Måndag

Orientering på gympan idag. Sprang ca 15 minuter och åt blåbär ca 45 minuter. Vet hur livet ska levas ♥. Nu har jag lagat middag HELT SJÄLV. Gjorde pestopasta med tomat, skinka och nå fröbajs.... Hard work work. Hehehee.

Lightbox_1317037966600

OLHASIFHDP

Har jag skrivit mer än två rader på min hemtenta? Nej.
Ska den vara inne om två dagar? Ja.
Självmordsbenägen? Ja.

Tre videos.





Fruktsallad och kycklingsallad

Igår var jag ju som sagt med Lino. Vi gjorde fruktsallad, såg på Men in black som gick på tv och och myste baHH. Jätteskönt faktiskt. Vi har även bestämt oss för att flytta till Göteborg något år efter gymnasiet och plugga där! Satt och letade efter lägenheter och drömde oss bort.... HEHE.



Idag har jag varit och hälsat på Annas jobb. Hon hade dock fittmückä kunder (pensionärer) så det var väl inte lika roligt som jag hade hoppats... Nu har jag precis varit på pizzerian och köpt kycklingsallad. Fick även med världens största vitlöksbröd!! Så nu ska jag hugga in på det och resten av dagen består av hemtenta-plugg i psykologi fram tills femtiden då jag ska på yoga med Line.

Musikcafé

Var på musikcafé på skvadern idag. Massa folk där och määässsäää määsssää fike!!! Åt extremt mycket.... Men vad gör det när jag endå redan har fetma!!!!!! HEHE.

shot_1316871480250
Linefine!!
shot_1316871523021
Lisa och Isabelle
shot_1316865128135
Gamla skvadrar var där och sjöng litegräään.
shot_1316871561294
Jag ser ut som ett bajsmongo!!!!!!! men jaja. hejdå nu ska jag åka till linnea!!!!1 WIHOOO HIIHHI

Fuck cancer

Åh denna fredag har varit hur fin som helst. Var på ute och åt med Line, Isabelle, Frida och Jennie på Allstar. Jag och Line delade på den fetaste mattallricken ni kan tänka er med massa nachos, ribs, buffalowings, quasedillas och massa mer bajs. Gott gott!

Sen vandrade vi vidare till Pipeline där "Fuck cancer" galan var. Olivier Byström, en kompis till min lillebror var med och skapade den idén och utförde den. HÄR, HÄR och HÄR kan ni läsa en liten del av vad han har varit med om och hur stor påverkan han har haft på så många. Det var jättebra arrangerat, försäljning av snygga tygpåsar, tshirts osv och information om sjukdommen plus en hel bunt band som spelade.

Alla pengarna som de fick in gick till barncancerfonden vilket gjorde att det kändes mer än okej att lägga ner pengarna på en fika. Hoppas verkligen de tjänade ihop mycket pengar eftersom de hade gjort ett sånt bra jobb och det behövs. Blev så himla påverkad också, känner att jag är så himla tacksam över att ha sån tur i livet att ingen i min familj eller någon av mina vänner lider av cancer eller liknande. Usch, världens hemskaste sjukdom. Ta hand om er, kram!







Så. Det var lite om min kväll. Nu ska jag sova gött och sen imorgon ska jag umgås med Linnéa. Har inte hunnit träffa henne efter skolan eller på helger enda sen sommarlovet. Det är hur galet som helst och eftersom vi i princip umgicks varje dag då så har jag saknat henne massor!!

Allt grönt



GODMORGON! Jag ligger fortfarande hemma i sängen och kollar på lite idolavsnitt jag har missat, har världens bajsmensverk och orkade inte plåga mig själv. Åker till skolan när det har gått över istället! Har engelskaprov klockan 1 och därefter ska jag förhoppningsvis åka och träna med Izor.

FREDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!

Kvällsunderhållning





Vill så gärna gifta mig med denna karl, men det kan jag inte för nu måste jag slita mig från honom och åka och träna Isabelle.... Livet suger...

19:06

Hej på er mina små barn. Jag ligger i soffan och läser bloggar, kollar på filmen 2012 (som jag egentligen hatar). Har haft BAJSEMUCHO matte att plugga denna vecka. Fram tills idag då vi hade provet. Så nu är det lugnt ett tag till vilket ska bli skönt! Bajsmatte.

Den 4e oktober börjar top model!!!!!!!

Såg de på reklamen nu och tänkte ba *yez*. Vilken säsong är det inne på nu? Typ 20e borde det ärligt talat vara, och jag har sett varenda en av dem ♥♥♥♥.

Annars då.

Jo!!!!! Kissies lillebror Peter08 och hans silikonbröstade entourage på Blog adwards.



Vilken casanova man tycker han är, eller hur. En riktigt stilig charmör han är, Peter08.

OVER AND OUT.

Weekends!!!

Oj, dålig uppdatering här känner jag (och hör från alla haters). Men den enkla anledningen är att jag har haft mycket för mig i veckan. Har äntligen blivit frisk och börjat träna på Ego igen, pluggat inför matteprov och käkat sushi TRE gånger. Nomnomnom.

Jag har haft en superrolig helg iallafall fylld med ALLT YOU NEED. I fredags var det middag + fÄzt med Miichaela, Ellen och Olivia.
Igår åkte jag och pappa en sväng för att först fika hos mormor i Fränsta och sen vara i farmor & farfars stuga utanför Ånge. Var verkligen jättemysigt, jag älskar att träffa släktingar och bara ta det lugnt, äta god mat och umgås. Efter att vi hade varit inne på världens bästa godisaffär GLUGGEN i Ånge åkte jag och pappzen hemmåt.
På kvällen drog jag ut med Isabelle, Katja M.FL. och hade hur kul som helst!

Idag har jag varit ner en sväng till kyrkan för att träffa mina nya konfrimander och fika. Verkar ju va GÖLLIGASTE UNGZEN EVAH.

Så... Har hunnit med ganska mycket faktiskt. Ska plugga lite under dagen nu och förhoppningsvis dra ut och springa ikväll. Har lite ångest inför konditionsuppgiften på skolan imorgon som innehåller intervaller.... FUCK. Aja. Vi får se hur aktivt liv jag orkar ha idag. PöSS Å KRäM





Söndag

Bra med idag:
Har spelat wordfeud mot Fredrik Reinfeldts son Gustaf Reinfeldt!!!!!!!!!!!! Kände mig så älskad när han accepterade min förfrågan. Och känner mig jävligt grym som har intagit en bastant ledning.
Har sett Fast & furious 5 vilken var bra!
Ätit god middag höhö

Dåligt med idag:
Jag har pluggat fittlite av vad jag borde ha gjort
Har fortfarande på mig pyamas....

 

Nu drar jag till Jennie för att kolla på idol och äta gofika! PUSS

Bon Iver - Holocene

Så jävla fin video, inspelad på Island i somras.


Var på knytiz yesterday

Morni'n y'all!!!! Inatt har jag sovit som en gud på svävande moln. Sov seriöst minst 12 timmar ocskå = känner mig pigg och på bra humör riiiiggghhtttt!

Igår var jag på knytis hos Lisa. Vi var ungefär 10-15 stycken (orkar ej räkna just nu) och det var so much fun you know! Ellen hade med sig ett typiskt tjej-tönt-spel som hette typ...... tjejmiddag? Och det körde vi, vilket var kul!! Men töntigt!! Men kul!!

Knäppte bara en bild med min rövmobilkamera för the pink one låg hemma och grinade i ett hörn. Aja. WHAT TO DO känner jag bara. Nu ska jag äta en våffla och sen BÖR jag plugga matte c resten av dagen (bör). Hejdå!


Bild 22 - Festivalkänslor



Peace & Love!!!!! Behöver inte säga så mycket mer än att det fortfarande gör ont i hjärtat att jag inte har en enda bild därifrån då min kamera försvann på Timbuktus spelning på gatufesten... Ont gör det!!!!!!!!!!!

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Rental appartements Paris

Idag har jag fått besök av Ellzor och Oliz! Bland annat så har vi letat efter lägenheter att hyra i Paris på påsklovet. Vi vill helst bo i Montmarte eller Marais och vi har hittat en del fina cribzz där! Försökte även att hitta bra flygresor men det gick mindre bra... Dock så har vi ändå TVÅHUNDRATIO dagar kvar tills vi åker. Och ja. Vi har kollat upp hur många dagar det är kvar, något fel med det!?!!?! LÄNGTAAAAAAAR ♥♥♥


Den här är min favorit so far. Ligger typ tio minuter ifrån sacre ceur och tjugo minuter från moulin rouge om man går! Och är hyfsatt billig och very fresh!!!

Den här ligger SHHJJUUUKT centralt och väldigt nära notre dame. Och fin. Jete fin!!!!

Det här är typ världens minsta ställe! 18 kvadratmeter tror jag det var... HAHA. Däremot så har den typ BÄST läge och är jättebillig vilket man ska komma ihåg! Alltså det är loligt liten. Mindre än mitt sovrum?


Den här lägenheten var bara så ♥♥♥♥. Låg precis vid Sacre Ceur och med världens utsikt och allt........... Aaaaaaahhhhh.. Men lite dyrare såklart.

Jaja. Det där var några av lägenheterna vi hittade!


Myskväll

Nu har Anna och Isabelle kommit hit. Vi ska kolla på idol, äta massa godis och chips och slå på en film! SUPERMYS!!!!!!



Onsdag

Sitter på skolan och lolar!!! Det var potatisgratäng och rostbiff till lunch = väldigt nice. Vi har bara en lektion idag och det är i engelska a vilket är väldigt slappt men jag funderar ändå på att åka hem. Har feber och känner mig trött och har en riktig fuldag...

Men tror nästan jag ska hålla ut för efter skolan så ska jag och Amanada boka in oss på teorilektioner på en körskola och sen äta subway! Kan rädda denna dag känner jag...

'

Aaron Johnson MIN KÄRLEK

Bild 21 - familjen



Självklart så passar lilla familjen in perfekt på den punkten. Här är på Ica-Maxis konfa!!!! naaaWWW!!!

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Skolfotot 2011/2012



Hur konstigt var det inte att jag fick sitta ner? Dom långa ska ju stå tänkte jag i morse och tog på mig mina SKITIGA, GAMLA, ÄCKLIGA converse och ba hööhöhööh. Och självklart... Jag får sitta :) :) :). Men jag hoppas att det inte kommer synas i katalogen.

För som vi alla vet så är UTSEENDE ALLT!!!!!!!!!!!!!

Fyra

  
  

Det här med att jag somnade runt halv fyra inatt är ju inte okej. Låg uppe och spelade wordfeud, städade, gick omkring, drack vatten och smsade tills jag tvingade mig själv att sova. Men trots det så var jag pigg (eller så pigg som man kan bli med feber) i morse och åkte till skolan för att vara med på skolfotot.... Alltid lika hemsk upplevelse. Vill typ hyra in någon snygg människa som kan vikarera mig den dagen. Men för att försöka se det positivt: Jag har ett år på mig att bli snygg ♥.

Men hur som helst så gick jag hem efter elva och har slappat sen dess! Räknat lite matte och spela SMURFS & CO  på facebook<33 mitt liv just nu hur tragiskt det än låter. (NU SKICKADE JENS PRECIS EN HONUNG SÅ JAG KAN BYGGA EN BAGARSTUGA!!!!! FINALLY)

Jag har inte orkat laga någon middag eller...... Mamma hade ätit ute eller något och pappa är i Stockholm. HALLÅ JAG DÅ? Det får väl bli chips, det är en sån jävla process att laga mat. Hehhehhhe. Äh, ska slå på idol nu så hörs vi kanske sen! POSS

Idol 2011

Kröp ner i sängen med mamma för att kolla på första Idolavsnittet och äta Ben & Jerrys förut. Och alltså den nya juryn? ALEXANDER BARD? Vilken idiot, ärligt talat. Okej att idoljuryn måste vara hårda och inte ge sympatibiljetter osv men han var ju extrem! Hemsk äcklig människa *brb ska spy* Saknar Andreas blekta smile...

Och denna tjej!!! Jag har lyssnat på hennes låt om och om igen nu. Hur bra som helst! Och hon hette Moa xD precis som jag.... Hehhehh.



Nu ska jag hoppa i duschen och sen gå och lägga mig. Imorgon är det skolfoto och jag vill INTE se ut som en aidspacient. Godnatt!

Det är okej att känna


Bild 20 - mina närmaste



Lite för svårt att få med alla sina närmaste på en enda bild. Men här är två av mina absolut bästa vänner. Linnéa som jag har hållt ihop med enda sen vaggan i princip. Henne träffar jag nästan varje dag och ganska ofta kommer skrattatacker bara vi kollar på varandra. Karin flyttade för två år sen ner till Båstad och vi träffas därför bara på loven. JAG SAKNAR HENNE HUR MYCKET SOM HELST LILLA KORVEN!!!!!!! Och dessa två tillsammans är så himla bra bara. ♥

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Söndag och feber

Vaknade idag med huvudvärk och snor som rann för kung och fosterland HÖHÖ. Jättemysigt sätt att börja dagen på! Därför har jag spederat resten av dagen i sängen och spelat facebookspel. Men jag börjar få lite ångest över mig själv nu så ska kanske ta tag i lite skolarbete jag missat under veckan, bl.a matte c och engelska... Åh vad underbart :') ÄLSKAR MIN INSTÄLLNING TILL LIVET IDAG!

Hejdå. Vi ses sen. Hejdå.

Har börjat med en spellista inför hösten! när hösten närmar sig (ps. inte klar än!)


Som en viskning



Ikväll har min familj varit på knytmiddag hos våra grannar där även resten av gatan befann sig. Jättemysigt att träffa alla som man bara stöter på och hejhej:ar på lite då och då. Vann även två biobiljetter och massa godis!!! LOL. Men jag kände att jag inte orkade så länge så jag gick hem igen så fick de vuxna FESTA LOSS!

Nu tänkte jag koka lite te och krypa ner i soffan framför en film. Kanske Stolthet och fördom? MÅSTE-BLI-FRISK! PUSS

Bild 19 - en snygg person

Tumblr_lquliu6iis1qhk8bgo1_250_largeTumblr_lquliu6iis1qhk8bgo1_250_largeTumblr_lquliu6iis1qhk8bgo1_250_large
James Franco

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

En lista.

Fem saker jag inte kan vara utan.
1. Mobilspel (wordfeud, solitaire, ninja jumPeRRR osv)
2. Mobilen
3. Vänner och familj
4. MAT?!?!?!
5. Pengar..... HöhöhöhhHhh

Fem filmer jag tycker är bra.
1. Fight Club
2. Stolthet och fördom
3. Trassel
4. The holiday
5. Alla American Pie xD


Fem maträtter jag älskar.
1. Flygande Jacob
2. Subway
3. Grillat kött, majskolvar, squash och potatisklyftor OCH SÅNT
4. Kladdkaka
5. Sushi

Fem saker jag vill göra.
1. Ta studenten
2. Åka till Paris till våren
3. Bli frisk och börja träna igen
4. Träffa min lillkusse 
5. Skaffa jobb

Fem saker jag inte gillar.
1. Envisa människor som har FEL
2. Tbs xD
3. 16 and pregnant, tråkigaste jävla programmet någonsin
4. Människor som varken har facebook, twitter eller blogg. Ni existerar ju inte!!
5. Mobbning



Ellens bild!

Bild 18 - min fritid


BRUKAR HÄNGA VID EIFFELTORNET PÅ MIN FRITID.

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.

Att blogga om

Har skitmycket att blogga om kom jag på! Massa grejjer som har runnit ut i sanden bah.

-Ska fortsätta visa bilderna från Paris
-Kommer ni ihåg den där "30 dagars listan"? DEN SKA JAG FULLFÖLJA!
-Visa shoppinggrejset från Paris
-Ska berätta varför bloggen heter RUBARAK
-Sammanfatta denna sommar

Sjukizzz


Här är de jag har umgåtts med ikväll (+halstabletter och ipren). De har varit väldigt snälla mot mig! Jättebra kompisar :D





....................


Alltså jag dör vad uttråkad jag är. Kollade till och med på Sveriges fotbollsmatch mot Ungern. Och hur slutade den då? Jo Ungern vann. Hur kul var det då, när jag väl satte mig där framför tv:n och kollade på 22 karlar som sprang efter en liten boll. INGE KUL ALLS KAN JAG SÄGA. Fyfan. Fotboll ska upplevas LIVE och inte i en soffa med endast en efterbliven katt som sällskap.

Och nu tänkte jag dämpa min rastlöshet genom att spela sims (självklart, självklart). Men då, självkfallet!!!!!!!!!!!! HUR HADE JAG INTE KUNNAT RÄKNA UT DET!!!!!!!!!! Min pappa ska "arbeta" inför "kubendagen" imorgon. Vafan vill han med det. Tror han ens kuben bryr sig om vad han gör. Nä. Det gör dom inte.

Det var inte på detta sätt jag skulle leva mitt liv enligt mina planer, förstår ni det...............


Senaste tiden

Den senaste tiden så har jag hunnit med mycket. Var nere med familjen i Göteborg och hälsade på moster och Stefan för att FÖRHOPPNINGSVIS få se en liten kusse. Vi var iallafall där nere och umgicks, shoppade lite och myste lite. Men ingen kusin... För han kom självklart ut till världen DAGEN EFTER vi hade åkt hem. Sånt är så typiskt så jag bara vill slicea mig själv. Men självklart har jag sett bilder på den lilla skrutten och han är världens sötaste. Får väl peta på honom till Jul förhoppningsvis!

Sen var det dags att börja tvåan. Hela min klass svettades som jag vet inte vad. ÄNTLIGEN ETT NYTT SKOLÅR YOU GUYS!!!!!!!! Nej men vi har fått två nya klassisar och det är alltid kul. Lite nya kUlTuReR oCh kRyDdOr i klassen.

Första skolveckan var deprimerande. Jätteroligt att träffa alla igen, få nya rum, kurser och bla bla bla men tanken av att gå i skolan ett år till är väl kanske lite väl mörk. Dock så har det kännts mycket bättre denna vecka numero dos.

Förra helgen var jag på ledarskapsläger i Vålådalen (typ åre). Åt skitmycket mat  FÖ FAN, träffade massa människor och buzade 100%. Jag kom hem på söndagkväll och då var det bara att packa inför morgondagen då vi skulle fara iväg med klassen i två dagar.

Vi var i Borgasand och det var typ såhäääääääääär underbart. Låg på stranden och räknade stjärnfall, spelade beachvolleyboll i solnedgången, råkade elda upp mashmellows, badade i havet och allt sånt där.


Ellen och Emma innan vi orienterade fram till stranden.

Jag och Miichaela sätter upp vårat tält som var typ GIGANTISKT!

Told ya so xD

Enligt rykten så blev Konrad Olsson till i detta fina tält.

Konne him self, beachboy xD




Hugga lite veeeeeeeed :)) ALLTSÅ FÖRSTA BILDEN ÄR JAG GRYM FOTOGRAF ELLER VAD SÄGER NI.

Olivia och Jasmin

Auguuuuzt

SÖÖÖÖÖÖÖÖT LEO. NawiiiiiiZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!

Ellen_cool

Sen lagade vi middag och åt tillsammans med barr och jord... mmmmmuuums




Konrad, Robin och August in the zunzet.






Sötnosen <333


Efter Borgasand-dagarna har jag dragit på mig en förkylning och nu vill jag mest att allt ta livet av mig för det är så jobbigt.

Men det är iallafall lite om vad jag har gjort now these days xD

2a september

Trotsade febern och halsontet och gick på psykologin i morse. Men sen när jag började bli självmordsbenägen så kände jag att det var dags att åka hem. Så därför har jag legat i soffan halva dagen med Ben & Jerrys och pluggat körkortsteori.

Inte så kulT men det funkar. Antagligen så fortsätter kvällen i samma spår. *hAtAr sJuKdOmMaR*

    
Ser ut så här idag iallafall. HEJ HEJ!!!!!!!!!!!!!


15:07

HEJ ALLIHOPA! Nu har jag gått och samlat på mig bloggkraft både mentalt och fysiskt, precis som Usain Bolt inför VM i 100 meter. Fast skillnaden mellan mig och Boltie är att jag inte tänker svika HELA VÄRLDEN genom big looser-fail utan detta ska bli något storslaget. Ja, precis som det alltid är här i bloggen.... STORSLAGET!




RSS 2.0