. träffa klassen igen
Vad ska bli tråkigast med att börja skolan igen? - prov och tidiga mornar
Vem har du saknat mest från klassen? - nästan alla, troja
Vilken lärare ska bli roligast att träffa igen? - b.o och kg är dom enda trevliga satt, ja de får bli dom
Vilka betyg vill du ha? - vg i allt och nått mvg hoppas jag
Vilka betyg tror du att du kommer få? - vet inte 
Vilket ämne är roligast? - är en liten naturnörd egentligen, så dom ämnena men alla estetiska ämnen ligger mig VARMT om hjärtat
Vilket ämne är tråkigast? - svenska helt klart
Vem på din skola är snyggast? - venne :D
Får du någon ny i din klass i år? - har hört det, ja
Tror du att du kommer förändras under detta året? - de får vi väl se



En galet snygg man vid namn Björn Dixgård (mando diao). Dagens puss till honom (a).


Natt

Nu ska jag slå på den underbaraste och bästa filmen och sova sen. Jag hoppas verkligen alla vet vilken film jag menar?! ;)


T W I L I G H T såklart.


Gatufest 09 (på gatan)

Har nyss kommit hem från en mysig kväll med lek, mat, film och prat med grannarna. Vi kastade lasso, spelade boule och kastade pil i spöregnet. Det var drygt men annars var det ju roligt. Älskar våran gata alltså! Vi är typ 10 stycken barn i ungefär samma ålder. Så det kan man ju vara glad för, att det inte bara bor pensionärer på gatan! :D Vi hade väldigt kul iaf. Hann dock inte ringa numera skåne-Karin ikväll, men det ska jag minsan göra imorgon ♥.

Btw, mormor har hittat en fjällräven jacka (MARINBLÅ SOM JAG VILLE HA) hemma hos henne. Som nu är min om den passar..! Storleken är kanske lite överdrivet stor men jag bryr mig inte, bara den inte hänger till knäna. Man kan ju alltid ha den uppknäppt! Ska övertala mor min att skjutsa mig fram och tillbaka till Fränsta imorn. Moa. Glad.

You, you don't understand me

SÅ HÄR SKULLE DET INTE BLI JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!
orkar inte ens förklara.


Prao vecka 38 för 9c

Jag och Isabelle ska försöka fixa praoplatser på sjukhuset. Kanske får operera ett hjärta eller två. Har hört att Sundsvalls sjukhus tillåter det bara man är 15 år och gillar solnedgångar och strandpromenader. Perfetkt! Moa for President kirurg!

Vi tänkte ringa och prata med dom imorgon tror jag. Annars hinner vi inte :P. På måndag, första skoldagen som ni vet, så ska dom lämnas in. *sPäNnAnDe VäRrE*

Rubarak <3 Facebook

Ja, det är sant. Jag är sen idag fast i Facebook träsket. Men oj så roligt man kan ha! Har nördat och nördat det hela dagen (h). Men lite kul att jag är typ den sista i Sverige som skaffar det, visst va? Donno why.. Jag har alltid bara haft en känsla om att det inte var något för mig men oh man, jag är så fast. Älskar speciellt status medelanderna. Så Moa helt enkelt..! Dah.

DAGENS HISS: FACEBOOK
-no more bdb or any other shit, fb in my ♥ 4ever

DAGENS NÖRD: MOA
-eh, jag? nörd? vadå nörd? :)))

puss på er

Time to get up up!

Klockan är kvart i 4 och jag har fortfarande pyamas på mig. Oh my god! Vad har jag gjort idag egentligen? Alltid samma fråga nu för tiden. Time to wake up.

Jag har diskuterat praoen med mamma och pappa. Det verkar inte bli någon prao Göteborg.. Det kostar runt 2.500 för en tågresa. Och det är inte ens tur&retur. Det är synd för tänk er vad kul det hade varit om jag och Isaprupp hade varit ensamma i Gbg en vecka. Grymt kul hade det varit :). Men det kommer väl andra tillfällen så småning om hoppas jag :).

Två månader har gått för fort

Skola på måndag. Två dagar som kvarstår av ett underbart sommarlov. Vill inte skola!!!

Måndag idag väl?

Vet ni vad jag kom på alla norrlänningar? Vi har en vecka mer lov än alla söder ut. Hur bra är inte det då? Jag känner mig lite lyckligare när jag tänker på att alla andra har varit i skolan idag medans jag har har njutit av att vara ledig. Så nu ska jag verkligen försöka pressa in allt jag vill göra innan lovet är slut. Imorn ska jag t.ex till Angelicas stuga. Funny :D.

Ska fixa mig nu och dra mig mot Line där Soffan också är!

Puss

Morsning

Som jag skrev i natt så passade jag på att sova bort halva dagen, vaknade 10 i två av att Max väckte mig. Annars hade jag kunna sovit till fem :D. Men nu ska jag göra mig i ordning och höra av mig till mina dudes!

Puss

.

Jag saknar dig men du verkar inte bry dig alls.

Jag blir rädd


Raaaauuuuuwwr...!



Vad tycker ni om den här HETA bilden på mig och Line i 6an! Finns fan ingen fulare bild i historien! HAHAHAHA. Var glada att ni fick se den korvar :D

04:14

Omg, är klockan så mycket redan? :O Vad gör jag uppe egentligen? Men jag kan sova imorgon istället. Kommer säkert regna endå och då kan man lika gärna sova bort några timmar. Hatar regnet och kylan just nu. Så grymt äckligt kallt och grått! Väck mig när nästa varma sommar är här igen, tack! Det är lidande på hög nivå att åka vara ute över huvud taget.

Men vet ni? Jag tränade med nya innebandy laget ikväll.  Det känns väl sådär att hoppa in i divition två laget för på något sett så känner man sig inte välkommen där. Dom är ju nått år äldre men endå. Det kanske kommer om ett tag kan man ju hoppas på :D. Har ju endå alla mongon med mig från det klassiska SKM laget, så otroligt skönt lag! The best bitches.

Efter träningen åkte jag och Line hem till mig så jag kunde duscha. Sen åkte vi till Cia där Erik, Markus och Sjöberg också var. Vi kollade på film och myste på. Jag halvsov lite under hela filmen (a) men alla var trötta satt jag tror inte jag var den enda faktiskt. Sen kom Hampussy också. Nästan hela crewet samlat alltså! Sällan de händer liksom ;D. Or not. Kom hem runt tolv och då hade mamma köpt cola till mig så det gjorde min kväll! Kanske därför jag inte är trött nu? Där har vi det

Men ska krypa ner i min feta säng nu och tänka på alla er som inte har en så stor och skön säng som jag! Synd om er

Toms favoriter!! woho

Hej gullungar! Nu är jag och Elin hos Lee-Britt och chillar för fullt med chips och lättdryck. Vi va på selånger ett tag, sen åkte vi hem till Katja och kollade på film. Jag kände sig som en blöt katt när jag kom in efter att ha kört moppe i spöregn från Bergsåker till stan. Blääää! 


Nu ska alla lyssna på amy diamond och sova sött! Puss

Hos frittan

Det blev inge sidsjön för det var alldeles för kallt när jag kom utanför dörren. Så nu är vi hemma hos Frida och chillar på. Jag och Isa har nyss gjort värsta goda fruktsalladen! Nektariner och grejjer, mums. 

Nu är det dags att ta moppen hem till mig, jag måste hämta lite kläder och sånt. Sen äter jag hemma hos Isa och efter det Selånger WOH WOH WOHooooooOOOO!!!! PEPPAaAaAHHhHH!!! Nä okej. Det kanske inte ens blir så, vi får väl se vart vindarna vänder.

Moa


Lördag

Nu drar jag och Isa till sidsjön! Men jag har inte ens varit utanför dörren idag, solen kanske inte ens är framme? Men det blir iaf en nice dag känner jag på mig.

Hör av er bäbisar♥

Morniiiiing!

Mamsen väckte mig och sa att hon hade varit och köpt frallor på ett bageri, skön start på en lördag :).

Ikväll ska jag kanske åka ner på Selånger med några vänner. De är bara de att det kommer nog att vara runt 11 grader ikväll eller något. Hallå väderguden? Fixa lite sommar för första gången på lovet ikväll maybe! Men hur som helst så kommer de bli grymt nice att träffa alla ikväll, utom Hanna och Anna som är på mallis och blir bombade :(.



Mina söta pinglor när dom var i Grekland, jag älskar bilden!


KISS KISS


Beslutsångest!

Jag har fått lön sen när jag hjälpte till lite i mormors affär. Och jag har värsta beslutsångest över vad jag ska köpa. Här är grejerna som jag vill (och måste) ha!







Ge mig!


Torsdag

Cha Cha alla bloggläsare! Hehehehehe :))

Nu lyssnar jag på världens sämsta spellista som jag och Karin har gjort! Det är bara Hits for kids låtar som man älskade under 90 talets gyllende dagar. Lyssna här. Till er som inte har spotify... Er tycker jag synd om! Det borde ni skaffa snabbt för att kunna lyssna på den här spellistan, det enda rätta!

Idag ska jag först träffa Anna lite, hon och Rumpan åker till mallis imorn... Värst vad alla mina vänner åker långt bort från mig :'(. Men hon är ju hemma om en vecka så det är väl något man kan överleva. Hon har lovat mig att köpa m&m's åt mig!!! YEAAAHHH! Moa gladare :)

Jag berättar senare vad som händer ikväll =).

Lite dampigt inlägg men whatever, ni älskar mig endå!


Mando Diao - The next to be lowered

Så jävla bra är dom.


With you it's were I rather be. This long distance is killing me.

Om två dagar flyttar Karin och idag var det dags att säga hejdå. Inte det lättaste... Jag kan inte ens förklara hur mycket jag kommer att sakna dig min vän! Det är så jobbigt att veta att vi antagligen inte kommer träffas förens på jullovet, om drygt ett halvår! Jag vill ju ha dig här hos mig :(. Du har visat mig hur en riktig vän ska vara, du är bäst och jag älskar dig!

Jag kommer att sakna dig som fan.



(inte den hetaste bilden men det skiter jag i)


hemma igen!

Nu är jag lite halvstressad för jag ska ner på stan och träffa lite kompisar och sen ska vi vara i hamnen och sen åker vi hem till Hanna. Men vi får väl se hur kvällen blir! Det är väldigt skönt att vara hemma igen, även om jag åkte igår-morse (för att jobba hos mormor i fränsta). Men jag berättar mer nån annan gång för nu är det bråttom

Måste sminka mig och torka håret nu babes!!




Bara jag som haft den här sjukt jobbiga låten på hjärnan hela dagen? Nu är jag iaf inte den enda, mohaha!

Puss

Väntar på Isapissa

Hej bloggen! Nu har jag gjort mig i ordning lite och väntar på Isabelle.. Hihi, jag har inte träffat henne på jättelänge och vi ska gå och äta kebab :D MUMS

puss puss

RSS 2.0