21 september

Hey there

Kom nyss hem från mormor Brita. Vi var bjudna på middag och det blev kött och en massa goda grejer. Jag har inte varit hemma på hela dagen.

I morse gick jag och Amanda på gudstjänst i GA. Det var tydligen familje-dag idag. Vi trodde att dom små barnen skulle sjunga och vara söta och sen gå hem. Men dom sprang runt i hela kyrkan och skrek och petades och sparkades och glodde och nyste. Jag vart jättestressad av alla miljoner småungar som var över allt! Smultron & Sång kom började sjunga med barnen. Då gick vi.
         Sist jag var på gudtjänst så handlade det om döden, och det var blodigt allvar. Då somnade jag, hehe. Nu var det som ett kristet dagis för huliganer! Hoppas det blir bättre nästa gång för vi måste gå minst 10 gånger inom konfirmationstiden. Drygt och tråkigt tycker många men jag tycker det är rätt mysigt och fint att gå i kyrkan. Idag var bara ett undantag :P.

Efter det huligan-dagiset gick jag och bobo till Barista. Svinhungriga var vi och köpte tagiatelle med tomatsås. Jag hade en "höjdare" som A kallar dom för, alltså 25 höjdare. Haha. 2 för en på pastorna där. NICE! Då vart det halva priset! Efter det så köpte vi Chai latte också. Gottgottgottgott


Min bästa vän

En muppig bild men nu ska jag hämta lite mer Chai-te

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0